Hotell Torremolinos: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 478 hoteller i Torremolinos, Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Torremolinos

Det er mange flotte hoteller i Torremolinos, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Torremolinos

Aqualand
SEA LIFE Benalmádena
Plaza Costa del Sol

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Aqualand?

Hvis du ser etter et hotell i Torremolinos som ligger i nærheten av Aqualand, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Aqualand, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 681 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Aqualand er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Torremolinos som koster 653 kr.

Hoteller i nærheten av Aqualand

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av SEA LIFE Benalmádena?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Torremolinos som ligger nærmest SEA LIFE Benalmádena. Gjennomsnittsprisen i nærheten av SEA LIFE Benalmádena ligger på 723 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av SEA LIFE Benalmádena er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Torremolinos som koster 653 kr.

Hoteller i nærheten av SEA LIFE Benalmádena

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Plaza Costa del Sol?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Torremolinos som ligger nærmest Plaza Costa del Sol. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Plaza Costa del Sol ligger på 755 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Plaza Costa del Sol er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Torremolinos som koster 653 kr.

Hoteller i nærheten av Plaza Costa del Sol

Når bør du bestille hotell i Torremolinos

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Torremolinos
Lavsesong
Januar
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

36 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

44 %

forventet prisøkning

Pris
528 kr - 1 432 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 467 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 083 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Torremolinos på er: 1-2 stjerne, 80 dag før. 3 stjerne, 69 dag før. 4-5 stjerne, 69 dag før.
1-2 stjerne
484 kr - 600 kr
3 stjerne
642 kr - 850 kr
4-5 stjerne
909 kr - 1 284 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Torremolinos

Hvordan bor man billig i Torremolinos?

Når du skal finne et billig hotell i Torremolinos er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Da kan du blant annet finne det aller billigste alternativet, som er hostell. Dette koster fra omtrent EUR 17 (ca 170 NOK) per natt. Ønsker du å bo på et 2-stjerners hotell, finner du dette fra ca EUR 18 (ca 180 NOK) per natt. For 3-stjerners hotell i Torremolinos koster det fra omtrent EUR 27 (ca 270 NOK) per natt. Vil du helst ha hotell med svømmebasseng, finner du det fra omtrent EUR 36 (ca 360 NOK). (Prisene i denne artikkelen er sjekket 07-05-18).

Torremolinos på budsjett

Det er mye å finne på i Torremolinos uten å gå langt over budsjett. Dette er jo selveste solkysten, så du kan enkelt tilbringe hele ferien din utendørs, enten det er på tur, sightseeing eller stranden. Har du med deg gode sko, er det perfekt å utforske naturen rundt byen. Den spanske kystnaturen er vakker, og verdt en fottur. Du kan også finne mange fine suvenirer eller bare utforske stedet, for eksempel hvis du tar deg turen opp gågaten Calle San Miguel. Dessuten er det virkelig deilig å ta med seg håndkle, badetøy og en bok og bare slappe av helt gratis på stranden, og ta deilige dukkerter i Middelhavet.

Hvordan kommer man seg rundt i Torremolinos?

Bor du i sentrum av byen eller ved strandpromenaden, har du som regel kort vei til både bading og restauranter. Du kan da komme deg rundt til fots. Dersom du vil reise litt lenger, for eksempel til stranden som ligger litt unna sentrum, kan du ta de lokale bussene. Disse kjører omtrent hvert 40. minutt og koster fra ca EUR 1,25 (ca 12 NOK). Du kan betale med kontanter om bord. Det finnes også bussruter til de andre byene langs Costa del Sol som kjører fra Torremolinos busstasjon. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 07-05-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Torremolinos?

Det er vanlig å måtte være 18 år for å sjekke inn på hotell i Torremolinos, men dette kan sjekkes på forhånd med ditt hotell.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Torremolinos?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Torremolinos på nett. Det er vanlig å betale for oppholdet på forhånd under bestillingen. Det er vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon når du sjekker inn slik at hotellet kan trekke kostnader, for eksempel ved bruk av minibaren på rommet.

Hvor trygt er det i Torremolinos

Det er generelt trygt å være på reise i Torremolinos og det er mange turister her om sommeren. Uansett bør du passe på tingene dine på folksomme steder, slik som på stranden eller ved populære severdigheter.

Behøver man en adapter i Torremolinos?

Du trenger ikke ta med deg adapter til Torremolinos, ettersom de har samme type stikkontakt som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Torremolinos?

Det er vanlig å gi omtrent 5 EUR (48 NOK) for rengjøring av rom per uke. På restaurant er det vanlig å gi et par euro ekstra, avhengig av hvor bra service man har fått. (prisene i denne artikkelen er sjekket 07-05-18).


