Finn billig fly til Malaysia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Malaysia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Malaysia fra Norge
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

Nyttig informasjon om flyvningen din til Malaysia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Malaysia
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Malaysia?

  Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Malaysia. Den mest populære byen å reise til i Malaysia er Kuala Lumpur, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 1 464 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Malaysia er Langkawi og Penang.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Malaysia?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Malaysia koster:
  222 kr per person med AirAsia
  247 kr per person med Malindo Air
  248 kr per person med Malaysia Airlines


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Malaysia

Finn flyvninger til disse populære byene i Malaysia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Malaysia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Malaysia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloKuala Lumpur4 533 kr
StavangerKuala Lumpur6 289 kr
OsloLangkawi6 936 kr
BergenKuala Lumpur7 277 kr
TrondheimKuala Lumpur7 371 kr
KristiansandKuala Lumpur7 558 kr

Malaysia ligger i Sørøst-Asia og grenser blant annet til Thailand og Indonesia. Landet består av to deler, den ene er på fastlandet og heter Malayahalvøya, mens den andre ligger på Borneo. Hovedstaden i Malaysia heter Kuala Lumpur, og er en stor og moderne by som ligger vest i landet. Her finner du blant annet de berømte tvillingtårnene Petronas Towers som var verdens høyeste tårn frem til 2004. De er hele 403 meter høye. Dette er bare en av mange severdigheter i den folksomme byen. Her er det også fantastiske shoppingmuligheter, gode restauranter og en spennende China Town. Selv om et besøk i hovedstaden er spennende når du skal reise til Malaysia, er det også mye annet å oppdage. Blant annet er det mange vakre stranddestinasjoner, slik som Penang, Langkawi. Du kan også oppleve regnskogen i Taman Negara, som er en av verdens eldste. Her kan du blant annet gå på guidet kveldstur i jungelen. For oss som reiser fra Norge, er det mest populært å reise i sommerferien eller juleferien. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du sammenligner flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Siden Malaysia ligger nære ekvator, er det varmt her hele året. Det er mest regn i oktober-desember.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Malaysia?

Du kan fly til Malaysia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er flere flyplasser du kan fly til i Malaysia, slik som Kuala Lumpur, Penang og Malakka. Du kan for eksempel fly med Qatar, Turkish Airlines, KLM, Emirates eller British Airways. Det er alltid en mellomlanding, eller flere, og ofte på steder som Amsterdam, Doha, Istanbul eller London.

Når er det best å reise til Malaysia?

Fordi Malaysia ligger ved ekvator, er det varmt hele året. Du har temperaturer på omtrent 27 grader i gjennomsnitt året rundt. I tillegg er det generelt høy luftfuktighet, og ofte korte regnskyll. Dersom du vil reise når det er minst mulig regn, bør du reise mellom januar-mars eller juni-september. Da er det som regel tørrere. Regntiden i Malaysia er oktober-desember, men som regel er det korte regnskyll. Hvor mye regn som faller og hvor lenge det varer avhenger også av hvor i Malaysia du er. Dersom du er i den delen av landet som ligger på øya Borneo, og ikke på fastlands-Malaysia, kan det være en del regn ut til februar. Når det gjelder høytider er det ofte mange som vil reise fra Norge til Malaysia i sommerferien, og rundt jul og nyttår da mange har fri. Det kan derfor være lurt å sammenligne flypriser utenom disse tidene, hvis du vil ha en billig flybillett. Høysesongen er mai-august, så da kan det være både høyere priser for fly med hotell, og flere turister. Du kan raskt og enkelt sammenligne flypriser hos momondo for å finne hvilken periode det er best priser for fly til Malaysia.

Hvor lang tid tar det å fly til Malaysia?

Skal du fly til Malaysia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 30 minutter til hovedstaden Kuala Lumpur. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 15 minutter.

Kan man reise til Malaysia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Malaysia trenger du ikke visum dersom du skal være der kortere enn tre måneder. Men du må ha et pass som er gyldig i minst seks måneder fra dagen du reiser inn i landet. Det anbefales å ta kopi av passet sitt før man reiser, og ha dette med i tilfelle du skulle miste passet. Du kan måtte vise frem en returbillett eller billett videre.


Internasjonale flyreiser til Malaysia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Kuala Lumpur
Raskeste flytid16t 55m
Billigst pris4 533 kr
Flyvninger fra Stavanger til Kuala Lumpur
Raskeste flytid17t 40m
Billigst pris6 289 kr
Flyvninger fra Oslo til Langkawi
Raskeste flytid38t 15m
Billigst pris6 936 kr
Flyvninger fra Bergen til Kuala Lumpur
Raskeste flytid19t 40m
Billigst pris7 277 kr
Flyvninger fra Trondheim til Kuala Lumpur
Raskeste flytid26t 30m
Billigst pris7 371 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Kuala Lumpur
Raskeste flytid25t 40m
Billigst pris7 558 kr

Start planleggingen av reisen til Malaysia