Hoteller i Puerto de Mogan, Spania

Finn tilbud på 5 hoteller i Puerto de Mogan, Spania

Puerto de Mogan, Gran Canaria, Spania
30. nov. — 1. des.2
fr. 1.12.
ti. 5.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Puerto de Mogan

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Puerto de Mogan
Pris
kr414
kr6076
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Puerto de Mogan

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Puerto de Mogan
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
62 %forventet prisnedgang
36 %forventet prisøkning

Pris

780 kr–3 225 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 317 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 383 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Puerto de Mogan på er: 1-2 stjerne, 83 dag før. 3 stjerne, 85 dag før. 4-5 stjerne, 32 dag før.

1-2 stjerne

298 kr–1 255 kr

3 stjerne

564 kr–1 873 kr

4-5 stjerne

543 kr–4 873 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Puerto de Mogan

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Puerto de Mogan

Laveste hotellpris

415 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan

Hoteller i nærheten av flyplassen

4751
Den rimeligste prisen for et rom i Puerto de Mogan funnet siste 7 dager er 415 kr/natten. Denne prisen fås hos Pensión Eva, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan, det mest populære 5-stjerners hotellet i Puerto de Mogan(8,8/10 rating - basert på 3 608 anmeldelser).
Det er er 4 751 hoteller i Puerto de Mogan i nærheten av Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas. Camper Inik med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.

Puerto de Mogan reisetips

Hva koster det for hotell i Puerto de Mogán?

Du kan finne hotell i Puerto de Mogán i ulike prisklasser og i ulike områder. Prisene varierer som oftest fra omtrent 400-3000 NOK per natt, avhengig av standard, størrelse og fasiliteter. Gjennomsnittprisen for en natt i området er omkring 1000 NOK.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Puerto de Mogán?

Gran Canaria er en populær feriedestinasjon året rundt. Det er gode temperaturer her hele året, men det er som oftest varmest fra mai til november. Fra desember til april er det generelt varmt på dagtid og kjøligere om natten.

Kan man reise til Puerto de Mogán på budsjett?

Med litt planlegging kan du helt fint reise til Puerto de Mogán på budsjett. Spar penger på å droppe innsjekket bagasje, finn lokale restauranter utenfor turistområdene og velg opplevelser som er gratis. Og ikke minst – vær ute i god tid slik at du kan finne rimelig overnatting i Puerto de Mogán.

Må man ha med adapter til Puerto de Mogán?

Du trenger ikke å ha med adapter til Puerto de Mogán, og kan bruke elektrisk utstyr som hjemme.

Hvor mye bør man gi i tips i Puerto de Mogán?

De fleste regninger på restauranter inkluderer et servicegebyr på omtrent 5 %. Likevel kan du gjerne gi 5-15 % ekstra, avhengig av hvor fornøyd du er og standarden på restauranten. På lokale restauranter, barer, kafeer og taxier kan du gjerne tipse 2-5 %.

Er det trygt å reise til Puerto de Mogán?

Spania er generelt en trygg og sikker turistdestinasjon, og dette gjelder også for Gran Canaria. Likevel bør du utvise aktsomhet på vanlig måte og ta fornuftige forholdsregler, som å passe ekstra godt på vesker og verdisaker.


Hvor mye koster et hotell i Puerto de Mogan per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Puerto de Mogan med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 937 kr

Gjennomsnittlig 2 742 kr

Dyrest 5 060 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Puerto de Mogan

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Puerto de Mogan

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Puerto de Mogan

Disse hotellene i Puerto de Mogan har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Puerto de Mogan

Før du velger et hotell i Puerto de Mogán, bør du undersøke hvilket område du helst vil bo i for å få mest mulig ut av din ferie. For familier med barn som ønsker å oppleve en autentisk spansk ferieby, er selve Puerto de Mogán sentrum et ideelt alternativ. Her er det utallige med opplevelser for hele familien, og flere hoteller med både familierom og dyr tillatt, slik at hele familien kan bli med på ferie. For par som ønsker en mer avslappet og romantisk tur, er Playa Taurito et perfekt sted å bo. Dette er en vakker oase med flotte strender, hvor du kan få litt ekstra luksus, spise frokost med utsikt over havet og nyte solnedgangen fra deres egen balkong. Backpackere som ser etter billig hotell i Puerto de Mogán eller i områdene rundt, kan velge å bo i Puerto Rico. Her er det flere rimelige alternativer og gode tilbud, og det er et livlig område fullt av unge og festglade mennesker. Dersom du derimot er på forretningsreise til Puerto de Mogán, kan du med fordel velge et konferansehotell med tidlig innsjekk ved en lufthavn i nærheten.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Puerto de Mogan

Puerto de Mogán ligger på sørvestkysten av Gran Canaria, 14 kilometer vest fra den livlige byen Puerto Rico. Puerto de Mogán er en gammel fiskerlandsby som i dag er en av de mest populære feriebyene på Gran Canaria, samtidig som den har beholdt sin autentiske spanske sjarm. Turismen er hovedsakelig sentrert rundt marinaen som kryr av lokale båter og yachter. Her finner du restauranter som serverer noe av den mest autentiske sjømaten av alle feriebyene på øya, og koselige butikker og barer. Du kan bruke dagene på å vandre i labyrinten av de koselige, smale gatene, husene og kanalene som er grunnen til at mange kaller Puerto de Mogán for “Lille Venezia”. Flere morsomme aktiviteter arrangeres i området, som seiling, jetskiing, fisketurer, jeepsafari og båtturer. Dette er også et paradis for dykkere, og dersom du ønsker å oppleve det marine livet uten dykkemaske, kan du bli med på en tur med ubåt i stedet.


Informasjon om opphold i Puerto de Mogan

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Puerto de Mogan

Hvor mye koster et hotell i Puerto de Mogan?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 670 kr per natt ved bestilling av hotell i Puerto de Mogan. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Puerto de Mogan?

I mai er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Puerto de Mogan. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 63 %.

Hvilken dag er den billigste i Puerto de Mogan?

Hotellrom i Puerto de Mogan er generelt billigere på mandag, og dyrere på tirsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Puerto de Mogan?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Puerto de Mogan 2 861 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 27% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Puerto de Mogan (2 670 kr per person, per natt).

Har Puerto de Mogan ferieboliger?

Det er 164 ferieboliger i Puerto de Mogan, hvor Casita er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Puerto de Mogan.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Puerto de Mogan fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 222 tilbydere å velge mellom fra Puerto de Mogan hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Puerto de Mogan fra hoteller sist?

Priser for Puerto de Mogan fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Puerto de Mogan

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Puerto de Mogan

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Puerto de Mogan gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Puerto de Mogan med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Puerto de Mogan hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Puerto de Mogan?

Når alle alternativene for overnatting i Puerto de Mogan er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Puerto de Mogan på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.