Leiebiler i Lisboa, Lisbon District

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Lisboa, Lisbon District? Start søket her!

Lisboa, Portugal
13. des. — 20. des.
Lisboa, Portugal
on. 13.12.
12:00
on. 20.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Lisboa

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Lisboa

Hvilket leiebilselskap er billigst i Lisboa?

De billigste leiebilene i Lisboa finner man som regel hos Klass Wagen. Ved bestilling med Klass Wagen, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 26 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Lisboa er 26 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Lisboa har flest utleiesteder?

keddy by Europcar has the most locations of any rental car company in Lisboa, with 17 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Lisboa?

Til en gjennomsnittspris på 420 kr/dag (og kun 41 kr/dag), er leiebiler av typen Fiat 500 i Lisboa den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Opel Corsa i Lisboa for i gjennomsnitt 562 kr/dag (51 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Lisboa, Lisbon District

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Lisboa, Lisbon District
Økonomi60 kr/dag
Kompakt94 kr/dag
Medium362 kr/dag
Minivan1 608 kr/dag
Mini59 kr/dag
Kabriolet129 kr/dag
Medium SUV113 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn138 kr/dag
Kompakt SUV165 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Lisboa

Hvor gammel må man være for å leie bil i Lisboa?

Aldersgrense for bilutleie i Lisboa varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad for forsikring. Noen utleiere har en øvre aldersgrense på 75 år. De fleste leiebilselskaper har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og i byer. På landevei er det fartsgrense på 90 km/t og på motorvei er det fartsgrense på inntil 120 km/t. Hvis man har hatt førerkortet i mindre enn ett år kan man ikke kjøre fortere enn 90 km/t. Det er promillegrense på 0,05, men for de som har hatt førerkortet i mindre enn tre år er promillegrensen 0,2. Det er påbudt med bilbelte, og barn inntil 12 år skal sitte i baksetet. Det er veiavgift på de fleste motorveier og når man kjører over enkelte broer. Det er ikke lov å bruke mobil når man kjører. Hvis man skal bruke den må man ha handsfree, og da gjelder ikke ørepropper.

Parkering

Når du har leiebil i Lisboa er det smart å være obs på at reglene for gateparkering er svært strenge. Det er kun lov å parkere på høyre side av veien, og man må passe nøye på at man følger retningslinjene på parkeringsskiltene på gaten. Det kan være best å velge parkeringsplass eller parkeringshus om du er på ferie i Lisboa. Noen hoteller og ferieleiligheter tilbyr parkering til gjestene sine, noe som er praktisk for deg som trenger et sted å sette bilen om kvelden. I tillegg finnes det flere parkeringshus som er døgnåpne, dette passer bra når dere er på tur i byen. Dette er blant annet Parque Saba Praca do Municipo, Estacionamento Merques de Pombal og Parque estacionamento Saba Lambert.

Utfluktsmål i og rundt Lisboa

På familieferie med leiebil i Lisboa har dere muligheten til å utforske store deler av kysten rundt byen. Når dere skal utforske sentrum av Lisboa er det lurt å parkere bilen og gå til fots. Dersom dere vil ut av byen og til kysten kan dere kjøre til Ericeira. Dette er en liten kystlandsby som ligger omtrent 45 minutter med bil fra sentrum av byen. Her er det mange koselige sjømatrestauranter, vakre klipper ned mot havet og sandstrender. Et perfekt sted for de som vil prøve surfing. Hvis dere vil utforske større deler av Lisboa en dag, kan dere dra til Alfama. Dette nabolaget er det mest tradisjonelle nabolaget i byen og ligger kun en 15 minutters kjøretur fra sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Lisboa er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn selve leien av bilen. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Lisboa, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Lisboa trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Lisboa kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Lisboa. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Lisboa, Lisbon District bilutleie

Finn leiebil i Lisboa som passer for deg

Liten cars

222 kr - 938 kr

Alle biltyper

354 kr - 1 570 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Lisboa, Portugal er 440 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Lisboa, Portugal er i november. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 222 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Lisboa liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Lisboa, Portugal er 576 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Lisboa, Portugal er i februar. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 386 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Lisboa mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Lisboa, Portugal er 1 209 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Lisboa, Portugal er i desember. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 799 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 39 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Lisboa, Portugal er 454 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Lisboa, Portugal er i november. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 120 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Lisboa SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Lisboa, Portugal er 1 049 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Lisboa, Portugal er i desember. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 663 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Lisboa varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Lisboa, Portugal er 1 219 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Lisboa, Portugal er i februar. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 354 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 39 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Lisboa, Portugal er 518 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Lisboa, Portugal er i februar. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 139 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

59 kr/dag

4 jan.–6 jan.
Citroen C3
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

60 kr/dag

4 jan.–6 jan.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

94 kr/dag

4 jan.–6 jan.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Lisboa

Alle større selskaper som leier ut biler i Lisboa, Lisbon District

Enterprise Rent-A-Car

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,5

Hentes/Leveres

8,2

Value

8,5

Sixt

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

6,9

Value

6,9

Avis

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,6

DRIVEONHOLIDAYS

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,5

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,1

Value

6,3

Europcar

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,1

Value

6,2

keddy by Europcar

17 utleiesteder

Free2Move

10 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Lisboa

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Lisboa

Mest populære selskap

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

105 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Lisboa funnet på momondo denne måneden er Goldcar Rental SP. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er DriveGO og Firefly
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Lisboa de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Lisboa er 105 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 188 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Lisboa de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Opel Corsa som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Lisboa

Attraksjoner i nærheten:

EXPO 983,4 km
Praça dos Restauradores6,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Praça dos Restauradores18,4 km
EXPO 9823,0 km

Attraksjoner i nærheten:

EXPO 983,1 km
Praça dos Restauradores7,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Lisboa

Nedenfor er de mest populære hotellene i Lisboa

Kjøre med en leiebil i Lisboa - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Lisboa, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Lisboa, Portugal?

Leiebiler i Lisboa fra populære selskap som Hertz, Budget og SADORENT tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Lisboa, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Lisboa i Januar?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Lisboa i Januar. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I Januar har Lisboa temperaturer på omkring 13 °C, og en nedbørsmengde på 90 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Lisboa vil koste deg i gjennomsnitt 657 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Lisboa, Portugal?

Fartsgrensen i Lisboa er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Lisboa har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Lisboa, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series Touring i Lisboa?

Hvordan er været i Lisboa, Portugal i Desember?

De som ønsker å leie bil i Lisboa i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C og en nedsbørsmengde på omkring 122 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Lisboa representativt for resten av Lisbon District?

Klimaet i Lisbon District i Desember innebærer vanligvis temperaturer på 12 °C og en forventet nedbørsmengde på 122 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Lisboa til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Lisboa fra biler sist?

Priser for Lisboa fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Lisboa fra biler?

Antall tilbydere fraLisboa biler er 196 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Lisboa?

Blant forskjellige land, inkludert Lisboa, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Lisboa?

Når du leier en bil i Lisboa, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Lisboa?

Å bestille en leiebil i Lisboa via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Lisboa?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Lisboa, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Lisboa med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Lisboa med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Lisboa på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Lisboa på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Lisboa som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Lisboa.

Kan jeg søke etter leiebiler i Lisboa med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Lisboa med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Lisboa på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.