Hoteller i Las Palmas de Gran Canaria, Spania

Finn tilbud på 197 hoteller i Las Palmas de Gran Canaria, Spania

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
5. des. — 6. des.2
on. 6.12.
sø. 10.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Las Palmas de Gran Canaria

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Las Palmas de Gran Canaria
Pris
kr383
kr2155
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Las Palmas de Gran Canaria


Hoteller i populære bydeler i Las Palmas de Gran Canaria

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Las Palmas de Gran Canaria, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Las Palmas de Gran Canaria
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
30 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

677 kr–1 469 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
725 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 307 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Las Palmas de Gran Canaria på er: 1-2 stjerne, 80 dag før. 3 stjerne, 77 dag før. 4-5 stjerne, 57 dag før.

1-2 stjerne

309 kr–843 kr

3 stjerne

459 kr–1 109 kr

4-5 stjerne

384 kr–2 336 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Las Palmas de Gran Canaria

Laveste hotellpris

320 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

4751

Gjennomsnitt antall netter på opphold

38 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Las Palmas de Gran Canaria funnet siste 7 dager er 320 kr/natten. Denne prisen fås hos Albergue Gran Canaria, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Las Palmas de Gran Canaria(9,1/10 rating - basert på 3 533 anmeldelser).
Det er er 4 751 hoteller i Las Palmas de Gran Canaria i nærheten av Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas. Camper Inik med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 38 dager når e bor på i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittprisen for 38 dager i Las Palmas de Gran Canaria siste uken er 45 388 kr.

Las Palmas de Gran Canaria reisetips

Hvordan bor man billig i Las Palmas de Gran Canaria?

Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo, dersom du leter etter billig hotell i Las Palmas de Gran Canaria. Det aller billigste alternativet er å bo på hostell, og dette koster fra omtrent EUR 10 (ca 100 NOK) per natt. De billigste ligger utenfor sentrum. 3-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 50 (ca 500 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på hotell i Las Palmas de Gran Canaria med svømmebasseng, koster dette fra omtrent EUR 72 (ca 700 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Las Palmas de Gran Canaria?

Det kjører gule busser rundt i byen i Las Palmas, og du kan få rutetider og kart ved turistkontoret, kiosker, eller ved hovedbusstasjonen. En enkeltbillett med buss koster fra ca EUR 1,40 (ca 14 NOK). Du kjøper billetten i kontanter om bord på bussen. Dersom du kommer ti å ta bussen mer enn et par ganger, kan det være lurt å kjøpe et klippekort med 10 klipp. Dette koster ca EUR 8,50 (ca 82 NOK) og kan kjøpes på busstasjoner og aviskiosker. Du kan dele dette kortet, så dette kan spesielt lønne seg om dere reiser flere sammen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Las Palmas de Gran Canaria?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Las Palmas de Gran Canaria, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Las Palmas de Gran Canaria?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Las Palmas de Gran Canaria på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Las Palmas de Gran Canaria?

Las Palmas de Gran Canaria er det trygt å være på tur. Du bør uansett ta godt vare på verdisakene når du er ute i store folkemengder, og ta vanlige forhåndsregler når du er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Las Palmas de Gran Canaria?

Du trenger ikke adapter i Las Palmas de Gran Canaria

Hvor mye bør man gi i tips i Las Palmas de Gran Canaria?

Det legges som regel et servicegebyr på regningen din når du er på restaurant, og dette ligger vanligvis på omtrent 5%. Det er også ofte forventet at du legger igjen omtrent 5 til 10% i tips i tillegg til dette.


Hvor mye koster et hotell i Las Palmas de Gran Canaria per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Las Palmas de Gran Canaria med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 694 kr

Gjennomsnittlig 1 196 kr

Dyrest 1 797 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Las Palmas de Gran Canaria

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Las Palmas de Gran Canaria

Disse hotellene i Las Palmas de Gran Canaria har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria kalles som regel bare Las Palmas, og er hovedstaden på Gran Canaria sammen med Santa Cruz på Tenerife. Las Palmas er en av de største byene i Spania, og har blant annet en vakker gamleby og en fire kilometer lang sandstrand og promenade. Byen er avslappende, og perfekt for par som gjerne vil dra på en romantisk og avslappende solferie med innslag av impulser fra storbyen.

