De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Valencia

Hoteller i Valencia, Spania

Finn tilbud på 403 hoteller i Valencia, Spania

Valencia, Valencia, Spania
18. Apr — 19. Apr2
Sat 13.4.
Wed 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Valencia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Valencia
Pris
kr543
kr2857
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Valencia


Hoteller i populære bydeler i Valencia

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Valencia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Valencia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Valencia
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
67 %forventet prisnedgang
49 %forventet prisøkning

Pris

504 kr–3 012 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
897 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 841 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Valencia på er: 1-2 stjerne, 69 dag før. 3 stjerne, 80 dag før. 4-5 stjerne, 78 dag før.

1-2 stjerne

574 kr–996 kr

3 stjerne

758 kr–1 570 kr

4-5 stjerne

1 072 kr–4 028 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Valencia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Valencia

Laveste hotellpris

336 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Sh Valencia Palace

Hoteller i nærheten av flyplassen

6014

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Valencia funnet siste 7 dager er 336 kr/natten. Denne prisen fås hos limin hostel capsules.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Sh Valencia Palace, det mest populære 5-stjerners hotellet i Valencia(8,3/10 rating - basert på 3 274 anmeldelser).
Det er er 6 014 hoteller i Valencia i nærheten av Alicante. Apartamento CasaTuris cerca del aeropuerto de El Altet AT101 med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Valencia. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Valencia siste uken er 4 653 kr.

Valencia reisetips

Hvordan bor man billig i Valencia?

Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo når du skal finne hotell i Valencia. Det aller billigste alternativet er å bo på hostell, noe som passer godt for backpackere og unge reisende. Dette finner du fra rundt EUR 9 (ca 90 NOK) per natt. Hosteller og hoteller med 2 stjerner koster fra omtrent EUR 15 (ca 150 NOK) per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell, kan du finne dette fra omtrent EUR 30 (ca 300 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Valencia?

Valencia er en relativt liten by, så dersom du ønsker å utforske byen til fots så er det mulig å gå til de fleste severdighetene, spesielt rundt i gamlebyen. Ta gjerne en gåtur langs med strandpromenaden ved solnedgang. Det er også taxier i byen, som er lette å få tak i hvor enn du befinner deg i sentrum. Byen har også et kollektivt transportsystem som fungerer godt. Her kan du ta metro, der du kjøper billett i billettautomater på stasjonene. I tillegg kan du ta buss og da kjøper du billett hos sjåføren. Billettpriser for kollektiv transport koster fra ca. EUR 1,50 (ca 15 NOK) for en enkeltbillett.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Valencia?

Det er ikke satt noen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Valencia. Dersom reisende er under 18 år er det lurt å sjekke dette med hotellet på forhånd av bestillingen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Valencia?

Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd enn å betale depositum, dette gjelder spesielt når man bestiller hotell i Valencia på nettet.

Hvor trygt er det i Valencia?

Valencia er en rolig og hyggelig by der det er trygt å være på reise og som er populær blant turister. Uansett er det lurt å passe på verdisaker på folksomme steder og ta vanlige forhåndsregler når man er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Valencia?

I Valencia har de samme type stikkontakter som i Norge, så adapter er ikke nødvendig.

Hvor mye bør man gi i tips i Valencia?

Det er vanlig å gi ca. 10 til 15 prosent i tips når du er ute og spiser på restaurant. Dessuten er det høflig å legge igjen noen euro til ansatte på hotellet.


Hvor mye koster et hotell i Valencia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Valencia med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 1 323 kr

Gjennomsnittlig 1 682 kr

Dyrest 1 682 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Valencia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Valencia
Finn hosteller i Valencia

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Valencia

Disse hotellene i Valencia har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Valencia

Valencia er den tredje største byen i Spania og er en by som blir mer og mer populær blant reisende. Her finner du den perfekte blandingen av gammelt og nytt, og du kan kombinere by- og strandferie. Valencia ligger flott til på den spanske kysten og er mest besøkt under sommermånedene, men er like fint å besøke utenfor høysesongen. Da kan du bo på hotell i sentrum og ha god plass ved både severdigheter og solsengen.

