Finn billige fly til Manila

Tur/retur
Økonomi
New York (NYC)
Manila (MNL)
fre.. 16.4.
fre.. 23.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Manila

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Manila fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Manila

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Manila

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Manila (MNL)

Vanligvis er flyvninger til Manila fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl, som i gjennomsnitt koster 5 707 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANILA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust10 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Manila koster i gjennomsnitt kun 5 137 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANILA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember32 % dyrereDet koster ca. 7 512 kr for flyvninger til Manila fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MANILA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember646 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Manila fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Manila?

Filippinene har tropisk klima med høy luftfuktighet og mellom 25 og 35 grader på dagtid stort sett hele året. Manila har tørketid fra januar til juni, og regntiden varer fra juli til desember. Det kan være best å fly til Manila i starten av tørketiden før temperaturen stiger etter mars. Det er mulig å finne godt vær også i regntiden. Mange flyr til Manila fra Norge tidlig sommer og rundt juletider. Har du mulighet til å reise for eksempel i april eller mai, er det gode muligheter til å finne billigere flybilletter til Manila. Byen kan by på en rekke fargerike festivaler gjennom året. Når du flyr til Manila bør du få med deg området Intramuros midt i sentrum. Dette er et stort grøntområde med vakre hager og nydelige monumenter.

Hvilken måned er det billigst å fly til Manila?

Som regel er det august som er den billigste måneden å fly fra Norge til Manila. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 5 154 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Manila i løpet av august, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 179 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Manila?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Manila på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 5 714 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Manila med en prislapp på kun 5 179 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Manila?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Manila fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 5 791 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Den dyreste dagen å fly til Manila på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 6 431 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Manila?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Manila fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 5 848 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Det er større etterspørsel på flyvniger til Manila som har avgang på kvelden, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 6 768 kr per billett.


Flotte tilbud på flyreiser til Manila Ninoy Aquino Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Manila Ninoy Aquino Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. okt.
10:25Oslo Torp Sandefjord
22t 20m
2 stopp
08:45Manila Ninoy Aquino Intl
12. jan.
02:55Manila Ninoy Aquino Intl
21t 35m
2 stopp
00:30Oslo Torp Sandefjord
6 670 kr
Finn lignende
Qatar Airways
25. aug.
11:45Oslo Gardermoen
25t 00m
1 stopp
12:45Manila Ninoy Aquino Intl
24. sep.
20:40Manila Ninoy Aquino Intl
19t 00m
1 stopp
15:40Oslo Gardermoen
6 889 kr
Finn lignende
KLM
7. okt.
10:15Oslo Gardermoen
22t 30m
2 stopp
08:45Manila Ninoy Aquino Intl
11. jan.
15:45Manila Ninoy Aquino Intl
22t 10m
2 stopp
13:55Oslo Gardermoen
6 367 kr
Finn lignende
KLM
6. sep.
11:40Oslo Torp Sandefjord
21t 05m
3 stopp
08:45Manila Ninoy Aquino Intl
10. sep.
16:05Manila Ninoy Aquino Intl
23t 50m
2 stopp
15:55Oslo Torp Sandefjord
7 251 kr
Finn lignende
KLM
6. sep.
10:25Oslo Torp Sandefjord
22t 20m
2 stopp
08:45Manila Ninoy Aquino Intl
10. sep.
16:05Manila Ninoy Aquino Intl
23t 50m
2 stopp
15:55Oslo Torp Sandefjord
7 150 kr
Finn lignende
KLM
6. sep.
10:25Oslo Torp Sandefjord
22t 20m
2 stopp
08:45Manila Ninoy Aquino Intl
10. sep.
16:05Manila Ninoy Aquino Intl
23t 50m
2 stopp
15:55Oslo Torp Sandefjord
7 158 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Manila Ninoy Aquino Intl

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Manila, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Turkish Airlines
22. apr.
13:55Oslo Gardermoen
19t 15m
1 stopp
09:10Manila Ninoy Aquino Intl
26 478 kr
Finn lignende
KLM
20. apr.
13:20Oslo Gardermoen
19t 25m
2 stopp
08:45Manila Ninoy Aquino Intl
17 652 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. apr.
10:30Oslo Gardermoen
19t 55m
1 stopp
06:25Manila Ninoy Aquino Intl
15 302 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Manila?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Manila

