Leiebiler i Zürich, Sveits

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Zürich, Sveits? Start søket her

Zürich, Sveits
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Zürich, Sveits
ti. 28.9.
12:00
ti. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Zürich, Sveits bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

374 kr - 853 kr

Alle biltyper

447 kr - 1 176 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Zürich i Sveits, koster 394 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Zürich i Sveits, er i januar. Prisen er 6 % lavere enn resten av året med en pris på kun 374 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Zürich funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Zürich i Sveits, koster 549 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Zürich i Sveits, er i oktober. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med en pris på kun 500 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Zürich funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Zürich i Sveits, koster 616 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Zürich i Sveits, er i oktober. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med en pris på kun 422 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Zürich funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Zürich i Sveits, koster 347 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Zürich i Sveits, er i oktober. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med en pris på kun 252 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Zürich funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Zürich

Alle større selskaper som leier ut biler i Zürich, Sveits
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,6

Henting/levering

8,4

Valuta for pengene

8,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

8,6

Valuta for pengene

8,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

7,8

Valuta for pengene

7,5
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

9,5

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

9,5
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

9,1

Henting/levering

8,8

Valuta for pengene

8,8
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,4

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

8,7

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,5
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

7,5
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

8,5

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

7,3

Informasjon om reisen din til Zürich

Zurich er en livlig storby med mange attraksjoner, men visste du om alle de fantastiske naturopplevelsene som venter deg en kort kjøretur unna sentrum? Det finnes mange bilutleiere i Zurich som lar deg leie bil en dag eller flere for en rimelig pris, slik at du enkelt kan sette kursen mot populære utfluktsmål som fjellet Titlis. Prisen på å leie bil i Zurich koster fra ca. 1 100-1 800 NOK og oppover, avhengig av bilkategori. Du kan bestille alt fra billige elbiler til luksuriøse personbiler med praktiske egenskaper som automatgir. Det anbefales å booke bilen på nett for å finne frem til gode tilbud som fri kilometer og gratis avbestilling.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Zurich?

Mange bilutleiere krever du er minst 21 år gammel før du før lov til å leie et kjøretøy, men det anbefales allikevel til å sjekke vilkårene for billeie nøye. Aldersgrensen kan nemlig avhenge av ønsket bilkategori. Enkelte selskap ber kun om at du har hatt lappen i 12 måneder. Du må også være oppmerksom på at enkelte selskaper innfører ekstra gebyrer for unge sjåfører, i tillegg til at du kan bli nektet visse typer forsikringer.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Du bør ha god forståelse av landets kjøreregler når du skal leie bil i Zurich. Det finnes også noen praktiske tips du bør ha i bakhodet. Du bør for eksempel kjøre på lavt gir når du er ute og utforsker fjellene, ettersom nedoverbakkene kan være svært bratte. Du må dessuten ha motorveioblat for å unngå bot. Det anbefales at du alltid kjører med lysene på, men på dagtid er det kun påbudt i tuneller. Promillegrensen i Sveits ligger på 0,5. Fartsgrensene er 50 km/t i urbane områder, 80 km/t på landevei og 120 km/t på motorvei.

Parkering

Parkeringsreglementet er ganske strengt i Zurich, og det er viktig at du kun parkerer på oppmerkede steder. Du må i tillegg kjøpe parkeringskort for å parkere i blå soner. Det anbefales imidlertid å benytte parkeringshusene fremfor gateparkering, ettersom det er enklere å finne ledig plass. Det finnes mange store P-hus rundt omkring i sentrum, blant annet Parkhaus Urania, Parkhaus Hohe Promenade og City Parkhaus.

Utfluktsmål i og rundt Zurich

Som vi nevnte innledningsvis, finnes det mange vakre steder utenfor Zurich som er verdt å besøke. En av de mest populære er utvilsomt fjellet Titlis. Ikke bare er det et av landets mest populære skiområder, men du kan også dra på fotturer og sykle i området. Det anbefales å ta en tur med den roterende taubanen Titlis Rotair for å nyte synet av det majestetiske fjellet. Interlaken er en vakker liten småby som også bør besøkes. Den ligger ved siden av en innsjø, og her kan du både shoppe, dra på fotturer og beundre vakre trehus i typisk sveitsisk stil.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig at de mest grunnleggende forsikringene som du er nødt til å ha blir inkludert i prisen når du leier bil i Europa. Det gjelder som regel både ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. De kalles også for selvrisikoforsikring og minimerer det økonomiske ansvaret ditt til kun egenandelen. Du må selv vurdere om egenandelen er såpass høy at du vil tegne ekstra forsikringer som fjerner den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Zurich, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger ikke internasjonalt førerkort, ettersom du helt fint kan benytte deg av det norske førerkortet når du skal leie bil i Zurich.

Hvor i Zurich kan man hente og levere leiebilen?

Du velger selv hente- og utleiestasjoner når du bestiller bilen på nett. Du trenger ikke nødvendigvis velge samme hente- og leveringssted. Generelt sett, tillater de fleste bilutleierne at du henter og/eller leverer bilen i sentrum og på Zürich lufthavn (flyplassen kalles også for Kloten lufthavn). (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Avstand fra Zürich, Sveits til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Zürich flyplass

Leiebiler i Zürich

4 personer har sett etter leiebil i Zürich i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Zürich for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Zürich innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Hertz, Budget og Thrifty. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Zürich, Sveits i oktober?

For en helg i oktober starter det beste tilbudet i Zürich på rundt 611 kr og opp til rundt 611 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Zürich i oktober så tilbud i gjennomsnitt på 645 kr - men tilbud så lave som 244 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Zürich har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Alamo når du besøker Zürich. Med gjennomsnittspriser på 534 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er Alamo et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Zürich, Sveits?

Alle leiebilselskapene i Zürich har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Zürich inkluderer Hertz, Budget og Unirent, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Zürich i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Zürich i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Zürich temperaturer på omkring 4 °C, og en nedbørsmengde på 79 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Zürich vil koste deg i gjennomsnitt 486 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Zürich har flest utleiesteder?

Europcar har flest utleiesteder i Zürich, Sveits med 8 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 883 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Zürich, Sveits?

Fartsgrensen i Zürich er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Zürich har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 80 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Zürich, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Zürich, Sveits i september?

De som ønsker å leie bil i Zürich i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 14 °C og en nedsbørsmengde på omkring 99 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Zürich i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Zürich.

Er været i Zürich representativt for resten av Zurich?

Hvis du ser etter en leiebil i Zürich for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Zurich vanligvis har en temperatur på 14 °C, og en forventet nedbørsmengde på 99 mm.


Leiebiler i andre byer i Sveits

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Genève, Lausanne og Bern i Sveits

Leiebiler på flyplasser i Zürich

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Zürich

Start planleggingen av reisen til Zürich