De beste hotellene
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i San Sebastian

Hoteller i San Sebastian, Spania

Finn tilbud på 115 hoteller i San Sebastian, Spania

San Sebastian, Gipuzkoa (provins), Spania
18. apr. — 19. apr.2
lø. 13.4.
on. 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i San Sebastian

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i San Sebastian
Pris
kr725
kr4665
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i San Sebastian


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i San Sebastian

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i San Sebastian
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
44 %forventet prisnedgang
53 %forventet prisøkning

Pris

1 174 kr–4 497 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 093 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 361 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i San Sebastian på er: 1-2 stjerne, 58 dag før. 3 stjerne, 64 dag før. 4-5 stjerne, 26 dag før.

1-2 stjerne

758 kr–1 559 kr

3 stjerne

1 072 kr–2 945 kr

4-5 stjerne

541 kr–5 750 kr


Nyttig informasjon om hoteller i San Sebastian

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i San Sebastian

Laveste hotellpris

325 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, San Sebastian

Hoteller i nærheten av flyplassen

1877

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i San Sebastian funnet siste 7 dager er 325 kr/natten. Denne prisen fås hos A Room in the City, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, San Sebastian, det mest populære 5-stjerners hotellet i San Sebastian(9,3/10 rating - basert på 824 anmeldelser).
Det er er 1 877 hoteller i San Sebastian i nærheten av Bilbao. Apartamento de 2 Habitaciones a 10 Minutos del Centro de Bilbao med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i San Sebastian. Gjennomsnittprisen for 3 dager i San Sebastian siste uken er 5 909 kr.

San Sebastian reisetips

Hva koster det for hotell i San Sebastian?

Prisen strekker seg fra ca. 400 NOK for en natt på vandrerhjem til 15 000 NOK per døgn i egen feriebolig. Du kan bestille et komfortabelt hotell i San Sebastian med familierom for rundt 1500 NOK, samt behagelige budsjetthotell for rundt en tusenlapp.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i San Sebastian?

San Sebastian er meget populær om sommeren når temperaturen ligger på ca. 20-24 grader. Det blir altså ikke så veldig varmt her, sammenlignet med andre deler av Spania. På vinterstid ligger temperaturen på rundt 10 grader.

Kan man reise til San Sebastian på budsjett?

Ja, det finnes mange gode vandrerhjem og billige hotell i San Sebastian. Du kan leve ganske billig, og det koster ingenting å nyte de flotte strendene. Det er ofte tilbud på mange av hotellene på momondo, for eksempel rabatterte priser og frokost inkludert. Du kan også filtrere søket etter ønskede fasiliteter, f.eks. dyr tillatt.

Må man ha med adapter til San Sebastian?

Nei, du trenger ikke reiseadapter i Spania.

Hvor mye bør man gi i tips i San Sebastian?

Du trenger ikke å tipse for en kopp kaffe, men legg gjerne igjen noen euro når du spiser på restauranter. Du bør også tipse 1 EUR (ca. 10 NOK) for hjelp med bagasjen og ca. 5 EUR (ca. 50 NOK) til renholdsarbeiderne på hotellet.

Er det trygt å reise til San Sebastian?

San Sebastian er et trygt sted å reise til, samtidig som du bør utvise normal forsiktighet som ellers i verden. Du bør for eksempel ikke gå alene rundt i sentrum på nattestid.


Hvor mye koster et hotell i San Sebastian per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i San Sebastian med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 7 962 kr

Gjennomsnittlig 8 013 kr

Dyrest 8 064 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i San Sebastian

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i San Sebastian
Finn hosteller i San Sebastian

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i San Sebastian

Disse hotellene i San Sebastian har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i San Sebastian

San Sebastian lokker med livlig byliv, idylliske strender og velsmakende tapas. Det er også en yndet destinasjon blant gourmetelskere, takket være mange Michelin-restauranter. Foodies vil derfor trives godt på hotell i San Sebastian som ligger i nærheten av pintxo-barene i Parte Vieja, det vil si gamlebyen, og den livlige gågaten Calle Mayor. Gamlebyen er dessuten et romantisk sted for par på jakt etter luksus og minneverdige opplevelser. Her kan du bestille et lekkert rom med balkong og utsikt over byen.

Dersom du reiser med barn, anbefales det å booke overnatting i San Sebastian som ligger nær Igueldo eller bystranden. Surfere pleier derimot å flokke til bydelen Gros som ligger tett på La Zurriola. Tusenvis av surfeentusiaster utfordrer seg på bølgene her hvert eneste år. Gros er dessuten det rette stedet for å oppleve live musikk og spennende kunstgallerier. Centro er et kommersielt shoppingområde med mange butikker. Du finner flotte konferansehotell her med gode fasiliteter og tjenester som tidlig innsjekk. Det finnes flere billige overnattingstilbud for backpackere rundt i hele byen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i San Sebastian

Den vakre lille havnebyen kan lokke med spennende shopping i de koselige gåtene. Ta deg gjerne en pause på en kafe ved havnen mens du beundrer det rene vannet og den viktorianske arkitekturen. Det finnes også mange spektakulære turstier i fjellene rundt byen, perfekt når du blir rastløs og trenger å bevege litt på deg. På kvelden bør du sette kursen mot gamlebyen for å spise deilige delikatesser på pintxo-barene, drikke cocktails og svinge deg på dansegulvet.

Igueldo er som nevnt et bra område for dem som reiser på ferie til San Sebastian med barn. Det anbefales å ta taubanen opp på fjelltoppen, hvor en morsom fornøyelsespark med mange karuseller og trampoliner venter på dere. Fornøyelsesplassen er liten, men laget i en gammelmodig vintage-stil som gjør dette til et fortryllende sted som setter fantasien i spinn. Både voksne og barn kommer til å storkose seg her. I bakgrunnen ruver tårnet Torreón fra 1800-tallet, noe som gir området et enda mer magisk og spennende preg.


Informasjon om opphold i San Sebastian

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i San Sebastian

Hvor mange dager tilbringer folk i San Sebastian?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 3 netter i San Sebastian.

Hvor mye koster et hotell i San Sebastian?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 033 kr per natt ved bestilling av hotell i San Sebastian. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i San Sebastian?

I mars er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i San Sebastian. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 44 %.

Hvilken dag er den billigste i San Sebastian?

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i San Sebastian. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i San Sebastian?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i San Sebastian 3 116 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 32% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i San Sebastian (2 033 kr per person, per natt).

Har San Sebastian ferieboliger?

Det er 1 845 ferieboliger i San Sebastian, hvor Camping Igara De San Sebastian er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i San Sebastian.

Har San Sebastian vandrehjem?

Det flere 14 vandrehjem i San Sebastian hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Hostel San Fermin er det mest populære vandrehjemmet i San Sebastian for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i San Sebastian.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for San Sebastian fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 1 502 tilbydere å velge mellom fra San Sebastian hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for San Sebastian fra hoteller sist?

Priser for San Sebastian fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i San Sebastian

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i San Sebastian

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i San Sebastian gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i San Sebastian og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i San Sebastian?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i San Sebastian med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til San Sebastian på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i San Sebastian

Populære byer i Spania
Populære overnattingssteder basert på klikk de siste 7 dagene på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 13.4.
on. 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post