Leiebil Funchal, Portugal - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Funchal, Portugal? Start søket her

Funchal, Portugal
16. apr. — 23. apr.
Samme leveringssted
Funchal, Portugal
fr. 16.4.
middag
fr. 23.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Funchal

Alle større selskaper som leier ut biler i Funchal, Portugal
Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 9 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.6

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Avstand fra Funchal, Portugal til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Funchal Madeira flyplass

Leiebiler i Funchal

21 personer har sett etter leiebil i Funchal i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Funchal for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Funchal innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Budget og Dollar. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Funchal har de billigste prisene på leiebiler?

Centauro har generelt de billigste prisene per dag i Funchal på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 126 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 126 kr/dag for leiebiler i Funchal.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Funchal, Portugal?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Funchal ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Funchal. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Funchal i mai?

Med gjennomsnittstemperaturer på 20 °C og en nedsbørsmengde på 6 mm, er det beste leiebilalternativet for mai en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Funchal er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Funchal vil koste deg i gjennomsnitt 387 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Funchal har flest utleiesteder?

Sixt er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Funchal, Portugal. De har 1 utleiested, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 191 kr i Funchal, Portugal.

Hva er fartsgrensen i Funchal, Portugal?

Fartsgrensen i Funchal er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Funchal har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Funchal, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Funchal, Portugal i april?

I april har Funchal vanligvis en nedbørsmengde på 38 mm og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Funchal ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Ettersom Funchal vanligvis opplever høye temperaturer i april med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Funchal representativt for resten av Madeira?

Klimaet i Madeira i april innebærer vanligvis temperaturer på 17 °C og en forventet nedbørsmengde på 38 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Funchal til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Funchal

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Funchal

Finn hotell og fly til Funchal