Finn billig fly til Filipinene

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til byer i Filipinene

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Filipinene fra Norge
Manila
Manila

Nyttig informasjon om flyvningen din til Filipinene

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Filipinene
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Filipinene?

    Filipinene har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (2 274 %) besøkte Manila oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Filipinene inkluderer Cebu City og Davao City.

  • Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Alona Beach?

    Det er som regel best å fly til Panglao flyplass når du skal besøke Alona Beach, ettersom denne flyplassen ligger nærmest.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Filipinene?

    Hvis du ønsker å fly til Filipinene for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Philippines AirAsia, Philippine Airlines og Cebu Pacific som henholdsvis har priser fra 245 kr, 282 kr og 315 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Filipinene

Finn flyvninger til disse populære byene i Filipinene fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Filipinene

Disse rutene har de billigste flyvningene til Filipinene som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloManila5 494 kr
OsloCebu City9 221 kr
BergenManila11 180 kr
OsloAngeles City12 089 kr
TrondheimManila12 356 kr
TrondheimDel Carmen16 674 kr

Filippinene er et land som består av over 7000 øyer, og er det man kaller en øystat. Landet ligger i Stillehavet, sørøst for fastlandet, utenfor land som Kina, Vietnam, Brunei og Indonesia. Filippinene har en lang historie som blant annet koloni under Spania. og under amerikansk kontroll. Hovedstaden er den berømte byen Manila og her snakker de både engelsk og filippinsk. Filippinene har blitt et svært populært feriested, mye på grunn av det varme været, det klare vannet og de vakre strendene som du finner på de mange ulike øyene. Mange reiser til Filippinene på backpacking, så det er ofte mange reisende å møte her. Noe av det som trekker backpackere hit er den gode maten, det velutviklede transportsystemet og den vakre naturen. I tillegg er det et rimelig land å reise i. Når du er her kan du oppleve blant annet fjellvandring og dykking. Filippinene er godt kjent for å være et fantastisk sted å dykke, med klart vann og mange eksotiske fiskearter å titte på. Klimaet på Filippinene er tropisk, og det er generelt høy luftfuktighet og varmt. Her ligger temperaturene på rundt 27 grader hele året. Forskjellen mellom sesongene handler mer om regn og tørke. Fra juli til desember er det regntid, og da kan det komme mye nedbør. Men, landet er stort, så det er også mulig å finne steder med godt vær selv når det er regntid. Det kan være mer behagelig å reise til Filippinene under tørketiden, som går fra januar til juni. Da er det opphold, og perfekt å dra på stranden uten særlig risiko for regn.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Filippinene?

Du kan fly til Filippinene fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er vanlig å fly til Manila, hovedstaden eller Cebu. Flyr du fra Oslo/Gardermoen til Manila/Ninoy Aquino, kan du fly med blant annet Emirates, Cathay Pacific og SAS. Til andre byer, slik som Cebu, kan du også fly med blant annet Finnair, KLM og China Eastern. Det er ingen direkteflyvninger mellom Norge og Filippinene, og mellomlandingene er som regel i byer som Hong Kong, København, Dubai og Helsinki.

Når er det best å reise til Filippinene?

På Filippinene er det varmt året rundt og det er muligheter for å finne fint vær også under regntiden, som går fra juli til desember. Uansett er det mest behagelig vær i januar, som er i begynnelsen av tørketiden. Da er det ikke like varmt som senere på våren, og det er liten risiko for mye nedbør eller tyfoner. Frem til april er det som regel opphold og været er behagelig. Dessuten er det populært å reise til Filippinene for å feire nyttårsaften, da det holdes en rekke fester fulle av fyrverkeri og moro. Reiser du fra Norge til Filippinene kan det være lurt å se etter fly med hotell litt utenfor høytider og ferier. Prisene for fly til Filippinene ligger vanligvis litt høyere i juleferien og påskeferien.

Hvor lang tid tar det å fly til Filippinene?

Skal du fly til Filippinene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer til Manila/Ninoy Aquino. Til Cebu/Mactan fra Oslo/Gardermoen finner du flyvninger på rundt 16 timer. Reisetiden avhenger av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland kan du regne med noe lenger flytid, ofte med ett stopp innom Oslo/Gardermoen.

Kan man reise til Filippinene uten pass eller visum?

Når du skal reise til Filippinene trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 30 dager. Du må ha gyldig pass, som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser ut av landet. Du må også vise frem en returbillett eller en billett til neste destinasjon. Dersom du må ha visum for neste destinasjon kan du måtte fremvise dette visumet også. Du må vise en billett videre eller returbillett når du sjekker inn på flyet til Filippinene.


Internasjonale flyreiser til Filipinene

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Manila
Raskeste flytid20t 25m
Billigst pris5 494 kr
Flyvninger fra Oslo til Cebu City
Raskeste flytid29t 40m
Billigst pris9 221 kr
Flyvninger fra Bergen til Manila
Raskeste flytid24t 15m
Billigst pris11 180 kr
Flyvninger fra Oslo til Angeles City
Raskeste flytid44t 55m
Billigst pris12 089 kr
Flyvninger fra Trondheim til Manila
Raskeste flytid35t 25m
Billigst pris12 356 kr

Flyvninger til regioner i Filipinene

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Filipinene