Hoteller i Torrevieja, Spania

Finn tilbud på 236 hoteller i Torrevieja, Spania

Torrevieja, Valencia, Spania
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Torrevieja

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Torrevieja
Pris
kr378
kr799
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Torrevieja


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Torrevieja

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Torrevieja
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
49 %forventet prisnedgang
50 %forventet prisøkning

Pris

433 kr–1 677 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 012 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
433 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Torrevieja på er: 3 stjerne, 85 dag før. 4-5 stjerne, 69 dag før.

1-2 stjerne

536 kr–651 kr

3 stjerne

651 kr–756 kr

4-5 stjerne

914 kr–1 134 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Torrevieja

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Torrevieja

Laveste hotellpris

347 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Isla Verde Apartment

Hoteller i nærheten av flyplassen

4992

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Torrevieja funnet siste 7 dager er 347 kr/natten. Denne prisen fås hos Estudio Jardín del Mar.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Isla Verde Apartment, det mest populære 5-stjerners hotellet i Torrevieja.
Det er er 4 992 hoteller i Torrevieja i nærheten av Alicante. Apartamento CasaTuris cerca del aeropuerto de El Altet AT101 med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Torrevieja. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Torrevieja siste uken er 2 447 kr.

Torrevieja reisetips

For hotell i Torrevieja ved stranden La Mata, betaler du fra omtrent 31 EUR (ca 300 NOK) per natt for en feriebolig. For mer sentrumsnære hoteller kan du finne 3-stjerners hotell fra rundt 52 EUR (omtrent 500 NOK) natten. Det finnes også en rekke leilighetshotell der du har flere fasiliteter, som for eksempel et lite kjøkken. En slik leilighet koster fra rundt 31 EUR (ca 300 NOK) litt utenfor sentrum av byen. Hotell med basseng koster fra rundt 52 EUR (omtrent 500 NOK) natten.

Det er gode bussforbindelser i Torrevieja, og du kan ta bussen både lokalt og ut til andre omkringliggende byer. Du kan for eksempel reise med buss ut til Alicante og Benidorm. Skal du komme deg fra sentrum og ut til stranden La Mata, kan du ta bussen fra 07.30 om morgenen og tilbake omtrent frem til 22.00 om kvelden. En bussbillett koster omtrent EUR 1,35 (ca 13 NOK) og kjøpes med kontanter om bord på bussen. Det er også enkelt å finne taxi i byen, som kan være praktisk men litt dyrere enn å ta buss.


Hvor mye koster et hotell i Torrevieja per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Torrevieja med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 1 stjerne

Billigst 428 kr

Gjennomsnittlig 496 kr

Dyrest 574 kr

Finn hoteller med 1 stjerne
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Torrevieja

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Torrevieja

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Torrevieja

Disse hotellene i Torrevieja har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Torrevieja

Torrevieja ligger i Alicante i Spania, og er en populær kystby. Den ligger bare en kort kjøretur fra flyplassen, så det er også et praktisk område å legge ferien til. De fleste som kommer hit, kommer for det fine været og mulighetene for å dra på stranden. Så dersom du helst vil tilbringe dagene dine på stranden, er det lurt å se etter hotell langs med kysten. Da har du bademuligheter i gåavstand. Dette er et godt valg for både familier og unge reisende på sommerferie. Du kan for eksempel velge å bo nære den populære stranden La Mata som ligger nordøst for sentrum, eller Playa del Cura som ligger rett nedenfor sentrum.

Dersom du vil bo nærmere sentrum, og vil få med deg historie og kulturopplevelser i tillegg til sol og bading, kan du se etter hotell i Torrevieja som ligger litt lenger inn i byen. Her er det mange koselige smågater, med kaféer og restauranter. Et sentrumsnært hotell i Torrevieja passer også godt for unge reisende, som ønsker å utforske byens natteliv.

For deg som ønsker å kombinere ferien med trening og gåturer, kan det være lurt å velge området nord for byen, ved La Mata-stranden. Her ligger nemlig også Laguna de la Mata som er et naturreservat. Her kan du gå turer på de mange turstiene og se det yrende fuglelivet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Torrevieja

Torrevieja er en spansk kystby som har blitt et populært feriemål for mange. Byen ligger på Costa Blanca, altså sør i Spania. Mange reiser hit for det behagelige klimaet, de vakre strendene og Torreviejas sjarmerende bysentrum. Det er subtropisk klima i denne delen av Spania, og det er omtrent 320 soldager i året, noe som gjør dette til et yndet feriested. Mange velger å reise hit også tidlig vår og sen høst, ettersom temperaturene holder seg behagelige nesten hele året. I sentrum av byen er det massevis av gode restauranter, og tapasbarene der du kan bestille spanske spesialiteter til en billig penge er spesielt populære. Vil du prøve en unik spesialitet fra området er Arroz et godt valg, dette er en type Paella.

Fordi Torrevieja ligger ved kysten, er det også fantastiske strender her. Bystranda brukes av mange, men det anbefales også å reise til La Mata som er hele 2,5 kilometer lang. Denne stranden er vakker og har fått anerkjennelse for sin renslighet og høye kvalitet flere år på rad. Det er ikke bare den vakre kysten som gjør det ekstra behagelig å være ute i Torrevieja, fordi det foreligger også muligheter for å utforske natur og dyreliv i naturreservatet Laguna de la Mata.

Spis deilig spansk tapas og nyt lange, late dager på stranden i denne populære feriebyen.


Informasjon om opphold i Torrevieja

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Torrevieja

De som besøker Torrevieja bestiller i gjennomsnitt overnatting for 3 netter.

1 307 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Torrevieja. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Torrevieja som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Torrevieja. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Torrevieja