Finn billige fly til Entebbe

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Entebbe

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Entebbe fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Entebbe

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Entebbe

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Entebbe (EBB)

Vanligvis er flyvninger til Entebbe fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Entebbe, som i gjennomsnitt koster 4 724 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ENTEBBE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Entebbe koster i gjennomsnitt kun 3 663 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ENTEBBE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember40 % dyrereDet koster ca. 6 605 kr for flyvninger til Entebbe fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ENTEBBE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember437 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Entebbe fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Entebbe?

Uganda kan besøkes året rundt, og du kan derfor fint bestille fly til Entebbe når det passer best for deg. Du bør imidlertid være obs på at det ofte koster mer for billettene om sommeren og rundt juleferien. Du kan imidlertid sikre deg gode tilbud og billige fly til Entebbe ved å bestille i god tid. Været er mest gjestmildt med mye sol og lite regn fra juni-september. Høstmånedene oktober og november er de våteste, men sammen med januar-mars er dette blant de rimeligste tidene å reise på. Du kan få en svært god pris på flybilletter til Entebbe om du drar i lavsesong istedenfor, og hotellene pleier også være ganske billige. Været er dessuten tørt og fint rundt januar og februar.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Entebbe?

  mars er også et godt alternativ når du skal reise til Entebbe med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 060 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Entebbe?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Entebbe fra Norge er 40 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 4 730 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Entebbe med en prislapp på kun 3 487 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Entebbe?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Entebbe fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 5 384 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Den dyreste dagen å fly til Entebbe på, er fredag, med priser som ligger på ca. 6 252 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Entebbe?

  Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Entebbe, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 4 700 kr. Å fly til Entebbe om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger til Entebbe er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 523 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.


Flotte tilbud på flyreiser til Entebbe

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Entebbe som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
11. okt.
OSL07:20Oslo Gardermoen
15t 05m
2 stopp
EBB22:25Entebbe
21. okt.
EBB00:25Entebbe
13t 35m
1 stopp
OSL14:00Oslo Gardermoen
3 998 kr
Finn lignende
Qatar Airways
20. sep.
OSL11:45Oslo Gardermoen
14t 25m
1 stopp
EBB02:10Entebbe
27. sep.
EBB19:10Entebbe
15t 30m
1 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
3 734 kr
Finn lignende
Qatar Airways
3. sep.
OSL11:45Oslo Gardermoen
14t 25m
1 stopp
EBB02:10Entebbe
20. sep.
EBB19:10Entebbe
15t 30m
1 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
3 848 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
3. sep.
OSL15:45Oslo Gardermoen
17t 05m
2 stopp
EBB08:50Entebbe
20. sep.
EBB14:15Entebbe
15t 30m
2 stopp
OSL05:45Oslo Gardermoen
3 778 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
11. okt.
OSL02:40Oslo Gardermoen
14t 40m
1 stopp
EBB17:20Entebbe
18. okt.
EBB19:25Entebbe
18t 55m
1 stopp
OSL14:20Oslo Gardermoen
3 972 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
12. okt.
OSL15:45Oslo Gardermoen
17t 05m
2 stopp
EBB08:50Entebbe
19. okt.
EBB11:00Entebbe
18t 45m
2 stopp
OSL05:45Oslo Gardermoen
4 306 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Entebbe

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Entebbe, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og Ethiopian Air
Air France
OSLOslo Gardermoen
14t 40m
EBBEntebbe
Ethiopian Air
TRFOslo Torp Sandefjord
30t 15m
EBBEntebbe
Ethiopian Air
TRDTrondheim Værnes (TRD)
37t 05m
EBBEntebbe

Flyplasser nære Entebbe

Under finner du alle flyplassene i Entebbe sammen med avstanden til sentrum

Det går hyppige busser fra flyplassen til sentrum, samt til Kampala og Jinja tur-retur. Du bør beregne omtrent en time på bussen om du skal videre til Kampala. Det går også busser til de største hotellene i området. Du kan alternativt ta taxi fra flyplassen til hotellet ditt eller leie en bil. Flere leiebilselskaper holder til på flyplassen, og du kan derfor ha en bil klar til ankomst. Du finner full oversikt over selskapene på flyplassens hjemmeside. En annen løsning er å leie bil med sjåfør. Da har du den samme friheten, og du slipper å navigere i trafikken på egenhånd.


Populære flybilletter til Entebbe

Finn dine flybilletter til Entebbe med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Entebbe
Raskeste flytid14t 40m
Billigst pris3 778 kr
Flyvninger fra Trondheim til Entebbe
Raskeste flytid37t 05m
Billigst pris7 635 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Entebbe?

Det er veldig praktisk og behagelig å ta taxi når du skal komme deg raskt rundt i Entebbe. Selv om du kan spasere rundt store deler av byen, er det enkelt å hoppe i en taxi når du blir lei av å gå. Sørg for at du velger en taxi med takstometer. Disse finner du enten i Kitoro eller ved å ringe taxisentralen. Mange velger å heller leie boda-bodas enn vanlig taxi, det vil si motorsykkeltaxi. Du bør imidlertid ha i tankene at det forekommer mange ulykker hvor disse motorsyklene er involverte. Du kan også ta ferjen fra Entebbe til Ssese Islands.


Kan man reise til Entebbe uten pass eller visum?

Du mottar visum når du ankommer med fly til Entebbe, men alle norske statsborgere er nødt til å søke e-visum på forhånd. Du må søke minst fem arbeidsdager før du skal reise til Entebbe, og det anbefales å være ute i god tid. Du får en bekreftelse etter at søknaden er ferdig utfylt, og denne må du skrive ut og vise frem ved ankomst for å få visumet ditt. Du kan heller ikke reise til Uganda uten pass. I tillegg må du ha med deg gyldig attest på at du har fått gulfebervaksine.


Start planleggingen av reisen til Entebbe


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Entebbe?

Den sjarmerende byen er rik på både sjarm og severdigheter. Når du blir lei av shopping, restauranter og byliv, kan du sette kursen mot Uganda Wildlife Education Center og oppleve spennende dager med dyr fra savannene. Entebbe ligger dessuten rett ved den livlige hovedstaden Kampala, samt Afrikas største innsjø, Lake Victoria. Uganda er generelt sett et ypperlig sted for å dra på safari i nasjonalparker og komme tett på dyrelivet, og du kan for eksempel bli med på guidet tur for å oppleve gorillaer på tett hold.

Kan du drikke vannet fra springen?

Det anbefales å kjøpe vann på flaske, ettersom springvannet ikke er behandlet.


Finn fly til andre byer i Uganda

Entebbe har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?