Hoteller i Las Palmas de Gran Canaria, Spania

Finn tilbud på 165 hoteller i Las Palmas de Gran Canaria, Spania

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
5. aug. — 6. aug.2
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
fr. 5.8.
lø. 6.8.

De beste hotellene i Las Palmas de Gran Canaria

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Las Palmas de Gran Canaria
Pris
kr272
kr1392
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Las Palmas de Gran Canaria

Pris

816 kr–1 100 kr

BILLIGSTE BYDEL I LAS PALMAS DE GRAN CANARIATamaraceite - San Lorenzo13 % billigereHoteller i Tamaraceite - San Lorenzo er de billigste i Las Palmas de Gran Canaria med en gjennomsnittspris på kun 816 kr per natt
DYRESTE BYDEL I LAS PALMAS DE GRAN CANARIATafira-Cono Sur-Vegueta15 % dyrereTafira-Cono Sur-Vegueta har de dyreste hotellene i Las Palmas de Gran Canaria med rom med en gjennomsnittspris på 1 100 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I LAS PALMAS DE GRAN CANARIAIsleta-Puerto-Guanarteme67 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Isleta-Puerto-Guanarteme enn noen andre land i Las Palmas de Gran Canaria

Ting å gjøre i Las Palmas de Gran Canaria


Hoteller i populære bydeler i Las Palmas de Gran Canaria

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Las Palmas de Gran Canaria, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Las Palmas de Gran Canaria
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
38 %forventet prisnedgang
50 %forventet prisøkning

Pris

635 kr–2 036 kr

Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
11 926 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 819 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Las Palmas de Gran Canaria

Laveste hotellpris

97 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Old Chocolate Factory

Hoteller i nærheten av flyplassen

147

Gjennomsnitt antall netter på opphold

30 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Las Palmas de Gran Canaria funnet siste 7 dager er 97 kr/natten. Denne prisen fås hos Exe Las Canteras, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Old Chocolate Factory, det mest populære 5-stjerners hotellet i Las Palmas de Gran Canaria.
Det er er 147 hoteller i Las Palmas de Gran Canaria i nærheten av Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas. Rickaty Lodge Bed & Breakfast med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 30 dager når e bor på i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittprisen for 30 dager i Las Palmas de Gran Canaria siste uken er 26 767 kr.

Las Palmas de Gran Canaria reisetips

Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo, dersom du leter etter billig hotell i Las Palmas de Gran Canaria. Det aller billigste alternativet er å bo på hostell, og dette koster fra omtrent EUR 10 (ca 100 NOK) per natt. De billigste ligger utenfor sentrum. 3-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 50 (ca 500 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på hotell i Las Palmas de Gran Canaria med svømmebasseng, koster dette fra omtrent EUR 72 (ca 700 NOK) per natt.

Det kjører gule busser rundt i byen i Las Palmas, og du kan få rutetider og kart ved turistkontoret, kiosker, eller ved hovedbusstasjonen. En enkeltbillett med buss koster fra ca EUR 1,40 (ca 14 NOK). Du kjøper billetten i kontanter om bord på bussen. Dersom du kommer ti å ta bussen mer enn et par ganger, kan det være lurt å kjøpe et klippekort med 10 klipp. Dette koster ca EUR 8,50 (ca 82 NOK) og kan kjøpes på busstasjoner og aviskiosker. Du kan dele dette kortet, så dette kan spesielt lønne seg om dere reiser flere sammen.

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Las Palmas de Gran Canaria, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Las Palmas de Gran Canaria på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Las Palmas de Gran Canaria er det trygt å være på tur. Du bør uansett ta godt vare på verdisakene når du er ute i store folkemengder, og ta vanlige forhåndsregler når du er ute sent om kvelden.

Du trenger ikke adapter i Las Palmas de Gran Canaria

Det legges som regel et servicegebyr på regningen din når du er på restaurant, og dette ligger vanligvis på omtrent 5%. Det er også ofte forventet at du legger igjen omtrent 5 til 10% i tips i tillegg til dette.


Hvor mye koster et hotell i Las Palmas de Gran Canaria per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Las Palmas de Gran Canaria med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 621 kr

Gjennomsnittlig 1 005 kr

Dyrest 1 226 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Las Palmas de Gran Canaria

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Las Palmas de Gran Canaria

Disse hotellene i Las Palmas de Gran Canaria har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria kalles som regel bare Las Palmas, og er hovedstaden på Gran Canaria sammen med Santa Cruz på Tenerife. Las Palmas er en av de største byene i Spania, og har blant annet en vakker gamleby og en fire kilometer lang sandstrand og promenade. Byen er avslappende, og perfekt for par som gjerne vil dra på en romantisk og avslappende solferie med innslag av impulser fra storbyen.

For barnefamilier som gjerne vil bo rett på stranden, er det et godt valg å velge et av de fine hotellene som ligger langs med Las Canteras-stranden. Da kan hele familien rusle rett ned til havet og nyte lange dager under skyggen av en parasoll og leke i sanden. Det er mange restauranter langs med strandpromenaden, så dere trenger ikke gå langt for verken lunsj eller middag dersom dere bor på hotell i Las Palmas nære stranden.

