Hoteller i Kalmar, Sverige

Finn tilbud på 17 hoteller i Kalmar, Sverige

Kalmar, Sverige
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i Kalmar

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kalmar
Pris
kr681
kr2633
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Kalmar


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kalmar

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kalmar
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
54 %forventet prisnedgang
54 %forventet prisøkning

Pris

588 kr–2 738 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 738 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
747 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kalmar på er: 1-2 stjerne, 55 dag før. 3 stjerne, 44 dag før. 4-5 stjerne, 87 dag før.

1-2 stjerne

933 kr–1 007 kr

3 stjerne

1 217 kr–1 468 kr

4-5 stjerne

1 196 kr–1 531 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Kalmar

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kalmar

Laveste hotellpris

465 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Toppmodern familjelägenhet nära Kalmar slott och långviksbadet

Hoteller i nærheten av flyplassen

93

Gjennomsnitt antall netter på opphold

8 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Kalmar funnet siste 7 dager er 465 kr/natten. Denne prisen fås hos Bittes & Lasses Guest House.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Toppmodern familjelägenhet nära Kalmar slott och långviksbadet, det mest populære 5-stjerners hotellet i Kalmar.
Det er er 93 hoteller i Kalmar i nærheten av Växjö. 5 Person Holiday Home in Växjö med kortest avstand på 1,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 8 dager når e bor på i Kalmar. Gjennomsnittprisen for 8 dager i Kalmar siste uken er 11 941 kr.

Kalmar reisetips

Prisen avhenger av hvilke tjenester og fasiliteter du ønsker, for eksempel om du trenger tidlig innsjekk. Du kan finne mange gode tilbud på momondo, og flere av hotellene tilbyr gratis frokost. Vandrerhjem og overnatting på campingplasser begynner fra ca. 600 NOK for en natt, mens konferansehotell ligger på ca. 1500 NOK. Prisen på hotellrom strekker seg opptil ca. 2000 NOK for en natt.

Kalmar har vært kåret til årets sommerby gjentatte ganger, og derfor er det kanskje ikke så overraskende at juli og august er en populær tid å booke hotell i Kalmar på. Hver sommer kan du dessuten oppleve Kalmar Stadfest, og da fylles gatene med dans, musikk og mennesker i godt humør. Både våren og høsten kan også være riktig så sjarmerende, og du slipper de største folkemengdene rundt attraksjonene.


Hvor mye koster et hotell i Kalmar per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kalmar med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Kalmar

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kalmar

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kalmar

Disse hotellene i Kalmar har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Kalmar

Kalmar er en nydelig by som er omringet av vann og har masse kultur, historie og kunst. Par som ønsker å bo i romantiske omgivelser og tett på sentrum bør velge et hotell i Kalmar som ligger i nærheten av Stortorget og Kalmar domkirke. Gatene i sentrum er fulle av restauranter, kafeer og butikker, perfekt for dem som vil ha kort vei fra hotellrom til underholdning. Backpackere finner dessuten mange billige hotell i Kalmar ca. en kilometer fra sentrum.

Du kan også vurdere å bo i sentrum om du skal på ferie med barna. Kalmar er en barnevennlig by, takket være bilfrie gater og hotell med romslige familierom. Du kan også velge blant andre typer overnattinger i Kalmar i landlige omgivelser, særlig hvis du foretrekker du å bo på et rolig område med nydelig utsikt over den svenske naturen. I så fall anbefales det å bo på barnevennlige campingplasser i nærheten av enten Ölands Djurpark eller golfklubben i Kalmar. Dyr er tillatt på enkelte av hotellene, men du må du sende dem en forespørsel.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kalmar

Det anbefales å besøke Stortorget og Kalmar domkirke for å få en smakebit av byens innholdsrike historie. Dette området har en spennende fortid som strekker seg tilbake flere hundre år tilbake i tid, faktisk helt tilbake til 1600-tallet. Herfra kan du spasere bort til de livlige gågatene som frister med gode shoppingtilbud og nisjebutikker. Husk å komme tilbake igjen til disse gatene når kvelden senker seg og du blir sulten på god mat og drikke. Du finner nemlig et solid utvalg av restauranter, kafeer og utesteder i sentrumsgatene.

Kalmar er som nevnt omringet av vann, noe som badeløvene blant oss utvilsomt setter pris på. Strendene er dessuten populære blant barnefamilier. Det er bare å pakke med seg badetøy og håndklær i sekken, slik at dere kan stikke ned til badeplassene når poden blir lei av sightseeingen og trenger boltreplass. Kattrumpan er en liten strand midt i sentrum, og du kan enkelt spasere ned fra gågatene og kaste deg ut i vannet på null komma niks.


Informasjon om opphold i Kalmar

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kalmar

Gjennomsnittslengden for et opphold i Kalmar er 8 netter.

906 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Kalmar. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.


momondos favoritthoteller i Kalmar

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Kalmar

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Kalmar, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Når alle alternativene for overnatting i Kalmar er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Kalmar