Hotell Alcúdia: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 2 461 hoteller i Alcúdia, Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Alcúdia

Det er mange flotte hoteller i Alcúdia, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Alcúdia

Església i Museu de Sant

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Església i Museu de Sant?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Alcúdia som ligger nærmest Església i Museu de Sant. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Església i Museu de Sant ligger på 1 002 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Església i Museu de Sant er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Alcúdia som koster 731 kr.

Hoteller i nærheten av Església i Museu de Sant

Når bør du bestille hotell i Alcúdia

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alcúdia
Lavsesong
april
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

60 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

40 %

forventet prisøkning

Pris
380 kr - 1 529 kr
Dyreste ukedag
søndag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 179 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 163 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Alcúdia på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 82 dag før.
1-2 stjerne
578 kr - 862 kr
3 stjerne
828 kr - 1 046 kr
4-5 stjerne
1 288 kr - 1 523 kr

Alcúdia reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Alcúdia

Hvordan bor man billig i Alcudia?

Ser du etter hotell i Alcudia hos momondo, finner du en rekke billige alternativer. Bo i sentrum på 4-stjerners hotell fra kun 800 kr. per natt. Du trenger ikke betale mye for meget lekre rom og god kvalitet i denne spanske byen. Det moderne innredede Hotel Can Mostatxins har fått fantastiske tilbakemeldinger og anbefalinger, og du betaler fra omtrent 1700 kr. per natt for å bo her. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten, kan du finne rabatter og tilbud hos momondo som gjør ferien enda rimeligere.

Alcudia på budsjett

Bor du på hotell i Alcudia og helst vil holde budsjettet er det fortsatt mye du kan finne på. Først og fremst er det verdt å nyte livet på den lange badestranden ved Alcudia. Her kan du kose deg med en god bok og bade i det varme vannet. Vil du oppleve det lokale markedet, kan du kjøpe rimelig mat, smykker, klær og masse annet morsomt. Markedet holdes i gamlebyen to ganger i uken. Det kan også lønne seg å finne små, lokale tapasrestauranter i gamlebyen så får du et herlig måltid til en billig penge.

Hvordan kommer man seg rundt i Alcudia?

Det er en rekke bussruter du kan ta for å komme deg rundt i Alcudia og til andre områder. Bussene er ikke alltid punktlige, og kan virke å komme og gå litt når de vil. Uansett finnes det en rekke busser å ta, for eksempel til og fra flyplassen, til Platja d’Alcudia, Port d’Alcudia, og Alcudia es Barcares. Du kjøper billetter ombord på bussen hos sjåføren med kontanter. Du kan også enkelt finne taxi i byen, og det er gåavstand fra havnen inn til gamlebyen i Alcudia.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Alcudia?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Alcudia, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Alcudia?

Noen kan kreve at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Alcudia på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Alcudia?

Alcudia er en trygg by som er svært populært blant turister, med en langgrunn strand som passer for barnefamilier. Du bør uansett passe ekstra på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Alcudia?

Du trenger ikke ta med adapter når du skal bo på hotell i Alcudia, og kan bruke mobillader og annet elektronisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Alcudia?

I Alcudia er det vanlig å gi omtrent 5-10% i tips dersom du har fått god service når du spiser på resturant. Du kan legge igjen mynter etter regningen er betalt. Du kan også gi noen mynter i tips til roomservice på ditt hotell i Alcudia.


Hvor mye koster et hotell i Alcúdia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Alcúdia med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Globales Condes de Alcudia
1# Mest populære

Globales Condes de Alcudia

7,7

694 kr

Vis hotelltilbud
Bellevue Club
Beste verdi

Bellevue Club

6,9

393 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Zafiro Palace Alcudia
1# Mest populære

Zafiro Palace Alcudia

8,7

1 614 kr

Vis hotelltilbud
Zafiro Tropic
2# Mest populære

Zafiro Tropic

8,3

2 704 kr

Vis hotelltilbud
Hsm Hotel President
Beste verdi

Hsm Hotel President

8,2

67 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Alcúdia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alcúdia
Hsm Hotel President

