Hotell Valencia: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 2 566 hoteller i Valencia, Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Valencia

Det er mange flotte hoteller i Valencia, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Valencia

Ciudad de las Artes y las Ciencias
Estadi Ciutat de València
Stadium Mestalla

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Ciudad de las Artes y las Ciencias?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Ciudad de las Artes y las Ciencias, er 626 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Ciudad de las Artes y las Ciencias er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Ciudad de las Artes y las Ciencias er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Valencia som koster 692 kr.

Hoteller i nærheten av Ciudad de las Artes y las Ciencias

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Estadi Ciutat de València?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Valencia som ligger nærmest Estadi Ciutat de València, kan du forvente deg å måtte betale 335 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 335 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Estadi Ciutat de València. Hoteller i nærheten av Estadi Ciutat de València er vanligvis 51 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Valencia som koster 692 kr.

Hoteller i nærheten av Estadi Ciutat de València

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Stadium Mestalla?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Stadium Mestalla. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 808 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Stadium Mestalla er vanligvis 14 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Valencia som koster 692 kr.

Hoteller i nærheten av Stadium Mestalla

Når bør du bestille hotell i Valencia

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Valencia
Lavsesong
Januar
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

35 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

35 %

forventet prisøkning

Pris
565 kr - 1 336 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

783 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

722 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Valencia på er: 4-5 stjerne, 83 dag før.
1-2 stjerne
482 kr - 525 kr
3 stjerne
689 kr - 775 kr
4-5 stjerne
861 kr - 981 kr

Valencia reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Valencia

Hvordan bor man billig i Valencia?

Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo når du skal finne hotell i Valencia. Det aller billigste alternativet er å bo på hostell, noe som passer godt for backpackere og unge reisende. Dette finner du fra rundt EUR 9 (ca 90 NOK) per natt. Hosteller og hoteller med 2 stjerner koster fra omtrent EUR 15 (ca 150 NOK) per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell, kan du finne dette fra omtrent EUR 30 (ca 300 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 02-05-18).

Valencia på budsjett

I Valencia får du både strandferie og storbyferie i ett, så det er virkelig mye å gjøre her, selv for deg som reiser på stramt budsjett. Om du tilbringer noen late dager på stranden, så har du både bademuligheter og solskinn hele dagen. Ta med deg lunsj, så sparer du noen ekstra kroner ved å ha strandpiknik. Når du vil på sightseeing kan du kose deg i gamlebyen, Barrio del Carmen. Her er det masse koselige, små gågater, i tillegg til vakre kirker og bygninger. Dette er virkelig stedet for deg som er interessert i historie og arkitektur. Vil du oppleve et skikkelig marked, kan du gå innom Mercado Central der du kan se hvilke delikatesser som selges på det spanske matmarkedet.

Hvordan kommer man seg rundt i Valencia?

Valencia er en relativt liten by, så dersom du ønsker å utforske byen til fots så er det mulig å gå til de fleste severdighetene, spesielt rundt i gamlebyen. Ta gjerne en gåtur langs med strandpromenaden ved solnedgang. Det er også taxier i byen, som er lette å få tak i hvor enn du befinner deg i sentrum. Byen har også et kollektivt transportsystem som fungerer godt. Her kan du ta metro, der du kjøper billett i billettautomater på stasjonene. I tillegg kan du ta buss og da kjøper du billett hos sjåføren. Billettpriser for kollektiv transport koster fra ca. EUR 1,50 (ca 15 NOK) for en enkeltbillett. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 02-05-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Valencia?

Det er ikke satt noen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Valencia. Dersom reisende er under 18 år er det lurt å sjekke dette med hotellet på forhånd av bestillingen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Valencia?

Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd enn å betale depositum, dette gjelder spesielt når man bestiller hotell i Valencia på nettet.

Hvor trygt er det i Valencia?

Valencia er en rolig og hyggelig by der det er trygt å være på reise og som er populær blant turister. Uansett er det lurt å passe på verdisaker på folksomme steder og ta vanlige forhåndsregler når man er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Valencia?

I Valencia har de samme type stikkontakter som i Norge, så adapter er ikke nødvendig.

Hvor mye bør man gi i tips i Valencia?

Det er vanlig å gi ca. 10 til 15 prosent i tips når du er ute og spiser på restaurant. Dessuten er det høflig å legge igjen noen euro til ansatte på hotellet.


