Hotell Narvik: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 21 hoteller i Narvik, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Narvik

Det er mange flotte hoteller i Narvik, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Narvik

Red Cross War Memorial Museum
Ovre Dividal National Park

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Red Cross War Memorial Museum?

Hoteller i nærheten av Red Cross War Memorial Museum er vanligvis 32 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Narvik som koster 1 030 kr.

Hoteller i nærheten av Red Cross War Memorial Museum

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Ovre Dividal National Park?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Ovre Dividal National Park, er 820 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere følgende hotell til de som ønsker å bo i området. Ettersom Ovre Dividal National Park er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Ovre Dividal National Park er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Narvik som koster 1 030 kr.

Hoteller i nærheten av Ovre Dividal National Park

Når bør du bestille hotell i Narvik

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Narvik
Lavsesong
oktober
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

24 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

12 %

forventet prisøkning

Pris
769 kr - 1 127 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

909 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 007 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Narvik på er: 4-5 stjerne, 52 dag før.
4-5 stjerne
980 kr - 1 408 kr

Narvik reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Narvik

Hvordan bor man billig i Narvik?

Leter du etter billig hotell i Narvik kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på 3-stjerners hotell eller vandrerhjem, dette koster fra omtrent 700 NOK per natt. Videre finner du hoteller med svært gode anmeldelser som koster fra rundt 1000 NOK per natt. De fleste av hotellene har egen restaurant og ligger sentralt i Narvik, med kort vei til restauranter og museer.

Narvik på budsjett

Når du skal være på ferie i Narvik og holde budsjettet, har du uansett mye å finne på. Du kan nemlig begi deg ut på fjelltur i Narvikfjellene. Turistforeningen arrangerer en rekke turer og aktiviteter som du kan bli med på, blant annet turer til Kulhornet i Efjord for turgåere i god form, eller tur til Tøttatoppen. I Narvik er du ved både kyst og fjell, en perfekt kombinasjon som gjør at du har tilgang til all slags vakker natur. Vil du i slalåmbakken i Narvikfjellet, koster et heiskort for en dag kun fra 275 NOK.

Hvordan kommer man seg rundt i Narvik?

Mange ankommer Harstad i bil, og da kan man komme seg rundt til turer og områdene rundt byen ved å kjøre. Du kan også ta beina fatt og gå, for eksempel hvis du skal oppholde deg langs med kaia og ta en rolig dag på museer i sentrum av byen. Du kan også ta buss, dersom du skal litt lenger. Det går regelmessig busser gjennom byen og ut til områdene rundt. En billett koster fra omtrent 43 NOK for voksen, og du kan kjøpe billetten når du går på bussen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Narvik?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Narvik, men noen hoteller eller gjestehus kan ha for eksempel 18-årsgrense. Dette kan sjekkes ved ditt hotell før bestilling, dersom du lurer.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Narvik?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Narvik på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du bestiller oppholdet.

Parkering i Narvik

Mange av hotellene i Narvik har reserverte parkeringsplasser for gjestene sine. Dersom ditt hotell ikke har dette så finnes det også en rekke gateparkeringer i byen som du kan benytte deg av.

Hosteller og billige hoteller i Narvik

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Narvik

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Narvik

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Narvik

Narvik er en by i Nordland, og ligger i Ofoten, med grenser til Ballangen og Evenes. Narvik ligger ved kysten og har derfor lenge vært et viktig knutepunkt for distribusjon av handelsvarer. Allikevel er det naturen i Narvik som virkelig er trekkplasteret. Her er det vakkert rått hav, snødekte fjell og klar luft.

Reiser du til Narvik om sommeren er det en god idé å legge oppholdet til kysten, like ved en av stedets strender. Har du flaks og får fint vær, kan du virkelig nyte livet og tilbringe late dager på stranden. Også når det ikke er sommervarmt er det uansett perfekt å gå tur langs med strendene. Ta med vennegjengen til Narvik, så kan dere utforske strender og fjellturer om sommeren, og om vinteren kan dere ta turen til Narvik skisenter og stå på snowboard eller slalåm.

Eldre reisende som vil ha en ferie i vakker natur kan også legge oppholdet sitt til sentrum av Narvik. Her kan man lære mer om historien om Narvik på Narvik Krigsmuseum og Museum Nord. Vil dere se mer av naturen, kan dere ta Ofotbanen til Kiruna, som er kanskje den vakreste jernbanestrekningen i verden. Turen tar bare et par timer, så dette er en perfekt dagstur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Narvik

Narvik ligger vakkert til i Ofoten, innerst i Ofotfjorden. Ikke langt unna finner du byer slik som Harstad og områdene Vesterålen og Lofoten, som alle er berømte og populære turistdestinasjoner. I Narvik er det virkelig gode muligheter for topp naturopplevelser. Du er like ved vakkert fjellandskap, du har utsikt over den vakre fjorden og befinner deg like ved en hyggelig skjærgård. Du finner også svært vakre strender her, som virkelig er verdt å utforske. I sentrum av byen finner du en rekke koselige restauranter som blant annet serverer deilig sjømat. Du finner for eksempel Fiskekroken som ligger vegg i vegg med fiskehallen. Så her får du virkelig fersk og god mat, laget med lokale råvarer. Det er også flere barer og puber her, i tillegg til en skybar i et av byens hoteller, helt oppe i 16. etasje.

Narvik er omringet av fantastisk vakker natur, så her er det virkelig gode muligheter for å kose seg utendørs under hele oppholdet. Opplev fjorden på Ofotfjorden cruise eller dra til Polar Park, som er den nordligste dyreparken i verden hvor dyrene lever fritt og godt i naturlige omgivelser med god plass.

Se noe av den vakreste naturen i verden i den hyggelige byen Narvik, som ligger perfekt til innerst i Ofotfjorden.

Reiseinformasjon for Narvik

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Narvik?

  De fleste foretrekker å tilbringe 1 natt når de besøker Narvik.

 • Hvor mye koster et hotell i Narvik?

  Hoteller i Narvik har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 326 kr per natt.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Narvik?

  I Desember er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Narvik. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 22 %.

 • Hvilken dag er den billigste i Narvik?

  torsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Narvik. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Narvik?

  Hvis du ønsker å bo på et hotell i Narvik i løpet av februar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −4 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 64 mm.