Finn billige flyvninger til Bulgaria fra 775 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
sø. 10.12.
sø. 17.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bulgaria

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bulgaria

Beste pris på enveisbillett

775 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 593 kr

Raskeste flytid

4t 50m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bulgaria fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 775 kr (Bergen Flesland til Sofia).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bulgaria fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 593 kr (Oslo Gardermoen til Sofia).
Den kjappeste flyvningen til Bulgaria fra Norge tar 4t 50m (Oslo Gardermoen til Sofia).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Bulgaria, deriblant Lufthansa, KLM og SWISS.

Bulgaria flyinnsikt og trender

Se innsikt for Bulgaria-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Bulgaria?

Hvis du ønsker å fly til Bulgaria for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Wizz Air, Ryanair og Bulgaria Air som henholdsvis har priser fra 448 kr, 591 kr og 1 044 kr.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Bulgaria?

Bulgaria har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (50 %) besøkte Sofia oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Bulgaria inkluderer Burgas og Varna.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Bulgaria?

Flytiden fra Norge til Bulgaria varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Sofia (en av de mest populære rutene), tar det 5t 40m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Bulgaria er fra Bergen Flesland til Sofia, som tar omtrent 8t 55m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Bulgaria?

Blant alle 10 flyselskapene som flyr til Bulgaria, er Norwegian, Lufthansa og LOT de som oftest foretrekkes, basert på brukerdataene våre. Norwegian er det mest populære blant de tre flyselskapene – 52 % av brukerne velger dette selskapet når de skal reise til Bulgaria.

De billigste flyvningene til byer i Bulgaria

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Bulgaria fra Norge
Sofia
Sofia

Nyttig informasjon om flyvningen din til Bulgaria

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Bulgaria

Hvilken er den mest populære flyplassen i Bulgaria?

Hva koster en flybillett til Bulgaria?

Det har blitt funnet flybilletter til Bulgaria på momondo helt nede i 439 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 1 686 kr, og billetter til 1 133 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 4 513 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.

Fra hvor er det billigst å fly til Bulgaria?

Når du reiser til Bulgaria, tilbyr Sofia flyplass i Sofia de billigste alt i alt flyreisene med en gjennomsnittlig flybillett på 439 kr, mens det nest rimeligste alternativet er Bourgas flyplass med en gjennomsnittlig flybillett på 1 465 kr for Burgas .

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bulgaria fra flyvninger sist?

Priser for Bulgaria fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bulgaria fra flyvninger?

Antall tilbydere fraBulgaria flyvninger er 12 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Bulgaria?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Bulgaria med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Bulgaria?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Bulgaria, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Bulgaria. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Bulgaria

Finn flyvninger til disse populære byene i Bulgaria fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Bulgaria

Disse rutene har de billigste flyvningene til Bulgaria som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSofia5t 40m1 593 kr
BergenSofia8t 55m1 776 kr
OsloBurgas3t 15m2 303 kr
OsloVarna8t 15m2 400 kr
TrondheimBurgas22t 15m4 186 kr
StavangerBurgas36t 35m4 197 kr
BodøVarna11t 00m4 660 kr

De beste tingene å se og gjøre i Bulgaria

Når er det best å reise til Bulgaria?

Sommeren er forholdsvis lang i Bulgaria, men sikrer man seg billige flybilletter til Bulgaria mellom juni og august, kanskje til og med så tidlig som slutten av mai, er man så å si garantert en meget temperert tur med mye fint vær, enten man er i innlandet eller ute ved kysten. Fly til Bulgaria og opplev Sofia i begynnelsen av sommeren, og fortsett videre til Varna når det lir utover mot august og september. Hos momondo hjelper vi deg med å finne billige flybilletter til Bulgaria, raskt og enkelt, og du finner også hotell til lave priser som du kan bestille på nett, her hos oss.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Bulgaria?

I sommerhalvåret tar Norwegian deg direkte fra Oslo/Gardermoen til Burgas Airport og Varna Airport. Du kan også finne billige flybilletter til Bulgaria fra andre flyplasser i Norge, men da må du beregne en mellomlanding. Hos momondo kan du også bestille et flysete innenlands i Bulgaria til en lav pris, og du kan til og med booke hele reisen med hotell til en billig penge.

Hvor lang tid tar det å fly til Bulgaria?

Flyturen fra Oslo/Gardermoen til Bulgaria tar i overkant av tre timer, uansett om du skal til Varna eller Burgas. Reiser du fra en annen flyplass i Norge må du beregne noen timer ekstra, på grunn av mellomlanding. Fra Tromsø/Langnes til Varna tar det om lag seks timer, med en mellomlanding i Oslo.

Kan man reise til Bulgaria uten pass eller visum?

Man trenger ikke visum når man reiser fra Norge til Bulgaria, men man må alltid ha med seg pass når man skal reise utenlands. Husk også reiseforsikring. Har man europeisk reiseforsikring, har man rett til akkurat de samme helsetjenestene som «de innfødte», og det er en god trygghet å ha på turen. Passkontrollen i Bulgaria kan være streng, så planlegg litt ekstra tid der.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Bulgaria

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Bulgaria?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Bulgaria minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Bulgaria med momondo?

    Med «Prisprognose» kan du finne ut hvor lenge på forhånd du burde bestille flyvningen din. Informasjonen vår gir deg en pekepinn om når det er best å bestille for å spare penger på reisen din – helt ned til hvilken ukedag og når på dagen. «Priskalenderen» gir deg en kjapp oversikt over når du bør bestille for å få de laveste prisene. Ved å aktivere «Prisvarsler» kan du overvåke prisendringer og finne ut når det er best å bestille. Søk etter din neste destinasjon etter budsjett via «Explore»-funksjonen vår. Uansett om du er ute etter ideer til den neste reisen din eller tips til hvordan du kan spare penger på reiser, er «Discover»-innholdet vårt et flott sted å begynne.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Bulgaria?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Bulgaria med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Bulgaria for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Bulgaria?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Bulgaria.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Bulgaria akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Bulgaria. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Bulgaria på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.