Hoteller i Marbella, Spania

Finn tilbud på 310 hoteller i Marbella, Spania

Marbella, Andalusia, Spania
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Marbella

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Marbella
Pris
kr315
kr5357
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Marbella


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Marbella

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Marbella
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
77 %forventet prisnedgang
58 %forventet prisøkning

Pris

464 kr–4 746 kr

Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
1 923 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
543 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Marbella på er: 4-5 stjerne, 45 dag før.

1-2 stjerne

947 kr–1 210 kr

3 stjerne

1 221 kr–1 400 kr

4-5 stjerne

2 199 kr–2 462 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Marbella

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Marbella

Laveste hotellpris

316 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Gran Hotel Guadalpin Banus

Hoteller i nærheten av flyplassen

688

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Marbella funnet siste 7 dager er 316 kr/natten. Denne prisen fås hos Pension Aduar, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Gran Hotel Guadalpin Banus, det mest populære 5-stjerners hotellet i Marbella(7,9/10 rating - basert på 2 306 anmeldelser).
Det er er 688 hoteller i Marbella i nærheten av Malaga. La Macarena Airport med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Marbella. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Marbella siste uken er 2 322 kr.

Marbella reisetips

Hvordan bor man billig i Marbella?

Det finnes mange billige hoteller for deg som planlegger en tur til Marbella. Hvis du har mulighet til å bo litt utenfor bykjernen og stranden blir hotellprisene enda lavere. Det rimeligste alternativet ligger på rundt 280 kr. per natt. Det rimeligste hotellet med tilgang til svømmebasseng ligger på rundt 320 kr. natten, da bor du enkelt på Albergue Inturjoven Marbella. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell finner du dette fra ca. 500 kr. natten. 4-stjerners hotell starter på rundt 900 kr. natten.

Marbella på budsjett

Det lureste du gjør når du bor på hotell i Marbella er å ta deg god tid til å finne de skjulte restaurantperlene. Langs stranden nedenfor gamlebyen i Marbella og i gamlebyens mest populære gater ligger det mange turistfeller på lur. Så styr unna disse og se etter tapasbarene i smågatene, her kan du nyte deilig spansk mat til en mye rimeligere penge. Et absolutt must når du besøker Marbella er en rusletur i den flotte gamlebyen. Det er herlig å rusle langs de flotte marmorbelagte gatene og finne små butikker med flotte suvenirer, eller ta seg en pause i skyggen av et appelsintre på torget. Det flotte appelsintorget finner du midt i gamlebyen.

Hvordan kommer man seg rundt i Marbella?

I Marbella er det kanskje enklest å komme seg rundt med taxi, eller gå dersom man bor sentralt. Det er også busser som gjører mellom Marbella og områder som Puerto Banus og Malaga. Fra Malaga kan du ta kollektiv transport videre, og her er det flere alternativer slik som tog. Det er rimelig å ta buss, og billettene kan du kjøpe med kontanter hos sjåføren, eller du kan kjøpe et busskort som du kan fylle på hos tobakksforretninger, kiosker, eller hos EMTs servicekontorer. Fra Marbella kan du ta buss til Malaga-Centro Alameda på omtrent en time.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Marbella?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Marbella, men det kan være lurt å sjekke på forhånd i tilfelle de har 18-års aldersgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Marbella?

Noen krever at du betaler for hele oppholdet når du bestiller hotell i Marbella på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Marbella?

Det er trygt å være turist i Marbella, men som i alle storbyer bør du passe ekstra på verdisakene dine på folksomme steder. Du bør også utvise normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Marbella?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Marbella, og kan bruke mobillader og annet elektrisk utstyr som normalt.

Hvor mye bør man gi i tips i Marbella?

Det er vanlig å gi omtrent 10% i tips når du er ute og spiser på restaurant i Marbella. Du kan også runde opp regningen dersom du tar taxi, og legge igjen litt tips på hotellrommet til roomservice


Hvor mye koster et hotell i Marbella per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Marbella med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 851 kr

Gjennomsnittlig 1 338 kr

Dyrest 3 565 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Marbella

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Marbella

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Marbella

Disse hotellene i Marbella har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Marbella

Marbella er en av de mest populære feriebyene langs den spanske solkysten Costa del Sol. Dette er stedet for deg som ønsker både byliv og strandliv, restauranter og uteliv. Det er flere muligheter for bosteder i Marbella, enten du ønsker å bo langs stranden eller høyere oppe i de flotte fjellene bak byen eller i hjertet av gamlebyen. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo og finne de beste tilbudene og hotellet som passer best.

En kort kjøretur fra Marbella ligger luksusparadiset Puerto Banus, her kommer det jetsettere fra hele verden og langs kaia ligger de flotteste yachtene. Gatene myldrer av folk, og shoppingmulighetene er mange. Her finner du de mest luksuriøse butikkene, men også mer rimelige shoppingsteder. Dette er stedet for å se og bli sett, her kan du nyte et glass sangria på et av de mange fortausrestaurantene langs havnen og speide etter flotte biler.