For vennegjenger som gjerne vil ha kort vei til både byens livlige natteliv og avslappende dager på stranden, kan man velge et hotell som ligger ved nord-enden av Las Canteras-stranden. Her ligger en rekke fine hoteller, i tillegg til livlige barer, både på stranden og innover i byen. Da bor vennegjengen perfekt til for kort vei til alt man trenger i Las Palmas.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Las Palmas de Gran Canaria

Bor du på hotell i Las Palmas de Gran Canaria må du selvfølgelig dra på stranden. Her er det hele fem fantastiske strender, og den største og mest populære heter Las Canteras. Dette er en lang sandstrand full av solsenger og parasoller, og herlig blått vann. Vil du til en litt mer avsidesliggende og røff strand, kan du ta turen til El Confital. Her er det steiner og fjell, og fantastisk blått hav som slår inn mot land. Det er også mye engelsk innflytelse i Gran Canarias historie, og hvis du vil få et inntrykk av denne kan du dra til Ciudad Jardin. Her er det vakre hus med hager som du kan titte på. Er du på utkikk etter en mer hipp atmosfære så kan du dra innom Perez Galdos, som er en gågate der de lokale samler seg. Dessuten er det en rekke markeder å sjekke ut i byen, slik som Mercado Central og San Lorenzo’s farmers market.

I Las Palmas de Gran Canaria er det mange grønne perler I tillegg til vakker, rå natur. Vil du se vakre blomster og planter, kan du dra til den botaniske hagen, som har både lokale og importerte arter. Det er også mange muligheter for fotturer her, og like utenfor byen finner du Caldera de Bandama. Dette er et vulkansk krater og en populær severdighet. Det går også an å gå tur ned i det 200 meter dype krateret.

Bland byliv med arkitektur, musikk og historie med behagelig strandliv i populære Las Palmas de Gran Canaria.


Informasjon om opphold i Las Palmas de Gran Canaria

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Las Palmas de Gran Canaria

De fleste foretrekker å tilbringe 30 netter når de besøker Las Palmas de Gran Canaria.

Et hotellrom i Las Palmas de Gran Canaria vil normalt koste deg 627 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Las Palmas de Gran Canaria er vanligvis billigst i oktober. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 38 % i denne perioden.

tirsdag er den billigste dagen for hotellrom i Las Palmas de Gran Canaria. fredag er den dyreste dagen.

Et hostell i Las Palmas de Gran Canaria (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 342 kr. Denne prisen er 285 kr billigere enn et standard hotell i Las Palmas de Gran Canaria.

Tamaraceite - San Lorenzo, Isleta-Puerto-Guanarteme, Centro og Tafira-Cono Sur-Vegueta i Las Palmas de Gran Canaria er blant de mest populære områdene å bo i.

Temperaturene i Las Palmas de Gran Canaria ligger vanligvis på ca. 24 °C i løpet av august, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør august til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området som Canteras Beach, Playa de las Meloneras og Playa de Amadores.

Det er 200 ferieboliger i Las Palmas de Gran Canaria, hvor Rk Luz Playa Suites er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Las Palmas de Gran Canaria.


momondos favoritthoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Las Palmas de Gran Canaria
Stardust Hostel

Stardust Hostel

Calle Hernán Pérez de Grado 61, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

6,2
126 kr
Hotel Doña Luisa

Hotel Doña Luisa

c/ Alfedo L. Jones,29, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

9,0
593 kr

#3 Private Room Smart Apartment Etho

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

10,0
302 kr
Crisol Faycán

Crisol Faycán

Nicolas Estevanez, 61, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

7,5
525 kr
Lemon & Soul Las Palmas

Lemon & Soul Las Palmas

Calle Alfredo L. Jones, 37, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

8,4
603 kr
The Garden Bed and Breakfast

The Garden Bed and Breakfast

Luján Pérez 112, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

8,3
263 kr
City Room Las Palmas

City Room Las Palmas

Calle Valencia, 62, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

8,6
302 kr
Hostal 7 Soles

Hostal 7 Soles

La Naval 71, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

6,9
233 kr
Valentina Beach Apartments & Suites

Valentina Beach Apartments & Suites

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

8,5
506 kr

Residencia Los Conejos - Bike & Motorbike

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

8,1
243 kr
Hostel Gran Canaria

Hostel Gran Canaria

Calle de Doctora Pino Apolinario, 74, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

9,5
195 kr
Pensión Sea of Clouds

Pensión Sea of Clouds

Calle Nicolas Estevanez, 31, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

5,9
224 kr

Adorable urban suites

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

7,7
477 kr
Boutique Hotel Cordial La Peregrina

Boutique Hotel Cordial La Peregrina

Calle Peregrina 2, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

8,8
798 kr
Cactus Host

Cactus Host

Doctor Miguel Rosas, 19, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

8,7
321 kr

Bo i disse områdene i Las Palmas de Gran Canaria

Finn gode tilbud på hosteller i disse populære områdene i Las Palmas de Gran Canaria

Start planleggingen av reisen til Las Palmas de Gran Canaria


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Las Palmas de Gran Canaria hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Las Palmas de Gran Canaria.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.