Finn billig fly til Finland

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til byer i Finland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Finland fra Norge
Helsinki
Helsinki

Nyttig informasjon om flyvningen din til Finland

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Finland
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Finland?

  Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Finland. Den mest populære byen å reise til i Finland er Helsinki, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 1 500 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Finland er Vasa og Turku.

 • Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Levi Ski Resort?

  Den flyplassen som ligger nærmest Levi Ski Resort er Kittilä flyplass, som befinner seg i Sirkka. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Kittilä flyplass.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Finland?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Finland koster:
  436 kr per person med Wizz Air
  592 kr per person med Finnair
  603 kr per person med Norwegian


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Finland

Finn flyvninger til disse populære byene i Finland fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Finland

Disse rutene har de billigste flyvningene til Finland som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloHelsinki690 kr
BergenHelsinki1 083 kr
OsloOulu1 799 kr
NarvikHelsinki2 410 kr
OsloVasa3 179 kr

Finland er sammen med Norge, Danmark, Sverige og Island en del av Norden. Landet grenser til blant annet Sverige og Russland, og de aller fleste bor sør i landet. I motsetning til Norge, har Finland få fjell, men heller mange innsjøer. Det finnes faktisk flere tusen innsjøer sør i Finland, som gjør landet perfekt å besøke om sommeren. Helsinki, eller Helsingfors, er hovedstaden. Her bor det litt over en million mennesker, og byen har mye å by på. Her finner du blant annet gode restauranter, hippe utesteder, shoppingmuligheter og fine parker med utsikt over sjøen. Landet har flere store byer, blant annet Tammersfors og Uleåborg. I Finland er det mye å finne på året rundt. Reiser du hit om vinteren kan du for eksempel ta med familien til Julenissens landsby som ligger i Rovaniemi. Er du i Helsinki og ønsker å dra på museer og lære mer om landets historie, kan du dra ut på festningen Sveaborg. Du tar raskt og enkelt båten ut fra kaia i sentrum for å komme dit. En annen severdighet i Helsinki er den vakre Helsingfors domkirke. Den er hvit med blått tak, og ligger på et platå ved Senatstorget. Reiser du til Finland om vinteren for å stå på snowboard eller slalåmski, kan du dra Lappland, til vintersportsstedet Levi som ligger i Kittilä nord i landet. Andre vintersportssteder er Ruka, som ligger i Kuusamo, også nord i landet. Altså er det gode feriemuligheter i Finland både sommer og vinter, men det er lurt å sammenligne flypriser i god tid slik at du kan finne de beste tilbudene. Og det er som regel billig å fly tidlig i uken sammenlignet med fredager og søndager.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Finland?

Du kan fly til Finland fra flere flyplasser i Norge, og du kan fly direkte med blant annet Norwegian, SAS og Finnair. Du kan for eksempel fly direkte fra Oslo/Gardermoen til Helsinki. Reiser du fra andre byer i Norge slik som Stavanger/Sola eller Bergen/Flesland, er det ofte en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen. Da kan du også fly med KLM.

Når er det best å reise til Finland?

Finland har massevis av vakker natur å oppleve, som grønne skoger og mange innsjøer. Det er anbefalt å reise sør i Finland i sommermånedene, fra juni til omtrent september. Da kan man dra på telttur, eller besøke hytter som ligger for seg selv ute i naturen. Dette er en perfekt tid for å bade, gå skogturer og nyte en aktiv og morsom ferie med hele familien. Det finnes mange hundre campingplasser, og de ligger ofte ved innsjøer og har åpent hele sommersesongen. Det er også lov å slå opp telt utenom campingområder dersom man ønsker det, så lenge man følger samme regler som i Norge. Man kan telte der man ikke sjenerer andre mennesker eller forstyrrer naturen. Dersom man helst vil reise til Finland for å stå på ski, eller snowboard og slalåm, er det lurt å vente til vinteren. Da kan man reise til Lappland, hvor det er best å reise mellom januar og frem til mars. Reiser du til Lappland om vinteren er det mørkt, slik som i Norge. Men du har også muligheten til å se det vakre nordlyset.

Hvor lang tid tar det å fly til Finland?

Skal du fly til Finland fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 1 time og 20 minutter på det raskeste. På flyvninger med mellomlanding tar turen som regel mellom 2 og 3 timer. Skal du fly til Finland men vil reise lenger nord, tar flyturen ofte lenger tid. Da kan du beregne en reise fra omtrent 4 timer og 35 minutter, og reisen har som regel mellomlanding innom Helsinki.

Kan man reise til Finland uten pass eller visum?

Når du skal reise til Finland trenger du gyldig identifikasjon, men ikke visum. Du bør ha med deg pass selv om landet er en del av Norden, fordi det ofte blir spurt om når du skal sjekke inn både på fly, ferge og på hoteller.


Internasjonale flyreiser til Finland

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Helsinki
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris629 kr
Flyvninger fra Bergen til Helsinki
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris891 kr
Flyvninger fra Oslo til Oulu
Raskeste flytid8t 05m
Billigst pris1 799 kr
Flyvninger fra Narvik til Helsinki
Raskeste flytid4t 45m
Billigst pris2 419 kr
Flyvninger fra Oslo til Vasa
Raskeste flytid8t 00m
Billigst pris3 179 kr

Start planleggingen av reisen til Finland