Finn billige leiebiler i Lisboa

Leter du etter gode tilbud på bilutleie i Lisboa? så start søket her

søn.. 17.2.
12:00
man.. 18.2.
12:00
Sammenlign med momondo |

Lisboa leiebiltilbud funnet på momondo

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Lisboa nylig funnet av momondo-brukere
Spark
eller lignende Kompakt
4 1 4-5
36 NOK
mar 01 - mar 06
Lisboa
Aeroporto De Portela
36 NOK
mar 01 - mar 06

Populære bilutleiefirmaer i Lisboa

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene

Oversikt over bilutleiefirmaer i Lisboa

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
udrive
Mest populære
U Drive
U Drive gir deg de billigste tilbudene på 1 sted i byen
keddy
De fleste steder
keddy by Europcar
keddy by Europcar gir deg høykvalitets- og luksusmodeller på en av deres 11 steder

Oversikt over leiebilselskaper i Lisboa

Alle større selskaper som leier ut biler i Lisboa
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
SURPRICE CAR RENTAL
Fantastisk - 8,8 (2 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
Valpi Rent
Fantastisk - 8,8 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (6 470 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 813 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
Global Rent A Car
Fantastisk - 8,4 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 389 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
BENErent Rent-A-Car
Fantastisk - 8,1 (3 vurderinger)
2 steder

Flyplasser med leiebiler i Lisboa

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Lisboa Humberto Delgado flyplass
LIS

Leiebil i Lisboa

Hvor gammel må man være for å leie bil i Lisboa?

Aldersgrense for bilutleie i Lisboa varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad for forsikring. Noen utleiere har en øvre aldersgrense på 75 år. De fleste leiebilselskaper har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og i byer. På landevei er det fartsgrense på 90 km/t og på motorvei er det fartsgrense på inntil 120 km/t. Hvis man har hatt førerkortet i mindre enn ett år kan man ikke kjøre fortere enn 90 km/t. Det er promillegrense på 0,05, men for de som har hatt førerkortet i mindre enn tre år er promillegrensen 0,2. Det er påbudt med bilbelte, og barn inntil 12 år skal sitte i baksetet. Det er veiavgift på de fleste motorveier og når man kjører over enkelte broer. Det er ikke lov å bruke mobil når man kjører. Hvis man skal bruke den må man ha handsfree, og da gjelder ikke ørepropper.

Parkering

Når du har leiebil i Lisboa er det smart å være obs på at reglene for gateparkering er svært strenge. Det er kun lov å parkere på høyre side av veien, og man må passe nøye på at man følger retningslinjene på parkeringsskiltene på gaten. Det kan være best å velge parkeringsplass eller parkeringshus om du er på ferie i Lisboa. Noen hoteller og ferieleiligheter tilbyr parkering til gjestene sine, noe som er praktisk for deg som trenger et sted å sette bilen om kvelden. I tillegg finnes det flere parkeringshus som er døgnåpne, dette passer bra når dere er på tur i byen. Dette er blant annet Parque Saba Praca do Municipo, Estacionamento Merques de Pombal og Parque estacionamento Saba Lambert.

Utfluktsmål i og rundt Lisboa

På familieferie med leiebil i Lisboa har dere muligheten til å utforske store deler av kysten rundt byen. Når dere skal utforske sentrum av Lisboa er det lurt å parkere bilen og gå til fots. Dersom dere vil ut av byen og til kysten kan dere kjøre til Ericeira. Dette er en liten kystlandsby som ligger omtrent 45 minutter med bil fra sentrum av byen. Her er det mange koselige sjømatrestauranter, vakre klipper ned mot havet og sandstrender. Et perfekt sted for de som vil prøve surfing. Hvis dere vil utforske større deler av Lisboa en dag, kan dere dra til Alfama. Dette nabolaget er det mest tradisjonelle nabolaget i byen og ligger kun en 15 minutters kjøretur fra sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Lisboa er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn selve leien av bilen. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Lisboa, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Lisboa trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Lisboa kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Lisboa. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Start planleggingen av reise til Lisboa