Søk etter og finn billige fly til Færøyene

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Færøyene

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Færøyene

Beste pris på enveisbillett

886 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 944 kr

Raskeste flytid

1t 35m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Færøyene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 886 kr (Oslo Torp Sandefjord til Sørvágur Vágar).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Færøyene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 944 kr (Bergen Flesland til Sørvágur Vágar).
Den kjappeste flyvningen til Færøyene fra Norge tar 1t 35m (Oslo Gardermoen til Sørvágur Vágar).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Færøyene, deriblant Scandinavian Airlines, Atlantic Airways og Wideroe.

Færøyene flyinnsikt og trender

Se innsikt for Færøyene-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Færøyene?

I snitt koster en flybillett til Færøyene 4 020 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Færøyene helt nede i 987 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 987 kr, men klarer å finne en til 3 835 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Færøyene?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Færøyene Du flyr fra. Som eksempel tar det 1t 35m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Sørvágur Vágar. På den annen side tar det 3t 30m å fly fra Bergen Flesland til Sørvágur Vágar i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvilke flyselskaper flyr til Færøyene?

Ifølge dataene våre er Wideroe, Atlantic Airways og Scandinavian Airlines de tre mest populære flyselskapene som flyr til Færøyene. Wideroe er førstevalget blant brukerne våre – 64 % velger å fly med dette flyselskapet når de reiser til Færøyene. Husk at det er totalt 3 ulike flyselskaper som flyr til Færøyene til faste tider, så du har et par alternativer å velge mellom.

De billigste flyvningene til byer i Færøyene

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Færøyene fra Norge
Sørvágur
Sørvágur

Nyttig informasjon om flyvningen din til Færøyene

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Færøyene

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Færøyene koster:
1 438 kr per person med Wideroe
1 470 kr per person med Atlantic Airways
3 098 kr per person med Scandinavian Airlines


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Færøyene

Finn flyvninger til disse populære byene i Færøyene fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Færøyene

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Færøyene

Billige flybilletter til Færøyene

Disse rutene har de billigste flyvningene til Færøyene som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSørvágur1t 35m2 219 kr
BergenSørvágur3t 30m2 830 kr
StavangerSørvágur4t 05m3 034 kr

De beste tingene å se og gjøre i Færøyene

Du kan fly til Færøyene fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen hvis du flyr fra Oslo/Gardermoen. Da kan du fly med SAS og Widerøe og mellomlande i København eller Stockholm. Fra Bergen/Flesland, blant annet, kan du fly direkte med Atlantic Airways.

Den beste tiden å reise til Færøyene er i sommermånedene fra juni-september, og enda mer populært er det å reise mellom mai-juli. Om kvelden er det fortsatt lyst og været er på sitt mest stabile under disse månedene. I tillegg er det frodig natur med grønne enger og ville blomster. I august og september er været fortsatt behagelig og dagene er lange. I september er det færre besøkende, og da kan du virkelig føle at du har stedet for deg selv. Dette er en perfekt tid å dra til Færøyene på for å gå turer og utforske den spennende og litt annerledes naturen. Fra høsten og mot vinteren, fra september-oktober, begynner det å bli mer rufsete vær, med mer vind og lavere temperaturer. Da kan det også være spennende å ta turen og oppleve det litt mer ville klimaet som er her på øyene. Vil du ha en mer rå naturopplevelse kan du reise hit om vinteren, men da er det mørkere. Som regel går solen ned rundt klokken to i desember-januar. Men fjellene og dalene på Færøyene er spesielt vakre under et lag snø. I disse månedene bør du ha planlagt godt hva du skal gjøre, fordi det er mange severdigheter og attraksjoner som har reduserte åpningstider eller er stengt om vinteren. Reiser du om våren er det ikke like varmt og lyst som om sommeren, men du får oppleve den første tiden når blomstene springer og fuglene som er på vei tilbake etter vinteren.

Skal du fly til Færøyene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 5 timer og 25 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 1 time og 20 minutter, uten mellomlanding.

Når du skal reise til Færøyene trenger du ikke visum, siden landet er en del av Danmark. Du bør uansett ha med deg gyldig pass, ettersom dette er anbefalt for alle utenlandsturer og ofte brukes ved innsjekk på hotell og påstigning på fly.


Internasjonale flyreiser til Færøyene

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Sørvágur
Raskeste flytid1t 35m
Laveste pris2 219 kr
Flyvninger fra Bergen til Sørvágur
Raskeste flytid3t 30m
Laveste pris2 830 kr
Flyvninger fra Stavanger til Sørvágur
Raskeste flytid4t 05m
Laveste pris3 034 kr

Finn flyvninger til Færøyene

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Færøyene når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Færøyene, noe som sparer deg for tid og penger.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Færøyene som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Færøyene. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja. momondo kan spore flypriser for Færøyene og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.