Hotell San Sebastian: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 201 hoteller i San Sebastian, Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

De beste hotellene i San Sebastian

Finn et billig hotell i San Sebastian som imøtekommer reisebehovene dine.


Ting å gjøre i San Sebastian

Estadio Anoeta
Kursaal Palace San Sebastián
Teatro Victoria Eugenia

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Estadio Anoeta?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området San Sebastian som ligger nærmest Estadio Anoeta, kan du forvente deg å måtte betale 695 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 695 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Estadio Anoeta. Hoteller i nærheten av Estadio Anoeta er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittshotellet i San Sebastian som koster 878 kr.

Hoteller i nærheten av Estadio Anoeta

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Kursaal Palace San Sebastián?

Hvis du ser etter et hotell i San Sebastian som ligger i nærheten av Kursaal Palace San Sebastián, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Kursaal Palace San Sebastián, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 758 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Kursaal Palace San Sebastián er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittshotellet i San Sebastian som koster 878 kr.

Hoteller i nærheten av Kursaal Palace San Sebastián

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Teatro Victoria Eugenia?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området San Sebastian som ligger nærmest Teatro Victoria Eugenia. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Teatro Victoria Eugenia ligger på 802 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Teatro Victoria Eugenia er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittshotellet i San Sebastian som koster 878 kr.

Hoteller i nærheten av Teatro Victoria Eugenia

Når bør du bestille hotell i San Sebastian

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i San Sebastian
Lavsesong
Januar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

43 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

28 %

forventet prisøkning

Pris
688 kr - 1 658 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 332 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 299 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i San Sebastian på er: 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 81 dag før.
1-2 stjerne
759 kr - 1 063 kr
3 stjerne
979 kr - 1 181 kr
4-5 stjerne
1 670 kr - 1 797 kr

Reisetips til San Sebastian

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om San Sebastian

Hva koster det for hotell i San Sebastian?

Prisen strekker seg fra ca. 400 NOK for en natt på vandrerhjem til 15 000 NOK per døgn i egen feriebolig. Du kan bestille et komfortabelt hotell i San Sebastian med familierom for rundt 1500 NOK, samt behagelige budsjetthotell for rundt en tusenlapp.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i San Sebastian?

San Sebastian er meget populær om sommeren når temperaturen ligger på ca. 20-24 grader. Det blir altså ikke så veldig varmt her, sammenlignet med andre deler av Spania. På vinterstid ligger temperaturen på rundt 10 grader.

Kan man reise til San Sebastian på budsjett?

Ja, det finnes mange gode vandrerhjem og billige hotell i San Sebastian. Du kan leve ganske billig, og det koster ingenting å nyte de flotte strendene. Det er ofte tilbud på mange av hotellene på momondo, for eksempel rabatterte priser og frokost inkludert. Du kan også filtrere søket etter ønskede fasiliteter, f.eks. dyr tillatt.

De beste transportmidlene i San Sebastian

Selv om det går fint an å spasere rundt i sentrum av gamlebyen og videre ned til stranden, anbefales det å ta buss og tog for å komme deg rundt til de ulike bydelene. Du kan også vurdere å leie sykkel. Det går flere direktefly fra Norge til Bilbao lufthavn som er nærmeste flyplass.

Må man ha med adapter til San Sebastian?

Nei, du trenger ikke reiseadapter i Spania.

Hvor mye bør man gi i tips i San Sebastian?

Du trenger ikke å tipse for en kopp kaffe, men legg gjerne igjen noen euro når du spiser på restauranter. Du bør også tipse 1 EUR (ca. 10 NOK) for hjelp med bagasjen og ca. 5 EUR (ca. 50 NOK) til renholdsarbeiderne på hotellet.

Er det trygt å reise til San Sebastian?

San Sebastian er et trygt sted å reise til, samtidig som du bør utvise normal forsiktighet som ellers i verden. Du bør for eksempel ikke gå alene rundt i sentrum på nattestid.


