Finn billige fly til Asuncion

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 13.6.
ti. 20.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Asuncion flyinnsikt og trender

Se innsikt for Asuncion-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Asuncion?

Den billigste måneden å fly til Asuncion fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 10 083 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Asuncion i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 13 644 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Asuncion

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Asuncion fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Asuncion

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Asuncion

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Asuncion (ASU)

Vanligvis er flyvninger til Asuncion fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Asuncion Silvio Pettirossi, som i gjennomsnitt koster 15 798 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ASUNCION FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Asuncion koster i gjennomsnitt kun 10 083 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ASUNCION FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli51 % dyrereDet koster ca. 23 948 kr for flyvninger til Asuncion fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ASUNCION FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni473 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Asuncion fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Asuncion

Du kommer deg til Silvio Pettirossi International Airport i Asuncion, Paraguay, på 21 timer og 20 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen, inkludert to stopp underveis. Reiser du fra Stavanger Sola, vil turen bli unnagjort på 22 timer og 40 minutter. Fra Bergen Flesland vil samme rute i snitt ta 22 timer og 10 minutter til Paraguays hovedstad Asuncion. Du kan også enkelt fly fra nordlige flyplasser som Tromsø lufthavn, hvor turen over til Asuncion vil ta 23 timer og 40 minutter. For reisende fra Bodø vil reisen ta omtrent 23 timer og 20 minutter totalt sett. Fra Trondheim Værnes er total reisetid beregnet til 22 timer og 50 minutter. Du finner flere flytilbud og billige flybilletter hos momondo.

Du finner ingen direkte flyforbindelser til Asuncion fra Norge eller resten av Skandinavia. Det mest effektive alternativet er enten å fly fra Oslo lufthavn Gardermoen og så videre til Madrid, hvor det går ukentlige direktefly til Asuncion. Et annet godt alternativ er å fly fra flyplasser som Frankfurt, Paris eller London, og så over til Sao Paulo internasjonale flyplass. Herifra finnes det en rekke avganger til Asuncion, som bare er en kort flygning unna. Det er også glimrende forbindelser fra Buenos Aires og videre mot Asuncion og Paraguay. Det går en rekke fly til Buenos Aires fra Frankfurt, Madrid og Paris blant annet, så det er enkelt for norske reisende å komme seg dit.


Hvilke flyselskaper flyr til Asuncion?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Asuncion

Visumkrav for Asuncion

Det er ikke noe krav om visum for norske borgere som vil ta turen over til Paraguay og Asuncion. Det er gjerne en fordel å medbringe en kopi av passet til enhver tid.


Start planleggingen av reisen til Asuncion


De beste tingene å se og gjøre i Asuncion

Asuncion har et kompakt bysentrum, som gjør det enkelt å vandre rundt for turister. Sjekk ut de koselige bygningene i sentrum, som den ærverdige Metropolitan Cathedral, som er den flotteste i hele landet. Centro Cultural el Cabildo er et annet glimrende alternativ for besøkende til byen. Denne store bygningen huser en rekke viktige utstillinger som viser mye av Paraguays historie. Du finner nasjonale kunstskatter og en rekke historisk viktige samlinger fra hele landet. Casa de la Independencia er et annet viktig monument, hvor landets frigjøring ble planlagt i siste del av 1700-tallet. Det ligger et stort museum tilknyttet bygget, og det er gratis inngang. Når det gjelder mat og drikke, har Paraguay et spennende tilbud til alle som besøker byen. Maten er inspirert av både det argentinske og brasilianske kjøkken, og Paraguay er viden kjent for sine kjøttrestauranter. Sjekk gjerne ut El Bolsi, som er en favoritt blant de lokale innbyggerne i byen. Ved denne restauranten finner du både deilige lokale og flere internasjonale retter. Hvis du er i humør for meksikansk mat, er Hacienda Las Palomas et godt forslag. Her får du servert nydelig meksikansk mat og deilige cocktails til en rimelig pris. Perfekt for større grupper som vil slappe av etter en lang dag med opplevelser.


Finn fly til andre byer i Paraguay

Asuncion har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Asuncion. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Asuncion med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.