Finn billige fly til Mykonos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Mykonos

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Mykonos

Beste pris på enveisbillett

578 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 368 kr

Raskeste flytid

10t 20m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Mykonos fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 578 kr (Oslo Gardermoen til Mikonos).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Mykonos fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 368 kr (Oslo Torp Sandefjord til Mikonos).
Den kjappeste flyvningen til Mykonos fra Norge tar 10t 20m (Oslo Gardermoen til Mikonos).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Mykonos, deriblant Ryanair og Wizz Air.

De billigste flyvningene til flyplassene i Mykonos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mykonos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mykonos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mykonos

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Athen (ATH)

Vanligvis er flyvninger til Mykonos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Athen Eleftherios V., som i gjennomsnitt koster 2 361 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MYKONOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Mykonos koster i gjennomsnitt kun 2 995 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MYKONOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli33 % dyrereDet koster ca. 4 642 kr for flyvninger til Mykonos fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MYKONOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli515 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Mykonos fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Mykonos?

Den vakre og populære greske øya Mykonos ligger vakkert til i øygruppa Kykladene, litt utenfor fastlands-Hellas. Dermed er det også et stykke å reise fra Norge, men du kommer deg frem til Mykonos lufthavn med en mellomlanding i løpet av formiddagen. Fra Oslo tar det rundt syv timer, og fra Bergen opp mot ni timer. Stavanger er kanskje nærmest i Norge, og det tar litt kortere tid å fly derfra enn fra Oslo. Alt i alt, så er det lett å finne flygning til Mykonos, og du kommer deg til Mykonos lufthavn JMK på en helt overkommelig tid. Som sagt, med en mellomlanding som gjerne gir mulighet for å ta en pust underveis.

Dessverre så er det ingen direkterute til Mykonos lufthavn fra Norge. Dermed må du fra de ulike flyplassene beregne en, eller kanskje til og med to mellomlandinger når du bestiller flyreise til Mykonos. Som regel er ruten til Mykonos Lufthavn via flyplasser som for eksempel Frankfurt eller München. Dette er store internasjonale flyplasser med et godt tilbud av fasiliteter om du må mellomlande og vente. De er også godt merket for å lett finne frem til neste flyvning. Hvor du eventuelt mellomlander er naturligvis opp til hvilket flyselskap du har bestilt flybilletter til Mykonos med.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Mykonos fra Niš for 170 kr. Dette er 95 % billigere enn de fleste flytilbudene til Mykonos. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Mykonos fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det oktober som er den billigste måneden å fly fra Norge til Mykonos. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 995 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Mykonos i oktober, bør du vente til Desember med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 043 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Mykonos fra Norge hvis du bestiller 28 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Mykonos for ca. 3 807 kr når du søker 28 dager før. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Mykonos med en prislapp på kun 1 368 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Mykonos. Hvis du planlegger å fly til Mykonos, bør du vurdere å bestille flyvninger til Ermoupoli Syros Island flyplass (33 km fra sentrum i Mykonos), Naxos flyplass (41 km fra sentrum i Mykonos), Parikia Paros flyplass (51 km fra sentrum i Mykonos), Thera Santorini flyplass (117 km fra sentrum i Mykonos), eller Athen Eleftherios V. flyplass (133 km fra sentrum i Mykonos).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Ermoupoli Syros Island flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Mykonos, med en gjennomsnittspris på 2 079 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Mykonos

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Mykonos som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
22. jun.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
31t 45m
2 stopp
JMK12:20Mikonos
28. jun.
JMK22:45Mikonos
39t 10m
2 stopp
TRF13:55Oslo Torp Sandefjord
1 368 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. jun.
OSL04:00Oslo Gardermoen
19t 05m
1 stopp
JMK23:05Mikonos
20. jun.
JMK14:55Mikonos
21t 05m
2 stopp
OSL12:00Oslo Gardermoen
1 377 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. sep.
OSL03:10Oslo Gardermoen
19t 55m
1 stopp
JMK23:05Mikonos
16. sep.
JMK03:30Mikonos
32t 40m
2 stopp
OSL12:10Oslo Gardermoen
1 406 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jul.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
31t 45m
2 stopp
JMK12:20Mikonos
20. jul.
JMK06:45Mikonos
30t 00m
2 stopp
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
1 512 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jun.
OSL12:35Oslo Gardermoen
23t 45m
1 stopp
JMK12:20Mikonos
29. jun.
JMK05:30Mikonos
37t 30m
2 stopp
OSL19:00Oslo Gardermoen
1 512 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. okt.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
15t 00m
1 stopp
JMK04:35Mikonos
16. okt.
JMK01:05Mikonos
10t 25m
1 stopp
TRF11:30Oslo Torp Sandefjord
1 531 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Mykonos