For barnefamilier som gjerne vil bo rett på stranden, er det et godt valg å velge et av de fine hotellene som ligger langs med Las Canteras-stranden. Da kan hele familien rusle rett ned til havet og nyte lange dager under skyggen av en parasoll og leke i sanden. Det er mange restauranter langs med strandpromenaden, så dere trenger ikke gå langt for verken lunsj eller middag dersom dere bor på hotell i Las Palmas nære stranden.

For vennegjenger som gjerne vil ha kort vei til både byens livlige natteliv og avslappende dager på stranden, kan man velge et hotell som ligger ved nord-enden av Las Canteras-stranden. Her ligger en rekke fine hoteller, i tillegg til livlige barer, både på stranden og innover i byen. Da bor vennegjengen perfekt til for kort vei til alt man trenger i Las Palmas.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Las Palmas de Gran Canaria

Bor du på hotell i Las Palmas de Gran Canaria må du selvfølgelig dra på stranden. Her er det hele fem fantastiske strender, og den største og mest populære heter Las Canteras. Dette er en lang sandstrand full av solsenger og parasoller, og herlig blått vann. Vil du til en litt mer avsidesliggende og røff strand, kan du ta turen til El Confital. Her er det steiner og fjell, og fantastisk blått hav som slår inn mot land. Det er også mye engelsk innflytelse i Gran Canarias historie, og hvis du vil få et inntrykk av denne kan du dra til Ciudad Jardin. Her er det vakre hus med hager som du kan titte på. Er du på utkikk etter en mer hipp atmosfære så kan du dra innom Perez Galdos, som er en gågate der de lokale samler seg. Dessuten er det en rekke markeder å sjekke ut i byen, slik som Mercado Central og San Lorenzo’s farmers market.

I Las Palmas de Gran Canaria er det mange grønne perler I tillegg til vakker, rå natur. Vil du se vakre blomster og planter, kan du dra til den botaniske hagen, som har både lokale og importerte arter. Det er også mange muligheter for fotturer her, og like utenfor byen finner du Caldera de Bandama. Dette er et vulkansk krater og en populær severdighet. Det går også an å gå tur ned i det 200 meter dype krateret.

Bland byliv med arkitektur, musikk og historie med behagelig strandliv i populære Las Palmas de Gran Canaria.


Informasjon om opphold i Las Palmas de Gran Canaria

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Hvor mange dager tilbringer folk i Las Palmas de Gran Canaria?

De fleste foretrekker å tilbringe 38 netter når de besøker Las Palmas de Gran Canaria.

Hvor mye koster et hotell i Las Palmas de Gran Canaria?

Et hotellrom i Las Palmas de Gran Canaria vil normalt koste deg 1 064 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Las Palmas de Gran Canaria?

Hoteller i Las Palmas de Gran Canaria er vanligvis billigst i mai. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 31 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Las Palmas de Gran Canaria?

søndag er den billigste dagen for hotellrom i Las Palmas de Gran Canaria. mandag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Las Palmas de Gran Canaria?

Prisen for et luksushotell i Las Palmas de Gran Canaria ligger normalt på ca. 1 235 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Las Palmas de Gran Canaria nærmere 1 064 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 17% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvor i Las Palmas de Gran Canaria bør jeg bo?

Tamaraceite - San Lorenzo, Isleta-Puerto-Guanarteme, Centro og Tafira-Cono Sur-Vegueta i Las Palmas de Gran Canaria er blant de mest populære områdene å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Las Palmas de Gran Canaria?

Med forventninger om generelt lite regn (27 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 19 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Las Palmas de Gran Canaria tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Har Las Palmas de Gran Canaria ferieboliger?

Det er 2 062 ferieboliger i Las Palmas de Gran Canaria, hvor Viva Cruce de Arinaga er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Las Palmas de Gran Canaria.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Las Palmas de Gran Canaria fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 2 636 tilbydere å velge mellom fra Las Palmas de Gran Canaria hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Las Palmas de Gran Canaria fra hoteller sist?

Pris for Las Palmas de Gran Canaria fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Las Palmas de Gran Canaria

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Las Palmas de Gran Canaria gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Las Palmas de Gran Canaria hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Las Palmas de Gran Canaria?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Las Palmas de Gran Canaria.


En enklere måte å administrere reisen til Las Palmas de Gran Canaria på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.