Søk etter og finn billige fly til Filipinene

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Om fly til Filipinene

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Filipinene

Beste pris på enveisbillett

4 699 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 053 kr

Raskeste flytid

18t 55m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Filipinene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 699 kr (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Filipinene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 053 kr (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Den kjappeste flyvningen til Filipinene fra Norge tar 18t 55m (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Filipinene, deriblant KLM, Singapore Airlines og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Filipinene

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Filipinene fra Norge
Manila
Manila

Nyttig informasjon om flyvningen din til Filipinene

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Filipinene

Den flyplassen som ligger nærmest Alona Beach er Panglao flyplass, som befinner seg i Panglao. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Panglao flyplass.

Hvis du ønsker å fly til Filipinene for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Cebu Pacific, Cebgo og Philippines AirAsia som henholdsvis har priser fra 87 kr, 232 kr og 318 kr.

I gjennomsnitt tar det 18t 50m å fly fra Norge til Filipinene dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Manila Ninoy Aquino Intl (den mest populære flyplassen i Filipinene). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Manila Ninoy Aquino Intl, ligger flytiden på rundt 22t 20m.

Den laveste prisen til Filipinene som nylig ble funnet på momondo, var 4 395 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 19 093 kr er en bra pris på flyvninger til Filipinene. 19 942 kr er snittprisen på en flybillett til Filipinene, mens 125 194 kr er den høyeste prisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Filipinene

Finn flyvninger til disse populære byene i Filipinene fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Filipinene

Disse rutene har de billigste flyvningene til Filipinene som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloManila18t 50m7 053 kr
BergenManila22t 20m8 065 kr
OsloCebu City18t 50m9 310 kr
OsloAngeles City17t 50m9 826 kr
TrondheimManila19t 20m11 451 kr
TrondheimDel Carmen42t 50m19 457 kr

De beste tingene å se og gjøre i Filipinene

Du kan fly til Filippinene fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er vanlig å fly til Manila, hovedstaden eller Cebu. Flyr du fra Oslo/Gardermoen til Manila/Ninoy Aquino, kan du fly med blant annet Emirates, Cathay Pacific og SAS. Til andre byer, slik som Cebu, kan du også fly med blant annet Finnair, KLM og China Eastern. Det er ingen direkteflyvninger mellom Norge og Filippinene, og mellomlandingene er som regel i byer som Hong Kong, København, Dubai og Helsinki.

På Filippinene er det varmt året rundt og det er muligheter for å finne fint vær også under regntiden, som går fra juli til desember. Uansett er det mest behagelig vær i januar, som er i begynnelsen av tørketiden. Da er det ikke like varmt som senere på våren, og det er liten risiko for mye nedbør eller tyfoner. Frem til april er det som regel opphold og været er behagelig. Dessuten er det populært å reise til Filippinene for å feire nyttårsaften, da det holdes en rekke fester fulle av fyrverkeri og moro. Reiser du fra Norge til Filippinene kan det være lurt å se etter fly med hotell litt utenfor høytider og ferier. Prisene for fly til Filippinene ligger vanligvis litt høyere i juleferien og påskeferien.

Skal du fly til Filippinene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer til Manila/Ninoy Aquino. Til Cebu/Mactan fra Oslo/Gardermoen finner du flyvninger på rundt 16 timer. Reisetiden avhenger av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland kan du regne med noe lenger flytid, ofte med ett stopp innom Oslo/Gardermoen.

Når du skal reise til Filippinene trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 30 dager. Du må ha gyldig pass, som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser ut av landet. Du må også vise frem en returbillett eller en billett til neste destinasjon. Dersom du må ha visum for neste destinasjon kan du måtte fremvise dette visumet også. Du må vise en billett videre eller returbillett når du sjekker inn på flyet til Filippinene.


Internasjonale flyreiser til Filipinene

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Manila
Raskeste flytid18t 50m
Laveste pris7 053 kr
Flyvninger fra Oslo til Cebu City
Raskeste flytid18t 50m
Laveste pris9 310 kr
Flyvninger fra Oslo til Angeles City
Raskeste flytid17t 50m
Laveste pris9 826 kr
Flyvninger fra Trondheim til Manila
Raskeste flytid19t 20m
Laveste pris11 451 kr
Flyvninger fra Bergen til Manila
Raskeste flytid22t 20m
Laveste pris8 065 kr
Flyvninger fra London til Manila
Raskeste flytid13t 05m
Laveste pris6 178 kr

Start planleggingen av reisen til Filipinene


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Filipinene på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Filipinene, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Prisvarsler for flyreiser til Filipinene er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Filipinene

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Filipinene

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.