Hoteller i Valencia, Spania

Finn tilbud på 406 hoteller i Valencia, Spania

Valencia, Valencia, Spania
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Valencia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Valencia
Pris
kr462
kr2636
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Valencia


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Valencia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Valencia
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
56 %forventet prisnedgang
29 %forventet prisøkning

Pris

664 kr–2 121 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 767 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
989 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Valencia på er: 4-5 stjerne, 77 dag før.

1-2 stjerne

599 kr–672 kr

3 stjerne

924 kr–977 kr

4-5 stjerne

1 124 kr–1 239 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Valencia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Valencia

Laveste hotellpris

263 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hospes Palau de La Mar

Hoteller i nærheten av flyplassen

4992
Den rimeligste prisen for et rom i Valencia funnet siste 7 dager er 263 kr/natten. Denne prisen fås hos Art&Flats Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hospes Palau de La Mar, det mest populære 5-stjerners hotellet i Valencia(8,5/10 rating - basert på 1 410 anmeldelser).
Det er er 4 992 hoteller i Valencia i nærheten av Alicante. Apartamento CasaTuris cerca del aeropuerto de El Altet AT101 med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.

Valencia reisetips

Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo når du skal finne hotell i Valencia. Det aller billigste alternativet er å bo på hostell, noe som passer godt for backpackere og unge reisende. Dette finner du fra rundt EUR 9 (ca 90 NOK) per natt. Hosteller og hoteller med 2 stjerner koster fra omtrent EUR 15 (ca 150 NOK) per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell, kan du finne dette fra omtrent EUR 30 (ca 300 NOK) per natt.

Valencia er en relativt liten by, så dersom du ønsker å utforske byen til fots så er det mulig å gå til de fleste severdighetene, spesielt rundt i gamlebyen. Ta gjerne en gåtur langs med strandpromenaden ved solnedgang. Det er også taxier i byen, som er lette å få tak i hvor enn du befinner deg i sentrum. Byen har også et kollektivt transportsystem som fungerer godt. Her kan du ta metro, der du kjøper billett i billettautomater på stasjonene. I tillegg kan du ta buss og da kjøper du billett hos sjåføren. Billettpriser for kollektiv transport koster fra ca. EUR 1,50 (ca 15 NOK) for en enkeltbillett.


Hvor mye koster et hotell i Valencia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Valencia med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Valencia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Valencia

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Valencia

Disse hotellene i Valencia har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Valencia

Valencia er den tredje største byen i Spania og er en by som blir mer og mer populær blant reisende. Her finner du den perfekte blandingen av gammelt og nytt, og du kan kombinere by- og strandferie. Valencia ligger flott til på den spanske kysten og er mest besøkt under sommermånedene, men er like fint å besøke utenfor høysesongen. Da kan du bo på hotell i sentrum og ha god plass ved både severdigheter og solsengen.

Elsker du gamle, vakre bygninger, gate-kaféer og historie? Da kan du legge oppholdet ditt til et hotell i gamlebyen Barrio Del Carmen. Denne bydelen passer perfekt for par som er på ferie sammen og som gjerne vil rusle rundt i vakre omgivelser. I denne bydelen har man gåavstand til restauranter og severdigheter, slik som Valenicia-Katedralen og matmarkedet Mercado Central. Her kan dere gå rundt og virkelig føle på livet i Valencia, samtidig som dere lærer om byens historie, religion og kultur.

Reiser du med vennegjengen på sommerferie, er et hotell i Valencia ved stranden et meget godt valg. Byen har noen svært imponerende strender, som Playa de la Marvarrosa og El Cabanyal. Her er det hvit, fin sand, klart vann og en strandpromenade med en rekke koselige restauranter og kaféer. Ikke minst er det kort vei å gå til de mange strandklubbene i området.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Valencia

Valencia er en by der det moderne møter det historiske. Gamlebyen er full av historie og vakre bygninger, og severdigheter slik som Valencia-Katedralen, Micalet, og Tårnet Torres de Seranos. Her kan du gå rundt i timevis og se på de vakre middelalderbygningene. St. Nikolas-kirken er også populær. Videre er det futuristiske kvarteret et spennende sted å besøke. Her finner du akvarium, Vitenskapsmuseum, kaféer, operahus og museum. Om sommeren strømmer menneskene til de vakre strendene i Valencia. Her kan du enten slappe av i lekre lounger og nyte strandklubbenes luksus eller legge deg i sanden og lese en bok under parasollen. Langs med promenaden ligger det mange restauranter så du har virkelig mange muligheter når det er dags for lunsj. Gå ikke glipp av spesialiteten paella når du er her.

Valencia er omringet av både vakkert blått hav og vakker natur. Jardines del Turia er navnet på en vakker hage som strekker seg gjennom byen og er faktisk hele 9 kilometer lang. Langs med hele hagen er det sykkelsti, så du bør virkelig unne deg en sykkeltur langs denne grønne oasen. På veien finner du også steder å bade og selvfølgelig fine steder å stoppe for en lunsjpause.

Ta strandferien og storbyferien i ett og besøk alles nye favoritt, Valencia!


Informasjon om opphold i Valencia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Valencia

1 442 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Valencia. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Hoteller i Valencia er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 56 % i denne perioden.


momondos favoritthoteller i Valencia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Valencia

Bo i disse områdene i Valencia

Finn gode tilbud på hosteller i disse populære områdene i Valencia

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Valencia som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Når alle alternativene for overnatting i Valencia er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Valencia