Leiebiler i Jessheim, Akershus

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Jessheim, Akershus? Start søket her!

Jessheim, Norge
14. des. — 21. des.
Jessheim, Norge
to. 14.12.
12:00
to. 21.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Jessheim

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Jessheim

Hvilket leiebilselskap er billigst i Jessheim?

De billigste leiebilene i Jessheim finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 292 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Jessheim er 292 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Jessheim

Det finnes veldig mange selskaper å velge mellom når du skal bestille leiebil i Jessheim. Du har dermed et stort utvalg av biler, enten du vil ha automatgir, elbil eller SUV. Avis Bilutleie, keddy by Europcar, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er noen av alternativene dine. Det anbefales uansett å booke leiebil på nett, ettersom du ofte får en billig pris og svært gode tilbud ved å bestille bil i forkant av reisen. Det koster ca. 650 NOK og oppover for å leie bil en dag med fri kilometer, og kostnaden øker jo større bilen er. En SUV kan fort koste ca. 1400 NOK og oppover, mens mellomstore biler ligger på rundt 850 NOK og opp. Veiforbindelsene i Jessheim er svært gode. Du kommer deg raskt til større byer og populære attraksjoner i området, for eksempel Glomma, Kongsvinger, Oslo og Eidsvoll Verk.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Jessheim?

Det hender at det finnes restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år. Regelverket kan variere mellom de ulike leiebilselskapene, og du bør sjekke opp i betingelsene for billeien før du inngår en avtale. Du må som regel hatt gyldig førerkort i minst ett år, noe som betyr at aldersgrensen i praksis er minst 19 år.

Parkering

Det finnes flere rimelige alternativer for parkering i Jessheim, inkludert parkeringsplasser, P-hus og gateparkering. Du bør også undersøke om hotellet tilbyr gratis parkering eller om de kan gi deg avslag i pris på parkeringshus. Jess Storsenter, Ormen Lange, Skovly parkeringshus, Time Park ved Storgata og Trondheimsvegen er noen av alternativene dine. Enkelte av P-husene er døgnåpne skulle du trenger et trygt sted å parkere bilen, noe som kan være praktisk om hotellet ikke har parkeringsplasser tilgjengelig. Det varierer om du må betale på automat, via SMS eller app.

Utfluktsmål i og rundt Jessheim

Du har full frihet og fleksibilitet til å utforske Akershus og andre områder når du leier bil i Jessheim. Jessheim har en sentral beliggenhet, og du kommer deg enkelt rundt til nærliggende attraksjoner. Det er gode veiforbindelser til Oslo, Eidsvoll og andre interessante steder. Oslo ligger omtrent 41 kilometer fra Jessheim, og her kan du besøke Vigelandsparken, Akershus Festning og det kongelige slottet. Du kan også besøke Nord-Europas største gravhaug, nemlig Raknehaugen. Den fascinerende gravhaugen er bygget som en pyramide med over 75 000 tømmerstokker. Et annet alternativ er å kjøre til Eidsvollsbygningen for å se hvor grunnloven ble skrevet, utforske alle utstillingene på museet og smake på tradisjonsretter i museumskafeen. Hvis du har lyst å dra på shopping, kan du kjøre ca. 25 minutter til Strømmen Storsenter. Dette senteret er blant Norges største med over 200 butikker.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig at de mest nødvendige forsikringene er inkludert i prisen når du skal leie bil i Jessheim, blant annet ansvars-, kollisjonsskade- og tyveriforsikring. Hvis ikke, bør du vurdere om du trenger dem. Mange velger å tegne selvrisikoforsikring som reduserer ansvaret ditt ved kollisjon. Du betaler som regel bare en egenandel ved uhell og skader. Enkelte selskaper tilbyr også ekstra forsikringer som blant annet fjerner egenandelen. Du må selv vurdere om egenandelen er så høy at du trenger den, eller om du heller vil ta sjansen og betale om noe skulle skje. Det bør også nevnes at disse avgiftene kan bli mer kostbare om du regnes som en ung sjåfør.

Hvor i Jessheim kan man hente og levere leiebilen?

Du kan både hente og levere leiebilen i Jessheim sentrum, på Oslo/Gardermoen og nærliggende byer. Det er også mulig å bare bestille leiebil en vei, og du bestemmer selv hvor du vil levere bilen tilbake. Det betyr i praksis at du kan leie bil når du lander på nærmeste lufthavn, kjøre til ønsket reisemål og levere den inn på nærmeste kontor. Du opplyser bilutleieselskapet om hvor du vil hente og levere den samtidig som du bestiller på nett. Det er også mulig å be om å få levere bilen tilbake utenom åpningstid, men det hender at du må betale ekstra for denne tjenesten.


Tilbud på Jessheim, Akershus bilutleie

Finn leiebil i Jessheim som passer for deg

Liten cars

354 kr - 2 275 kr

Alle biltyper

354 kr - 3 385 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Jessheim, Norge er 789 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Jessheim, Norge er i januar. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 354 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Jessheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jessheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Jessheim, Norge er 904 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Jessheim, Norge er i desember. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 432 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Jessheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jessheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Jessheim, Norge er 956 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Jessheim, Norge er i oktober. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 425 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Jessheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jessheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Jessheim

Alle større selskaper som leier ut biler i Jessheim, Akershus

Avis

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Alamo

1 utleiested

McRent

1 utleiested

National

1 utleiested

Shouqi

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Jessheim

Nedenfor er de mest populære hotellene i Jessheim

Kjøre med en leiebil i Jessheim - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Jessheim, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hva er fartsgrensen i Jessheim, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Jessheim, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Jessheim er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Jessheim du befinner deg.

Er været i Jessheim representativt for resten av Akershus?

Hvis du ser etter en leiebil i Jessheim for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av Desember, er det viktig at du vet at resten av Akershus vanligvis har en temperatur på −4 °C, og en forventet nedbørsmengde på 61,3 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Jessheim fra biler sist?

Priser for Jessheim fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Jessheim fra biler?

Antall tilbydere fraJessheim biler er 14 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Jessheim?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Jessheim. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Jessheim?

For å leie en bil i Jessheim må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Jessheim?

Å bestille en leiebil i Jessheim via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Jessheim?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Jessheim ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Jessheim med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Jessheim med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Jessheim på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Jessheim.

Finner jeg utleiebiler i Jessheim som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Jessheim med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Jessheim med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Jessheim med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Jessheim på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.