Hoteller i Alcúdia, Spania

Finn tilbud på 176 hoteller i Alcúdia, Spania

Alcúdia, Mallorca, Spania
2. des. — 3. des.2
lø. 3.12.
on. 7.12.

De beste hotellene i Alcúdia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Alcúdia
Pris
kr297
kr1956
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Alcúdia


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Alcúdia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alcúdia
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
49 %forventet prisnedgang
58 %forventet prisøkning

Pris

539 kr–2 498 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 455 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
497 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Alcúdia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Alcúdia

Laveste hotellpris

298 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Zafiro Palace Alcudia

Hoteller i nærheten av flyplassen

4867
Den rimeligste prisen for et rom i Alcúdia funnet siste 7 dager er 298 kr/natten. Denne prisen fås hos Hostal Vista Alegre, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Zafiro Palace Alcudia, det mest populære 5-stjerners hotellet i Alcúdia(8,5/10 rating - basert på 132 anmeldelser).
Det er er 4 867 hoteller i Alcúdia i nærheten av Palma de Mallorca Son Sant Joan. Caravana de lujo med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Alcúdia reisetips

Ser du etter hotell i Alcudia hos momondo, finner du en rekke billige alternativer. Bo i sentrum på 4-stjerners hotell fra kun 800 kr. per natt. Du trenger ikke betale mye for meget lekre rom og god kvalitet i denne spanske byen. Det moderne innredede Hotel Can Mostatxins har fått fantastiske tilbakemeldinger og anbefalinger, og du betaler fra omtrent 1700 kr. per natt for å bo her. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten, kan du finne rabatter og tilbud hos momondo som gjør ferien enda rimeligere.

Det er en rekke bussruter du kan ta for å komme deg rundt i Alcudia og til andre områder. Bussene er ikke alltid punktlige, og kan virke å komme og gå litt når de vil. Uansett finnes det en rekke busser å ta, for eksempel til og fra flyplassen, til Platja d’Alcudia, Port d’Alcudia, og Alcudia es Barcares. Du kjøper billetter ombord på bussen hos sjåføren med kontanter. Du kan også enkelt finne taxi i byen, og det er gåavstand fra havnen inn til gamlebyen i Alcudia.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Alcudia, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Noen kan kreve at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Alcudia på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Alcudia er en trygg by som er svært populært blant turister, med en langgrunn strand som passer for barnefamilier. Du bør uansett passe ekstra på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Du trenger ikke ta med adapter når du skal bo på hotell i Alcudia, og kan bruke mobillader og annet elektronisk utstyr som vanlig.

I Alcudia er det vanlig å gi omtrent 5-10% i tips dersom du har fått god service når du spiser på resturant. Du kan legge igjen mynter etter regningen er betalt. Du kan også gi noen mynter i tips til roomservice på ditt hotell i Alcudia.


Hvor mye koster et hotell i Alcúdia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Alcúdia med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Alcúdia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alcúdia

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alcúdia

Disse hotellene i Alcúdia har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Alcúdia

Alcudia er et herlig reisemål for deg som vil bo på hotell i sommervarmen på Mallorca. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo og finne et hotell i Alcudia som passer deg perfekt.

Alcudia er et populært feriested på Mallorca, og ligger i nærheten av den lengste sandstranden på øya. Denne er hele 14 kilometer lang, og hos momondo kan du finne hoteller slik at du bor nærmest mulig den flotte stranden.

Er du interessert i å bo sentralt i Alcudia og vil kjenne på byens historie kan du bestille hotell i Alcudias gamleby. Her bor du innenfor bymuren som har stått siden 1300-tallet, med gåavstand til middelalderkirker og romerske ruiner. Du er også i nærheten av små brosteinsgater med små butikker, kaféer og restauranter.

Reiser du med barn er det anbefalt å bo på hoteller langs den lange sandstranden, for langs promenaden er det helt bilfritt og stranden er langgrunn. Du finner også restauranter, kaféer og barer langs den populære stranda.