Sammenligner du flypriser på nettet før du booker, er det gode sjanser for å finne billige flybilletter til Manila. Thai Airways flyr til Manila fra Oslo på ca. 15 timer og 20 minutter inkludert én mellomlanding. Med SAS kan du fly til Manila fra Bergen på ca. 17 timer, og fra Trondheim på 18 timer og 30 minutter inkludert to stopp underveis. British Airways, Etihad Airways og Malaysia Airlines er blant flyselskapene som tilbyr billige flybilletter til Manila. Husk bare å sjekke om flysetereservasjon og innsjekket bagasje er inkludert i prisen. Enkelte flyselskaper har ekstra tillegg for dette, mens andre inkluderer det i billettprisen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Manila, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Manila fra Norge lander på Ninoy Aquino internasjonale lufthavn, også kalt Manila internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger ca. 7 kilometer sør for Manila sentrum. Du kan komme deg til og fra flyplassen med taxi eller buss. Ta en offisiell taxi og avtal pris med sjåføren på forhånd. En taxitur til sentrum kan gå veldig raskt på rundt 20 minutter, men er det mye trafikk kan turen ta opp mot en time. Du kan regne med en pris på rundt 300 filippinske pesos (PHP), eller ca. NOK 50. Leiebil er også et alternativ, men husk at trafikken i Manila kan være temmelig hektisk. Flere rimelige busser tar deg til og fra sentrum. Noen av bussene stopper på alle terminalene, mens andre bare stopper utenfor terminal 3. Da kan man ta shuttlebuss mellom terminalene på flyplassen før man tar buss videre. Togstasjonene ligger et stykke unna flyplassen, men man kan ta buss eller taxi hit.


Hvordan kommer man seg rundt i Manila?

Offentlig transport i Manila er rimelig. Vær oppmerksom på at det kan være mye trafikk og fulle transportmidler i rushtiden, så beregn god tid. Metro og Bybanen (LRT), som går på en opphevet skinnegang, er gode alternativer når det gjelder transport. Bybanen er effektiv, ren og rask, men kan bli veldig full. Man kan også ta en av minibussene med sterke farger som du kan vinke inn fra gaten. Busser og minibusser er de enkleste måtene å komme seg rundt på i områdene uten bybane.

Du kan også ta taxi, og her anbefales det å avtale pris med sjåføren på forhånd. Hestedrosjer og sykkeldrosjer tilbyr også å frakte turister rundt på kortere turer i byen. Trafikken er som nevnt tett, så offentlig transport anbefales framfor å leie bil og kjøre selv i sentrum.


Kan man reise til Manila uten pass eller visum?

Når man reiser eller flyr til Manila må man ha med gyldig pass. Dette er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig for nordmenn utenfor Norge. Passet må være gyldig i minst seks måneder etter planlagt utreisedato. Norske borgere kan oppholde seg på Filippinene i inntil 30 dager uten å måtte ha visum. Dersom man henvender seg til Filippinenes ambassade i Oslo kan man få turistvisum som er gyldig i 59 dager. Filippinske myndigheter krever at man har med seg gyldig billett for utreise fra Filippinene når man skal sjekke inn på flyreiser til landet. Følg med på de offisielle nettsidene til den Filippinske ambassaden i Oslo for oppdaterte regler angående pass og visum.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Manila?

Billige flybilletter til Manila gjør at du raskt kan reise til Filippinene og oppleve citadellet med parkanlegg, Fort of Santiago. Se Manila-katedralen, og dra til Rizal Park nær Intramuros, som er et stort grøntområde med nydelige hager og skulpturer. På Nasjonalmuseet kan du lære mer om filippinernes historie og kultur.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Manila gjør at du kan ta med barna til fornøyelsesparken Enchanted Kingdom like utenfor byen. Ta også turen til Manila Zoo der dere kan se blant annet struts, krokodiller, slanger og papegøyer.

Hvor bør jeg shoppe?

Manila er kjent for sine shoppingsentre. Billige flybilletter til Manila gjør at du kan slå deg løs i sentrene Robinsons Place Manila, Century City Mall, Trinoma Mall, Shangri-La Plaza eller The Podium. Fellesnevnere er en rekke butikker, restauranter og underholdningstilbud.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Manila tar deg raskt til det eldste området av Manila, nemlig Intramuros. Her kan du se forsvarsverkene Baluarte de San Andres og Baluarte de San Diego. Nyt en fergetur nedover elven Pasig, og gå en tur langs Baywalk ved havneområdet.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse