Leiebiler i Honningsvåg, Finnmark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Honningsvåg, Finnmark? Start søket her!

Honningsvåg, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Honningsvåg, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Honningsvåg

Det er svært praktisk å ha leiebil i Honningsvåg. Det er som kjent store avstander i Nord-Norge, og med egen bil kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene uten å være avhengig av noen andre. Avis holder til på Honningsvåg lufthavn, og du kan velge mellom flere ulike biltyper, alt ettersom hva du har behov for.

Som hovedregel må du ha hatt gyldig førerkort i minst ett år før du kan leie bil i Honningsvåg eller i Norge generelt. Derfor er den laveste aldersgrensen i teorien 19 år. Imidlertid har ofte selskapene for bilutleie egne aldersgrenser og visse restriksjoner og gebyrer for yngre sjåfører under 25 år, eller eldre sjåfører over 75 år. Dette kan blant annet være begrensninger i hvilken biltype du kan leie. Derfor er det svært viktig at du lese vilkårene for billeie nøye før du signerer leieavtalen, slik at du vet hvilke ekstra gebyrer og krav som gjelder for deg.

Det er gode muligheter for parkering i Honningsvåg, og i tillegg til gateparkeringsplasser på kryss og tvers av byen, finner du en større parkeringsplass ved havnen. Plassen er åpen for alle og kan brukes hele året, uten tidsbegrensninger. Det koster 15 NOK per time å stå parkert ved Honningsvåg havn, og du kan betale med mynt eller bankkort. I tillegg kan du betale med EasyPark-appen, med muligheten for å forlenge parkeringstiden dersom du er i et møte eller på handletur.

Honningsvåg er en av verdens nordligste byer, og du kommer deg hit via en tunnel på 7 kilometer som forbinder øya med fastlandet. Opplev et bredt utvalg av gode restauranter og en unik atmosfære, og se den vakre midnattssolen. Honningsvåg er spesielt livlig om sommeren, og turisme er svært viktig for byen. Med en egen leiebil i Honningsvåg har du i tillegg fleksibiliteten til å utforske resten av Nordkapp – Europas nordlige ytterpunkt. Se levende fiskevær og storslått natur i Kamøyvær, Gjesvær, Nordvågen, Skarsvåg og Repvåg på fastlandet, og opplev spennende attraksjoner og aktiviteter. Se Nordkapplatået som stuper 307 meter rett ned i havet fra fjellsiden, og når du står her er det kun Svalbard som ligger mellom deg og Nordpolen. Ta også turen innom Nordkapphallen besøkssenter, hvor det er mange utstillinger hvert år. Hvis du er interessert i fugler, kan du dra til fuglefjellet Gjesværstappan, hvor du finner utallige havsuler, lundefugler og storskarv. Ta også beina fatt og gå til Knivskjellodden hvor du kan fiske etter enorme kongekrabber, som deretter kan tilberedes og nytes.


0

Leiebilselskaper i Honningsvåg

Alle større selskaper som leier ut biler i Honningsvåg, Finnmark

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Honningsvåg

Nedenfor er de mest populære hotellene i Honningsvåg

Kjøre med en leiebil i Honningsvåg - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Honningsvåg, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Reisende som leier en bil i Honningsvåg må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Honningsvåg er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Reisende som skal kjøre fra Honningsvåg på en biltur rundt omkring i Finnmark eller de omkringliggende områdene i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 9 °C, og ca. 42 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Honningsvåg

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Honningsvåg

Start planleggingen av reisen til Honningsvåg


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Honningsvåg fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Honningsvåg. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.