Finn billige fly til Al-Najaf

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Al-Najaf

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Al-Najaf fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Al-Najaf

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Al-Najaf

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bagdad (BGW)

Vanligvis er flyvninger til Al-Najaf fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bagdad Al Muthana, som i gjennomsnitt koster 5 469 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL AL-NAJAF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Al-Najaf koster i gjennomsnitt kun 6 024 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL AL-NAJAF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember24 % dyrereDet koster ca. 9 046 kr for flyvninger til Al-Najaf fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL AL-NAJAF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni681 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Al-Najaf fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Al-Najaf?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det i overkant av 11 timer, med en mellomlanding i Istanbul før turen går videre til Al Najaf International Airport i Irak. Fra Bergen lufthavn Flesland tar det om lag 13 timer til Najaf, og fra Stavanger lufthavn Sola er det i overkant av 13 timer. Hvis du heller vil reise fra Trondheim lufthavn Værnes, så vil turen over til Irak og Najaf ta nærmere 13 timer. Om du heller velger å fly fra Bodø, så er flytiden beregnet til om lag 14 timer. Fra Tromsø kan du fly til Najaf på omtrent 14 og en halv time, og fra Kirkenes vil hele turen ta nærmere 15 timer. For gode flytilbud og billige flybilletter til Najaf – eller andre byer verden over – så sjekk gjerne ut hva du finner via momondo.

Fra Norge eller resten av Skandinavia finnes det dessverre ingen direkte flygninger til Najaf i Irak, men det er likevel svært enkelt å komme seg til byen ved å mellomlande i byer som Istanbul, Doha, Kairo eller Dubai. Fra Norge kommer du deg raskt og enkelt frem til både Doha, Istanbul og Dubai, og det finnes en rekke ukentlige avganger. Det er samtidig også enkelt for reisende som starter turen ved flyplasser som Trondheim lufthavn Værnes eller Stavanger lufthavn Sola å bytte fly i Oslo, for deretter å reise mot flyplasser i Midtøsten slik som Doha eller Dubai.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Al-Najaf for 1 815 kr/person, noe som er 75 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Al-Najaf. Du kan finne den billigste prisen til Al-Najaf fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Al-Najaf fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 024 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Al-Najaf i Januar, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 218 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Al-Najaf fra Norge hvis du bestiller 30 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Al-Najaf for ca. 7 309 kr når du søker 30 dager før.

Bagdad Al Muthana flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Al-Najaf.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Al-Najaf, er vanligvis Al-Najaf Intl flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 7 198 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Al-Najaf?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Al-Najaf

Hvilke flyselskaper flyr til Al-Najaf?

Turkish Airlines, Qatar Airways, British Airways og Emirates er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Al-Najaf jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Al-Najaf med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Emirates til Al-Najaf

Emirates flyr til Al-Najaf ca. 6 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Emirates, men det er funnet priser helt nede i 4 526 kr fra Oslo Gardermoen til Al-Najaf. Emirates har fått en score på 8,4/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Turkish Airlines til Al-Najaf

Priser for fly med Turkish Airlines til Al-Najaf kan koste fra så lite som 6 097 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 1 flyg som Turkish Airlines flyr til Al-Najaf i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Turkish Airlines til Al-Najaf, koster fra Istanbul. Turkish Airlines har fått en score på 8,0/10 av momondo-brukere basert på totalt 137 vurdering.


Flyplasser nære Al-Najaf

Under finner du alle flyplassene i Al-Najaf sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Najaf flyplass?

Du finner billige minibusser og drosjer ved flyplassen, som tar deg raskt og enkelt inn til sentrum av byen. Minibussene stopper like utenfor terminalområdet, slik at det er bare å vente utenfor selve bygningen etter ankomst. I samme område vil du også finne drosjene som kjører inn til sentrum av Najaf for en svært billig penge. Det er ikke behov for å forhåndsbestille drosje før ankomst, ettersom det alltid er et stort antall som venter utenfor flyplassen. Det kan ofte være en fordel å bli enig med sjåføren om en pris frem til hotellet, for å unngå overraskelser når det gjelder priser inn til sentrum av Najaf.


Visumkrav for Al-Najaf

Det er krav om at norske borgere som vil reise til Irak må ha gyldig visum for å komme seg inn i landet. Dette må ordnes på ambassadens kontor i Oslo. Videre er det også anbefalt å medbringe passet til enhver tid ved reiser til Irak.


De beste tingene å se og gjøre i Al-Najaf

Najaf er kjent som en viktig religiøs by for muslimske pilegrimer, som flokker til byens hellige områder. For besøkende som vil oppleve noen av byens vakre monumenter, så burde den enorme Imam Ali-moskeen stå høyt på lista. Denne moskeen har en rekke vakre ornamenter i gull, og like utenfor finner du den enorme gravplassen ved navn Wadi-us-Salaam, som av mange regnes som den største av sitt slag i verden. Her finner du en rekke gravsteiner og andre minnesmerker som bør utforskes av besøkende til byen. Videre i sentrum av byen finner du flere mat- og grønnsaksmarkeder som kan tilby en rekke varer, slik som krydder og tekstiler. Besøker du Najaf bør du stikke innom disse markedene, ettersom du kan finne gode tilbud og en mengde spennende varer. Videre finner du også flere utmerkede spisesteder med tradisjonelt tilsnitt i selve kjernen av byen, bare en kort gåtur fra flere av de religiøse minnesmerkene. For deg som vil prøve deg på irakiske matretter, så finner du flere mindre lokale restauranter i sentrum av Najaf, som serverer god tradisjonsmat for en svært rimelig penge.


Finn fly til andre byer i Irak

Al-Najaf har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Al-Najaf for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Al-Najaf, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Al-Najaf flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Al-Najaf

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Al-Najaf

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.