Hotell Valencia: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 2 269 hoteller i Valencia, Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Valencia

Det er mange flotte hoteller i Valencia, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Valencia

Ciudad de las Artes y las Ciencias
Estadi Ciutat de València
Stadium Mestalla

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Ciudad de las Artes y las Ciencias?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Ciudad de las Artes y las Ciencias, er 544 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Ciudad de las Artes y las Ciencias er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Ciudad de las Artes y las Ciencias er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Valencia som koster 683 kr.

Hoteller i nærheten av Ciudad de las Artes y las Ciencias

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Estadi Ciutat de València?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Valencia som ligger nærmest Estadi Ciutat de València, kan du forvente deg å måtte betale 488 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 488 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Estadi Ciutat de València. Hoteller i nærheten av Estadi Ciutat de València er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Valencia som koster 683 kr.

Hoteller i nærheten av Estadi Ciutat de València

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Stadium Mestalla?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Stadium Mestalla. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 669 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Stadium Mestalla er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Valencia som koster 683 kr.

Hoteller i nærheten av Stadium Mestalla

Når bør du bestille hotell i Valencia

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Valencia
Lavsesong
Januar
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

35 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

35 %

forventet prisøkning

Pris
557 kr - 1 318 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

772 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

713 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Valencia på er: 4-5 stjerne, 83 dag før.
1-2 stjerne
476 kr - 518 kr
3 stjerne
679 kr - 764 kr
4-5 stjerne
849 kr - 968 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Valencia

Hvordan bor man billig i Valencia?

Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo når du skal finne hotell i Valencia. Det aller billigste alternativet er å bo på hostell, noe som passer godt for backpackere og unge reisende. Dette finner du fra rundt EUR 9 (ca 90 NOK) per natt. Hosteller og hoteller med 2 stjerner koster fra omtrent EUR 15 (ca 150 NOK) per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell, kan du finne dette fra omtrent EUR 30 (ca 300 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 02-05-18).

Valencia på budsjett

I Valencia får du både strandferie og storbyferie i ett, så det er virkelig mye å gjøre her, selv for deg som reiser på stramt budsjett. Om du tilbringer noen late dager på stranden, så har du både bademuligheter og solskinn hele dagen. Ta med deg lunsj, så sparer du noen ekstra kroner ved å ha strandpiknik. Når du vil på sightseeing kan du kose deg i gamlebyen, Barrio del Carmen. Her er det masse koselige, små gågater, i tillegg til vakre kirker og bygninger. Dette er virkelig stedet for deg som er interessert i historie og arkitektur. Vil du oppleve et skikkelig marked, kan du gå innom Mercado Central der du kan se hvilke delikatesser som selges på det spanske matmarkedet.

Hvordan kommer man seg rundt i Valencia?

Valencia er en relativt liten by, så dersom du ønsker å utforske byen til fots så er det mulig å gå til de fleste severdighetene, spesielt rundt i gamlebyen. Ta gjerne en gåtur langs med strandpromenaden ved solnedgang. Det er også taxier i byen, som er lette å få tak i hvor enn du befinner deg i sentrum. Byen har også et kollektivt transportsystem som fungerer godt. Her kan du ta metro, der du kjøper billett i billettautomater på stasjonene. I tillegg kan du ta buss og da kjøper du billett hos sjåføren. Billettpriser for kollektiv transport koster fra ca. EUR 1,50 (ca 15 NOK) for en enkeltbillett. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 02-05-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Valencia?

Det er ikke satt noen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Valencia. Dersom reisende er under 18 år er det lurt å sjekke dette med hotellet på forhånd av bestillingen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Valencia?

Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd enn å betale depositum, dette gjelder spesielt når man bestiller hotell i Valencia på nettet.

Hvor trygt er det i Valencia?

Valencia er en rolig og hyggelig by der det er trygt å være på reise og som er populær blant turister. Uansett er det lurt å passe på verdisaker på folksomme steder og ta vanlige forhåndsregler når man er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Valencia?

I Valencia har de samme type stikkontakter som i Norge, så adapter er ikke nødvendig.

Hvor mye bør man gi i tips i Valencia?

Det er vanlig å gi ca. 10 til 15 prosent i tips når du er ute og spiser på restaurant. Dessuten er det høflig å legge igjen noen euro til ansatte på hotellet.


