Finn billige fly til Bodrum

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 21.9.
ti. 28.9.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bodrum

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bodrum fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bodrum

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bodrum

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Izmir Adnan Menderes flyplass (ADB)

Vanligvis er flyvninger til Bodrum fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Izmir Adnan Menderes, som i gjennomsnitt koster 2 848 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Bodrum?

Bodrum er en idyllisk by langs kysten i Tyrkia, kjent for sine vakre strender. Du bør fly til Bodrum om sommeren om du vil ha det så varmt som overhodet mulig. Det kan fort bli over 30 °C i høysesong. Du bør booke flybilletter til Bodrum ca. to-tre måneder i forkant om du skal reise rundt juli-august, ettersom dette er et svært populært tidspunkt. Høsten er også en fin tid å reise på, og temperaturene holder seg rundt 21°C langt ut i oktober. Vinteren er ganske mild og du finner ofte billige fly til Bodrum tur-retur i november og januar-februar. Selv om du kanskje ikke kan ligge på stranden hele dagen, er det en perfekt tid for aktive ferier med sightseeing, sykling og fotturer. Du får ca. ti timer med sol om vinteren, 12 timer om våren og 14 timer om sommeren.

 • Hvilken flyvning til Bodrum er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Bodrum, lå på 122 kr/per person fra Samsun, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bodrum. Du kan finne den billigste prisen til Bodrum fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bodrum?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bodrum i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Desember også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 296 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bodrum?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bodrum fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 971 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Bodrum fra Norge for så lite som 2 589 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bodrum?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Bodrum. Hvis du planlegger å fly til Bodrum, bør du vurdere å bestille flyvninger til Dalaman flyplass (126 km fra sentrum i Bodrum), eller Izmir Adnan Menderes flyplass (142 km fra sentrum i Bodrum).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bodrum?

  Dalaman flyplass har en gjennomsnittspris på 2 597 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Bodrum. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Bodrum

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bodrum som nylig ble funnet av brukere på momondo
Pegasus Airlines
28. jan.
OSL08:20Oslo Gardermoen
8t 35m
1 stopp
BJV16:55Milas–Bodrum
11. feb.
BJV02:45Milas–Bodrum
6t 50m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
2 993 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. okt.
OSL13:55Oslo Gardermoen
7t 50m
1 stopp
BJV21:45Milas–Bodrum
17. okt.
BJV19:00Milas–Bodrum
12t 25m
2 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
3 139 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
14. okt.
OSL13:55Oslo Gardermoen
7t 50m
1 stopp
BJV21:45Milas–Bodrum
17. okt.
BJV18:40Milas–Bodrum
12t 45m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
2 692 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
14. okt.
OSL13:55Oslo Gardermoen
12t 40m
1 stopp
BJV02:35Milas–Bodrum
16. okt.
BJV20:10Milas–Bodrum
11t 15m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
3 087 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. okt.
OSL03:30Oslo Gardermoen
11t 50m
2 stopp
BJV15:20Milas–Bodrum
16. okt.
BJV20:10Milas–Bodrum
13t 30m
2 stopp
OSL09:40Oslo Gardermoen
3 629 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
25. okt.
BGO05:25Bergen Flesland
16t 20m
2 stopp
BJV21:45Milas–Bodrum
28. okt.
BJV07:20Milas–Bodrum
9t 15m
2 stopp
BGO16:35Bergen Flesland
4 876 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bodrum

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bodrum, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa og Turkish Airlines
Lufthansa
OSLOslo Gardermoen
7t 10m
BJVMilas–Bodrum
Turkish Airlines
SVGStavanger Sola
29t 15m
BJVMilas–Bodrum

Flyplasser nære Bodrum

Under finner du alle flyplassene i Bodrum sammen med avstanden til sentrum

Det tar ca. 40-60 minutter med taxi fra flyplassen til sentrum. Du kan enten finne en taxi utenfor ankomstterminalen eller bestille bil på forhånd. Pass på at du har nok kontanter til å betale for taxien. Hvis ikke, kan du ta ut penger på flyplassen før dere kjører. Den billigste løsningen er å ta en flybuss inn til byens busstasjon. Bussen går tilbake til flyplassen ca. to timer før avgangene, men dette bør du sjekke opp i før du skal reise tilbake. Det er også mulig å bestille leiebil som du kan hente ved ankomst. Dette kan være en meget praktisk løsning, særlig om du vil på sightseeing rundt i området utenfor byen.


Populære flybilletter til Bodrum

Finn dine flybilletter til Bodrum med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bodrum
Raskeste flytid9t 50m
Billigst pris1 737 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bodrum
Raskeste flytid29t 15m
Billigst pris3 500 kr
Flyvninger fra Bergen til Bodrum
Raskeste flytid16t 20m
Billigst pris4 876 kr

Du kommer deg fint rundt i sentrum ved å spasere, noe som er bra ettersom det ikke går så mange busser i byen. Du kan imidlertid bruke minibusser, kalt for dolmus, til å komme deg rundt til ulike nabolag. Minibussene er billige og ganske raske. Du stopper dem på gaten og gir beskjed hvor du vil av langs ruten. Det kan bli ganske fullt ombord. Det er plass til 14 personer, men sjåføren slipper ofte på flere. Det er også mulig å bestille en Uber eller ta taxi. Det er dyrere enn minibussene, men har du det travelt kommer deg iallfall direkte dit du vil.


Du må søke visum før du kan fly til Bodrum, og norske statsborgere kan totalt oppholde seg i Tyrkia i 90 dager i løpet av et tidsrom på 180 dager. Du kan få visum på to måter. Enten må du registrere deg i en elektronisk portal for å få e-visum, ellers må du kontakte Tyrkias ambassade i Oslo. Du kan ikke reise til Tyrkia uten pass, og passet må være gyldig i et halvt år etter innreise.


Start planleggingen av reisen til Bodrum


Hva bør oppleves i Bodrum?

Bodrum er en elegant liten by ved havet, og den er kjent for flotte strender, trendy utesteder og flotte slott. Noen av de mest populære severdighetene inkluderer Bodrum Castle, Mausoleum og Ottoman Shipyard.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Tyrkia har et godt helsetilbud med god standard på offentlige og private sykehus. Det anbefales imidlertid å kjøpe reiseforsikring før du reiser til Bodrum som dekker både helsehjelp og tap av verdisaker.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Du finner mange spennende små butikker om du utforsker gatene i sentrum, fra gamle bokbutikker til små moteforretninger. Det er også en unik opplevelse å shoppe på markedene, og en av de mest populære er Yalikavak som holdes hver torsdag. Foretrekker du kjøpesentre? Da bør du stikke innom Bodrum Midtown Shopping Mall. (Priser sjekket 16/05/2019).