Leiebiler i Jessheim, Akershus

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Jessheim, Akershus? Start søket her!

Jessheim, Norge
8. feb. — 15. feb.
Samme leveringssted
Jessheim, Norge
on. 8.2.
12:00
on. 15.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Jessheim

Det finnes veldig mange selskaper å velge mellom når du skal bestille leiebil i Jessheim. Du har dermed et stort utvalg av biler, enten du vil ha automatgir, elbil eller SUV. Avis Bilutleie, keddy by Europcar, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er noen av alternativene dine. Det anbefales uansett å booke leiebil på nett, ettersom du ofte får en billig pris og svært gode tilbud ved å bestille bil i forkant av reisen. Det koster ca. 650 NOK og oppover for å leie bil en dag med fri kilometer, og kostnaden øker jo større bilen er. En SUV kan fort koste ca. 1400 NOK og oppover, mens mellomstore biler ligger på rundt 850 NOK og opp. Veiforbindelsene i Jessheim er svært gode. Du kommer deg raskt til større byer og populære attraksjoner i området, for eksempel Glomma, Kongsvinger, Oslo og Eidsvoll Verk.

Det hender at det finnes restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år. Regelverket kan variere mellom de ulike leiebilselskapene, og du bør sjekke opp i betingelsene for billeien før du inngår en avtale. Du må som regel hatt gyldig førerkort i minst ett år, noe som betyr at aldersgrensen i praksis er minst 19 år.

Det finnes flere rimelige alternativer for parkering i Jessheim, inkludert parkeringsplasser, P-hus og gateparkering. Du bør også undersøke om hotellet tilbyr gratis parkering eller om de kan gi deg avslag i pris på parkeringshus. Jess Storsenter, Ormen Lange, Skovly parkeringshus, Time Park ved Storgata og Trondheimsvegen er noen av alternativene dine. Enkelte av P-husene er døgnåpne skulle du trenger et trygt sted å parkere bilen, noe som kan være praktisk om hotellet ikke har parkeringsplasser tilgjengelig. Det varierer om du må betale på automat, via SMS eller app.

Du har full frihet og fleksibilitet til å utforske Akershus og andre områder når du leier bil i Jessheim. Jessheim har en sentral beliggenhet, og du kommer deg enkelt rundt til nærliggende attraksjoner. Det er gode veiforbindelser til Oslo, Eidsvoll og andre interessante steder. Oslo ligger omtrent 41 kilometer fra Jessheim, og her kan du besøke Vigelandsparken, Akershus Festning og det kongelige slottet. Du kan også besøke Nord-Europas største gravhaug, nemlig Raknehaugen. Den fascinerende gravhaugen er bygget som en pyramide med over 75 000 tømmerstokker. Et annet alternativ er å kjøre til Eidsvollsbygningen for å se hvor grunnloven ble skrevet, utforske alle utstillingene på museet og smake på tradisjonsretter i museumskafeen. Hvis du har lyst å dra på shopping, kan du kjøre ca. 25 minutter til Strømmen Storsenter. Dette senteret er blant Norges største med over 200 butikker.

Det er vanlig at de mest nødvendige forsikringene er inkludert i prisen når du skal leie bil i Jessheim, blant annet ansvars-, kollisjonsskade- og tyveriforsikring. Hvis ikke, bør du vurdere om du trenger dem. Mange velger å tegne selvrisikoforsikring som reduserer ansvaret ditt ved kollisjon. Du betaler som regel bare en egenandel ved uhell og skader. Enkelte selskaper tilbyr også ekstra forsikringer som blant annet fjerner egenandelen. Du må selv vurdere om egenandelen er så høy at du trenger den, eller om du heller vil ta sjansen og betale om noe skulle skje. Det bør også nevnes at disse avgiftene kan bli mer kostbare om du regnes som en ung sjåfør.

Du kan både hente og levere leiebilen i Jessheim sentrum, på Oslo/Gardermoen og nærliggende byer. Det er også mulig å bare bestille leiebil en vei, og du bestemmer selv hvor du vil levere bilen tilbake. Det betyr i praksis at du kan leie bil når du lander på nærmeste lufthavn, kjøre til ønsket reisemål og levere den inn på nærmeste kontor. Du opplyser bilutleieselskapet om hvor du vil hente og levere den samtidig som du bestiller på nett. Det er også mulig å be om å få levere bilen tilbake utenom åpningstid, men det hender at du må betale ekstra for denne tjenesten.


Tilbud på Jessheim, Akershus bilutleie

Finn leiebil i Jessheim som passer for deg

Liten Leiebiler

318 kr - 2 399 kr

Alle biltyper

318 kr - 4 473 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Jessheim, Norge er 699 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Jessheim, Norge er i november. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 318 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jessheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jessheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Jessheim, Norge er 982 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Jessheim, Norge er i desember. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 395 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jessheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jessheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Jessheim

Alle større selskaper som leier ut biler i Jessheim, Akershus

Europcar

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

8,0

Sixt

1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

9,2

Hentes/Leveres

8,9

Value

8,0

Hertz

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

7,6

Value

7,5

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0

Alamo

1 utleiested

McRent

1 utleiested

National

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Jessheim

Nedenfor er de mest populære hotellene i Jessheim

Kjøre med en leiebil i Jessheim - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Jessheim, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Jessheim finner man som regel hos Alamo. Ved bestilling med Alamo, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 27,48/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Jessheim er 27,48/dag.

Når du bestiller en leiebil i Jessheim, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Jessheim er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Jessheim du befinner deg.

Hvis du ser etter en leiebil i Jessheim for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av februar, er det viktig at du vet at resten av Akershus vanligvis har en temperatur på −5 °C, og en forventet nedbørsmengde på 45,3 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Jessheim

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Jessheim

Leiebiltyper som er populære i Jessheim

Lei en av disse populære biltypene i Jessheim

Start planleggingen av reisen til Jessheim


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Jessheim via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Jessheim ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Jessheim med gratis avbestilling.

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Jessheim.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Jessheim med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, leiebiltilbud i Jessheim med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.