Leiebil Helsinki, Finland - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Helsinki, Finland? Start søket her

Helsinki, Finland
19. apr. — 26. apr.
Samme leveringssted
Helsinki, Finland
ma. 19.4.
middag
ma. 26.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Helsinki

Alle større selskaper som leier ut biler i Helsinki, Finland
Byråets vurdering: Fantastisk 9.0

Poengsummen er basert på 37 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.4

Poengsummen er basert på 6 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.3

Poengsummen er basert på 4 vurderinger


Informasjon om reisen din til Helsinki

Bestill en billig leiebil i Helsinki for å ha full frihet og fleksibilitet når du skal utforske alle severdighetene i området. Du finner mange rimelige bilutleiere på momondo med gode tilbud som fri kilometer og gratis avbestilling. National, Avis og Europcar er noen av bilutleieselskapene du kan velge mellom i Helsinki. Det er dessuten enkelt å filtrere søket etter ønsket størrelse og egenskaper, for eksempel automatgir, antall dører og klimaanlegg. Du kan også søke etter elbil. Prisen for å leie bil en dag varierer etter bilkategori, og du kan regne med startpriser som ligger på ca. 500-1000 NOK per dag.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Helsinki?

Det finnes bilutleiere som har kun krever at du har hatt gyldig sertifikat i minst 12 måneder, men vanligvis er aldersgrensen for billeie 21 år. Det kan også være at du ikke kan låne enkelte typer biler om du er under 25 år gammel. Det anbefales å sjekke betingelsene nøye, ettersom unge sjåfører ofte må betale ekstra for å få lov til å leie bil i Finland. Det kan også være at du ikke får kjøpe alt av forsikringer.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Du må sørge for at du forstår Finlands trafikk- og kjøreregler når du skal leie bil i Helsinki. Noen av de viktigste reglene er promillegrensen på 0,5. Det er imidlertid ikke påbudt med kjørelys på dagtid, og du trenger heller ikke å bekymre deg for bompenger når du kjører rundt i byen og distriktet. Fartsgrensen varierer, men på motorveien er den vanligvis 100-120 km/t.

Parkering

Du må stort sett betale for gateparkering i Helsinki sentrum i ukedagene, og du har kun lov til å stå på oppmerkede steder. Det er innført to ulike soner inne i byen, og prisen ligger på ca. 2-4 EUR (20-40 NOK) per time. Det er vanligvis gratis å parkere på kveldstid. Du må sjekke skiltene for hvilke tidspunkt som gjelder for gratisparkering, ettersom dette kan variere for de ulike gatene. Det er også mulig å benytte private parkeringshus, for eksempel Q-Park Arkadiankatu 23 og EuroPark P-CityForum.

Utfluktsmål i og rundt Helsinki

Helsinki ligger strategisk plassert ved kysten, og du kan derfor kombinere både strandliv og byliv under oppholdet ditt. Det finnes dessuten mange spennende dagsutflukter som du enkelt kan begi deg ut på når du har leier bil i Helsinki. Nasjonalparkene Sipoonkorpi og Nuuksio er populære reisemål blant friluftselskere og alle som vil ha en liten pause fra bylivet. Her kan du dra på fotturer i vakker natur og beundre det vakre, finske villmarkslivet. Det tar heller ikke så lang tid å kjøre til storbyen Tampere. Her kan barnefamilier tilbringe dagen på fornøyelsesparken Särkänniemi, eller dere kan besøke Mummimuseet for å bli bedre kjent med fortellingene om Mummitrollet.

Hvilke forsikringer trenger man?

I Europa er det vanlig at de mest nødvendige og obligatoriske forsikringer blir inkludert i prisen på leiebilen. Det gjelder særlig ansvars- og selvrisikoforsikring som kollisjons- og tyveriforsikring. Disse reduserer det økonomiske ansvaret ditt, og du betaler som regel kun egenandel om uhellet er ute. Det er også mulig å kjøpe superforsikringer som dekker alt av skader og fjerner egenandelen, men du må selv bestemme om det er verdt pengene for deg. Mange tar beslutningen basert på hvor høy egenandelen er og om de blir dobbeltforsikret gjennom reiseforsikringen.

Kan man bruke det norske førerkortet i Helsinki, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke det norske førerkortet i Finland og andre nordiske land.

Hvor i Helsinki kan man hente og levere leiebilen?

Mange av bilutleierne lar deg hente og levere bilen på Helsinki-Vantaa internasjonale lufthavn, og du finner enkelt frem til serviceskrankene som ligger mellom terminalene. Det er også mulig å benytte utleiesituasjoner i sentrum, og du trenger ikke nødvendigvis å bruke samme hente- og leveringssted. Det kan for eksempel være mulig å hente bilen i byen og levere den tilbake på flyplassen når du reiser hjem igjen. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Helsinki, Finland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Helsinki Helsingfors Vantaa flyplass

Leiebiler i Helsinki

I april har vi kjørt 59 søk etter leiebiler i Helsinki for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Helsinki for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, National og Sixt er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Helsinki. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Helsinki har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Helsinki er Budget med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 356 kr fra 2 utleiesteder i Helsinki. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Budget i Helsinki med en pris på 230 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Helsinki, Finland?

Flertallet av leiebilselskapene i Helsinki tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, National og Sixt har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Helsinki i mai?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Helsinki i mai. Temperaturer på i gjennomsnitt 13 °C og en nedbørsmengde på 40 mm i løpet av mai betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Helsinki vil koste deg i gjennomsnitt 1 267 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Helsinki har flest utleiesteder?

Scandia Rent er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Helsinki, Finland med totalt 10 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 544 kr/dag når de leier en bil hos Scandia Rent i Helsinki, Finland.

Hva er fartsgrensen i Helsinki, Finland?

Fartsgrensen i bysonen i Helsinki er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Helsinki ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 90 km/t. Hvis du leier en bil i Helsinki, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Helsinki, Finland i april?

Temperaturen i Helsinki i april ligger normalt på 3 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Helsinki i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Helsinki. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Helsinki, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Fiat Panda og Hyundai i10.

Er været i Helsinki representativt for resten av Nyland?

Klimaet i Nyland i april innebærer vanligvis temperaturer på 3 °C og en forventet nedbørsmengde på 30 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Helsinki til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Helsinki

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Helsinki

Finn hotell og fly til Helsinki