Hvor mye koster et hotell i Torremolinos per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Torremolinos med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Torremolinos

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Torremolinos
Apartamentos Roca Chica

Apartamentos Roca Chica

8,8

109 kr

Vis hotelltilbud
Rafaela Guest House

Rafaela Guest House

8,6

217 kr

Vis hotelltilbud
Residencia Universitaria San José

Residencia Universitaria San José

7,2

150 kr

Vis hotelltilbud
Apartamentos Los Verdiales Flat

Apartamentos Los Verdiales Flat

259 kr

Vis hotelltilbud
Hostal nuevo Montesol

Hostal nuevo Montesol

6,1

200 kr

Vis hotelltilbud
La Casa Mata Central

La Casa Mata Central

8,4

284 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Torremolinos

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Bajondillo Beach Cozy Inns Adults Only

Bajondillo Beach Cozy Inns Adults Only

9,1

392 kr

Vis hotelltilbud
Residencia Universitaria San José

Residencia Universitaria San José

7,2

150 kr

Vis hotelltilbud
Rincon Sol

Rincon Sol

8,2

392 kr

Vis hotelltilbud
La Casa Mata Central

La Casa Mata Central

8,4

284 kr

Vis hotelltilbud
Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel

Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel

8,9

900 kr

Vis hotelltilbud
Apartamentos Roca Chica

Apartamentos Roca Chica

8,8

109 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Torremolinos er det best å bo?

Torremolinos ligger på Costa del Sol, ikke langt unna Malaga. Byen ligger ut mot Middelhavet og er en populær destinasjon for solsøkende turister. Denne byen var originalt en liten fiskelandsby, men har blitt en del av de mest populære feriebyene som ligger langs den spanske kysten. Her er det hundretusenvis av besøkende hver eneste sommer, så her kan du være sikker på at du vil nyte ferien.

For barnefamilier som vil ha et behagelig ferieopphold, er det populært å velge et hotell i Torremolinos nære stranden. Du finner 7 kilometer med sandstrand som er delt inn i fire deler. Den mest sentrale stranden er lett tilgjengelig fra byen og her er det strandbarer, restauranter og butikker. Følger du promenaden kommer du til den stranden som ligger lengst vest, som også er svært populær. Denne heter Playa la Carihuela. Her, og ved stranden Playamar, er det fint å bo med litt eldre barn som gjerne vil ha kort vei til vannsport og andre aktiviteter.

For dere som er på romantisk par-tur og gjerne vil oppholde dere der det er mindre mennesker, kan dere velge et hotell i Torremolinos ved stranden som ligger lengst øst. Denne heter Los Alamos og er mest bortgjemt av de fire strendene i byen. Vær obs på at om kvelden blir det mer mennesker her, for dette er det beste stedet å oppholde seg under og etter solnedgang.


Om Torremolinos

Torremolinos er en spansk kystby som har blitt et populært feriemål for mange. Byen ligger perfekt til på Costa del Sol, like øst for velkjente Malaga. Mange reiser hit for det behagelige klimaet, de vakre strendene og Torremolinos sjarmerende bysentrum. Du kan gå langs hovedgaten som er en gågate der det finnes mange restauranter, butikker og barer. Nederste del av gaten er trappetrinn som svinger seg helt ned til strandpromenaden. I Torremolinos er det mange soldager i året, og dette er et sted du virkelig får den strandferien du ønsker deg. Det er flest besøkende i juli, men det er også populært å reise hit fra mai og ut i september, fordi temperaturen holder seg på mange plussgrader utover sesongen.

Ønsker du å ta en pause i en grønn oase mens du er i Torremolinos, kan du ta turen til vakre Jardin Botanio Molino de Inca, den botaniske hagen i byen. Her er det mange ulike plantearter og trær og er en populær hage å besøke. Ikke langt fra stranden finner du også Parque de la Bateria. Her er det rolige omgivelser og er et fint sted å ha piknik.

Kos deg på strandferie i Costa del Sols flotte by Torremolinos, der du virkelig kan ha et behagelig opphold.


Reiseinformasjon for Torremolinos

Hvor mange dager tilbringer folk i Torremolinos?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 7 netter i Torremolinos.

Hvor mye koster et hotell i Torremolinos?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 744 kr per natt ved bestilling av hotell i Torremolinos. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Torremolinos?

Prisene på hotellrom i Torremolinos kan være hele 36 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Torremolinos?

Prisen på hotellrom i Torremolinos vil variere fra dag til dag, men generelt er lørdag den gunstigste dagen, og torsdag minst gunstige.

Hvor mye koster et hostell i Torremolinos?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Torremolinos kan koste deg 364 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 380 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Torremolinos.

Hvilke severdigheter er populære i mai basert på været i Torremolinos?

Med forventninger om generelt lite regn (20 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Torremolinos tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.