Elsker du gamle, vakre bygninger, gate-kaféer og historie? Da kan du legge oppholdet ditt til et hotell i gamlebyen Barrio Del Carmen. Denne bydelen passer perfekt for par som er på ferie sammen og som gjerne vil rusle rundt i vakre omgivelser. I denne bydelen har man gåavstand til restauranter og severdigheter, slik som Valenicia-Katedralen og matmarkedet Mercado Central. Her kan dere gå rundt og virkelig føle på livet i Valencia, samtidig som dere lærer om byens historie, religion og kultur.

Reiser du med vennegjengen på sommerferie, er et hotell i Valencia ved stranden et meget godt valg. Byen har noen svært imponerende strender, som Playa de la Marvarrosa og El Cabanyal. Her er det hvit, fin sand, klart vann og en strandpromenade med en rekke koselige restauranter og kaféer. Ikke minst er det kort vei å gå til de mange strandklubbene i området.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Valencia

Valencia er en by der det moderne møter det historiske. Gamlebyen er full av historie og vakre bygninger, og severdigheter slik som Valencia-Katedralen, Micalet, og Tårnet Torres de Seranos. Her kan du gå rundt i timevis og se på de vakre middelalderbygningene. St. Nikolas-kirken er også populær. Videre er det futuristiske kvarteret et spennende sted å besøke. Her finner du akvarium, Vitenskapsmuseum, kaféer, operahus og museum. Om sommeren strømmer menneskene til de vakre strendene i Valencia. Her kan du enten slappe av i lekre lounger og nyte strandklubbenes luksus eller legge deg i sanden og lese en bok under parasollen. Langs med promenaden ligger det mange restauranter så du har virkelig mange muligheter når det er dags for lunsj. Gå ikke glipp av spesialiteten paella når du er her.

Valencia er omringet av både vakkert blått hav og vakker natur. Jardines del Turia er navnet på en vakker hage som strekker seg gjennom byen og er faktisk hele 9 kilometer lang. Langs med hele hagen er det sykkelsti, så du bør virkelig unne deg en sykkeltur langs denne grønne oasen. På veien finner du også steder å bade og selvfølgelig fine steder å stoppe for en lunsjpause.

Ta strandferien og storbyferien i ett og besøk alles nye favoritt, Valencia!


Informasjon om opphold i Valencia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Valencia

Hvor mange dager tilbringer folk i Valencia?

Folk som besøker Valencia tilbringer typisk 4 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Valencia?

2 126 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Valencia. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Valencia?

Hoteller i Valencia er vanligvis billigst i september. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 67 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Valencia?

For øyeblikket er det fredag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Valencia, og torsdag som er den dyreste.

Hvor mye koster et luksushotell i Valencia?

Du må ut med ca. 1 994 kr for et luksushotellrom i Valencia. Dette er en økning på 23% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Valencia, som vanligvis vil ha en prislapp på 2 126 kr per natt.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Valencia?

Med forventninger om generelt lite regn (37 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Valencia tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Har Valencia ferieboliger?

Det er nå 5 415 ferieboliger tilgjengelige i Valencia. De fleste av våre brukere velger å bo på Hq Rooms Apartments San Vicente, som er den mest populære i Valencia. Sammenlign ferieboliger i Valencia.

Har Valencia vandrehjem?

Ja, Valencia vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Purple Nest Hostel er det mest populære ut av 38 vandrehjem i Valencia. Søk etter tilbud på vandrehjem i Valencia.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Valencia fra hoteller?

Det er 3 403 tilbydere fra Valencia hoteller fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Valencia fra hoteller sist?

Pris for Valencia fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Valencia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Valencia

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Valencia gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Valencia som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Valencia?

Når alle alternativene for overnatting i Valencia er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Valencia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Valencia

Finn billig overnatting i Valencias populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sat 13.4.
Wed 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post