Leiebiler i Zürich, Zurich

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Zürich, Zurich? Start søket her!

Zürich, Sveits
14. Dec — 21. Dec
Zürich, Sveits
Thu 14.12.
12:00
Thu 21.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Zürich

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Zürich

Hvilket leiebilselskap er billigst i Zürich?

De billigste leiebilene i Zürich finner man som regel hos GREEN MOTION . Ved bestilling med GREEN MOTION , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 373 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Zürich er 503 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Zürich har flest utleiesteder?

keddy by Europcar has the most locations of any rental car company in Zürich, with 11 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Zürich?

Leie av Volkswagen Golf i Zürich er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Volkswagen Polo. Brukerne våre har funnet tilbud på Volkswagen Golf i Zürich for i gjennomsnitt 1 353 kr per dag, og så billig som 742 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Volkswagen Polo i Zürich ligger på 1 024 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 423 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Zürich

Zurich er en livlig storby med mange attraksjoner, men visste du om alle de fantastiske naturopplevelsene som venter deg en kort kjøretur unna sentrum? Det finnes mange bilutleiere i Zurich som lar deg leie bil en dag eller flere for en rimelig pris, slik at du enkelt kan sette kursen mot populære utfluktsmål som fjellet Titlis. Prisen på å leie bil i Zurich koster fra ca. 1 100-1 800 NOK og oppover, avhengig av bilkategori. Du kan bestille alt fra billige elbiler til luksuriøse personbiler med praktiske egenskaper som automatgir. Det anbefales å booke bilen på nett for å finne frem til gode tilbud som fri kilometer og gratis avbestilling.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Zurich?

Mange bilutleiere krever du er minst 21 år gammel før du før lov til å leie et kjøretøy, men det anbefales allikevel til å sjekke vilkårene for billeie nøye. Aldersgrensen kan nemlig avhenge av ønsket bilkategori. Enkelte selskap ber kun om at du har hatt lappen i 12 måneder. Du må også være oppmerksom på at enkelte selskaper innfører ekstra gebyrer for unge sjåfører, i tillegg til at du kan bli nektet visse typer forsikringer.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Du bør ha god forståelse av landets kjøreregler når du skal leie bil i Zurich. Det finnes også noen praktiske tips du bør ha i bakhodet. Du bør for eksempel kjøre på lavt gir når du er ute og utforsker fjellene, ettersom nedoverbakkene kan være svært bratte. Du må dessuten ha motorveioblat for å unngå bot. Det anbefales at du alltid kjører med lysene på, men på dagtid er det kun påbudt i tuneller. Promillegrensen i Sveits ligger på 0,5. Fartsgrensene er 50 km/t i urbane områder, 80 km/t på landevei og 120 km/t på motorvei.

Parkering

Parkeringsreglementet er ganske strengt i Zurich, og det er viktig at du kun parkerer på oppmerkede steder. Du må i tillegg kjøpe parkeringskort for å parkere i blå soner. Det anbefales imidlertid å benytte parkeringshusene fremfor gateparkering, ettersom det er enklere å finne ledig plass. Det finnes mange store P-hus rundt omkring i sentrum, blant annet Parkhaus Urania, Parkhaus Hohe Promenade og City Parkhaus.

Utfluktsmål i og rundt Zurich

Som vi nevnte innledningsvis, finnes det mange vakre steder utenfor Zurich som er verdt å besøke. En av de mest populære er utvilsomt fjellet Titlis. Ikke bare er det et av landets mest populære skiområder, men du kan også dra på fotturer og sykle i området. Det anbefales å ta en tur med den roterende taubanen Titlis Rotair for å nyte synet av det majestetiske fjellet. Interlaken er en vakker liten småby som også bør besøkes. Den ligger ved siden av en innsjø, og her kan du både shoppe, dra på fotturer og beundre vakre trehus i typisk sveitsisk stil.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig at de mest grunnleggende forsikringene som du er nødt til å ha blir inkludert i prisen når du leier bil i Europa. Det gjelder som regel både ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. De kalles også for selvrisikoforsikring og minimerer det økonomiske ansvaret ditt til kun egenandelen. Du må selv vurdere om egenandelen er såpass høy at du vil tegne ekstra forsikringer som fjerner den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Zurich, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger ikke internasjonalt førerkort, ettersom du helt fint kan benytte deg av det norske førerkortet når du skal leie bil i Zurich.

