Leiebiler i Notodden, Telemark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Notodden, Telemark? Start søket her!

Notodden, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Notodden, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Notodden

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Notodden

Hvilket leiebilselskap er billigst i Notodden?

De billigste leiebilene i Notodden finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 979 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Notodden er 979 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Notodden

Det er svært praktisk å ha leiebil i Notodden, både for å komme seg til og fra byen og rundt til de nærliggende områdene. Utforsk Telemark på egen hånd, med fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil. Både Avis, Budget, Hertz og Sixt holder til her, og du kan velge mellom å hente og levere bilen i byen, på nærmeste flyplass eller i nærliggende byer. Som regel kan du selv bestemme om du vil betale for bilen når du bestiller eller når du henter den, og du kan velge mellom mange ulike biltyper, avhengig av hvor mye plass du vil ha, og dine personlige preferanser.

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Notodden eller i resten av Norge, som betyr at den laveste aldersgrensen er 19 år. Imidlertid har flere av selskapene for bilutleie visse restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år, som blant annet kan begrense hvilken type bil du kan leie. Les derfor vilkårene for billeie nøye før du signerer leieavtalen.

I Notodden sentrum er det soneparkering, som betyr at du kun kan parkere på de anviste plassene, i tillegg til noen kommunale veistrekninger. Videre finner du avgiftsfrie parkeringsplasser på Lasarettomta, Badetomta, Holtas plass, Torget og Skolegata, i tillegg til en avgiftsbelagt parkeringsplass på bussterminalen. Det er ditt eget ansvar å følge skiltene som regulerer parkeringsplassen du velger, slik at du betaler riktig avgift og følger parkeringstidene.

Den verdensarvlistede tidligere industribyen Notodden ligger vakkert til ved Heddalsvannet, 11 mil sørvest for Oslo. Her finner du et yrende kulturliv med mange aktiviteter for hele familien, og det nye kulturhuset Bok & Blueshuset er en favoritt blant de lokale. Mens du er her bør du ta en utflukt til den storslåtte Heddal Stavkirke, en nasjonal kulturskatt som ligger rett utenfor sentrum. I tillegg bør du ta en spasertur til noen av de kjente verdensarvlistede attraksjonene, som Jugendbyen i sentrum, Grønnebyen, Tinfos kulturmiljø, Villamoen og Hydroparken. Dersom du er her om sommeren kan du også få med deg en av Europas største bluesfestivaler, Notodden Blues Festival.


Tilbud på Notodden, Telemark bilutleie

Finn leiebil i Notodden som passer for deg

Liten Leiebiler

653 kr - 2 176 kr

Alle biltyper

714 kr - 1 499 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Notodden, Norge er 920 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Notodden, Norge er i oktober. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 653 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Notodden. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Notodden kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Notodden, Norge er 489 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Notodden, Norge er i februar. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 628 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Notodden. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Notodden kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Notodden

Alle større selskaper som leier ut biler i Notodden, Telemark

Hertz

3 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Budget

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Notodden

Nedenfor er de mest populære hotellene i Notodden

Kjøre med en leiebil i Notodden - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Notodden, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i bysonen i Notodden er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Notodden ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Notodden, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Klimaet i Telemark i juni innebærer vanligvis temperaturer på 16 °C og en forventet nedbørsmengde på 60 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Notodden til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Notodden

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Notodden

Start planleggingen av reisen til Notodden


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Notodden er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Notodden ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.