Hele solkysten i Spania er kjent for sine flotte sandstrender og Marbella er intet unntak. Det ligger strender langs hele kysten, faktisk over 26km med strandlinje, og her finnes det noe for enhver smak. For familier finnes det mange flotte strender med ulike aktiviteter, og det finnes også mer avsidesliggende strender for deg som ønsker mer ro. Er du ute etter mer luksus kan du ta turen til en av de verdensberømte strandklubbene Nikki Beach eller Ocean Club. Her kan du leie flotte solsenger eller nyte en deilig lunsj. Ønsker du strandferie kan du enkelt finne hotell i Marbella med gåavstand til stranden hos momondo.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Marbella

Hva er byens særpreg?

Marbella er kjent for sine flotte strender og myldrende natteliv. Både langs kaia og i sentrum i gamlebyen finner du utallige barer og restauranter. I sommermånedene, spesielt i Juli og august er byen fylt med turister fra Europa og resten av verden, og temperaturen er høy. Om du reiser litt utenfor sesongen vil byen være betraktelig mer rolig, men været er fortsatt deilig sommerlig.

Hva har Marbella å tilby?

En kort kjøretur utenfor Marbella ligger Malaga, her finner du også den nærmeste flyplassen. Men Malaga er mer enn bare en flyplass, den sjarmerende gamlebyen har flere fantastiske restauranter hvor du kan oppleve autentisk spansk matkultur. Bor du på hotell i Marbella anbefales det også reise over til Gibraltar på en dagstur. Her kan du gå tur opp på den berømte klippen Upper Rock, og er du heldig møter du på aper av typen Macaca Sylvanus. Gibraltar er det eneste stedet i Europa hvor disse afrikanske apene kan leve på grunn av klimaet.

Hvor grønn er byen?

Marbella er på vei til å bli en mer bærekraftig by, og stadig flere vegetarianske og veganske restauranter etablerer seg langs solkysten. Det er også mange flotte naturreservater og grønne områder.


Informasjon om opphold i Marbella

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Marbella

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Marbella.

Hoteller i Marbella har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 530 kr per natt.

Hoteller i Marbella er vanligvis billigst i juni. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 77 % i denne perioden.

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Marbella. Den høyeste prisen bruker å være på onsdag.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Marbella kan koste deg 589 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 942 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Marbella.

Med forventninger om generelt lite regn (55 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Marbella tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Ja, Marbella har ferieboliger. Av 200 ferieboliger i Marbella, er Guadalpin Suites den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Marbella.


momondos favoritthoteller i Marbella

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Marbella
The Oasis by Don Carlos Resort - Adults Only

The Oasis by Don Carlos Resort - Adults Only

Avenida Zurita, Marbella, Andalusia, Spain

8,9
3 273 kr
Benabola Hotel & Suites

Benabola Hotel & Suites

Paseo Benabola, bloque 3 bajo, Marbella, Andalusia, Spain

7,3
800 kr
Apartamentos Coronado

Apartamentos Coronado

Marbella, Andalusia, Spain

7,5
358 kr

Marbella Deluxe Rooms in Royal Cabopino Townhouse

Marbella, Andalusia, Spain

9,2
526 kr
Boho Club

Boho Club

Urb. Lomas de Rio Verde 144, Marbella, Andalusia, Spain

9,0
2 547 kr
Hostal El Caprichito Marbella

Hostal El Caprichito Marbella

San Cristobal, 19, Marbella, Andalusia, Spain

8,8
484 kr
Marbella Beach Resort at Club Playa Real

Marbella Beach Resort at Club Playa Real

Club Playa Real, Marbella, Andalusia, Spain

8,4
631 kr
Costa Marbella Star Light

Costa Marbella Star Light

Marbella, Andalusia, Spain

6,5
621 kr
Hotel Central Boutique

Hotel Central Boutique

San Ramon, 15, Marbella, Andalusia, Spain

8,6
442 kr

Banana Beach

Marbella, Andalusia, Spain

8,2
695 kr
Hotel Daos

Hotel Daos

Calle Pirita 32, Marbella, Andalusia, Spain

6,9
558 kr
Hostal Paco Marbella

Hostal Paco Marbella

Calle Peral 16, Marbella, Andalusia, Spain

7,2
368 kr

Hostal Alisol Boutique San Pedro

Calle Diecinueve de Octubre n12, Marbella, Andalusia, Spain

8,9
421 kr
Hostal Boutique Princesa

Hostal Boutique Princesa

Calle Princesa, 1, Marbella, Andalusia, Spain

7,2
621 kr
Hostal La Pilarica

Hostal La Pilarica

Calle San Cristobal, 31, Marbella, Andalusia, Spain

8,6
495 kr
Villa Selin

Villa Selin

Marbella, Andalusia, Spain

589 kr
Apartamentos El Toro

Apartamentos El Toro

Marbella, Andalusia, Spain

7,5
431 kr
Hostal Tak

Hostal Tak

Calle San Ramon, 41, Marbella, Andalusia, Spain

8,7
505 kr

Start planleggingen av reisen til Marbella


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Marbella og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Marbella. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.