Leiebiler i Lisboa, Portugal

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Lisboa, Portugal? Start søket her

Lisboa, Portugal
27. okt. — 3. nov.
Samme leveringssted
Lisboa, Portugal
on. 27.10.
12:00
on. 3.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Lisboa, Portugal bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

37 kr - 456 kr

Alle biltyper

37 kr - 960 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Lisboa i Portugal, koster 171 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Lisboa i Portugal, er i mars. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med en pris på kun 37 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 54 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Lisboa funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Lisboa i Portugal, koster 317 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Lisboa i Portugal, er i februar. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med en pris på kun 190 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Lisboa funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Lisboa i Portugal, koster 507 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Lisboa i Portugal, er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 538 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Lisboa funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Lisboa i Portugal, koster 239 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Lisboa i Portugal, er i november. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med en pris på kun 75 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Lisboa funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Lisboa

Alle større selskaper som leier ut biler i Lisboa, Portugal
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

7,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

7,4
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,7

Valuta for pengene

7,2
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

5,0

Valuta for pengene

6,6
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,4
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,3
14 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Praça dos Restauradores6,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Praça dos Restauradores18,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Praça dos Restauradores1,6 km

Informasjon om reisen din til Lisboa

Hvor gammel må man være for å leie bil i Lisboa?

Aldersgrense for bilutleie i Lisboa varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad for forsikring. Noen utleiere har en øvre aldersgrense på 75 år. De fleste leiebilselskaper har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og i byer. På landevei er det fartsgrense på 90 km/t og på motorvei er det fartsgrense på inntil 120 km/t. Hvis man har hatt førerkortet i mindre enn ett år kan man ikke kjøre fortere enn 90 km/t. Det er promillegrense på 0,05, men for de som har hatt førerkortet i mindre enn tre år er promillegrensen 0,2. Det er påbudt med bilbelte, og barn inntil 12 år skal sitte i baksetet. Det er veiavgift på de fleste motorveier og når man kjører over enkelte broer. Det er ikke lov å bruke mobil når man kjører. Hvis man skal bruke den må man ha handsfree, og da gjelder ikke ørepropper.

Parkering

Når du har leiebil i Lisboa er det smart å være obs på at reglene for gateparkering er svært strenge. Det er kun lov å parkere på høyre side av veien, og man må passe nøye på at man følger retningslinjene på parkeringsskiltene på gaten. Det kan være best å velge parkeringsplass eller parkeringshus om du er på ferie i Lisboa. Noen hoteller og ferieleiligheter tilbyr parkering til gjestene sine, noe som er praktisk for deg som trenger et sted å sette bilen om kvelden. I tillegg finnes det flere parkeringshus som er døgnåpne, dette passer bra når dere er på tur i byen. Dette er blant annet Parque Saba Praca do Municipo, Estacionamento Merques de Pombal og Parque estacionamento Saba Lambert.

Utfluktsmål i og rundt Lisboa

På familieferie med leiebil i Lisboa har dere muligheten til å utforske store deler av kysten rundt byen. Når dere skal utforske sentrum av Lisboa er det lurt å parkere bilen og gå til fots. Dersom dere vil ut av byen og til kysten kan dere kjøre til Ericeira. Dette er en liten kystlandsby som ligger omtrent 45 minutter med bil fra sentrum av byen. Her er det mange koselige sjømatrestauranter, vakre klipper ned mot havet og sandstrender. Et perfekt sted for de som vil prøve surfing. Hvis dere vil utforske større deler av Lisboa en dag, kan dere dra til Alfama. Dette nabolaget er det mest tradisjonelle nabolaget i byen og ligger kun en 15 minutters kjøretur fra sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Lisboa er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn selve leien av bilen. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Lisboa, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Lisboa trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Lisboa kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Lisboa. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Lisboa, Portugal til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Lisboa Humberto Delgado flyplass

Leiebiler i Lisboa

Så langt i oktober har det vært 4 søk på momondo for leiebiler i Lisboa.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Lisboa for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Lisboa innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Dollar, Thrifty og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Lisboa, Portugal i November?

For leiebil en helg i Lisboa i November, var gjennomsnittsprisen 127 kr med billigere tilbud fra 29 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 21 kr, med gjennomsnittpris på 82 kr.

Hvilket leiebilselskap i Lisboa har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Lisboa er OK RENT A CAR med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 210 kr fra utleiested i Lisboa. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av OK RENT A CAR i Lisboa med en pris på 14 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Lisboa, Portugal?

Leiebiler i Lisboa fra populære selskap som SADORENT, Dollar og Global Rent A Car tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Lisboa, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Lisboa i November?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Lisboa i November. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I November har Lisboa temperaturer på omkring 12 °C, og en nedbørsmengde på 122 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Lisboa vil koste deg i gjennomsnitt 192 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Lisboa har flest utleiesteder?

Europcar er veldig populær i Lisboa, Portugal ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 10 utleiesteder i Lisboa, Portugal, og du kan forvente deg å betale ca. 473 kr/dag for leiebilen din i Lisboa, Portugal.

Hva er fartsgrensen i Lisboa, Portugal?

Fartsgrensen i Lisboa er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Lisboa har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Lisboa, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Lisboa?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai Accent i Lisboa, men Ford Ka er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai Accent, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 124 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai Accent i Lisboa for så lite som 123 kr per dag. Leiebiler av typen Ford Ka i Lisboa koster i gjennomsnitt 105 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 103 kr per dag.

Hvordan er været i Lisboa, Portugal i oktober?

De som ønsker å leie bil i Lisboa i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 18 °C og en nedsbørsmengde på omkring 80 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Lisboa har vanligvis høye temperaturer i oktober, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Lisboa representativt for resten av Lisbon District?

Klimaet i Lisbon District i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 18 °C og en forventet nedbørsmengde på 80 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Lisboa til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Lisboa

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Lisboa

Start planleggingen av reisen til Lisboa