Hvor mye koster et hotell i Valencia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Valencia med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
NH Ciudad de Valencia
Beste verdi

NH Ciudad de Valencia

8,1

559 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Sercotel Sorolla Palace
1# Mest populære

Sercotel Sorolla Palace

8,4

697 kr

Vis hotelltilbud
Sh Valencia Palace
2# Mest populære

Sh Valencia Palace

8,4

1 023 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Albufera
Beste verdi

Hotel Albufera

8,5

585 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Valencia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Valencia
The River Hostel

The River Hostel

8,4

104 kr

Vis hotelltilbud
Quart Youth Hostel

Quart Youth Hostel

8,1

112 kr

Vis hotelltilbud
UP Station Hostel

UP Station Hostel

7,6

104 kr

Vis hotelltilbud
Pension Universal

Pension Universal

7,7

130 kr

Vis hotelltilbud
Purple Nest Hostel

Purple Nest Hostel

8,3

112 kr

Vis hotelltilbud
Red Nest Hostel

Red Nest Hostel

7,9

138 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Valencia

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
The River Hostel

The River Hostel

8,4

104 kr

Vis hotelltilbud
Red Nest Hostel

Red Nest Hostel

7,9

138 kr

Vis hotelltilbud
UP Station Hostel

UP Station Hostel

7,6

104 kr

Vis hotelltilbud
Russafa Youth Hostel

Russafa Youth Hostel

8,6

293 kr

Vis hotelltilbud
Quart Youth Hostel

Quart Youth Hostel

8,1

112 kr

Vis hotelltilbud
Urban Youth Hostel

Urban Youth Hostel

8,4

164 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Valencia

Valencia er den tredje største byen i Spania og er en by som blir mer og mer populær blant reisende. Her finner du den perfekte blandingen av gammelt og nytt, og du kan kombinere by- og strandferie. Valencia ligger flott til på den spanske kysten og er mest besøkt under sommermånedene, men er like fint å besøke utenfor høysesongen. Da kan du bo på hotell i sentrum og ha god plass ved både severdigheter og solsengen.

Elsker du gamle, vakre bygninger, gate-kaféer og historie? Da kan du legge oppholdet ditt til et hotell i gamlebyen Barrio Del Carmen. Denne bydelen passer perfekt for par som er på ferie sammen og som gjerne vil rusle rundt i vakre omgivelser. I denne bydelen har man gåavstand til restauranter og severdigheter, slik som Valenicia-Katedralen og matmarkedet Mercado Central. Her kan dere gå rundt og virkelig føle på livet i Valencia, samtidig som dere lærer om byens historie, religion og kultur.

Reiser du med vennegjengen på sommerferie, er et hotell i Valencia ved stranden et meget godt valg. Byen har noen svært imponerende strender, som Playa de la Marvarrosa og El Cabanyal. Her er det hvit, fin sand, klart vann og en strandpromenade med en rekke koselige restauranter og kaféer. Ikke minst er det kort vei å gå til de mange strandklubbene i området.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Valencia

Valencia er en by der det moderne møter det historiske. Gamlebyen er full av historie og vakre bygninger, og severdigheter slik som Valencia-Katedralen, Micalet, og Tårnet Torres de Seranos. Her kan du gå rundt i timevis og se på de vakre middelalderbygningene. St. Nikolas-kirken er også populær. Videre er det futuristiske kvarteret et spennende sted å besøke. Her finner du akvarium, Vitenskapsmuseum, kaféer, operahus og museum. Om sommeren strømmer menneskene til de vakre strendene i Valencia. Her kan du enten slappe av i lekre lounger og nyte strandklubbenes luksus eller legge deg i sanden og lese en bok under parasollen. Langs med promenaden ligger det mange restauranter så du har virkelig mange muligheter når det er dags for lunsj. Gå ikke glipp av spesialiteten paella når du er her.

Valencia er omringet av både vakkert blått hav og vakker natur. Jardines del Turia er navnet på en vakker hage som strekker seg gjennom byen og er faktisk hele 9 kilometer lang. Langs med hele hagen er det sykkelsti, så du bør virkelig unne deg en sykkeltur langs denne grønne oasen. På veien finner du også steder å bade og selvfølgelig fine steder å stoppe for en lunsjpause.

Ta strandferien og storbyferien i ett og besøk alles nye favoritt, Valencia!


Reiseinformasjon for Valencia

Hvor mange dager tilbringer folk i Valencia?

Folk som besøker Valencia tilbringer typisk 4 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Valencia?

685 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Valencia. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Valencia?

Hoteller i Valencia er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 301 kr % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Valencia?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Valencia, og fredag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Valencia?

Hosteller i Valencia koster vanligvis en plass omkring 393 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 292 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Valencia.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Valencia?

Temperaturene i Valencia ligger vanligvis på ca. 23 °C i løpet av september, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør september til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Arenales Beach.