Hvor mye koster et hotell i San Sebastian per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i San Sebastian med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Beste verdi

Sercotel Hotel Europa

8,5

573 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
1# Mest populære

Astoria7

8,8

708 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Hotel de Londres y de Inglaterra

8,9

1 147 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i San Sebastian

Dette er de billigste hotellene og hostellene i San Sebastian

A Room In The City

8,7

152 kr

Vis hotelltilbud

Zurriola Beach House

194 kr

Vis hotelltilbud

Koisi Hostel

8,5

161 kr

Vis hotelltilbud

Old Town Homestay

7,7

220 kr

Vis hotelltilbud

Beach Break Guesthouse

7,0

186 kr

Vis hotelltilbud

Off Beat Guesthouse

7,8

237 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i San Sebastian

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

A Room In The City

8,7

152 kr

Vis hotelltilbud

Pensión Txingurri

8,9

439 kr

Vis hotelltilbud

NH Collection San Sebastián Aránzazu

8,7

633 kr

Vis hotelltilbud

Hotel Arima

9,1

667 kr

Vis hotelltilbud

One Shot Tabakalera House

8,6

616 kr

Vis hotelltilbud

Hotel K10

8,5

549 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i San Sebastian?

San Sebastian lokker med livlig byliv, idylliske strender og velsmakende tapas. Det er også en yndet destinasjon blant gourmetelskere, takket være mange Michelin-restauranter. Foodies vil derfor trives godt på hotell i San Sebastian som ligger i nærheten av pintxo-barene i Parte Vieja, det vil si gamlebyen, og den livlige gågaten Calle Mayor. Gamlebyen er dessuten et romantisk sted for par på jakt etter luksus og minneverdige opplevelser. Her kan du bestille et lekkert rom med balkong og utsikt over byen.

Dersom du reiser med barn, anbefales det å booke overnatting i San Sebastian som ligger nær Igueldo eller bystranden. Surfere pleier derimot å flokke til bydelen Gros som ligger tett på La Zurriola. Tusenvis av surfeentusiaster utfordrer seg på bølgene her hvert eneste år. Gros er dessuten det rette stedet for å oppleve live musikk og spennende kunstgallerier. Centro er et kommersielt shoppingområde med mange butikker. Du finner flotte konferansehotell her med gode fasiliteter og tjenester som tidlig innsjekk. Det finnes flere billige overnattingstilbud for backpackere rundt i hele byen.


Om San Sebastian

Den vakre lille havnebyen kan lokke med spennende shopping i de koselige gåtene. Ta deg gjerne en pause på en kafe ved havnen mens du beundrer det rene vannet og den viktorianske arkitekturen. Det finnes også mange spektakulære turstier i fjellene rundt byen, perfekt når du blir rastløs og trenger å bevege litt på deg. På kvelden bør du sette kursen mot gamlebyen for å spise deilige delikatesser på pintxo-barene, drikke cocktails og svinge deg på dansegulvet.

Igueldo er som nevnt et bra område for dem som reiser på ferie til San Sebastian med barn. Det anbefales å ta taubanen opp på fjelltoppen, hvor en morsom fornøyelsespark med mange karuseller og trampoliner venter på dere. Fornøyelsesplassen er liten, men laget i en gammelmodig vintage-stil som gjør dette til et fortryllende sted som setter fantasien i spinn. Både voksne og barn kommer til å storkose seg her. I bakgrunnen ruver tårnet Torreón fra 1800-tallet, noe som gir området et enda mer magisk og spennende preg. (Pris sjekket 21.03.2019).


Reiseinformasjon for San Sebastian

Hvor mange dager tilbringer folk i San Sebastian?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 4 netter i San Sebastian.

Hvor mye koster et hotell i San Sebastian?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 926 kr per natt ved bestilling av hotell i San Sebastian. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i San Sebastian?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i San Sebastian. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 44 %.

Hvilken dag er den billigste i San Sebastian?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i San Sebastian. Den høyeste prisen bruker å være på fredag.

Hvor mye koster et hostell i San Sebastian?

Hosteller og hoteller i San Sebastian med 2 stjerner eller færre koster omkring 590 kr for en seng per person. Dette blir omkring 336 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i San Sebastian.