Leiebil Funchal - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Funchal? Start søket her

Funchal, Portekiz
28. jan. — 4. feb.
Samme leveringssted
Funchal, Portekiz
to. 28.1.
middag
to. 4.2.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Funchal

Alle større selskaper som leier ut biler i Funchal
Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 9 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.6

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Avstand fra Funchal til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Funchal Madeira flyplass

Leiebiler i Funchal

21 personer har sett etter leiebil i Funchal i Januar.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Funchal for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Funchal innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Budget og Dollar. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Funchal har de billigste prisene på leiebiler?

Centauro har generelt de billigste prisene per dag i Funchal på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 127 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 126 kr/dag for leiebiler i Funchal.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Funchal?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Funchal ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Funchal. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Funchal i februar?

Med gjennomsnittstemperaturer på 17 °C og en nedsbørsmengde på 56 mm, er det beste leiebilalternativet for februar en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Funchal er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Funchal vil koste deg i gjennomsnitt 389 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Funchal har flest utleiesteder?

Sixt er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Funchal. De har 1 utleiested, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 192 kr i Funchal.

Hva er fartsgrensen i Funchal?

Fartsgrensen i Funchal er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Funchal har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Funchal, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Funchal, Portugal i Januar?

I Januar har Funchal vanligvis en nedbørsmengde på 91 mm og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Funchal ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Været i Funchal i løpet av Januar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Funchal. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Funchal, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat 500, Ford Ka og Volkswagen Polo.

Er været i Funchal representativt for resten av Madeira?

Klimaet i Madeira i Januar innebærer vanligvis temperaturer på 16 °C og en forventet nedbørsmengde på 91 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Funchal til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Finn hotell og fly til Funchal

 • Få den siste informasjonen om Funchal flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Funchal
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Funchal mest populære nabolag

  Finn hoteller i Funchal
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Funchal