Finn billige fly til Entebbe

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Entebbe

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Entebbe

Beste pris på tur/retur-billett

5 018 kr

Raskeste flytid

13t 50m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Entebbe fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 018 kr (Oslo Gardermoen til Entebbe/Kampala).
Den kjappeste flyvningen til Entebbe fra Norge tar 13t 50m (Oslo Gardermoen til Entebbe/Kampala).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Entebbe, deriblant Air France, KLM og SWISS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Entebbe

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Entebbe fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Entebbe

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Entebbe

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Entebbe (EBB)

Vanligvis er flyvninger til Entebbe fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Entebbe/Kampala, som i gjennomsnitt koster 5 167 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ENTEBBE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Entebbe koster i gjennomsnitt kun 4 006 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ENTEBBE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember40 % dyrereDet koster ca. 7 223 kr for flyvninger til Entebbe fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ENTEBBE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember437 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Entebbe fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Entebbe?

Uganda kan besøkes året rundt, og du kan derfor fint bestille fly til Entebbe når det passer best for deg. Du bør imidlertid være obs på at det ofte koster mer for billettene om sommeren og rundt juleferien. Du kan imidlertid sikre deg gode tilbud og billige fly til Entebbe ved å bestille i god tid. Været er mest gjestmildt med mye sol og lite regn fra juni-september. Høstmånedene oktober og november er de våteste, men sammen med januar-mars er dette blant de rimeligste tidene å reise på. Du kan få en svært god pris på flybilletter til Entebbe om du drar i lavsesong istedenfor, og hotellene pleier også være ganske billige. Været er dessuten tørt og fint rundt januar og februar.

mars er også et godt alternativ når du skal reise til Entebbe med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 430 kr fra Norge.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Entebbe fra Norge er 40 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 5 167 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Entebbe med en prislapp på kun 5 018 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Entebbe

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Entebbe som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
8. sep.
OSL07:20Oslo Gardermoen
15t 00m
2 stopp
EBB22:20Entebbe/Kampala
15. sep.
EBB01:05Entebbe/Kampala
12t 45m
1 stopp
OSL13:50Oslo Gardermoen
5 018 kr
Finn lignende
Qatar Airways
17. sep.
OSL11:45Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
EBB02:20Entebbe/Kampala
24. sep.
EBB13:30Entebbe/Kampala
21t 25m
1 stopp
OSL10:55Oslo Gardermoen
5 278 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
17. sep.
OSL13:50Oslo Gardermoen
32t 45m
2 stopp
EBB22:35Entebbe/Kampala
24. sep.
EBB00:20Entebbe/Kampala
31t 05m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
5 422 kr
Finn lignende
Kenya Airways
17. sep.
TRF12:30Oslo Torp Sandefjord
16t 20m
2 stopp
EBB04:50Entebbe/Kampala
24. sep.
EBB06:50Entebbe/Kampala
54t 10m
2 stopp
TRF13:00Oslo Torp Sandefjord
5 576 kr
Finn lignende
Qatar Airways
8. sep.
OSL11:45Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
EBB02:20Entebbe/Kampala
15. sep.
EBB13:30Entebbe/Kampala
21t 25m
1 stopp
OSL10:55Oslo Gardermoen
5 827 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
8. sep.
OSL15:45Oslo Gardermoen
13t 50m
2 stopp
EBB05:35Entebbe/Kampala
15. sep.
EBB14:45Entebbe/Kampala
15t 00m
2 stopp
OSL05:45Oslo Gardermoen
5 942 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Entebbe

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Entebbe, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways, Ethiopian Air og KLM
British Airways
OSLOslo Gardermoen
14t 35m
EBBEntebbe/Kampala
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
19t 20m
EBBEntebbe/Kampala
Ethiopian Air
TRDTrondheim Værnes (TRD)
30t 30m
EBBEntebbe/Kampala

Hvilke flyselskaper flyr til Entebbe?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Entebbe

Hvilke flyselskaper flyr til Entebbe?

