Fly Asia Filipinene

Finn billig fly til Filipinene

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Filipinene

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Filipinene

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Filipinene? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Manila
Metro-Manila
Rizal Park
Fort Santiago
Malacañang Palace
Plaza Moriones
Ermita Church
Cebu City
Cebu
Basilica del Santo Niño
Magellan's Cross
Fort San Pedro
Carmelite Monastery
Heritage of Cebu Monument
Davao City
Davao del Sur
Eden Nature Park
Mt Apo National Park
San Pedro Cathedral
People's Park
Monument of Peace and Unity
Angeles City
Pampanga
Clark Freeport
Bayanihan Park
Nayong Pilipino
Apung Mamacalulu
Old Pamintuan Residence
Puerto Princesa
Palawan
Puerto Princesa Subterranean River National Park
San Jose New Market
Panglao
Bohol
Alona Beach
Hinagdanan Cave
Iloilo City
Iloilo
Miag-ao Church
Dumaguete
Negros Oriental
Casaroro Falls
Cagayan de Oro
Misamis Oriental
St Augustine Cathedral
Gaston Park
Museo de Oro
Plaza de los Heroes
Plaza Divisoria
Tacloban
Leyte
Tacloban City Convention Center
Balyuan Amphitheatre

Billige flybilletter til Filipinene

De billigste flyene til Filipinene funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Manila 4 207 kr
Bergen Manila 5 371 kr
Trondheim Manila 7 284 kr

Fly til Filippinene

Filippinene er et land som består av over 7000 øyer, og er det man kaller en øystat. Landet ligger i Stillehavet, sørøst for fastlandet, utenfor land som Kina, Vietnam, Brunei og Indonesia. Filippinene har en lang historie som blant annet koloni under Spania. og under amerikansk kontroll. Hovedstaden er den berømte byen Manila og her snakker de både engelsk og filippinsk. Filippinene har blitt et svært populært feriested, mye på grunn av det varme været, det klare vannet og de vakre strendene som du finner på de mange ulike øyene. Mange reiser til Filippinene på backpacking, så det er ofte mange reisende å møte her. Noe av det som trekker backpackere hit er den gode maten, det velutviklede transportsystemet og den vakre naturen. I tillegg er det et rimelig land å reise i. Når du er her kan du oppleve blant annet fjellvandring og dykking. Filippinene er godt kjent for å være et fantastisk sted å dykke, med klart vann og mange eksotiske fiskearter å titte på. Klimaet på Filippinene er tropisk, og det er generelt høy luftfuktighet og varmt. Her ligger temperaturene på rundt 27 grader hele året. Forskjellen mellom sesongene handler mer om regn og tørke. Fra juli til desember er det regntid, og da kan det komme mye nedbør. Men, landet er stort, så det er også mulig å finne steder med godt vær selv når det er regntid. Det kan være mer behagelig å reise til Filippinene under tørketiden, som går fra januar til juni. Da er det opphold, og perfekt å dra på stranden uten særlig risiko for regn.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Filippinene?

Du kan fly til Filippinene fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er vanlig å fly til Manila, hovedstaden eller Cebu. Flyr du fra Oslo/Gardermoen til Manila/Ninoy Aquino, kan du fly med blant annet Emirates, Cathay Pacific og SAS. Til andre byer, slik som Cebu, kan du også fly med blant annet Finnair, KLM og China Eastern. Det er ingen direkteflyvninger mellom Norge og Filippinene, og mellomlandingene er som regel i byer som Hong Kong, København, Dubai og Helsinki.

Når er det best å reise til Filippinene?

På Filippinene er det varmt året rundt og det er muligheter for å finne fint vær også under regntiden, som går fra juli til desember. Uansett er det mest behagelig vær i januar, som er i begynnelsen av tørketiden. Da er det ikke like varmt som senere på våren, og det er liten risiko for mye nedbør eller tyfoner. Frem til april er det som regel opphold og været er behagelig. Dessuten er det populært å reise til Filippinene for å feire nyttårsaften, da det holdes en rekke fester fulle av fyrverkeri og moro. Reiser du fra Norge til Filippinene kan det være lurt å se etter fly med hotell litt utenfor høytider og ferier. Prisene for fly til Filippinene ligger vanligvis litt høyere i juleferien og påskeferien.

Hvor lang tid tar det å fly til Filippinene?

Skal du fly til Filippinene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer til Manila/Ninoy Aquino. Til Cebu/Mactan fra Oslo/Gardermoen finner du flyvninger på rundt 16 timer. Reisetiden avhenger av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland kan du regne med noe lenger flytid, ofte med ett stopp innom Oslo/Gardermoen.

Kan man reise til Filippinene uten pass eller visum?

Når du skal reise til Filippinene trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 30 dager. Du må ha gyldig pass, som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser ut av landet. Du må også vise frem en returbillett eller en billett til neste destinasjon. Dersom du må ha visum for neste destinasjon kan du måtte fremvise dette visumet også. Du må vise en billett videre eller returbillett når du sjekker inn på flyet til Filippinene.


Internasjonale flyreiser til Filipinene

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo Gardermoen til Manila
Raskeste flytid
17t 10m
Billigste pris
4 207 kr
Flyvninger fra Bergen til Manila
Raskeste flytid
24t 15m
Billigste pris
5 371 kr
Flyvninger fra Trondheim til Manila
Raskeste flytid
28t 00m
Billigste pris
7 284 kr
Fly Asia Filipinene