Finn billige fly til Chihuahua

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 4.12.
sø. 11.12.

Chihuahua flyinnsikt og trender

Se innsikt for Chihuahua-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Se priser fra:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Chihuahua

Hvis du velger å reise fra Oslo lufthavn Gardermoen, så vil turen over til General Roberto Fierro Villalobos International Airport i Chihuahua, Mexico ta omtrent 21 timer, med to mellomlandinger inkludert. Velger du heller å starte reisen ved Trondheim lufthavn Værnes, så kan du regne med rundt 22 timer over til Chihuahua lufthavn. Fra Stavanger lufthavn Sola, så vil turen ta i overkant av 21 timer, og fra Bergen lufthavn Flesland, så vil du bruke mellom 21 og 22 timer. Fra Bodø lufthavn tar det fort mellom 22 og 23 timer, og fra Tromsø lufthavn Langnes, så er samme ruten mot Chihuahua beregnet til i overkant av 23 timer. Fra Kirkenes vil det omtrent ta 24 timer totalt sett. Du finner gode flytilbud og billige flybilletter til både Chihuahua og andre destinasjoner verden over, som du enkelt og greit kan bestille gjennom momondo.

Selv om det dessverre ikke finnes noen direkte flygninger til Chihuahua fra Europa, så har denne byen nord i Mexico utmerkede forbindelser til alle de større flyplassene innad i landet, slik som Mexico City, Guadalajara, Cancun og Juárez, blant annet. For deg som kommer reisende fra Europa, så vil det også være mulig å fly til Chihuahua ved å mellomlande i amerikanske byer, som for eksempel Dallas eller Denver, som begge er to store internasjonale flyplasser. Fra Europa finnes det en rekke flygninger til Mexico, og da særlig til Mexico City, fra byer som Amsterdam, Paris, London eller Madrid, noe som gjør det enkelt å skifte fly der. For norske reisende er det enkelt å komme seg til byer som Amsterdam, London og Paris gjennom en rekke ukentlige avganger. Det er også mulig for nordmenn å fly til Mexico City via andre byer i USA, slik som Houston, Miami, Atlanta eller New York, for å nevne noen eksempler.


Andre kabinklasser for flyvninger til Chihuahua

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Chihuahua

Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Chihuahua

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi sammenligner priser fra mer enn 700 konkurrenter for å hjelpe deg med å finne den prisen som fungerer best for deg. momondo opererer i over 30 internasjonale markeder og gir deg tilgang til et bredt utvalg av priser og tilbud. Søk etter reisen din ved å bruke momondo for å få varierte alterantiver fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.

  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Chihuahua?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Chihuahua med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.


Flyplasser nære Chihuahua

Under finner du alle flyplassene i Chihuahua sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Chihuahua lufthavn?

Det hurtigste og enkleste alternativet for å komme seg til sentrum fra Chihuahua lufthavn, er med taxi. Du finner et stort antall drosjer som venter utenfor terminalområdet. Videre så tilbyr også enkelte av hotellene egne shuttlebusser til og fra flyplassen, noe som kan være verdt å sjekke ut når du reiser til Chihuahua.


Visumkrav for Chihuahua

Det eneste som norske borgere trenger å ha med på en reise til Mexico er et gyldig pass. Norske borgere kan oppholde seg i landet i opptil 180 dager uten visum.


Start planleggingen av reisen til Chihuahua


De beste tingene å se og gjøre i Chihuahua

Chihuahua er en mellomstor by i mexicansk målestokk, og tilbyr et variert utvalg av aktiviteter, severdigheter og fantastiske restauranter. Du finner blant annet den velkjente Chihuahua-katedralen midt i byen, som er verdt å få med seg. Katedralen er oppført i barokkstil, og er vakker både på innsiden og utsiden. Du finner også flere glimrende museer like ved, slik som Museum of the Revolution og Museum of Contemporary Art Casa Redonda. Sistnevnte har et stort utvalg av moderne kunst fra hele Mexico. For deg som vil lære mer om Mexicos revolusjon og legenden Pancho Villa, så burde et besøk til Museum of the Revolution stå på listen over aktiviteter. Dette er en spennende opplevelse for hele familien, og utstillingen er svært informativ. Hvis du vil utforske noen av de vakre parkene som finnes i denne byen, så er El Palomar Park et godt valg. Dette er i dag byens største park, hvor du finner regelmessige konserter og kunstutstillinger – en perfekt destinasjon for en dagstur i helgene, og særlig om sommeren når det yrer av liv.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Chihuahua når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Chihuahua, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Chihuahua med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Chihuahua.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Chihuahua flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.