Hotell Madrid: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 6 124 hoteller i Madrid, Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Madrid

Det er mange flotte hoteller i Madrid, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Madrid

Parque Warner Madrid
Puerta del Sol
Plaza Mayor Madrid

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Parque Warner Madrid?

Hoteller i nærheten av Parque Warner Madrid er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Madrid som koster 829 kr.

Hoteller i nærheten av Parque Warner Madrid

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Puerta del Sol?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Puerta del Sol, er 724 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Puerta del Sol er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Puerta del Sol er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Madrid som koster 829 kr.

Hoteller i nærheten av Puerta del Sol

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Plaza Mayor Madrid?

Hoteller i nærheten av Plaza Mayor Madrid er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Madrid som koster 829 kr.

Hoteller i nærheten av Plaza Mayor Madrid

Finn billig overnatting i Madrids populære bydeler

Søk hoteller i Madrids nabolag

Hoteller i Arguelles
Søk hoteller i Arguelles
Hoteller i Barajas
Søk hoteller i Barajas
Hoteller i Cuatro Caminos
Søk hoteller i Cuatro Caminos
Hoteller i Huertas
Søk hoteller i Huertas

Når bør du bestille hotell i Madrid

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Madrid
Lavsesong
august
Høysesong
april

billigste måned å overnatte

29 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

28 %

forventet prisøkning

Pris
718 kr - 1 382 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

931 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

872 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Madrid på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
470 kr - 546 kr
3 stjerne
772 kr - 923 kr
4-5 stjerne
1 133 kr - 1 200 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Madrid

Hvordan bor man billig i Madrid?

Enten du er i den spanske hovedstaden for shopping, mat eller historiske severdigheter, kan du finne et hotell i Madrid som passer ditt budsjett. Du kan finne et billig hotell i Madrid, og prisene ligger på omtrent EUR 53 (omtrent 500 NOK) per natt på et 3-stjerners hotell. Det er også en rekke hosteller i Madrid, perfekt for deg som vil gjøre oppholdet rimeligere. Du finner hosteller der det er både delt og privat rom. Velger du et hostell i utkanten av byen kan du finne overnatting til rundt 100 kroner natten, mens i sentrum av byen betaler du fra omtrent 150 til 200 kroner natten for hostellopphold. Prisene avhenger ofte av når du reiser, og stiger i sommerperiodene da det er mange besøkende. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 24-03-18).

Madrid på budsjett

Det finnes mange ting du kan gjøre på budsjett i Madrid. Du kan blant annet besøke en rekke museer helt gratis. Dra for eksempel til Reina Sofia som er et museum for moderne kunst som har gratis inngang om kvelden. Madrids arkeologiske museum og Museo de San Isidro har gratis inngang. Besøk Madrids katedral som også er gratis, og hvis du vil utforske flere historiske kirker har de fleste svært rimelige inngangspenger. Madrid har mange koselige kaféer med lave priser, der du kan oppleve byens sjarm, og drikke kaffe side om side med de lokale.

Hvordan kommer man seg rundt i Madrid?

Madrid er en relativt kompakt by, så du kan komme deg fra den ene severdigheten til den andre til fots. Dersom du vil benytte deg av byens kollektive transport, kan du ta metro. Denne har et nettverk gjennom hele byen, og du kan komme deg til alle 12 distrikter i Madrid med metroen. Den stopper like ved severdigheter som det kongelige slott, og i områdene Puerta del Sol og Gran Via. En billett med metroen koster fra EUR 1,5 (14 NOK). Du kjøper enkeltbilletter på metrostasjonen og ved billettautomater. Du kan også kjøpe et Tourist Travel Pass når du er i Madrid. Da kan du reise gratis med all offentlig transport, som innebærer buss, metro, og en rekke tog. Du kan kjøpe det for en eller flere dager, på alle metrostasjoner. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 21-03-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Madrid?

Det er vanlig med 18 års aldersgrense for innsjekking på hotell, men dette kan sjekkes med hotellet på før du bestiller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Madrid?

Når du bestiller hotell i Madrid på nett, er det vanlig å betale for oppholdet på forhånd, og ikke betale depositum. Det er også vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon når du sjekker inn, slik at ekstrakostnader slik som bruk av minibar eller frokost trekkes fra kortet ditt når du sjekker ut.

Hvor trygt er det i Madrid

Det er generelt trygt å være på reise i Madrid. Du bør uansett passe godt på tingene dine på folksomme steder, slik som populære shoppinggater og severdigheter.

Behøver man en adapter i Madrid?

Du trenger ikke ta med deg adapter til Madrid, ettersom de har samme type stikkontakt som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Madrid?

Tips og serviceavgifter er ofte inkludert i regningen i Spania, men dersom du har fått ekstra god service er det satt pris på å legge igjen litt ekstra etter regningen er betalt.


