Hoteller i Torremolinos, Spania

Finn tilbud på 156 hoteller i Torremolinos, Spania

Torremolinos, Andalusia, Spania
23. mar. — 24. mar.2
fr. 24.3.
ti. 28.3.

De beste hotellene i Torremolinos

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Torremolinos
Pris
kr296
kr1239
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Torremolinos


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Torremolinos

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Torremolinos
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
30 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

1 006 kr–2 180 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 960 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
982 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Torremolinos på er: 4-5 stjerne, 83 dag før.

1-2 stjerne

699 kr–857 kr

3 stjerne

910 kr–1 048 kr

4-5 stjerne

1 164 kr–1 344 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Torremolinos

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Torremolinos

Laveste hotellpris

254 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Valentina's Apartment with beautiful sea view in Torremolinos.

Hoteller i nærheten av flyplassen

17570

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Torremolinos funnet siste 7 dager er 254 kr/natten. Denne prisen fås hos Hostel Malaga Inn, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Valentina's Apartment with beautiful sea view in Torremolinos., det mest populære 5-stjerners hotellet i Torremolinos.
Det er er 17 570 hoteller i Torremolinos i nærheten av Malaga. La Macarena Airport med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Torremolinos. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Torremolinos siste uken er 4 126 kr.

Torremolinos reisetips

Når du skal finne et billig hotell i Torremolinos er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Da kan du blant annet finne det aller billigste alternativet, som er hostell. Dette koster fra omtrent EUR 17 (ca 170 NOK) per natt. Ønsker du å bo på et 2-stjerners hotell, finner du dette fra ca EUR 18 (ca 180 NOK) per natt. For 3-stjerners hotell i Torremolinos koster det fra omtrent EUR 27 (ca 270 NOK) per natt. Vil du helst ha hotell med svømmebasseng, finner du det fra omtrent EUR 36 (ca 360 NOK).

Bor du i sentrum av byen eller ved strandpromenaden, har du som regel kort vei til både bading og restauranter. Du kan da komme deg rundt til fots. Dersom du vil reise litt lenger, for eksempel til stranden som ligger litt unna sentrum, kan du ta de lokale bussene. Disse kjører omtrent hvert 40. minutt og koster fra ca EUR 1,25 (ca 12 NOK). Du kan betale med kontanter om bord. Det finnes også bussruter til de andre byene langs Costa del Sol som kjører fra Torremolinos busstasjon.


Hvor mye koster et hotell i Torremolinos per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Torremolinos med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 438 kr

Gjennomsnittlig 683 kr

Dyrest 1 013 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Torremolinos

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Torremolinos

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Torremolinos

Disse hotellene i Torremolinos har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Torremolinos

Torremolinos ligger på Costa del Sol, ikke langt unna Malaga. Byen ligger ut mot Middelhavet og er en populær destinasjon for solsøkende turister. Denne byen var originalt en liten fiskelandsby, men har blitt en del av de mest populære feriebyene som ligger langs den spanske kysten. Her er det hundretusenvis av besøkende hver eneste sommer, så her kan du være sikker på at du vil nyte ferien.

For barnefamilier som vil ha et behagelig ferieopphold, er det populært å velge et hotell i Torremolinos nære stranden. Du finner 7 kilometer med sandstrand som er delt inn i fire deler. Den mest sentrale stranden er lett tilgjengelig fra byen og her er det strandbarer, restauranter og butikker. Følger du promenaden kommer du til den stranden som ligger lengst vest, som også er svært populær. Denne heter Playa la Carihuela. Her, og ved stranden Playamar, er det fint å bo med litt eldre barn som gjerne vil ha kort vei til vannsport og andre aktiviteter.

For dere som er på romantisk par-tur og gjerne vil oppholde dere der det er mindre mennesker, kan dere velge et hotell i Torremolinos ved stranden som ligger lengst øst. Denne heter Los Alamos og er mest bortgjemt av de fire strendene i byen. Vær obs på at om kvelden blir det mer mennesker her, for dette er det beste stedet å oppholde seg under og etter solnedgang.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Torremolinos

Torremolinos er en spansk kystby som har blitt et populært feriemål for mange. Byen ligger perfekt til på Costa del Sol, like øst for velkjente Malaga. Mange reiser hit for det behagelige klimaet, de vakre strendene og Torremolinos sjarmerende bysentrum. Du kan gå langs hovedgaten som er en gågate der det finnes mange restauranter, butikker og barer. Nederste del av gaten er trappetrinn som svinger seg helt ned til strandpromenaden. I Torremolinos er det mange soldager i året, og dette er et sted du virkelig får den strandferien du ønsker deg. Det er flest besøkende i juli, men det er også populært å reise hit fra mai og ut i september, fordi temperaturen holder seg på mange plussgrader utover sesongen.

Ønsker du å ta en pause i en grønn oase mens du er i Torremolinos, kan du ta turen til vakre Jardin Botanio Molino de Inca, den botaniske hagen i byen. Her er det mange ulike plantearter og trær og er en populær hage å besøke. Ikke langt fra stranden finner du også Parque de la Bateria. Her er det rolige omgivelser og er et fint sted å ha piknik.

Kos deg på strandferie i Costa del Sols flotte by Torremolinos, der du virkelig kan ha et behagelig opphold.


Informasjon om opphold i Torremolinos

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Torremolinos

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 3 netter i Torremolinos.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 969 kr per natt ved bestilling av hotell i Torremolinos. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.


momondos favoritthoteller i Torremolinos

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Torremolinos

Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Torremolinos og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Torremolinos er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Torremolinos