Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Manila

Billige flyvninger til Manila fra 7 049 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Manila med avgang den 21.4.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Manila flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Manila

Beste pris på enveisbillett

4 126 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 049 kr

Raskeste flytid

20t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Manila fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 126 kr (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Manila fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 049 kr (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Den kjappeste flyvningen til Manila fra Norge tar 20t 00m (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Manila, deriblant KLM, Turkish Airlines og Qatar Airways.

Manila flyinnsikt og trender

Se innsikt for Manila-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Manila?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Manila i løpet av september, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av oktober i stedet. Flyvninger til Manila i oktober er ikke like billige som de i september, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 10 926 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Manila?

Dataene våre viser at det er onsdag som er den billigste dagen å fly til Manila på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 11 906 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Manila på en lørdag, 13 151 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Manila?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Manila vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Manila på kvelden for så lite som 10 563 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 13 385 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Hvor lang tid tar det å fly til Manila?

Flytiden fra Norge til Manila varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl (en av de mest populære rutene), tar det 22t 05m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Manila er fra Bergen Flesland til Manila Ninoy Aquino Intl, som tar omtrent 27t 10m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Manila?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Manila 21 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Manila med en gjennomsnittspris på 12 076 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Manila

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Manila fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Manila

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Manila

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Angeles City (CRK)

Vanligvis er flyvninger til Manila fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Angeles City Clark Intl, som i gjennomsnitt koster 11 465 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANILA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember10 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Manila koster i gjennomsnitt kun 10 915 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANILA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember20 % dyrereDet koster ca. 14 607 kr for flyvninger til Manila fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MANILA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli332 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Manila fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Manila

Filippinene har tropisk klima med høy luftfuktighet og mellom 25 og 35 grader på dagtid stort sett hele året. Manila har tørketid fra januar til juni, og regntiden varer fra juli til desember. Det kan være best å fly til Manila i starten av tørketiden før temperaturen stiger etter mars. Det er mulig å finne godt vær også i regntiden. Mange flyr til Manila fra Norge tidlig sommer og rundt juletider. Har du mulighet til å reise for eksempel i april eller mai, er det gode muligheter til å finne billigere flybilletter til Manila. Byen kan by på en rekke fargerike festivaler gjennom året. Når du flyr til Manila bør du få med deg området Intramuros midt i sentrum. Dette er et stort grøntområde med vakre hager og nydelige monumenter.

Hva kan man finne på i Manila når det regner?

Brukere som planlegger å fly til Manila i løpet av månedene juni, juli eller august, kan forvente seg regn. Det er imidlertid fortsatt en rekke ting å finne på i Manila selv om det regner. Når det er dårlig vær ute, er det mange turister som velger å slå ihjel tiden på kjøpesentre i området, f.eks. 羅賓遜百貨.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Manila Ninoy Aquino Intl flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Manila Ninoy Aquino Intl flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Manila Ninoy Aquino Intl flyplass fra flyvninger?

Det er 24 tilbydere fra Manila Ninoy Aquino Intl flyplass flyvninger fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Manila Ninoy Aquino Intl flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger. Varighet på flyreise, tidsplaner og mellomlandinger er blant faktorene som kan påvirke aldersgrensene. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Manila Ninoy Aquino Intl flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Manila Ninoy Aquino Intl flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Manila Ninoy Aquino Intl flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Manila Ninoy Aquino Intl flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Manila

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Manila som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
21. apr.
OSL17:20Oslo Gardermoen
25t 00m
2 stopp
MNL00:20Manila Ninoy Aquino Intl
29. apr.
MNL06:25Manila Ninoy Aquino Intl
21t 45m
2 stopp
OSL22:10Oslo Gardermoen
7 049 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. mai
OSL16:05Oslo Gardermoen
26t 15m
2 stopp
MNL00:20Manila Ninoy Aquino Intl
12. jun.
MNL06:25Manila Ninoy Aquino Intl
19t 50m
2 stopp
OSL20:15Oslo Gardermoen
7 461 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL18:50Oslo Gardermoen
22t 10m
2 stopp
MNL23:00Manila Ninoy Aquino Intl
30. sep.
MNL18:30Manila Ninoy Aquino Intl
27t 10m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
7 591 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. mai
OSL08:00Oslo Gardermoen
44t 25m
2 stopp
MNL10:25Manila Ninoy Aquino Intl
9. jun.
MNL11:45Manila Ninoy Aquino Intl
39t 10m
3 stopp
OSL20:55Oslo Gardermoen
7 645 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mai
OSL16:10Oslo Gardermoen
26t 10m
2 stopp
MNL00:20Manila Ninoy Aquino Intl
30. mai
MNL06:25Manila Ninoy Aquino Intl
20t 05m
2 stopp
OSL20:30Oslo Gardermoen
7 710 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. mai
OSL17:00Oslo Gardermoen
25t 20m
2 stopp
MNL00:20Manila Ninoy Aquino Intl
6. jun.
MNL06:25Manila Ninoy Aquino Intl
20t 05m
2 stopp
OSL20:30Oslo Gardermoen
7 764 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Manila