På reiser til Entebbe fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Ethiopian Air, Turkish Airlines, Qatar Airways eller KLM. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Emirates til Entebbe

Emirates er et populært valg for de som reiser til Entebbe. Flyselskapet har 9 ukentlige flyvninger til Entebbe, med flest avganger fra Dubai Intl. Emirates sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 4 710 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 118 vurderinger, har momondo-brukere gitt Emirates en gjennomsnittsscore på 8,6/10.

Flyvninger med Ethiopian Air til Entebbe

E annet populært valg for fly til Entebbe, er Ethiopian Air (8,3/10, 67 vurderinger). De fleste flyvninger med Ethiopian Air som lander i Entebbe, ankommer fra Addis Abeba Bole, men det finnes 6 flyvninger med Ethiopian Air til Entebbe fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Ethiopian Air på momondo denne uken, lå på 3 617 kr (Bergen Flesland til Entebbe, tur/retur).


Flyplasser nære Entebbe

Under finner du alle flyplassene i Entebbe sammen med avstanden til sentrum

Det går hyppige busser fra flyplassen til sentrum, samt til Kampala og Jinja tur-retur. Du bør beregne omtrent en time på bussen om du skal videre til Kampala. Det går også busser til de største hotellene i området. Du kan alternativt ta taxi fra flyplassen til hotellet ditt eller leie en bil. Flere leiebilselskaper holder til på flyplassen, og du kan derfor ha en bil klar til ankomst. Du finner full oversikt over selskapene på flyplassens hjemmeside. En annen løsning er å leie bil med sjåfør. Da har du den samme friheten, og du slipper å navigere i trafikken på egenhånd.


Populære flybilletter til Entebbe

Finn dine flybilletter til Entebbe med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Entebbe
Raskeste flytid14t 35m
Billigst pris4 710 kr
Flyvninger fra Trondheim til Entebbe
Raskeste flytid37t 50m
Billigst pris8 437 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Entebbe

Det er veldig praktisk og behagelig å ta taxi når du skal komme deg raskt rundt i Entebbe. Selv om du kan spasere rundt store deler av byen, er det enkelt å hoppe i en taxi når du blir lei av å gå. Sørg for at du velger en taxi med takstometer. Disse finner du enten i Kitoro eller ved å ringe taxisentralen. Mange velger å heller leie boda-bodas enn vanlig taxi, det vil si motorsykkeltaxi. Du bør imidlertid ha i tankene at det forekommer mange ulykker hvor disse motorsyklene er involverte. Du kan også ta ferjen fra Entebbe til Ssese Islands.


Visumkrav for Entebbe

Du mottar visum når du ankommer med fly til Entebbe, men alle norske statsborgere er nødt til å søke e-visum på forhånd. Du må søke minst fem arbeidsdager før du skal reise til Entebbe, og det anbefales å være ute i god tid. Du får en bekreftelse etter at søknaden er ferdig utfylt, og denne må du skrive ut og vise frem ved ankomst for å få visumet ditt. Du kan heller ikke reise til Uganda uten pass. I tillegg må du ha med deg gyldig attest på at du har fått gulfebervaksine.


Start planleggingen av reisen til Entebbe


De beste tingene å se og gjøre i Entebbe

Den sjarmerende byen er rik på både sjarm og severdigheter. Når du blir lei av shopping, restauranter og byliv, kan du sette kursen mot Uganda Wildlife Education Center og oppleve spennende dager med dyr fra savannene. Entebbe ligger dessuten rett ved den livlige hovedstaden Kampala, samt Afrikas største innsjø, Lake Victoria. Uganda er generelt sett et ypperlig sted for å dra på safari i nasjonalparker og komme tett på dyrelivet, og du kan for eksempel bli med på guidet tur for å oppleve gorillaer på tett hold.

Det anbefales å kjøpe vann på flaske, ettersom springvannet ikke er behandlet.


Finn fly til andre byer i Uganda

Entebbe har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Entebbe. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Entebbe på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Entebbe ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Entebbe. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.