Hvor mye koster et hotell i Madrid per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Madrid med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Ganivet
Beste verdi

Ganivet

8,6

444 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Eurostars Suites Mirasierra
1# Mest populære

Eurostars Suites Mirasierra

8,6

922 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Emperador
2# Mest populære

Hotel Emperador

8,7

788 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Dome Madrid
Beste verdi

Hotel Dome Madrid

8,1

75 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Madrid

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Madrid
Hotel Dome Madrid

Hotel Dome Madrid

8,1

76 kr

Vis hotelltilbud
Madrid Motion Hostels

Madrid Motion Hostels

6,6

135 kr

Vis hotelltilbud
Safestay Madrid

Safestay Madrid

8,6

110 kr

Vis hotelltilbud
Toc Hostel Madrid

Toc Hostel Madrid

9,0

160 kr

Vis hotelltilbud
Hostal Casa Tao

Hostal Casa Tao

6,4

113 kr

Vis hotelltilbud
Far Home Bernabeu

Far Home Bernabeu

8,7

160 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Madrid

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Hotel Dome Madrid

Hotel Dome Madrid

8,1

76 kr

Vis hotelltilbud
Safestay Madrid

Safestay Madrid

8,6

110 kr

Vis hotelltilbud
Toc Hostel Madrid

Toc Hostel Madrid

9,0

160 kr

Vis hotelltilbud
Eurostars Suites Mirasierra

Eurostars Suites Mirasierra

8,6

923 kr

Vis hotelltilbud
Sungate One

Sungate One

9,2

177 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Nuevo Madrid

Hotel Nuevo Madrid

8,3

428 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Madrid er det best å bo?

Madrid er et populært reisemål, og byen tiltrekker seg mange turister som ønsker å oppleve den fantastiske spanske maten, kultur, historie og spennende byliv. Det er lurt å ta i betraktning hvilke aktiviteter du helst vil fylle ferien din med når du skal velge hvor du vil bo på hotell i Madrid. For unge reisende, og backpackere er det ofte attraktivt å bo midt i sentrum av Madrid. For eksempel kan du velge å bo i nabolagene Puerta del Sol eller Gran Via. Her er du nære byens pulserende natteliv, og du er i nærheten av metroen som tar deg dit du skal. I dette området ligger det en rekke restauranter, kaféer og shoppingmuligheter.

For par, og de som er interesserte i byens kulturopplevelser, er Opera et godt alternativ. Da bor du i mer historiske omgivelser, der du finner elegante hotell og operahuset. Du bor også i gåavstand til det kongelige slott. Du er dessuten i nærheten av sentrum, og mange kjente severdigheter.

Dersom du helst vil bo på et hotell i Madrid som ligger nær fantastisk shopping og design, kan du velge å bo i nabolaget Salamanca. Midt i dette nabolaget finner du en rekke designerbutikker, fra verdenskjente merker til lokale designere. Mellom gatene Calle Goya og Calle José Oretga y Gassett er det gode shoppingmuligheter. Litt nord for dette området finner du også Real Madrids fotballstadium, Bernabéu. Dette er perfekt for de som ønsker en weekendtur fylt med shopping og eventuelt en tur på fotballkamp.


Om Madrid

Madrid er en by full av historiske severdigheter, fantastiske matopplevelser og kunst. Her kan du besøke museer, livlige gater og ta en rolig pause i byens grønne parker. Er du i Madrid og gjerne vil oppleve nattelivet, bør du ta turen til Sol og Gran Via, der byen aldri sover. Her er det en rekke restauranter, barer og nattklubber. For de historieinteresserte finnes det mange vakre kirker med lang historie, og det samme kan du oppleve i byens museer. Dra til museumsdistriktet som ligger i nærheten av El Retiro Park. Her finner du Museo del Prado, Thyssen-Bornemisza og Reina Sofia som er tre av verdens mest besøkte museer. Her finner du blant annet kjente verker av Picasso og mange andre verdenskjente kunstnere.

Vil du slappe av i en av byens grønne lunger, kan du besøke parken Buen Retiro Park. Her finner du enestående monumenter, vakre hager og en innsjø. Denne parken er populær blant både turister og lokale. I parken kan du blant annet ta en båttur på innsjøen, gå tur og besøke gallerier.

Opplev den historiske hovedstaden i Spania, nyt fantastisk tapas og få med deg fantastiske gallerier og museer.


Reiseinformasjon for Madrid

Hvor mange dager tilbringer folk i Madrid?

Folk som besøker Madrid tilbringer typisk 4 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Madrid?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 820 kr per natt ved bestilling av hotell i Madrid. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Madrid?

august er den billigste måneden å bestille hotell i Madrid. Prisene kan være hele 29 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Madrid?

Prisen på hotellrom i Madrid vil variere fra dag til dag, men generelt er lørdag den gunstigste dagen, og mandag minst gunstige.

Hvor mye koster et hostell i Madrid?

Et hostell i Madrid (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 1 091 kr. Denne prisen er −271 kr billigere enn et standard hotell i Madrid.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Madrid?

En gjennomsnittstemperatur på 12 °C og forventet nedbørsmengde på 40 mm gjør april til en flott måned å utforske området omkring Madrid.