Søk etter og finn billige fly til Sveits

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Sveits

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Sveits

Beste pris på enveisbillett

463 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 284 kr

Raskeste flytid

2t 20m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Sveits fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 463 kr (Oslo Torp Sandefjord til Geneve-Cointrin).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Sveits fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 284 kr (Oslo Torp Sandefjord til Geneve-Cointrin).
Den kjappeste flyvningen til Sveits fra Norge tar 2t 20m (Oslo Gardermoen til Zurich).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Sveits, deriblant KLM, Scandinavian Airlines og SWISS.

Sveits flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sveits-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Sveits?

Du kan finne flybilletter til Sveits helt nede i 691 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Sveits til rundt 4 435 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Sveits, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 4 238 kr eller mindre.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Sveits?

Ifølge momondo-brukerne er det Zürich som er den mest populære byen i Sveits, og den besøkes 272 % oftere enn andre byer i Sveits. Genève og Basel er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Sveits?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Sveits (Zurich), kan du regne med en flytid på henholdsvis 4t 25m og 2t 20m.

Hvilke flyselskaper flyr til Sveits?

Det er totalt 14 flyselskaper som har flyruter til Sveits, og SWISS er det mest populære alternativet. Det er estimert at 39 % av de som flyr til Sveits velger å fly med SWISS. Hvis du ikke klarer å finne billetter med SWISS, er Scandinavian Airlines og KLM også populære flyselskaper å fly med.

De billigste flyvningene til byer i Sveits

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Sveits fra Norge
Zürich
Zürich

Nyttig informasjon om flyvningen din til Sveits

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Sveits

De billigste flyvningene til Sveits som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 242 kr med SWISS, 527 kr med TAP AIR PORTUGAL og 547 kr med easyJet.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Sveits

Finn flyvninger til disse populære byene i Sveits fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Sveits

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Sveits

Billige flybilletter til Sveits

Disse rutene har de billigste flyvningene til Sveits som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloGenève2t 35m1 263 kr
OsloZürich2t 20m1 347 kr
OsloBasel6t 00m1 642 kr
StavangerZürich3t 40m1 757 kr
BergenGenève4t 05m1 894 kr
TrondheimZürich5t 05m2 199 kr
ÅlesundZürich15t 45m2 526 kr
BergenZürich4t 25m2 631 kr
TrondheimGenève9t 55m2 957 kr
StavangerBasel11t 10m5 620 kr

De beste tingene å se og gjøre i Sveits

Sveits er et vakkert land med mange spennende naturopplevelser og interessante byer å utforske. Dette er et moderne land der det er enkelt å være på besøk, enten du er i fjellet, på landet eller i byen. Det er ingen hemmelighet at Sveits har noen fantastiske delikatesser, slik som sjokolade og ost. I tillegg trekker de fantastiske Alpene massevis av skientusiaster hit hver vinter. Mange vil nok helt klart anbefale å reise til Sveits om vinteren med de gode skimulighetene som første og beste grunn. Da kan du blant annet reise til St Moritz. Men en ferie i Alpene er også fantastisk andre tider på året, da du kan gå fantastiske fotturer og se den vakre naturen på kloss hold. Reiser du helst til byen, kan det virkelig anbefales å reise til landets kulturelle senter Zürich. Dette er den største byen i landet. I tillegg er Genève en vakker by som bør oppleves. Reiser du helt til grensen ved Italia kan du også besøke den vakre Lugano-innsjøen. Det er høysesong for å reise til Sveits i juli og tidlig høst, spesielt for de som vil gå fotturer i fjellet. Dessuten er vintersesongen fra desember-april, og det er som regel høyere priser i desember og i påsken. Bruker du momondo, kan du raskt og enkelt sammenligne flypriser fra Norge til Sveits.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Sveits?

Du kan fly til Sveits fra flere flyplasser i Norge, og det er mange steder å reise til. Du kan for eksempel velge mellom å fly til Zurich, Genève, Basel og Lugano. Det går direkte flyvninger mellom Oslo/Gardermoen og Zurich, med blant annet SWISS og SAS. Vil du fly til Genève er det som regel en mellomlanding, i blant annet Amsterdam, Paris eller Frankfurt. Da kan du fly med blant annet KLM, Air France eller Lufthansa i tillegg til SAS.

Når er det best å reise til Sveits?

Det er ikke ett rett svar på når det er best å fly til Sveits, for du kan velge sesong ut i fra hva du vil oppleve og hvor du skal. Vil du på storbyferie til Zurich eller Genève, kan du reise når som helst på året. Da er det massevis av museer, historiske severdigheter, restauranter og barer å oppdage. I høytider og ferier, som sommer, påske og jul er det som regel noe høyere priser. Da bør du bestille fly med hotell god tid i forveien. Dette gjelder også om du vil til Alpene og stå på ski. Rundt påsketider, og i midten av februar er det som regel høyere priser for både fly og hotell. Da er det høysesong og i tillegg er det flere turister og mennesker i bakken, perfekt tid å dra på afterski med andre ord. Du bør også vurdere hvor høyt bakkene ligger dit du skal, da det noen ganger kan smelte fortere rundt påske der det er lavere. Er du en som elsker å gå turer i fjellet, kan det også anbefales å reise til alpene for å gå fotturer om våren eller tidlig høst. Da er det vakkert og behagelig vær, og du kan oppleve fjellturer helt utenom det vanlige i idylliske omgivelser.

Hvor lang tid tar det å fly til Sveits?

Skal du fly til Sveits fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer og 15 minutter dersom du flyr direkte til Zurich. Til Genève tar flyreisen fra Oslo/Gardermoen omtrent fra 4 timer og 5 minutter. Da vil reisetiden også avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 4 timer og 25 minutter.

Kan man reise til Sveits uten pass eller visum?

Når du skal reise til Sveits trenger du ikke visum. Du bør ha med deg gyldig pass fordi dette ofte må vises på flyplassen og når du skal sjekke inn på hotell. I tillegg er det noen steder strengere grensekontroll, så det er uansett lurt å ha med pass som gyldig legitimasjon.


Internasjonale flyreiser til Sveits

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Zürich
Raskeste flytid2t 20m
Laveste pris1 347 kr
Flyvninger fra Stavanger til Zürich
Raskeste flytid3t 40m
Laveste pris1 757 kr
Flyvninger fra Oslo til Basel
Raskeste flytid6t 00m
Laveste pris1 642 kr
Flyvninger fra Oslo til Genève
Raskeste flytid2t 35m
Laveste pris1 263 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zürich
Raskeste flytid5t 05m
Laveste pris2 199 kr
Flyvninger fra Bergen til Genève
Raskeste flytid4t 05m
Laveste pris1 894 kr
Flyvninger fra Bergen til Zürich
Raskeste flytid4t 25m
Laveste pris2 631 kr
Flyvninger fra Trondheim til Genève
Raskeste flytid9t 55m
Laveste pris2 957 kr
Flyvninger fra Ålesund til Zürich
Raskeste flytid15t 45m
Laveste pris2 526 kr
Flyvninger fra Stavanger til Basel
Raskeste flytid11t 10m
Laveste pris5 620 kr

Finn flyvninger til Sveits

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Sveits


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Sveits for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Sveits.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Sveits flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.