Finn billige fly til Manila

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Manila

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Manila fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Manila

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Manila

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Manila (MNL)

Vanligvis er flyvninger til Manila fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl, som i gjennomsnitt koster 5 893 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANILA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust10 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Manila koster i gjennomsnitt kun 5 304 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANILA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember32 % dyrereDet koster ca. 7 757 kr for flyvninger til Manila fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MANILA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember646 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Manila fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Manila?

Filippinene har tropisk klima med høy luftfuktighet og mellom 25 og 35 grader på dagtid stort sett hele året. Manila har tørketid fra januar til juni, og regntiden varer fra juli til desember. Det kan være best å fly til Manila i starten av tørketiden før temperaturen stiger etter mars. Det er mulig å finne godt vær også i regntiden. Mange flyr til Manila fra Norge tidlig sommer og rundt juletider. Har du mulighet til å reise for eksempel i april eller mai, er det gode muligheter til å finne billigere flybilletter til Manila. Byen kan by på en rekke fargerike festivaler gjennom året. Når du flyr til Manila bør du få med deg området Intramuros midt i sentrum. Dette er et stort grøntområde med vakre hager og nydelige monumenter.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Manila?

    Hvis du ikke har mulighet til å besøke Manila i løpet av august, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mai i stedet. Flyvninger til Manila i mai er ikke like billige som de i august, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 331 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Manila?

    Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Manila 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Manila med en gjennomsnittspris på 5 893 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 5 878 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Manila

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Manila som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
22. feb.
OSL06:30Oslo Gardermoen
35t 15m
2 stopp
MNL17:45Manila Ninoy Aquino Intl
31. mar.
MNL06:45Manila Ninoy Aquino Intl
29t 55m
2 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
5 878 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL06:30Oslo Gardermoen
39t 30m
2 stopp
MNL22:00Manila Ninoy Aquino Intl
8. mar.
MNL05:40Manila Ninoy Aquino Intl
31t 00m
2 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
5 957 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL08:20Oslo Gardermoen
21t 40m
2 stopp
MNL06:00Manila Ninoy Aquino Intl
21. nov.
MNL12:05Manila Ninoy Aquino Intl
24t 35m
2 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
6 174 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. feb.
OSL08:05Oslo Gardermoen
19t 55m
2 stopp
MNL04:00Manila Ninoy Aquino Intl
30. mar.
MNL21:25Manila Ninoy Aquino Intl
21t 10m
2 stopp
OSL18:35Oslo Gardermoen
6 948 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. feb.
OSL12:00Oslo Gardermoen
34t 00m
2 stopp
MNL22:00Manila Ninoy Aquino Intl
31. mar.
MNL16:05Manila Ninoy Aquino Intl
21t 00m
1 stopp
OSL13:05Oslo Gardermoen
7 348 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. jan.
BGO01:10Bergen Flesland
44t 50m
2 stopp
MNL22:00Manila Ninoy Aquino Intl
17. feb.
MNL16:00Manila Ninoy Aquino Intl
19t 30m
1 stopp
BGO11:30Bergen Flesland
7 365 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Manila

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Manila, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Qatar Airways og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
31. jan.
OSL08:05Oslo Gardermoen
19t 55m
2 stopp
MNL04:00Manila Ninoy Aquino Intl
3 635 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL09:05Oslo Gardermoen
40t 15m
3 stopp
MNL01:20Manila Ninoy Aquino Intl
3 913 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL08:05Oslo Gardermoen
40t 10m
3 stopp
MNL00:15Manila Ninoy Aquino Intl
4 000 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Manila

Under finner du alle flyplassene i Manila sammen med avstanden til sentrum

Fly til Manila fra Norge lander på Ninoy Aquino internasjonale lufthavn, også kalt Manila internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger ca. 7 kilometer sør for Manila sentrum. Du kan komme deg til og fra flyplassen med taxi eller buss. Ta en offisiell taxi og avtal pris med sjåføren på forhånd. En taxitur til sentrum kan gå veldig raskt på rundt 20 minutter, men er det mye trafikk kan turen ta opp mot en time. Du kan regne med en pris på rundt 300 filippinske pesos (PHP), eller ca. NOK 50. Leiebil er også et alternativ, men husk at trafikken i Manila kan være temmelig hektisk. Flere rimelige busser tar deg til og fra sentrum. Noen av bussene stopper på alle terminalene, mens andre bare stopper utenfor terminal 3. Da kan man ta shuttlebuss mellom terminalene på flyplassen før man tar buss videre. Togstasjonene ligger et stykke unna flyplassen, men man kan ta buss eller taxi hit.


Populære flybilletter til Manila

Finn dine flybilletter til Manila med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Manila
Raskeste flytid21t 40m
Billigst pris5 878 kr
Flyvninger fra Bergen til Manila
Raskeste flytid23t 20m
Billigst pris7 461 kr
Flyvninger fra Trondheim til Manila
Raskeste flytid23t 30m
Billigst pris12 496 kr

Offentlig transport i Manila er rimelig. Vær oppmerksom på at det kan være mye trafikk og fulle transportmidler i rushtiden, så beregn god tid. Metro og Bybanen (LRT), som går på en opphevet skinnegang, er gode alternativer når det gjelder transport. Bybanen er effektiv, ren og rask, men kan bli veldig full. Man kan også ta en av minibussene med sterke farger som du kan vinke inn fra gaten. Busser og minibusser er de enkleste måtene å komme seg rundt på i områdene uten bybane.

Du kan også ta taxi, og her anbefales det å avtale pris med sjåføren på forhånd. Hestedrosjer og sykkeldrosjer tilbyr også å frakte turister rundt på kortere turer i byen. Trafikken er som nevnt tett, så offentlig transport anbefales framfor å leie bil og kjøre selv i sentrum.


Når man reiser eller flyr til Manila må man ha med gyldig pass. Dette er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig for nordmenn utenfor Norge. Passet må være gyldig i minst seks måneder etter planlagt utreisedato. Norske borgere kan oppholde seg på Filippinene i inntil 30 dager uten å måtte ha visum. Dersom man henvender seg til Filippinenes ambassade i Oslo kan man få turistvisum som er gyldig i 59 dager. Filippinske myndigheter krever at man har med seg gyldig billett for utreise fra Filippinene når man skal sjekke inn på flyreiser til landet. Følg med på de offisielle nettsidene til den Filippinske ambassaden i Oslo for oppdaterte regler angående pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Manila


Hva bør jeg oppleve i Manila?

Billige flybilletter til Manila gjør at du raskt kan reise til Filippinene og oppleve citadellet med parkanlegg, Fort of Santiago. Se Manila-katedralen, og dra til Rizal Park nær Intramuros, som er et stort grøntområde med nydelige hager og skulpturer. På Nasjonalmuseet kan du lære mer om filippinernes historie og kultur.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Manila gjør at du kan ta med barna til fornøyelsesparken Enchanted Kingdom like utenfor byen. Ta også turen til Manila Zoo der dere kan se blant annet struts, krokodiller, slanger og papegøyer.

Hvor bør jeg shoppe?

Manila er kjent for sine shoppingsentre. Billige flybilletter til Manila gjør at du kan slå deg løs i sentrene Robinsons Place Manila, Century City Mall, Trinoma Mall, Shangri-La Plaza eller The Podium. Fellesnevnere er en rekke butikker, restauranter og underholdningstilbud.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Manila tar deg raskt til det eldste området av Manila, nemlig Intramuros. Her kan du se forsvarsverkene Baluarte de San Andres og Baluarte de San Diego. Nyt en fergetur nedover elven Pasig, og gå en tur langs Baywalk ved havneområdet.