Hoteller i Fuengirola, Spania

Finn tilbud på 120 hoteller i Fuengirola, Spania

Fuengirola, Andalusia, Spania
26. mai — 27. mai2
lø. 27.5.
on. 31.5.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Fuengirola

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Fuengirola
Pris
kr493
kr2160
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Fuengirola


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Fuengirola

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Fuengirola
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
36 %forventet prisnedgang
45 %forventet prisøkning

Pris

710 kr–2 020 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 633 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
695 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Fuengirola på er: 3 stjerne, 52 dag før. 4-5 stjerne, 25 dag før.

1-2 stjerne

734 kr–789 kr

3 stjerne

789 kr–921 kr

4-5 stjerne

910 kr–1 250 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Fuengirola

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Fuengirola

Laveste hotellpris

351 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Casa Brabant

Hoteller i nærheten av flyplassen

18358

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Fuengirola funnet siste 7 dager er 351 kr/natten. Denne prisen fås hos Pensión Santa Fe, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Casa Brabant, det mest populære 5-stjerners hotellet i Fuengirola.
Det er er 18 358 hoteller i Fuengirola i nærheten av Malaga. Penthouse Near Malaga Also Long Term Available Car med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Fuengirola. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Fuengirola siste uken er 1 194 kr.

Fuengirola reisetips

Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo når du skal finne hotell i Fuengirola. Det rimeligste alternativet er 2-stjerners hotell litt utenfor sentrum av Fuengirola, litt nord for byen. Da får du et rom for omtrent EUR 30 (ca 290 NOK) per natt. Dersom du vil bo nærmere sentrum, finner du hosteller med 2 stjerner fra omtrent EUR 36 (ca 350 NOK) per natt. Hoteller i sentrum begynner på omtrent EUR 52 (ca 500 NOK) per natt. Ønsker du 3-stjerners hotell sentralt i Fuengirola, finner du dette fra omtrent EUR 73 (ca 700 NOK) per natt.

Mange som ferierer på Costa del Sol velger å leie bil, og dette er enkelt å bestille på forhånd av turen. Som regel hentes bilen på flyplassen når du ankommer. Dersom du vil reise uten å ha leiebil, kan du enkelt komme deg rundt i Fuengirola sentrum til fots. Bor du her, kan du også gå til stranden, avhengig av hvilken strand du ønsker å dra til. Vil du reise til en mer avsidesliggende strand, kan du ta buss. Du finner busstasjonen i sentrum, i gaten Calle Jacinto Benavente. Her kan du ta busser langs med kysten. Du betaler bussbilletten med kontanter om bord hos sjåføren. En billett koster fra omtrent EUR 1,50 (ca 14 NOK).


Hvor mye koster et hotell i Fuengirola per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Fuengirola med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 636 kr

Gjennomsnittlig 1 524 kr

Dyrest 2 413 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Fuengirola

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Fuengirola

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Fuengirola

Disse hotellene i Fuengirola har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Fuengirola

Fuengirola er en by i Spania, som ligger ved kysten i området Costa del Sol, også kalt Solkysten på norsk. Langs med kysten i Costa del Sol finner du blant annet byer som Marbella, Malaga og Nerja. Marbella er kjent som et feriested med luksus og dyrere områder, slik som Puerto Banús, mens et hotell i Fuengriola er perfekt for deg som vil ha en rimeligere ferie.

Reiser du med barn, er det perfekt å legge oppholdet til Fuengirola, siden du har enkel tilgang til spennende BioParc. Her er det dyrepark, men er også et område der de verner om truede dyrearter. Dessuten er det lurt å velge et hotell nære stranden, så hele familien kan kose seg utendørs i solen uten å måtte reise langt for å måtte slå opp parasollen. Velg for eksempel et hotell ved Playa de Fuengirola eller stranden Los Boliches.

For deg som vil bo på hotell i Fuengirolas sjarmerende sentrum, kan du velge et hotell som ligger blant de mange små gatene i byen. Da har du både gåavstand til stranden, og til byens severdigheter, barer og restauranter. Et opphold i sentrum av Fuengirola er perfekt for par og reisende som vil oppleve den lokale kulturen like mye som de vil være på stranden.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Fuengirola

Unn deg noen dager i solen i Fuengirola, byen som har over 300 soldager i året. Costa del Sol lokker massevis av solglade reisende hvert år, og Fuengirola er en koselig liten by som er vel verdt et besøk. Her kan du spise deilig, spansk mat på lokale restauranter, og gå langs strandpromenaden og se solen gå ned bak horisonten. Dette er en by som passer for par, unge, gamle og barnefamilier. Her er det nemlig mange alternativer, enten man søker fest og moro, rolige kvelder på restaurant eller lange dager med lek og moro på stranden. Det er ikke uten grunn at byene i Costa del Sol er blitt så populære.

Fuengirola ligger langs med den vakre spanskekysten, og har en fantastisk utsikt ut mot havet. Det behagelige klimaet gjør at du vil tilbringe dagene ute i naturen, enten det er på stranden eller på fotturer i de omkringliggende fjellene. Det er også mange populære sykkelstier, der du sykler gjennom vakkert landskap og får sett større deler av kystnaturen. For deg som er spesielt interessert i livet under vann, er det mulig å dra på dykke- og snorkleturer også.

Reis til solfylte Fuengirola og nyt en ferie full av sol, opplevelser og deilig, spansk mat.


Informasjon om opphold i Fuengirola

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Fuengirola

De fleste foretrekker å tilbringe 1 natt når de besøker Fuengirola.

Prisen på et hotellrom i Fuengirola vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 047 kr per natt.


momondos favoritthoteller i Fuengirola

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Fuengirola

Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Fuengirola med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Fuengirola hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Fuengirola.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Fuengirola