Hsm Hotel President

8,2

67 kr

Vis hotelltilbud
Viva Sunrise

Viva Sunrise

8,5

494 kr

Vis hotelltilbud
Hotel More

Hotel More

7,6

377 kr

Vis hotelltilbud
Bq Delfín Azul Hotel

Bq Delfín Azul Hotel

8,5

494 kr

Vis hotelltilbud
Bellevue Club

Bellevue Club

6,9

394 kr

Vis hotelltilbud
Ona Garden Lago

Ona Garden Lago

8,4

511 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alcúdia

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Hsm Hotel President

Hsm Hotel President

8,2

67 kr

Vis hotelltilbud
Grupotel Maritimo

Grupotel Maritimo

9,0

527 kr

Vis hotelltilbud
Seaclub Mediterranean Resort

Seaclub Mediterranean Resort

8,3

544 kr

Vis hotelltilbud
Bq Delfín Azul Hotel

Bq Delfín Azul Hotel

8,5

494 kr

Vis hotelltilbud
JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia

8,6

527 kr

Vis hotelltilbud
Bellevue Club

Bellevue Club

6,9

394 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Alcúdia

Alcudia er et herlig reisemål for deg som vil bo på hotell i sommervarmen på Mallorca. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo og finne et hotell i Alcudia som passer deg perfekt.

Alcudia er et populært feriested på Mallorca, og ligger i nærheten av den lengste sandstranden på øya. Denne er hele 14 kilometer lang, og hos momondo kan du finne hoteller slik at du bor nærmest mulig den flotte stranden.

Er du interessert i å bo sentralt i Alcudia og vil kjenne på byens historie kan du bestille hotell i Alcudias gamleby. Her bor du innenfor bymuren som har stått siden 1300-tallet, med gåavstand til middelalderkirker og romerske ruiner. Du er også i nærheten av små brosteinsgater med små butikker, kaféer og restauranter.

Reiser du med barn er det anbefalt å bo på hoteller langs den lange sandstranden, for langs promenaden er det helt bilfritt og stranden er langgrunn. Du finner også restauranter, kaféer og barer langs den populære stranda.

For den som ønsker en aktiv ferie og skal bo på hotell i Alcudia, er det lurt å se etter hotell i nærheten av Port d’Alcudia og stranden. Her finner du en rekke muligheter for vannsport, golf og tennis. Reiser du litt ut fra Alcudia kan du ri på hest, og en liten kjøretur unna kan du dykke i Mal Pas.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Alcúdia

Hva er byens særpreg?

Alcudia er Mallorcas mest populære reisemål, så hit er det virkelig anbefalt å dra. Her finner du alt fra historiske bygninger, ruiner og kirker til lange badestrender, livlige barer og tapasrestauranter. Byen er blitt populær på grunn av sine mange ulike gjøremål. Her kan du drive med sport eller ha late dager på stranden, feste natten lang eller dra på golftur. Med Mallorcas mange soldager året rundt kan du enkelt bestille ferie hit også utenfor sommersesongen. Sjekker du momondo finner du gode rabatter og tilbud.

Hva har Alcudia å tilby?

Det anbefales å gå til havnen, Port d’Alcudia. Her finner du luksusyachter og små fiskebåter. I tillegg finner du noen meget bra tapas- og fiskerestauranter her. Er du interessert i båttur, er det mulig å bli med på tur i katamaran som kjører deg rundt kysten. Du kan enkelt reise rundt til andre områder på Mallorca når du bor på hotell i Alcudia. Her er det bare å utforske øya, og finne perlene som andre turister ikke har funnet før deg.

Hvor grønn er byen?

Alcudia ligger perfekt til ved havet, med en lang sandstrand rett ved byen med muligheter for å dra på båttur. I nærheten finner du også nasjonalparken S’Albufera.


Reiseinformasjon for Alcúdia

Hvor mange dager tilbringer folk i Alcúdia?

Folk som besøker Alcúdia tilbringer typisk 7 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Alcúdia?

847 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Alcúdia. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Alcúdia?

Hoteller i Alcúdia har laveste priser i april. Prisen du må ut med kan være 502 kr % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Alcúdia?

Prisen på hotellrom i Alcúdia vil variere fra dag til dag, men generelt er fredag den gunstigste dagen, og lørdag minst gunstige.

Hvor mye koster et hostell i Alcúdia?

Et hostell i Alcúdia (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 293 kr. Denne prisen er 554 kr billigere enn et standard hotell i Alcúdia.