Finn billige flyvninger til Filipinene fra 3 287 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 1.12.
fr. 8.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Filipinene

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Filipinene

Beste pris på enveisbillett

3 287 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 463 kr

Raskeste flytid

17t 05m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Filipinene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 287 kr (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Filipinene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 463 kr (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Den kjappeste flyvningen til Filipinene fra Norge tar 17t 05m (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Filipinene, deriblant KLM, Turkish Airlines og Ethiopian Air.

Filipinene flyinnsikt og trender

Se innsikt for Filipinene-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Filipinene?

Filipinene har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (62 %) besøkte Manila oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Filipinene inkluderer Cebu City og Davao City.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Filipinene?

I gjennomsnitt tar det 20t 50m å fly fra Norge til Filipinene dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Manila Ninoy Aquino Intl (den mest populære flyplassen i Filipinene). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Manila Ninoy Aquino Intl, ligger flytiden på rundt 20t 45m.

Hvilke flyselskaper flyr til Filipinene?

Blant alle 18 flyselskapene som flyr til Filipinene, er Emirates, Singapore Airlines og Qatar Airways de som oftest foretrekkes, basert på brukerdataene våre. Emirates er det mest populære blant de tre flyselskapene – 28 % av brukerne velger dette selskapet når de skal reise til Filipinene.

De billigste flyvningene til byer i Filipinene

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Filipinene fra Norge
Manila
Manila

Nyttig informasjon om flyvningen din til Filipinene

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Filipinene

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Alona Beach?

Den flyplassen som ligger nærmest Alona Beach er Panglao flyplass, som befinner seg i Panglao. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Panglao flyplass.

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Filipinene?

Hvis du ønsker å fly til Filipinene for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Cebu Pacific, Cebgo og Philippines AirAsia som henholdsvis har priser fra 157 kr, 160 kr og 254 kr.

Hvilken er den mest populære flyplassen i Filipinene?

Når oppdaterte momondo sist prisene for Filipinene fra flyvninger sist?

Priser for Filipinene fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Filipinene fra flyvninger?

Antall tilbydere fraFilipinene flyvninger er 27 fra og med november 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Filipinene?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Filipinene med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Filipinene?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Filipinene kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Filipinene

Finn flyvninger til disse populære byene i Filipinene fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Filipinene

Disse rutene har de billigste flyvningene til Filipinene som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloManila20t 50m7 249 kr
BergenManila20t 45m8 416 kr
OsloCebu City18t 25m9 358 kr
OsloAngeles City18t 15m10 835 kr
TrondheimManila34t 05m15 953 kr
TrondheimDel Carmen42t 50m21 414 kr

De beste tingene å se og gjøre i Filipinene

Hvilke flyselskap flyr direkte til Filippinene?

Du kan fly til Filippinene fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er vanlig å fly til Manila, hovedstaden eller Cebu. Flyr du fra Oslo/Gardermoen til Manila/Ninoy Aquino, kan du fly med blant annet Emirates, Cathay Pacific og SAS. Til andre byer, slik som Cebu, kan du også fly med blant annet Finnair, KLM og China Eastern. Det er ingen direkteflyvninger mellom Norge og Filippinene, og mellomlandingene er som regel i byer som Hong Kong, København, Dubai og Helsinki.

Når er det best å reise til Filippinene?

På Filippinene er det varmt året rundt og det er muligheter for å finne fint vær også under regntiden, som går fra juli til desember. Uansett er det mest behagelig vær i januar, som er i begynnelsen av tørketiden. Da er det ikke like varmt som senere på våren, og det er liten risiko for mye nedbør eller tyfoner. Frem til april er det som regel opphold og været er behagelig. Dessuten er det populært å reise til Filippinene for å feire nyttårsaften, da det holdes en rekke fester fulle av fyrverkeri og moro. Reiser du fra Norge til Filippinene kan det være lurt å se etter fly med hotell litt utenfor høytider og ferier. Prisene for fly til Filippinene ligger vanligvis litt høyere i juleferien og påskeferien.

Hvor lang tid tar det å fly til Filippinene?

Skal du fly til Filippinene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer til Manila/Ninoy Aquino. Til Cebu/Mactan fra Oslo/Gardermoen finner du flyvninger på rundt 16 timer. Reisetiden avhenger av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland kan du regne med noe lenger flytid, ofte med ett stopp innom Oslo/Gardermoen.

Kan man reise til Filippinene uten pass eller visum?

Når du skal reise til Filippinene trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 30 dager. Du må ha gyldig pass, som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser ut av landet. Du må også vise frem en returbillett eller en billett til neste destinasjon. Dersom du må ha visum for neste destinasjon kan du måtte fremvise dette visumet også. Du må vise en billett videre eller returbillett når du sjekker inn på flyet til Filippinene.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Filipinene

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Filipinene?

    Søk etter tilbud på fly til Filipinene. Når du ser på de ulike tilbudene, har du muligheten til å opprette et prisvarsel.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Filipinene med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Filipinene?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Filipinene med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Filipinene på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Filipinene?

Når du har søkt etter flyvinger til Filipinene, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Filipinene akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Filipinene er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Filipinene på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.