Leiebiler i Helsinki, Finland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Helsinki, Finland? Start søket her

Helsinki, Finland
27. okt. — 3. nov.
Samme leveringssted
Helsinki, Finland
on. 27.10.
12:00
on. 3.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Helsinki, Finland bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

193 kr - 483 kr

Alle biltyper

193 kr - 978 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Helsinki i Finland, koster 194 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Helsinki i Finland, er i desember. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med en pris på kun 193 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Helsinki. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Helsinki kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Helsinki funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Helsinki

Alle større selskaper som leier ut biler i Helsinki, Finland
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

9,1

Valuta for pengene

8,6
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

9,3

Valuta for pengene

9,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

6,0
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

8,0
10 utleiesteder
9 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Helsinki

Bestill en billig leiebil i Helsinki for å ha full frihet og fleksibilitet når du skal utforske alle severdighetene i området. Du finner mange rimelige bilutleiere på momondo med gode tilbud som fri kilometer og gratis avbestilling. National, Avis og Europcar er noen av bilutleieselskapene du kan velge mellom i Helsinki. Det er dessuten enkelt å filtrere søket etter ønsket størrelse og egenskaper, for eksempel automatgir, antall dører og klimaanlegg. Du kan også søke etter elbil. Prisen for å leie bil en dag varierer etter bilkategori, og du kan regne med startpriser som ligger på ca. 500-1000 NOK per dag.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Helsinki?

Det finnes bilutleiere som har kun krever at du har hatt gyldig sertifikat i minst 12 måneder, men vanligvis er aldersgrensen for billeie 21 år. Det kan også være at du ikke kan låne enkelte typer biler om du er under 25 år gammel. Det anbefales å sjekke betingelsene nøye, ettersom unge sjåfører ofte må betale ekstra for å få lov til å leie bil i Finland. Det kan også være at du ikke får kjøpe alt av forsikringer.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Du må sørge for at du forstår Finlands trafikk- og kjøreregler når du skal leie bil i Helsinki. Noen av de viktigste reglene er promillegrensen på 0,5. Det er imidlertid ikke påbudt med kjørelys på dagtid, og du trenger heller ikke å bekymre deg for bompenger når du kjører rundt i byen og distriktet. Fartsgrensen varierer, men på motorveien er den vanligvis 100-120 km/t.

Parkering

Du må stort sett betale for gateparkering i Helsinki sentrum i ukedagene, og du har kun lov til å stå på oppmerkede steder. Det er innført to ulike soner inne i byen, og prisen ligger på ca. 2-4 EUR (20-40 NOK) per time. Det er vanligvis gratis å parkere på kveldstid. Du må sjekke skiltene for hvilke tidspunkt som gjelder for gratisparkering, ettersom dette kan variere for de ulike gatene. Det er også mulig å benytte private parkeringshus, for eksempel Q-Park Arkadiankatu 23 og EuroPark P-CityForum.

Utfluktsmål i og rundt Helsinki

Helsinki ligger strategisk plassert ved kysten, og du kan derfor kombinere både strandliv og byliv under oppholdet ditt. Det finnes dessuten mange spennende dagsutflukter som du enkelt kan begi deg ut på når du har leier bil i Helsinki. Nasjonalparkene Sipoonkorpi og Nuuksio er populære reisemål blant friluftselskere og alle som vil ha en liten pause fra bylivet. Her kan du dra på fotturer i vakker natur og beundre det vakre, finske villmarkslivet. Det tar heller ikke så lang tid å kjøre til storbyen Tampere. Her kan barnefamilier tilbringe dagen på fornøyelsesparken Särkänniemi, eller dere kan besøke Mummimuseet for å bli bedre kjent med fortellingene om Mummitrollet.

Hvilke forsikringer trenger man?

I Europa er det vanlig at de mest nødvendige og obligatoriske forsikringer blir inkludert i prisen på leiebilen. Det gjelder særlig ansvars- og selvrisikoforsikring som kollisjons- og tyveriforsikring. Disse reduserer det økonomiske ansvaret ditt, og du betaler som regel kun egenandel om uhellet er ute. Det er også mulig å kjøpe superforsikringer som dekker alt av skader og fjerner egenandelen, men du må selv bestemme om det er verdt pengene for deg. Mange tar beslutningen basert på hvor høy egenandelen er og om de blir dobbeltforsikret gjennom reiseforsikringen.

Kan man bruke det norske førerkortet i Helsinki, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke det norske førerkortet i Finland og andre nordiske land.

Hvor i Helsinki kan man hente og levere leiebilen?

Mange av bilutleierne lar deg hente og levere bilen på Helsinki-Vantaa internasjonale lufthavn, og du finner enkelt frem til serviceskrankene som ligger mellom terminalene. Det er også mulig å benytte utleiesituasjoner i sentrum, og du trenger ikke nødvendigvis å bruke samme hente- og leveringssted. Det kan for eksempel være mulig å hente bilen i byen og levere den tilbake på flyplassen når du reiser hjem igjen.


Avstand fra Helsinki, Finland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Helsinki Helsingfors Vantaa flyplass

Leiebiler i Helsinki

I oktober har vi kjørt 600 søk etter leiebiler i Helsinki for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Helsinki for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Hertz, Enterprise og Budget er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Helsinki. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Helsinki har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Helsinki er Budget med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 351 kr fra 3 utleiesteder i Helsinki. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Budget i Helsinki med en pris på 226 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Helsinki, Finland?

Flertallet av leiebilselskapene i Helsinki tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Hertz, Enterprise og Budget har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilket leiebilselskap i Helsinki har flest utleiesteder?

Scandia Rent er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Helsinki, Finland med totalt 10 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 537 kr/dag når de leier en bil hos Scandia Rent i Helsinki, Finland.

Hva er fartsgrensen i Helsinki, Finland?

Fartsgrensen i bysonen i Helsinki er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Helsinki ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 90 km/t. Hvis du leier en bil i Helsinki, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Helsinki?

Leiebiler av typen Hyundai Accent og Ford Focus i Helsinki er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Hyundai Accent i Helsinki kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 447 kr/dag, og kan koste så lite som 150 kr/dag. Leiepriser for Ford Focus kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 351 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 46 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 4 Series Convertible i Helsinki?

Sixt tilbyr leie av BMW 4 Series Convertible (og andre biler i samme kategori som Luksus) i Helsinki. Du kan forvente deg at leie av BMW 4 Series Convertible i Helsinki hos Sixt i gjennomsnitt koster 1 031 kr/dag.

Hvordan er været i Helsinki, Finland i oktober?

Temperaturen i Helsinki i oktober ligger normalt på 5 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Helsinki i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Helsinki. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Helsinki, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Ford Focus og Fiat Panda.

Er været i Helsinki representativt for resten av Nyland?

Klimaet i Nyland i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 5 °C og en forventet nedbørsmengde på 60 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Helsinki til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Helsinki

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Helsinki

Start planleggingen av reisen til Helsinki