Fly Europa Finland

Finn billig fly til Finland

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Finland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Finland

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Finland? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Helsinki
Helsingin Musiikkitalo
Hartwall Areena
Helsinki Ice Hall
Finlandia-talo
Vanha kauppahalli
Vasa
Water Tower
St. Nicholas Church
Ostrobothnian museum
Soederfjaerden Crater
Wasalandia Amusement Park
Åbo
Turku Castle
Forum Marinum
Paavo Nurmi Stadium
Veritas Stadium
Ice Hall Kupittaan jäähalli
Uleåborg
Toripolliisi Statue
Oulun Energia Areena
Tietomaa
Raati Stadium
Oulu Beach
Rovaniemi
Lappland
Lappia House
Arktikum
Lordi Square
Ethnographic Museum
Santa Claus Village
Tammerfors
Art Museum
Lenin Museum
Museum Centre Vapriikki
Television Tower Näsinneula
Ratina Stadium
Jyväskylä
Jyväskylän jäähalli
Alvar Aalto Museum
Jyväskylän taidemuseo
Synergia-areena
Kokkola
Toivonen Zoo and Peasants Museum
Kaarlela Church
Halkokari Beach
Kieppi - Kokkola Museum of Natural History
Kajaani
Kajaani Castle
Paltaniemi Church
Kuopio
Kuopio Cathedral
Puijo Tower
Niiralan Monttu
Rauhalahden savusauna

Billige flybilletter til Finland

De billigste flyene til Finland funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Helsinki 794 kr
Bergen Helsinki 1 489 kr
Narvik Helsinki 2 935 kr

Fly til Finland

Finland er sammen med Norge, Danmark, Sverige og Island en del av Norden. Landet grenser til blant annet Sverige og Russland, og de aller fleste bor sør i landet. I motsetning til Norge, har Finland få fjell, men heller mange innsjøer. Det finnes faktisk flere tusen innsjøer sør i Finland, som gjør landet perfekt å besøke om sommeren. Helsinki, eller Helsingfors, er hovedstaden. Her bor det litt over en million mennesker, og byen har mye å by på. Her finner du blant annet gode restauranter, hippe utesteder, shoppingmuligheter og fine parker med utsikt over sjøen. Landet har flere store byer, blant annet Tammersfors og Uleåborg. I Finland er det mye å finne på året rundt. Reiser du hit om vinteren kan du for eksempel ta med familien til Julenissens landsby som ligger i Rovaniemi. Er du i Helsinki og ønsker å dra på museer og lære mer om landets historie, kan du dra ut på festningen Sveaborg. Du tar raskt og enkelt båten ut fra kaia i sentrum for å komme dit. En annen severdighet i Helsinki er den vakre Helsingfors domkirke. Den er hvit med blått tak, og ligger på et platå ved Senatstorget. Reiser du til Finland om vinteren for å stå på snowboard eller slalåmski, kan du dra Lappland, til vintersportsstedet Levi som ligger i Kittilä nord i landet. Andre vintersportssteder er Ruka, som ligger i Kuusamo, også nord i landet. Altså er det gode feriemuligheter i Finland både sommer og vinter, men det er lurt å sammenligne flypriser i god tid slik at du kan finne de beste tilbudene. Og det er som regel billig å fly tidlig i uken sammenlignet med fredager og søndager.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Finland?

Du kan fly til Finland fra flere flyplasser i Norge, og du kan fly direkte med blant annet Norwegian, SAS og Finnair. Du kan for eksempel fly direkte fra Oslo/Gardermoen til Helsinki. Reiser du fra andre byer i Norge slik som Stavanger/Sola eller Bergen/Flesland, er det ofte en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen. Da kan du også fly med KLM.

Når er det best å reise til Finland?

Finland har massevis av vakker natur å oppleve, som grønne skoger og mange innsjøer. Det er anbefalt å reise sør i Finland i sommermånedene, fra juni til omtrent september. Da kan man dra på telttur, eller besøke hytter som ligger for seg selv ute i naturen. Dette er en perfekt tid for å bade, gå skogturer og nyte en aktiv og morsom ferie med hele familien. Det finnes mange hundre campingplasser, og de ligger ofte ved innsjøer og har åpent hele sommersesongen. Det er også lov å slå opp telt utenom campingområder dersom man ønsker det, så lenge man følger samme regler som i Norge. Man kan telte der man ikke sjenerer andre mennesker eller forstyrrer naturen. Dersom man helst vil reise til Finland for å stå på ski, eller snowboard og slalåm, er det lurt å vente til vinteren. Da kan man reise til Lappland, hvor det er best å reise mellom januar og frem til mars. Reiser du til Lappland om vinteren er det mørkt, slik som i Norge. Men du har også muligheten til å se det vakre nordlyset.

Hvor lang tid tar det å fly til Finland?

Skal du fly til Finland fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 1 time og 20 minutter på det raskeste. På flyvninger med mellomlanding tar turen som regel mellom 2 og 3 timer. Skal du fly til Finland men vil reise lenger nord, tar flyturen ofte lenger tid. Da kan du beregne en reise fra omtrent 4 timer og 35 minutter, og reisen har som regel mellomlanding innom Helsinki.

Kan man reise til Finland uten pass eller visum?

Når du skal reise til Finland trenger du gyldig identifikasjon, men ikke visum. Du bør ha med deg pass selv om landet er en del av Norden, fordi det ofte blir spurt om når du skal sjekke inn både på fly, ferge og på hoteller.


Internasjonale flyreiser til Finland

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo Gardermoen til Helsinki
Raskeste flytid
1t 20m
Billigste pris
794 kr
Flyvninger fra Bergen til Helsinki
Raskeste flytid
2t 50m
Billigste pris
1 489 kr
Flyvninger fra Evenes til Helsinki
Raskeste flytid
9t 10m
Billigste pris
2 935 kr
Fly Europa Finland