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Manila, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM, Qatar Airways og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
18. apr.
OSL12:40Oslo Gardermoen
51t 10m
3 stopp
MNL21:50Manila Ninoy Aquino Intl
4 126 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. apr.
OSL13:55Oslo Gardermoen
28t 25m
2 stopp
MNL00:20Manila Ninoy Aquino Intl
4 873 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. apr.
OSL10:20Oslo Gardermoen
32t 00m
2 stopp
MNL00:20Manila Ninoy Aquino Intl
4 981 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Manila

Offentlig transport i Manila er rimelig. Vær oppmerksom på at det kan være mye trafikk og fulle transportmidler i rushtiden, så beregn god tid. Metro og Bybanen (LRT), som går på en opphevet skinnegang, er gode alternativer når det gjelder transport. Bybanen er effektiv, ren og rask, men kan bli veldig full. Man kan også ta en av minibussene med sterke farger som du kan vinke inn fra gaten. Busser og minibusser er de enkleste måtene å komme seg rundt på i områdene uten bybane.

Du kan også ta taxi, og her anbefales det å avtale pris med sjåføren på forhånd. Hestedrosjer og sykkeldrosjer tilbyr også å frakte turister rundt på kortere turer i byen. Trafikken er som nevnt tett, så offentlig transport anbefales framfor å leie bil og kjøre selv i sentrum.


Visumkrav for Manila

Når man reiser eller flyr til Manila må man ha med gyldig pass. Dette er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig for nordmenn utenfor Norge. Passet må være gyldig i minst seks måneder etter planlagt utreisedato. Norske borgere kan oppholde seg på Filippinene i inntil 30 dager uten å måtte ha visum. Dersom man henvender seg til Filippinenes ambassade i Oslo kan man få turistvisum som er gyldig i 59 dager. Filippinske myndigheter krever at man har med seg gyldig billett for utreise fra Filippinene når man skal sjekke inn på flyreiser til landet. Følg med på de offisielle nettsidene til den Filippinske ambassaden i Oslo for oppdaterte regler angående pass og visum.


De beste tingene å se og gjøre i Manila

Hva bør jeg oppleve i Manila?

Billige flybilletter til Manila gjør at du raskt kan reise til Filippinene og oppleve citadellet med parkanlegg, Fort of Santiago. Se Manila-katedralen, og dra til Rizal Park nær Intramuros, som er et stort grøntområde med nydelige hager og skulpturer. På Nasjonalmuseet kan du lære mer om filippinernes historie og kultur.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Manila gjør at du kan ta med barna til fornøyelsesparken Enchanted Kingdom like utenfor byen. Ta også turen til Manila Zoo der dere kan se blant annet struts, krokodiller, slanger og papegøyer.

Hvor bør jeg shoppe?

Manila er kjent for sine shoppingsentre. Billige flybilletter til Manila gjør at du kan slå deg løs i sentrene Robinsons Place Manila, Century City Mall, Trinoma Mall, Shangri-La Plaza eller The Podium. Fellesnevnere er en rekke butikker, restauranter og underholdningstilbud.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Manila tar deg raskt til det eldste området av Manila, nemlig Intramuros. Her kan du se forsvarsverkene Baluarte de San Andres og Baluarte de San Diego. Nyt en fergetur nedover elven Pasig, og gå en tur langs Baywalk ved havneområdet.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Manila?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Manila med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Manila med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Manila?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Manila ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Manila akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Manila flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Manila på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Manila.

Populære flyvninger til Manila
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post