Hvor mye koster et hotell i Valencia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Valencia med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Valencia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Valencia
The River Hostel

The River Hostel

8,5

85 kr

Vis hotelltilbud
Russafa Youth Hostel

Russafa Youth Hostel

8,5

153 kr

Vis hotelltilbud
Art&Flats Bed&Breakfast

Art&Flats Bed&Breakfast

8,5

119 kr

Vis hotelltilbud
Valencia Suits You Clever Choice -Adultsonly- Check-In Express

Valencia Suits You Clever Choice -Adultsonly- Check-In Express

8,6

170 kr

Vis hotelltilbud
Red Nest Hostel

Red Nest Hostel

8,0

119 kr

Vis hotelltilbud
Habitaciones Barra89

Habitaciones Barra89

8,0

204 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Valencia

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Art&Flats Bed&Breakfast

Art&Flats Bed&Breakfast

8,5

119 kr

Vis hotelltilbud
Russafa Youth Hostel

Russafa Youth Hostel

8,5

153 kr

Vis hotelltilbud
Red Nest Hostel

Red Nest Hostel

8,0

119 kr

Vis hotelltilbud
Sercotel Sorolla Palace

Sercotel Sorolla Palace

8,5

476 kr

Vis hotelltilbud
The River Hostel

The River Hostel

8,5

85 kr

Vis hotelltilbud
Sh Valencia Palace

Sh Valencia Palace

8,4

858 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Valencia er det best å bo?

Valencia er den tredje største byen i Spania og er en by som blir mer og mer populær blant reisende. Her finner du den perfekte blandingen av gammelt og nytt, og du kan kombinere by- og strandferie. Valencia ligger flott til på den spanske kysten og er mest besøkt under sommermånedene, men er like fint å besøke utenfor høysesongen. Da kan du bo på hotell i sentrum og ha god plass ved både severdigheter og solsengen.

Elsker du gamle, vakre bygninger, gate-kaféer og historie? Da kan du legge oppholdet ditt til et hotell i gamlebyen Barrio Del Carmen. Denne bydelen passer perfekt for par som er på ferie sammen og som gjerne vil rusle rundt i vakre omgivelser. I denne bydelen har man gåavstand til restauranter og severdigheter, slik som Valenicia-Katedralen og matmarkedet Mercado Central. Her kan dere gå rundt og virkelig føle på livet i Valencia, samtidig som dere lærer om byens historie, religion og kultur.

Reiser du med vennegjengen på sommerferie, er et hotell i Valencia ved stranden et meget godt valg. Byen har noen svært imponerende strender, som Playa de la Marvarrosa og El Cabanyal. Her er det hvit, fin sand, klart vann og en strandpromenade med en rekke koselige restauranter og kaféer. Ikke minst er det kort vei å gå til de mange strandklubbene i området.


Om Valencia

Valencia er en by der det moderne møter det historiske. Gamlebyen er full av historie og vakre bygninger, og severdigheter slik som Valencia-Katedralen, Micalet, og Tårnet Torres de Seranos. Her kan du gå rundt i timevis og se på de vakre middelalderbygningene. St. Nikolas-kirken er også populær. Videre er det futuristiske kvarteret et spennende sted å besøke. Her finner du akvarium, Vitenskapsmuseum, kaféer, operahus og museum. Om sommeren strømmer menneskene til de vakre strendene i Valencia. Her kan du enten slappe av i lekre lounger og nyte strandklubbenes luksus eller legge deg i sanden og lese en bok under parasollen. Langs med promenaden ligger det mange restauranter så du har virkelig mange muligheter når det er dags for lunsj. Gå ikke glipp av spesialiteten paella når du er her.

Valencia er omringet av både vakkert blått hav og vakker natur. Jardines del Turia er navnet på en vakker hage som strekker seg gjennom byen og er faktisk hele 9 kilometer lang. Langs med hele hagen er det sykkelsti, så du bør virkelig unne deg en sykkeltur langs denne grønne oasen. På veien finner du også steder å bade og selvfølgelig fine steder å stoppe for en lunsjpause.

Ta strandferien og storbyferien i ett og besøk alles nye favoritt, Valencia!


Reiseinformasjon for Valencia

Hvor mange dager tilbringer folk i Valencia?

Folk som besøker Valencia tilbringer typisk 4 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Valencia?

581 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Valencia. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Valencia?

Hoteller i Valencia er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 35 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Valencia?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Valencia, og fredag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Valencia?

Hosteller i Valencia koster vanligvis en plass omkring 401 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 181 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Valencia.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Valencia?

Med forventninger om generelt lite regn (37 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Valencia tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.