Leiebiler i Notodden, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Notodden, Norge? Start søket her

Notodden, Norge
30. okt. — 6. nov.
Samme leveringssted
Notodden, Norge
lø. 30.10.
12:00
lø. 6.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Notodden

Alle større selskaper som leier ut biler i Notodden, Norge
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Notodden

Det er svært praktisk å ha leiebil i Notodden, både for å komme seg til og fra byen og rundt til de nærliggende områdene. Utforsk Telemark på egen hånd, med fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil. Både Avis, Budget, Hertz og Sixt holder til her, og du kan velge mellom å hente og levere bilen i byen, på nærmeste flyplass eller i nærliggende byer. Som regel kan du selv bestemme om du vil betale for bilen når du bestiller eller når du henter den, og du kan velge mellom mange ulike biltyper, avhengig av hvor mye plass du vil ha, og dine personlige preferanser.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Notodden?

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Notodden eller i resten av Norge, som betyr at den laveste aldersgrensen er 19 år. Imidlertid har flere av selskapene for bilutleie visse restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år, som blant annet kan begrense hvilken type bil du kan leie. Les derfor vilkårene for billeie nøye før du signerer leieavtalen.

Parkering

I Notodden sentrum er det soneparkering, som betyr at du kun kan parkere på de anviste plassene, i tillegg til noen kommunale veistrekninger. Videre finner du avgiftsfrie parkeringsplasser på Lasarettomta, Badetomta, Holtas plass, Torget og Skolegata, i tillegg til en avgiftsbelagt parkeringsplass på bussterminalen. Det er ditt eget ansvar å følge skiltene som regulerer parkeringsplassen du velger, slik at du betaler riktig avgift og følger parkeringstidene.

Utfluktsmål i og rundt Notodden

Den verdensarvlistede tidligere industribyen Notodden ligger vakkert til ved Heddalsvannet, 11 mil sørvest for Oslo. Her finner du et yrende kulturliv med mange aktiviteter for hele familien, og det nye kulturhuset Bok & Blueshuset er en favoritt blant de lokale. Mens du er her bør du ta en utflukt til den storslåtte Heddal Stavkirke, en nasjonal kulturskatt som ligger rett utenfor sentrum. I tillegg bør du ta en spasertur til noen av de kjente verdensarvlistede attraksjonene, som Jugendbyen i sentrum, Grønnebyen, Tinfos kulturmiljø, Villamoen og Hydroparken. Dersom du er her om sommeren kan du også få med deg en av Europas største bluesfestivaler, Notodden Blues Festival.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig at du har de riktige forsikringene på plass når du skal skaffe deg leiebil i Notodden. Noen forsikringer er inkludert i leieavtalen, mens andre må du skaffe deg på egen hånd. Den lovpålagte ansvarsforsikringen er som regel alltid inkludert når du leier bil i Norge, og den sørger for at du er fullt dekket for skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger. Videre er ofte kaskoforsikring og tyveriforsikring inkludert, som gjør at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel for skader, hærverk og innbrudd i bilen, i tillegg til tyveri av selve bilen. Størrelsen på denne egenandelen avhenger av biltypen. Dersom du ønsker dekning for skader på glass og hjul i tillegg, kan du bestille en utvidet kaskoforsikring som dekker dette. Andre forsikringer du kan skaffe deg i tillegg er blant annet personlig ulykkesforsikring, egenandelsforsikring, rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring. Noen av disse kan du ha dekket i en eventuell reiseforsikring, så det er viktig at du sjekker dette før du bestiller noen ekstra forsikringer.

Hvor i Notodden kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere leiebilen din, avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Dersom du vil hente den i Notodden sentrum, finner du Hertz i Semsvegen 37 og Avis i Semsvegen 41B. Du kan også hente og levere bilen i nærliggende byer som Kongsberg eller Larvik. Dersom du ankommer byen med fly, kan du hente og levere leiebilen din på Oslo lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn, hvor de fleste store bilutleieselskaper holder til.


Avstand fra Notodden, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Notodden

Hva er fartsgrensen i Notodden, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Notodden er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Notodden ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Notodden, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Notodden i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Notodden.

Er været i Notodden representativt for resten av Telemark?

Klimaet i Telemark i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 7 °C og en forventet nedbørsmengde på 106 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Notodden til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Notodden

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Notodden

Start planleggingen av reisen til Notodden