Søk etter og finn billige fly til Malaysia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 22.8.
ma. 29.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Malaysia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Malaysia

Beste pris på enveisbillett

3 655 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 263 kr

Raskeste flytid

23t 10m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Malaysia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 655 kr (Oslo Gardermoen til Kuala Lumpur Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Malaysia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 263 kr (Oslo Gardermoen til Kuala Lumpur Intl).
Den kjappeste flyvningen til Malaysia fra Norge tar 23t 10m (Oslo Gardermoen til Kuala Lumpur Intl).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Malaysia, deriblant Air France, KLM og Turkish Airlines.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Malaysia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Malaysia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Malaysia fra Norge
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

Nyttig informasjon om flyvningen din til Malaysia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Malaysia

De billigste flyvningene til Malaysia som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 247 kr med Malaysia Airlines, 253 kr med AirAsia og 356 kr med Thai Lion Air.

Flytiden fra Norge til Malaysia varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Kuala Lumpur Intl (en av de mest populære rutene), tar det 22t 20m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Malaysia er fra Bergen Flesland til Kuala Lumpur Intl, som tar omtrent 25t 15m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Den laveste prisen til Malaysia som nylig ble funnet på momondo, var 2 864 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 14 209 kr er en bra pris på flyvninger til Malaysia. 14 873 kr er snittprisen på en flybillett til Malaysia, mens 38 395 kr er den høyeste prisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Malaysia

Finn flyvninger til disse populære byene i Malaysia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Malaysia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Malaysia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloKuala Lumpur22t 20m6 408 kr
OsloLangkawi40t 10m8 580 kr
TrondheimKuala Lumpur28t 00m9 210 kr
KristiansandKuala Lumpur28t 20m9 704 kr
StavangerKuala Lumpur44t 20m10 208 kr
BergenKuala Lumpur25t 15m10 577 kr

De beste tingene å se og gjøre i Malaysia

Du kan fly til Malaysia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er flere flyplasser du kan fly til i Malaysia, slik som Kuala Lumpur, Penang og Malakka. Du kan for eksempel fly med Qatar, Turkish Airlines, KLM, Emirates eller British Airways. Det er alltid en mellomlanding, eller flere, og ofte på steder som Amsterdam, Doha, Istanbul eller London.

Fordi Malaysia ligger ved ekvator, er det varmt hele året. Du har temperaturer på omtrent 27 grader i gjennomsnitt året rundt. I tillegg er det generelt høy luftfuktighet, og ofte korte regnskyll. Dersom du vil reise når det er minst mulig regn, bør du reise mellom januar-mars eller juni-september. Da er det som regel tørrere. Regntiden i Malaysia er oktober-desember, men som regel er det korte regnskyll. Hvor mye regn som faller og hvor lenge det varer avhenger også av hvor i Malaysia du er. Dersom du er i den delen av landet som ligger på øya Borneo, og ikke på fastlands-Malaysia, kan det være en del regn ut til februar. Når det gjelder høytider er det ofte mange som vil reise fra Norge til Malaysia i sommerferien, og rundt jul og nyttår da mange har fri. Det kan derfor være lurt å sammenligne flypriser utenom disse tidene, hvis du vil ha en billig flybillett. Høysesongen er mai-august, så da kan det være både høyere priser for fly med hotell, og flere turister. Du kan raskt og enkelt sammenligne flypriser hos momondo for å finne hvilken periode det er best priser for fly til Malaysia.

Skal du fly til Malaysia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 30 minutter til hovedstaden Kuala Lumpur. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 15 minutter.

Når du skal reise til Malaysia trenger du ikke visum dersom du skal være der kortere enn tre måneder. Men du må ha et pass som er gyldig i minst seks måneder fra dagen du reiser inn i landet. Det anbefales å ta kopi av passet sitt før man reiser, og ha dette med i tilfelle du skulle miste passet. Du kan måtte vise frem en returbillett eller billett videre.


Internasjonale flyreiser til Malaysia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Kuala Lumpur
Raskeste flytid22t 20m
Laveste pris6 408 kr
Flyvninger fra Bergen til Kuala Lumpur
Raskeste flytid25t 15m
Laveste pris10 577 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Kuala Lumpur
Raskeste flytid28t 20m
Laveste pris9 704 kr
Flyvninger fra Stavanger til Kuala Lumpur
Raskeste flytid44t 20m
Laveste pris10 208 kr
Flyvninger fra Trondheim til Kuala Lumpur
Raskeste flytid28t 00m
Laveste pris9 210 kr
Flyvninger fra Oslo til Langkawi
Raskeste flytid40t 10m
Laveste pris8 580 kr

Start planleggingen av reisen til Malaysia


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Malaysia som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Malaysia.

Prisvarsler for flyreiser til Malaysia er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Malaysia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Malaysia

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.