Leiebiler i Zürich, Sveits

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Zürich, Sveits? Start søket her

Zürich, Sveits
24. mai — 31. mai
Samme leveringssted
Zürich, Sveits
ma. 24.5.
middag
ma. 31.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Zürich

Alle større selskaper som leier ut biler i Zürich, Sveits
7,4
Bra
47 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

6,6
9,4
Fantastisk
2 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

9,0
9,3
Fantastisk
4 vurderinger5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

9,0
9,0
Fantastisk
11 vurderinger5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,4

Komfort

9,4

Gjennomsnittlig

8,7

Henting/levering

8,9

Valuta for pengene

8,7
8,5
Fantastisk
15 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,4
8,2
Fantastisk
29 vurderinger5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,1

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

7,8
8,0
Fantastisk
11 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,1

Henting/levering

7,8

Valuta for pengene

6,5
7,7
Bra
12 vurderinger8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,6

Valuta for pengene

6,0

Informasjon om reisen din til Zürich

Zurich er en livlig storby med mange attraksjoner, men visste du om alle de fantastiske naturopplevelsene som venter deg en kort kjøretur unna sentrum? Det finnes mange bilutleiere i Zurich som lar deg leie bil en dag eller flere for en rimelig pris, slik at du enkelt kan sette kursen mot populære utfluktsmål som fjellet Titlis. Prisen på å leie bil i Zurich koster fra ca. 1 100-1 800 NOK og oppover, avhengig av bilkategori. Du kan bestille alt fra billige elbiler til luksuriøse personbiler med praktiske egenskaper som automatgir. Det anbefales å booke bilen på nett for å finne frem til gode tilbud som fri kilometer og gratis avbestilling.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Zurich?

Mange bilutleiere krever du er minst 21 år gammel før du før lov til å leie et kjøretøy, men det anbefales allikevel til å sjekke vilkårene for billeie nøye. Aldersgrensen kan nemlig avhenge av ønsket bilkategori. Enkelte selskap ber kun om at du har hatt lappen i 12 måneder. Du må også være oppmerksom på at enkelte selskaper innfører ekstra gebyrer for unge sjåfører, i tillegg til at du kan bli nektet visse typer forsikringer.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Du bør ha god forståelse av landets kjøreregler når du skal leie bil i Zurich. Det finnes også noen praktiske tips du bør ha i bakhodet. Du bør for eksempel kjøre på lavt gir når du er ute og utforsker fjellene, ettersom nedoverbakkene kan være svært bratte. Du må dessuten ha motorveioblat for å unngå bot. Det anbefales at du alltid kjører med lysene på, men på dagtid er det kun påbudt i tuneller. Promillegrensen i Sveits ligger på 0,5. Fartsgrensene er 50 km/t i urbane områder, 80 km/t på landevei og 120 km/t på motorvei.

Parkering

Parkeringsreglementet er ganske strengt i Zurich, og det er viktig at du kun parkerer på oppmerkede steder. Du må i tillegg kjøpe parkeringskort for å parkere i blå soner. Det anbefales imidlertid å benytte parkeringshusene fremfor gateparkering, ettersom det er enklere å finne ledig plass. Det finnes mange store P-hus rundt omkring i sentrum, blant annet Parkhaus Urania, Parkhaus Hohe Promenade og City Parkhaus.

Utfluktsmål i og rundt Zurich

Som vi nevnte innledningsvis, finnes det mange vakre steder utenfor Zurich som er verdt å besøke. En av de mest populære er utvilsomt fjellet Titlis. Ikke bare er det et av landets mest populære skiområder, men du kan også dra på fotturer og sykle i området. Det anbefales å ta en tur med den roterende taubanen Titlis Rotair for å nyte synet av det majestetiske fjellet. Interlaken er en vakker liten småby som også bør besøkes. Den ligger ved siden av en innsjø, og her kan du både shoppe, dra på fotturer og beundre vakre trehus i typisk sveitsisk stil.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig at de mest grunnleggende forsikringene som du er nødt til å ha blir inkludert i prisen når du leier bil i Europa. Det gjelder som regel både ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. De kalles også for selvrisikoforsikring og minimerer det økonomiske ansvaret ditt til kun egenandelen. Du må selv vurdere om egenandelen er såpass høy at du vil tegne ekstra forsikringer som fjerner den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Zurich, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger ikke internasjonalt førerkort, ettersom du helt fint kan benytte deg av det norske førerkortet når du skal leie bil i Zurich.

Hvor i Zurich kan man hente og levere leiebilen?

Du velger selv hente- og utleiestasjoner når du bestiller bilen på nett. Du trenger ikke nødvendigvis velge samme hente- og leveringssted. Generelt sett, tillater de fleste bilutleierne at du henter og/eller leverer bilen i sentrum og på Zürich lufthavn (flyplassen kalles også for Kloten lufthavn). (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Avstand fra Zürich, Sveits til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Zürich flyplass

Leiebiler i Zürich

58 personer har sett etter leiebil i Zürich i mai.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Zürich for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Zürich innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Alamo, Enterprise og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Zürich, Sveits i juni?

For en helg i juni starter det beste tilbudet i Zürich på rundt 575 kr og opp til rundt 575 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Zürich i juni så tilbud i gjennomsnitt på 606 kr - men tilbud så lave som 230 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Zürich har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Alamo når du besøker Zürich. Med gjennomsnittspriser på 502 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er Alamo et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Zürich, Sveits?

Alle leiebilselskapene i Zürich har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Zürich inkluderer Alamo, Enterprise og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Zürich i juni?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Zürich i juni. Zürich har i gjennomsnitt 124 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 19 °C i juni. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Zürich vil koste deg i gjennomsnitt 641 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Zürich har flest utleiesteder?

Europcar har flest utleiesteder i Zürich, Sveits med 8 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 830 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Zürich, Sveits?

Fartsgrensen i Zürich er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Zürich har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 80 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Zürich, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Zürich, Sveits i mai?

De som ønsker å leie bil i Zürich i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 13 °C og en nedsbørsmengde på omkring 123 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Været i Zürich i løpet av mai vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Zürich. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Zürich, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Golf, Fiat 500 og Fiat Panda.

Er været i Zürich representativt for resten av Zurich?

Hvis du ser etter en leiebil i Zürich for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mai, er det viktig at du vet at resten av Zurich vanligvis har en temperatur på 13 °C, og en forventet nedbørsmengde på 123 mm.


Leiebiler i andre byer i Sveits

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Genève, Lausanne og Bern i Sveits

Leiebiler på flyplasser i Zürich

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Zürich

Start planleggingen av reisen til Zürich