Søk etter og finn billige fly til Jordan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 19.8.
fr. 26.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Jordan

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Jordan

Beste pris på enveisbillett

516 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 348 kr

Raskeste flytid

9t 40m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Jordan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 516 kr (Oslo Torp Sandefjord til Amman Queen Alia Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Jordan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 348 kr (Oslo Torp Sandefjord til Amman Queen Alia Intl).
Den kjappeste flyvningen til Jordan fra Norge tar 9t 40m (Oslo Gardermoen til Amman Queen Alia Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Jordan, deriblant British Airways og Ryanair.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Jordan? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Jordan

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Jordan fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Jordan

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Jordan

Hvis du ønsker å fly til Jordan for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Wizz Air, Ryanair og Norwegian Air International som henholdsvis har priser fra 48 kr, 68 kr og 1 119 kr.

Flyvningen fra Norge til Jordan avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Amman Queen Alia Intl (den mest populære flyplassen i Jordan), er flytiden 6t 45m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Amman Queen Alia Intl, er flytiden i snitt .

Du kan regne med å måtte betale 6 579 kr i snitt for en flybillett til Jordan. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 791 kr til Jordan, som er det laveste vi har sett den siste uken. 20 144 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Jordan, mens alt rundt 6 377 kr og under er rimelig for denne strekningen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Jordan

Finn flyvninger til disse populære byene i Jordan fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Jordan

Disse rutene har de billigste flyvningene til Jordan som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloAmman6t 45m1 348 kr
OsloAqaba22t 35m4 971 kr

De beste tingene å se og gjøre i Jordan

Du kan fly til Jordan fra flere flyplasser i Norge, og du kan velge å fly til to ulike flyplasser i Jordan. Enten kan du fly til Jordans hovedstad Amman, som ligger nord i landet, eller du kan fly til Akaba på kysten. Til Amman kan du fly med blant annet SAS, Turkish Airlines og Austrian. Det er ingen direkte flyvninger mellom Norge og Jordan, så du må alltid regne med minst en mellomlanding under turen.

Det er regnet som aller best å reise til Jordan om våren, det vil si fra mars-mai. For det første er landet da grønt og vakkert, og for det andre er det ennå ikke på sitt varmeste. Det kan være litt nedbør i denne perioden, men det er som regel veldig lite og det vil nok ikke påvirke ferien din i stor grad. Jordan er uansett et veldig tørt land, så det er ikke fare for store nedbørsmengder. Mange reiser på charterferie til kysten av landet. Da reiser mange til Akaba eller Tala Bay som ligger helt sør i landet ved Rødehavet. Her kan det være mer behagelig å være dersom du skulle reise i sommermånedene, ettersom du da er i nærheten av stranden og kan bade. Det anbefales av mange å reise til Jordan om høsten eller våren, fordi det da er mest behagelig temperatur. Det er regnperiode mellom november-mars, så det er virkelig et klima som ligner det ved Middelhavet.

Skal du fly til Jordan fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 7 timer og 10 minutter, om du lander ved Amman. Da har du en mellomlanding på veien innom byer som for eksempel Frankfurt, Doha eller Istanbul. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland til Amman, tar reisen fra omtrent 9 timer og 10 minutter. Vil du heller lande ved kysten, kan du for eksempel fly fra Oslo/Gardermoen og lande i Akaba. Da tar reisen omtrent fra 11 timer og 50 minutter. Hvor lang flyvning du har avhenger som regel av hvor lange og hvor mange mellomlandinger reisen innebærer.

Når du skal reise til Jordan trenger du visum. Dette kan du kjøpe ved ankomst på flyplassene, enten i Akaba eller Amman. Dette er det som kalles et single entry-visum, som vil si at det kun gjelder for innreise en gang. Dette koster omtrent JOD 40 (ca 463 NOK) per visum og er gyldig i en måned. Du må betale i kontant og i den lokale valutaen jordanske dinarer. Du finner minibanker på flyplasser, men ikke ved mindre grenseoverganger. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter at du forlater landet.


Internasjonale flyreiser til Jordan

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Amman
Raskeste flytid6t 45m
Laveste pris1 348 kr
Flyvninger fra Oslo til Aqaba
Raskeste flytid22t 35m
Laveste pris4 971 kr

Finn flyvninger til Jordan

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Jordan


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Jordan. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Jordan på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Jordan ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Jordan nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Jordan og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Jordan

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Jordan

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.