Finn billig fly til Sri Lanka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Om fly til Sri Lanka

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Sri Lanka

Beste pris på enveisbillett

4 098 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 507 kr

Raskeste flytid

15t 25m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Sri Lanka fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 098 kr (Stavanger Sola til Colombo Bandaranayike Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Sri Lanka fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 507 kr (Oslo Gardermoen til Colombo Bandaranayike Intl).
Den kjappeste flyvningen til Sri Lanka fra Norge tar 15t 25m (Stavanger Sola til Colombo Bandaranayike Intl).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Sri Lanka, deriblant Qatar Airways.

De billigste flyvningene til byer i Sri Lanka

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Sri Lanka fra Norge
Colombo
Colombo

Nyttig informasjon om flyvningen din til Sri Lanka

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Sri Lanka

Hvis du ønsker å fly til Sri Lanka for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som SriLankan Airlines, SpiceJet og AirAsia som henholdsvis har priser fra 1 309 kr, 1 489 kr og 1 633 kr.

I gjennomsnitt tar det 14t 35m å fly fra Norge til Sri Lanka dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Colombo Bandaranayike Intl (den mest populære flyplassen i Sri Lanka). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Colombo Bandaranayike Intl, ligger flytiden på rundt 23t.

Du kan finne flybilletter til Sri Lanka helt nede i 3 591 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Sri Lanka til rundt 10 614 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Sri Lanka, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 9 745 kr eller mindre.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Sri Lanka? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Sri Lanka

Finn flyvninger til disse populære byene i Sri Lanka fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Sri Lanka

Disse rutene har de billigste flyvningene til Sri Lanka som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloColombo14t 35m6 507 kr
MoldeColombo19t 50m8 954 kr
StavangerColombo39t 20m9 213 kr
BergenColombo45t 00m10 249 kr
KristiansandColombo21t 30m13 071 kr

De beste tingene å se og gjøre i Sri Lanka

Fra mai til august er det regntid langs sør- og vestkysten, og priser på varer og tjenester er på sitt laveste. Høysesongen er fra desember til mars, og selv om strendene og resortene på denne tiden er folksomme, er du så godt som garantert tørt og varmt vær. Dette gjelder i sør og vest, vel å merke, for i nord og øst kommer monsunen fra oktober til januar. April og september går for å være de aller sikreste månedene når det kommer til godt vær på Sri Lanka som helhet. Pris på flybilletter kan variere noe avhengig av når man ønsker å reise, men i det store og hele kan du finne billige flybilletter til Sri Lanka året rundt.

Det er foreløpig ingen flyselskaper som flyr direkte fra Norge til Sri Lanka, men med kun én mellomlanding kan du finne billige flybilletter til Sri Lanka, og enkelt komme deg fra Oslo/Gardermoen til hovedstaden Colombo med Qatar Airways eller Emirates.

Hvor lang tid man bruker på å fly til Sri Lanka avhenger av hvor langt opphold man har på mellomdestinasjonen(e), men i direkte flytid bør man regne 11–12 timer. Total reisetid må dermed beregnes til minst 13 timer.

Skal du fly til Sri Lanka behøver du både pass og visum. Turistvisum for opphold i inntil 30 dager kan du få ved å søke online via Sri Lankas Electronic Travel Authority (ETA). Skal du på forretningsreise til Sri Lanka må du søke om “business visa” gjennom Sri Lankas ambassade i Oslo.


Internasjonale flyreiser til Sri Lanka

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Colombo
Raskeste flytid14t 35m
Billigst pris6 507 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Colombo
Raskeste flytid21t 30m
Billigst pris13 071 kr
Flyvninger fra Stavanger til Colombo
Raskeste flytid39t 20m
Billigst pris9 213 kr
Flyvninger fra Molde til Colombo
Raskeste flytid19t 50m
Billigst pris8 954 kr
Flyvninger fra Bergen til Colombo
Raskeste flytid45t 00m
Billigst pris10 249 kr

Start planleggingen av reisen til Sri Lanka


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Sri Lanka på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Sri Lanka som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Sri Lanka som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har søkt etter flyvinger til Sri Lanka, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Sri Lanka flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.