Leiebiler i Strasbourg, Frankrike

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Strasbourg, Frankrike? Start søket her

Strasbourg, Bas-Rhin, Frankrike
3. feb. — 10. feb.
Samme leveringssted
Strasbourg, Bas-Rhin, Frankrike
to. 3.2.
12:00
to. 10.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Oversikt over leiebilselskaper i Strasbourg

Alle større selskaper som leier ut biler i Strasbourg, Frankrike
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Value

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Value

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Value

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Value

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Value

2,0
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Strasbourg, Frankrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Strasbourg Entzheim flyplass

Leiebiler i Strasbourg

 • Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Strasbourg for å kontrollere spredningen av COVID-19?

  Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Strasbourg innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Dollar, Europcar og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

 • Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Strasbourg, Frankrike?

  Leiebiler i Strasbourg fra populære selskap som Dollar, Europcar og Hertz tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Strasbourg, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

 • Hva er fartsgrensen i Strasbourg, Frankrike?

  Fartsgrensen i Strasbourg er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Strasbourg er 80 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

 • Hvilken bil er den mest populære å leie i Strasbourg?

  Til en gjennomsnittspris på 647 kr/dag (og kun 130 kr/dag), er leiebiler av typen Ford Focus i Strasbourg den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Hyundai Accent i Strasbourg for i gjennomsnitt 414 kr/dag (111 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

 • Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz G-Class i Strasbourg?

  Hvis du er interessert i å leie Mercedes-Benz G-Class i Strasbourg, er Sixt det mest populære leiebilselskapet i byen som tilbyr denne modellen (i tillegg til andre modeller som ligner på Luksus). Leiebiler av typen Mercedes-Benz G-Class i Strasbourg hos Sixt koster i gjennomsnitt 1 447 kr per dag.Selskapet har også andre leiebiler av typen Luksus tilgjengelig, f.eks. Jaguar XF, i Strasbourg hvis du ikke får til å bestille Mercedes-Benz G-Class.

 • Hvordan er været i Strasbourg, Frankrike i Januar?

  Temperaturen i Strasbourg i Januar ligger normalt på 1 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

 • Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

  Klimaet i Strasbourg i Januar har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Strasbourg. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Strasbourg, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Fiat 500.

 • Er været i Strasbourg representativt for resten av Grand Est?

  Klimaet i Grand Est i Januar innebærer vanligvis temperaturer på 1 °C og en forventet nedbørsmengde på 41,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Strasbourg til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Strasbourg