Hoteller i Narvik, Norge

Finn tilbud på 8 hoteller i Narvik, Norge

Narvik, Norge
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i Narvik

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Narvik
Pris
kr482
kr4101
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Narvik

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Narvik
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
32 %forventet prisnedgang
32 %forventet prisøkning

Pris

961 kr–2 057 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 531 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 050 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Narvik på er: 3 stjerne, 76 dag før.

3 stjerne

954 kr–1 290 kr

4-5 stjerne

1 196 kr–1 731 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Narvik

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Narvik

Laveste hotellpris

482 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

258
Den rimeligste prisen for et rom i Narvik funnet siste 7 dager er 482 kr/natten. Denne prisen fås hos Astrup Gjestegard.
Det er er 258 hoteller i Narvik i nærheten av Tromso/Langnes. Norwagon - CamperVan for the adventurous med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.

Narvik reisetips

Leter du etter billig hotell i Narvik kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på 3-stjerners hotell eller vandrerhjem, dette koster fra omtrent 700 NOK per natt. Videre finner du hoteller med svært gode anmeldelser som koster fra rundt 1000 NOK per natt. De fleste av hotellene har egen restaurant og ligger sentralt i Narvik, med kort vei til restauranter og museer.

Mange ankommer Harstad i bil, og da kan man komme seg rundt til turer og områdene rundt byen ved å kjøre. Du kan også ta beina fatt og gå, for eksempel hvis du skal oppholde deg langs med kaia og ta en rolig dag på museer i sentrum av byen. Du kan også ta buss, dersom du skal litt lenger. Det går regelmessig busser gjennom byen og ut til områdene rundt. En billett koster fra omtrent 43 NOK for voksen, og du kan kjøpe billetten når du går på bussen.


Hvor mye koster et hotell i Narvik per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Narvik med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 1 stjerne

Billigst 1 035 kr

Gjennomsnittlig 1 069 kr

Dyrest 1 069 kr

Finn hoteller med 1 stjerne
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Narvik

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Narvik

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Narvik

Disse hotellene i Narvik har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Narvik

Narvik er en by i Nordland, og ligger i Ofoten, med grenser til Ballangen og Evenes. Narvik ligger ved kysten og har derfor lenge vært et viktig knutepunkt for distribusjon av handelsvarer. Allikevel er det naturen i Narvik som virkelig er trekkplasteret. Her er det vakkert rått hav, snødekte fjell og klar luft.

Reiser du til Narvik om sommeren er det en god idé å legge oppholdet til kysten, like ved en av stedets strender. Har du flaks og får fint vær, kan du virkelig nyte livet og tilbringe late dager på stranden. Også når det ikke er sommervarmt er det uansett perfekt å gå tur langs med strendene. Ta med vennegjengen til Narvik, så kan dere utforske strender og fjellturer om sommeren, og om vinteren kan dere ta turen til Narvik skisenter og stå på snowboard eller slalåm.

Eldre reisende som vil ha en ferie i vakker natur kan også legge oppholdet sitt til sentrum av Narvik. Her kan man lære mer om historien om Narvik på Narvik Krigsmuseum og Museum Nord. Vil dere se mer av naturen, kan dere ta Ofotbanen til Kiruna, som er kanskje den vakreste jernbanestrekningen i verden. Turen tar bare et par timer, så dette er en perfekt dagstur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Narvik

Narvik ligger vakkert til i Ofoten, innerst i Ofotfjorden. Ikke langt unna finner du byer slik som Harstad og områdene Vesterålen og Lofoten, som alle er berømte og populære turistdestinasjoner. I Narvik er det virkelig gode muligheter for topp naturopplevelser. Du er like ved vakkert fjellandskap, du har utsikt over den vakre fjorden og befinner deg like ved en hyggelig skjærgård. Du finner også svært vakre strender her, som virkelig er verdt å utforske. I sentrum av byen finner du en rekke koselige restauranter som blant annet serverer deilig sjømat. Du finner for eksempel Fiskekroken som ligger vegg i vegg med fiskehallen. Så her får du virkelig fersk og god mat, laget med lokale råvarer. Det er også flere barer og puber her, i tillegg til en skybar i et av byens hoteller, helt oppe i 16. etasje.

Narvik er omringet av fantastisk vakker natur, så her er det virkelig gode muligheter for å kose seg utendørs under hele oppholdet. Opplev fjorden på Ofotfjorden cruise eller dra til Polar Park, som er den nordligste dyreparken i verden hvor dyrene lever fritt og godt i naturlige omgivelser med god plass.

Se noe av den vakreste naturen i verden i den hyggelige byen Narvik, som ligger perfekt til innerst i Ofotfjorden.


Informasjon om opphold i Narvik

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Narvik

Hoteller i Narvik har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 393 kr per natt.

I juni er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Narvik. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 32 %.


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Narvik. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Narvik er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Narvik