Finn billig fly til Fransk Polynesia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 28.6.
ti. 5.7.

Om fly til Fransk Polynesia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Fransk Polynesia

Beste pris på enveisbillett

25 936 kr

Beste pris på tur/retur-billett

63 416 kr

Raskeste flytid

37t 20m
Den beste prisen på en enveisflyvning til Fransk Polynesia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 25 936 kr (Oslo Gardermoen til Vaitape Motu-Mute).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Fransk Polynesia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 63 416 kr (Bergen Flesland til Papeete Faaa).
Den kjappeste flyvningen til Fransk Polynesia fra Norge tar 37t 20m (Oslo Gardermoen til Vaitape Motu-Mute).

De billigste flyvningene til byer i Fransk Polynesia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Fransk Polynesia fra Norge
Papeete
Papeete

Nyttig informasjon om flyvningen din til Fransk Polynesia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Fransk Polynesia

De billigste flyvningene til Fransk Polynesia som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 6 962 kr med Air Tahiti Nui, 10 633 kr med United Airlines og 14 645 kr med KLM.

I gjennomsnitt tar det 48t 35m å fly fra Norge til Fransk Polynesia dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Vaitape Motu-Mute (den mest populære flyplassen i Fransk Polynesia). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Vaitape Motu-Mute, ligger flytiden på rundt .

Du kan regne med å måtte betale 21 036 kr i snitt for en flybillett til Fransk Polynesia. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 8 464 kr til Fransk Polynesia, som er det laveste vi har sett den siste uken. 51 578 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Fransk Polynesia, mens alt rundt 20 119 kr og under er rimelig for denne strekningen.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Fransk Polynesia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Fransk Polynesia

Finn flyvninger til disse populære byene i Fransk Polynesia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Fransk Polynesia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Fransk Polynesia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloPapeete33t 55m16 385 kr
OsloVaitape48t 35m37 926 kr
BergenPapeete70t 05m64 794 kr

De beste tingene å se og gjøre i Fransk Polynesia

Du kan fly til Fransk Polynesia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst to mellomlandinger under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er også mange steder å fly til, men de mest populære er Bora-Bora eller Tahiti. Du kan fly fra Norge til Fransk Polynesia med blant annet Air France, SAS og Air Tahiti Nui. Da lander du ved Bora-Bora og har tre mellomlandinger underveis. Du kan fly fra Oslo/Gardermoen til Tahiti med KLM, Air France og Air Tahiti Nui med to mellomlandinger underveis.

Det er ikke veldig stor forskjell på årstidene i Fransk Polynesia. Det er gjennomsnittlig rundt 27 grader hele året. Det er mest populært å reise hit i juni-august. Da er det tørke og det er behagelig vær på rundt 30 grader. Det er disse månedene det er aller minst nedbør i året. Men dette er også høysesongen for andre reisende, så dersom du vil ha billigere fly til Fransk Polynesia og bedre hotelltilbud, bør du reise litt utenom sommerferiemånedene. Reiser du litt før eller litt etter denne perioden vil du også ha behagelig vær, men bedre tilbud når det kommer til hotell og fly. I perioden november-april er det oftere regn, men det er som regel mye solskinn i mellom regnskurene. I denne perioden er det høyere luftfuktighet, og det er lurt å velge et hotell med air-condition dersom du kan velge det. Det er sjelden tropiske stormer i Fransk Polynesia, unntatt de årene El Nino påvirker havstrømmene. Uansett når du reiser til Fransk Polynesia vil du ha behagelige temperaturer, oftest rundt 30 grader, og mye solskinn.

Skal du fly til Fransk Polynesia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 26 timer til Tahiti. Denne reisen har to mellomlandinger. Flyr du fra Oslo/Gardermoen til Bora-Bora, tar dette fra omtrent 32 timer og 5 minutter med tre mellomlandinger. Reisetiden avhenger ofte av hvor mange mellomlandinger du har underveis, og hvor lange disse er. Du kan også fly fra andre flyplasser i Norge slik som Bergen/Flesland. Reisen herfra til for eksempel Tahiti tar fra omtrent 26 timer og 50 minutter.

Når du skal reise til Fransk Polynesia trenger du ikke visum, men du må ha med deg gyldig pass. Det er også lurt å ha med seg en kopi av passet sitt. For innreise gjelder samme regler som til Frankrike, ettersom Fransk Polynesia er en del av landet.


Internasjonale flyreiser til Fransk Polynesia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Bergen til Papeete
Raskeste flytid70t 05m
Billigst pris64 794 kr
Flyvninger fra Oslo til Papeete
Raskeste flytid33t 55m
Billigst pris16 385 kr
Flyvninger fra Oslo til Vaitape
Raskeste flytid48t 35m
Billigst pris37 926 kr

Finn flyvninger til Fransk Polynesia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Flyvninger til regioner i Fransk Polynesia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Fransk Polynesia


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Fransk Polynesia med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Fransk Polynesia ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Fransk Polynesia. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.