For den som ønsker en aktiv ferie og skal bo på hotell i Alcudia, er det lurt å se etter hotell i nærheten av Port d’Alcudia og stranden. Her finner du en rekke muligheter for vannsport, golf og tennis. Reiser du litt ut fra Alcudia kan du ri på hest, og en liten kjøretur unna kan du dykke i Mal Pas.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Alcúdia

Alcudia er Mallorcas mest populære reisemål, så hit er det virkelig anbefalt å dra. Her finner du alt fra historiske bygninger, ruiner og kirker til lange badestrender, livlige barer og tapasrestauranter. Byen er blitt populær på grunn av sine mange ulike gjøremål. Her kan du drive med sport eller ha late dager på stranden, feste natten lang eller dra på golftur. Med Mallorcas mange soldager året rundt kan du enkelt bestille ferie hit også utenfor sommersesongen. Sjekker du momondo finner du gode rabatter og tilbud.

Det anbefales å gå til havnen, Port d’Alcudia. Her finner du luksusyachter og små fiskebåter. I tillegg finner du noen meget bra tapas- og fiskerestauranter her. Er du interessert i båttur, er det mulig å bli med på tur i katamaran som kjører deg rundt kysten. Du kan enkelt reise rundt til andre områder på Mallorca når du bor på hotell i Alcudia. Her er det bare å utforske øya, og finne perlene som andre turister ikke har funnet før deg.

Alcudia ligger perfekt til ved havet, med en lang sandstrand rett ved byen med muligheter for å dra på båttur. I nærheten finner du også nasjonalparken S’Albufera.


Informasjon om opphold i Alcúdia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Alcúdia

1 140 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Alcúdia. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Hoteller i Alcúdia har laveste priser i mai. Prisen du må ut med kan være 50 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Prisen på hotellrom i Alcúdia vil variere fra dag til dag, men generelt er mandag den gunstigste dagen, og lørdag minst gunstige.

Et hostell i Alcúdia (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 672 kr. Denne prisen er 468 kr billigere enn et standard hotell i Alcúdia.

Alcúdia by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 170 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Apartamentos Siesta I for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iAlcúdia. Søk etter tilbud på ferieboliger i Alcúdia.


momondos favoritthoteller i Alcúdia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Alcúdia
Beach Inn

Beach Inn

Alcúdia, Mallorca, Spania

9,0
755 kr
Sofia Alcudia Beach

Sofia Alcudia Beach

Carrer de Minerva 19, Alcúdia, Mallorca, Spain

8,7
1 323 kr
Grupotel Natura Playa

Grupotel Natura Playa

Playas de Muro, 5, Alcúdia, Mallorca, Spain

8,5
2 244 kr
Bonavida Apartments

Bonavida Apartments

Alcúdia, Mallorca, Spania

9,3
764 kr
Hotel Can Simo

Hotel Can Simo

Carrer de Sant Jaume, 1, Alcúdia, Mallorca, Spain

7,8
596 kr
Hostal Brisa Marina

Hostal Brisa Marina

Paseo Marítimo, 8, Alcúdia, Mallorca, Spain

7,8
586 kr
Forum Boutique Hotel & Spa

Forum Boutique Hotel & Spa

Carrer de Cristòfol Colom 2-4, Alcúdia, Mallorca, Spain

9,7
1 706 kr
Seasun Far

Seasun Far

Calle S'Illot, Alcúdia, Mallorca, Spain

7,8
518 kr
Alcudia Petit Hotel

Alcudia Petit Hotel

C/ Den Serra n' 23, Alcúdia, Mallorca, Spain

8,1
566 kr
Cas Ferrer Nou Hotelet

Cas Ferrer Nou Hotelet

Carrer Pou Nou 1, Alcúdia, Mallorca, Spain

8,7
884 kr
Apartamentos Solecito

Apartamentos Solecito

Alcúdia, Mallorca, Spania

8,4
612 kr
Trendhotel Alcudia - Adults Only

Trendhotel Alcudia - Adults Only

Av/ Mèxic nº3, Puerto de Alcudia, Alcúdia, Mallorca, Spain

8,8
1 241 kr

Hotel Sant Jaume

Sant Jaume, 6, Alcúdia, Mallorca, Spain

9,4
884 kr

Sand Beach Apartments

Alcúdia, Mallorca, Spania

8,8
727 kr

Ara Alcudia

Carrer Sant Vicenç 8, Alcúdia, Mallorca, Spain

9,5
1 211 kr

Start planleggingen av reisen til Alcúdia


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Alcúdia med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Alcúdia hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Alcúdia.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.