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Mykonos, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
28. aug.
OSL03:00Oslo Gardermoen
12t 40m
1 stopp
JMK15:40Mikonos
Flere flyselskaper
11. jul.
TRF09:05Oslo Torp Sandefjord
32t 25m
3 stopp
JMK17:30Mikonos
Flere flyselskaper
11. jul.
TRF09:10Oslo Torp Sandefjord
32t 00m
2 stopp
JMK17:10Mikonos

Hvilke flyselskaper flyr til Mykonos?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mykonos

Hvilke flyselskaper flyr til Mykonos?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Mykonos fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Aegean Airlines, Lufthansa, Norwegian og SWISS. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Mykonos jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Aegean Airlines til Mykonos

Det går 41 fly med Aegean Airlines til Mykonos under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Athen Eleftherios V., og den beste billettprisen med Aegean Airlines som er funnet på momondo, kostet 3 033 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Mykonos). Aegean Airlines har en score på 8,4 basert på 58 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med SWISS til Mykonos

Priser for fly med SWISS til Mykonos kan koste fra så lite som 3 122 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 3 flyene som SWISS flyr til Mykonos i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med SWISS til Mykonos, koster fra Zurich. SWISS har fått en score på 8,4/10 av momondo-brukere basert på totalt 132 vurdering.


Flyplasser nære Mykonos

Under finner du alle flyplassene i Mykonos sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Mykonos flyplass?

Flyplassen ligger ganske så nært byen Mykonos, og det er gode forbindelser til og fra Mykonos lufthavn. Naturlig nok er det mulig å leie en bil for oppholdet på øya, men det er også mange andre alternativer. Du kan for eksempel bestille drosje døgnet rundt, hele uken, og turen inn til Mykonos tar kort tid. Dersom du heller vil ta buss, så stopper lokal rutebuss rett utenfor terminalbygget. Billetter kjøpes av bussjåføren, og bussen kjører fra morgen til kveld. Under sommersesongen er det også en egen shuttle-buss til og fra Mykonos, samt til og fra andre destinasjoner på øya.


Populære flybilletter til Mykonos

Finn dine flybilletter til Mykonos med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Mykonos
Raskeste flytid7t 10m
Billigst pris1 531 kr
Flyvninger fra Bergen til Mykonos
Raskeste flytid9t 40m
Billigst pris2 456 kr

Visumkrav for Mykonos

Som for resten av Hellas så kreves det at norske statsborgere reiser med pass som er gyldig for hele reisens varighet. Nødpass eller et nasjonalt ID-kort med reiserett aksepteres også. Det er ikke noe behov for visum, og eventuelle utenlandske statsborgere som har oppholdstillatelse i Norge faller under de samme kravene som nordmenn når de reiser til Hellas og Mykonos. Det er med andre ord enkelt å ta turen, og de samme reglene som for Europa ellers gjelder for adkomst fra Norge.


Start planleggingen av reisen til Mykonos


De beste tingene å se og gjøre i Mykonos

Med et godt flytilbud, og flere prisklasser på flybilletter, så kan du oppleve en hel rekke av turistvennlige aktiviteter i dette svært populære reisemålet – som har vært et yndet reisemål helt siden 1950-tallet. Velg blant en lang rekke fantastiske strender, nyt mat for enhver smak, gå på shopping, eller utforsk øyas kultur og arkitektur. Selve Mykonos by, også kjent som Chora, er kjent for sin sjarm og karakteristiske havn. Videre er øya kjent som feriested for intellektuelle og kunstnere, og det er et yrende natteliv for den som ønsker å danse til morgengry. For barnefamilien er blant annet strender og idylliske båter kanskje mer fremtredende. Det er veldig enkelt å finne noe å gjøre og nyte på Mykonos for enhver person og smak. Det finnes de som kaller dette en ren Rubiks kube – hvor enn du snur deg er det nye opplevelser og nye overraskelser. Fra ivrige DJ-er på dansegulvet til ikoniske vindmøller fra 1500-tallet – denne øya har alt du måtte ønske deg, og litt til.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Mykonos. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Mykonos på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Mykonos.

Ja. momondo kan spore flypriser for Mykonos og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.