Hvor i Zurich kan man hente og levere leiebilen?

Du velger selv hente- og utleiestasjoner når du bestiller bilen på nett. Du trenger ikke nødvendigvis velge samme hente- og leveringssted. Generelt sett, tillater de fleste bilutleierne at du henter og/eller leverer bilen i sentrum og på Zürich lufthavn (flyplassen kalles også for Kloten lufthavn).


Tilbud på Zürich, Zurich bilutleie

Finn leiebil i Zürich som passer for deg

Liten cars

662 kr - 1 604 kr

Alle biltyper

730 kr - 2 746 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Zürich, Sveits er 1 058 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Zürich, Sveits er i september. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 662 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zürich. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Zürich, Sveits er 1 331 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Zürich, Sveits er i november. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 647 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zürich. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Zürich, Sveits er 1 565 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Zürich, Sveits er i november. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 666 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zürich. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Zürich, Sveits er 1 001 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Zürich, Sveits er i oktober. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 733 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zürich. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Zürich, Sveits er 1 629 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Zürich, Sveits er i september. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 1 277 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zürich. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Zürich, Sveits er 1 053 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Zürich, Sveits er i august. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 753 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zürich. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zürich kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Zürich

Alle større selskaper som leier ut biler i Zürich, Zurich

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

8,5

Value

7,9

Europcar

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,4

Value

7,5

Hertz

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,2

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,3

Value

8,2

Dollar

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

8,0

Value

7,8

Thrifty

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,1

Hentes/Leveres

8,2

Value

7,8

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,0

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,2

Enterprise Rent-A-Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,6

Informasjon om leiebiler i Zürich

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Zürich

Mest populære selskap

Enterprise Rent-A-Car

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste leiebil

788 kr

Mest populære modell

Volkswagen Golf
Det mest populære bilutleiefirmaet i Zürich funnet på momondo denne måneden er Enterprise Rent-A-Car. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er GREEN MOTION og Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Zürich de siste 72 timene: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Zürich er 788 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 206 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Zürich de siste 7 dagene er Volkswagen Golf. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Polo som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Zürich

Nedenfor er de mest populære hotellene i Zürich

Kjøre med en leiebil i Zürich - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Zürich, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Zürich, Sveits i Januar?

For en helg i Januar starter det beste tilbudet i Zürich på rundt 972 kr og opp til rundt 972 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Zürich i Januar så tilbud i gjennomsnitt på 600 kr - men tilbud så lave som 498 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Zürich, Sveits?

Alle leiebilselskapene i Zürich har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Zürich inkluderer Alamo, Europcar og Dollar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Zürich i Januar?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Zürich i Januar. Zürich har i gjennomsnitt 64 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 1 °C i Januar. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Zürich vil koste deg i gjennomsnitt 1 392 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Zürich, Sveits?

Fartsgrensen i Zürich er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Zürich har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 80 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Zürich, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Toyota Highlander i Zürich?

Hvordan er været i Zürich, Sveits i Desember?

De som ønsker å leie bil i Zürich i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 1 °C og en nedsbørsmengde på omkring 83 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Zürich representativt for resten av Zurich?

Hvis du ser etter en leiebil i Zürich for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av Desember, er det viktig at du vet at resten av Zurich vanligvis har en temperatur på 1 °C, og en forventet nedbørsmengde på 83 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Zürich fra biler sist?

Priser for biler fra Zürich ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Zürich fra biler?

Fra og med desember 2023, er det 81 tilbydere å velge mellom fra Zürich biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Zürich?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Zürich. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Zürich?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Zürich. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Zürich?

Å bestille en leiebil i Zürich via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Zürich?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Zürich ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Zürich med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Zürich med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Zürich på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Zürich på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Zürich som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Zürich.

Kan jeg søke etter leiebiler i Zürich med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Zürich med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Zürich på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.