Leiebiler i Lisboa, Lisbon District

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Lisboa, Lisbon District? Start søket her!

Lisboa, Portugal
18. aug. — 25. aug.
Samme leveringssted
Lisboa, Portugal
to. 18.8.
12:00
to. 25.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Lisboa, Lisbon District

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Lisboa, Lisbon District nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

38 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

40 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

54 kr/dag

7 sep.–14 sep.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

27 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

19 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

25 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Citroen C3

Viktig informasjon om leiebiler i Lisboa

Aldersgrense for bilutleie i Lisboa varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad for forsikring. Noen utleiere har en øvre aldersgrense på 75 år. De fleste leiebilselskaper har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og i byer. På landevei er det fartsgrense på 90 km/t og på motorvei er det fartsgrense på inntil 120 km/t. Hvis man har hatt førerkortet i mindre enn ett år kan man ikke kjøre fortere enn 90 km/t. Det er promillegrense på 0,05, men for de som har hatt førerkortet i mindre enn tre år er promillegrensen 0,2. Det er påbudt med bilbelte, og barn inntil 12 år skal sitte i baksetet. Det er veiavgift på de fleste motorveier og når man kjører over enkelte broer. Det er ikke lov å bruke mobil når man kjører. Hvis man skal bruke den må man ha handsfree, og da gjelder ikke ørepropper.

Når du har leiebil i Lisboa er det smart å være obs på at reglene for gateparkering er svært strenge. Det er kun lov å parkere på høyre side av veien, og man må passe nøye på at man følger retningslinjene på parkeringsskiltene på gaten. Det kan være best å velge parkeringsplass eller parkeringshus om du er på ferie i Lisboa. Noen hoteller og ferieleiligheter tilbyr parkering til gjestene sine, noe som er praktisk for deg som trenger et sted å sette bilen om kvelden. I tillegg finnes det flere parkeringshus som er døgnåpne, dette passer bra når dere er på tur i byen. Dette er blant annet Parque Saba Praca do Municipo, Estacionamento Merques de Pombal og Parque estacionamento Saba Lambert.

På familieferie med leiebil i Lisboa har dere muligheten til å utforske store deler av kysten rundt byen. Når dere skal utforske sentrum av Lisboa er det lurt å parkere bilen og gå til fots. Dersom dere vil ut av byen og til kysten kan dere kjøre til Ericeira. Dette er en liten kystlandsby som ligger omtrent 45 minutter med bil fra sentrum av byen. Her er det mange koselige sjømatrestauranter, vakre klipper ned mot havet og sandstrender. Et perfekt sted for de som vil prøve surfing. Hvis dere vil utforske større deler av Lisboa en dag, kan dere dra til Alfama. Dette nabolaget er det mest tradisjonelle nabolaget i byen og ligger kun en 15 minutters kjøretur fra sentrum.

Med leiebil i Lisboa er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn selve leien av bilen. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

For å leie bil i Lisboa trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Lisboa. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Lisboa, Lisbon District bilutleie

Finn leiebil i Lisboa som passer for deg

Liten Leiebiler

78 kr - 1 048 kr

Alle biltyper

83 kr - 1 509 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Lisboa, Portugal er 394 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Lisboa, Portugal er i november. Prisen er 81 % lavere enn resten av året med bare 78 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Lisboa, Portugal er 585 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Lisboa, Portugal er i februar. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 219 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Lisboa Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Lisboa, Portugal er 896 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Lisboa, Portugal er i desember. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med bare 766 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Lisboa, Portugal er 544 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Lisboa, Portugal er i november. Prisen er 85 % lavere enn resten av året med bare 87 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Lisboa SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Lisboa, Portugal er 633 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Lisboa, Portugal er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 748 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Lisboa, Portugal er 396 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Lisboa, Portugal er i oktober. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 206 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lisboa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Lisboa

Alle større selskaper som leier ut biler i Lisboa, Lisbon District
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,0

Value

8,5
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,4
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

5,6

Hentes/Leveres

5,4

Value

5,5
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

4,5

Hentes/Leveres

5,5

Value

6,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

3,6

Hentes/Leveres

4,0

Value

3,9
14 utleiesteder
10 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Lisboa

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Lisboa

Mest populære selskap

Klass Wagen

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

548 kr

Mest populære modell

Nissan Juke
Det mest populære bilutleiefirmaet i Lisboa funnet på momondo denne måneden er Klass Wagen. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Ok Mobility og Record Go
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Lisboa de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Lisboa er 548 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 674 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Lisboa de siste 7 dagene er Nissan Juke. Våre brukere foretrekker også BMW 3 Series som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Lisboa

Attraksjoner i nærheten:

Praça dos Restauradores6,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Praça dos Restauradores18,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Praça dos Restauradores1,6 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Lisboa

Nedenfor er de mest populære hotellene i Lisboa

Kjøre med en leiebil i Lisboa - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Lisboa, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For leiebil en helg i Lisboa i september, var gjennomsnittsprisen 842 kr med billigere tilbud fra 823 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 463 kr, med gjennomsnittpris på 842 kr.

Den billigste leverandøren i Lisboa er DriveGO med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 289 kr fra utleiested i Lisboa. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av DriveGO i Lisboa med en pris på 130 kr.

Leiebiler i Lisboa fra populære selskap som Budget, Avis og SADORENT tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Lisboa, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Lisboa i september. Lisboa har i gjennomsnitt 80 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 18 °C i september. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Lisboa vil koste deg i gjennomsnitt 1 122 kr/dag.

Europcar er veldig populær i Lisboa, Portugal ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 10 utleiesteder i Lisboa, Portugal, og du kan forvente deg å betale ca. 1 513 kr/dag for leiebilen din i Lisboa, Portugal.

Fartsgrensen i Lisboa er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Lisboa har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Lisboa, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

De som ønsker å leie bil i Lisboa i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 23 °C og en nedsbørsmengde på omkring 7 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Klimaet i Lisbon District i august innebærer vanligvis temperaturer på 23 °C og en forventet nedbørsmengde på 7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Lisboa til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Lisboa

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Lisboa

Leiebiltyper som er populære i Lisboa

Lei en av disse populære biltypene i Lisboa

Start planleggingen av reisen til Lisboa


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Lisboa via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Lisboa, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Lisboa med gratis avbestilling.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Lisboa på momondo.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Lisboa.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Lisboa med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.