Finn billige fly til Cartagena

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Cartagena

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Cartagena

Beste pris på tur/retur-billett

6 575 kr

Raskeste flytid

17t 00m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Cartagena fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 575 kr (Oslo Gardermoen til Cartagena Rafael Nunez).
Den kjappeste flyvningen til Cartagena fra Norge tar 17t 00m (Oslo Gardermoen til Cartagena Rafael Nunez).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Cartagena, deriblant American Airlines og KLM.

Cartagena flyinnsikt og trender

Se innsikt for Cartagena-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Cartagena?

mai er også et godt alternativ når du skal reise til Cartagena med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 11 765 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Cartagena er den absolutt billigste?

426 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Cartagena. Denne flyvningen er fra Pereira, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Cartagena. Du kan finne den billigste prisen til Cartagena fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly til Cartagena?

I gjennomsnitt tar det 17t 10m å fly fra Norge til Cartagena dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Cartagena Rafael Nunez (den mest populære flyplassen i Cartagena). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Cartagena Rafael Nunez, ligger flytiden på rundt .

De billigste flyvningene til flyplassene i Cartagena

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cartagena fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cartagena

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cartagena

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cartagena (CTG)

Vanligvis er flyvninger til Cartagena fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cartagena Rafael Nunez, som i gjennomsnitt koster 13 020 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CARTAGENA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cartagena koster i gjennomsnitt kun 11 430 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CARTAGENA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril36 % dyrereDet koster ca. 17 702 kr for flyvninger til Cartagena fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CARTAGENA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli426 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cartagena fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Cartagena

Hvor lang tid tar det å fly til Cartagena?

Den raskeste flygningen fra Oslo lufthavn til Cartagena Rafael Núñez International Airport tar 15 timer og 40 minutter, med en mellomlanding i Europa før reisen videre til Sør-Amerika og Colombia. Hvis du flyr fra Bergen vil det i snitt ta 16 timer og 30 minutter med fly til Cartagena, og fra Stavanger Sola vil flyturen over Atlanteren ta rundt 16 timer og 15 minutter i snitt.

Hvor kan du fly direkte til Cartagena flyplass fra?

Fra Norge eller resten av Skandinavia finnes det dessverre ingen direktefly slik at den beste ruten er å fly via byer som Amsterdam eller Madrid. Det går også flere fly fra USAs østkyst, som Miami eller New York, noe som kan være aktuelt for norske reisende som vil ta turen innom Nord-Amerika. Det er mange direkteruter fra byer som Toronto, slik at det også kan være et alternativ. Flyr du fra Oslo finnes det flere gode alternativer for å komme seg til Cartagena. En flygning via Amsterdam og så til Cartagena, eller via Madrid. Det finnes ofte gode flytilbud på denne ruten til Cartagena. Hos momondo finner du de beste prisene på flybilletter, og vi har alltid flytilbud for reisende som vil oppleve verden. Samme gjelder for Bergen Flesland, hvor det bare er en kort flytur videre mot Amsterdam Schiphol. Fra Stavanger Sola vil den korteste ruten være Amsterdam Schipol, og så videre mot Cartagena derfra.

Barranquilla E Cortissoz flyplass, Corozal flyplass eller Santa Marta Simon Bolivar flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Cartagena.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Corozal flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Cartagena, med en gjennomsnittspris på 3 165 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Cartagena

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cartagena som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
14. jan.
OSL14:50Oslo Gardermoen
20t 25m
1 stopp
CTG11:15Cartagena Rafael Nunez
8. feb.
CTG09:20Cartagena Rafael Nunez
16t 45m
1 stopp
OSL02:05Oslo Gardermoen
6 575 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. jan.
OSL10:50Oslo Gardermoen
27t 40m
1 stopp
CTG14:30Cartagena Rafael Nunez
8. feb.
CTG09:20Cartagena Rafael Nunez
16t 45m
1 stopp
OSL02:05Oslo Gardermoen
6 586 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. jan.
OSL14:50Oslo Gardermoen
18t 51m
2 stopp
CTG09:41Cartagena Rafael Nunez
8. feb.
CTG09:20Cartagena Rafael Nunez
16t 45m
1 stopp
OSL02:05Oslo Gardermoen
7 505 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. jan.
OSL14:50Oslo Gardermoen
18t 51m
2 stopp
CTG09:41Cartagena Rafael Nunez
8. feb.
CTG09:20Cartagena Rafael Nunez
16t 45m
1 stopp
OSL02:05Oslo Gardermoen
7 764 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. jan.
OSL14:50Oslo Gardermoen
20t 25m
1 stopp
CTG11:15Cartagena Rafael Nunez
18. jan.
CTG23:30Cartagena Rafael Nunez
27t 00m
2 stopp
OSL02:30Oslo Gardermoen
8 791 kr
Finn lignende
KLM
7. des.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
17t 10m
2 stopp
CTG18:30Cartagena Rafael Nunez
25. des.
CTG13:45Cartagena Rafael Nunez
13t 00m
1 stopp
TRF02:45Oslo Torp Sandefjord
9 711 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Cartagena

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Cartagena, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM
KLM
OSLOslo Gardermoen
17t 10m
CTGCartagena Rafael Nunez
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
17t 10m
CTGCartagena Rafael Nunez

Andre kabinklasser for flyvninger til Cartagena

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Cartagena

Hvilke flyselskaper flyr til Cartagena?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cartagena

Hvilke flyselskaper flyr til Cartagena?

KLM er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Cartagena med. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Cartagena jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med KLM til Cartagena

Det mest populære flyselskapet for fly til Cartagena på momondo, er KLM som har 5 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Amsterdam Schiphol, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Cartagena, kostet 10 808 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Cartagena, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 167 KLM vurdering, har det fått en score på 7,6 av momondo-brukere.


Flyplasser nære Cartagena

Under finner du alle flyplassene i Cartagena sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Cartagena flyplass?

Fra Cartagena finnes det egne flybusser, som kjøres av det lokale busselskapet Transcaribe med jevne mellomrom. Du finner billetter og tidtabeller ved informasjonsskranken i ankomstområdet. Videre er det gode forbindelser med drosje inn til sentrum av Cartagena. Det er mulig å kjøpe en billett som du viser til drosjesjåførene, slik at du betaler en fast pris på reisen. Dette kan være lurt ettersom en del sjåfører forsøker å ta overbetalt for reisen inn til byen. Videre er det et godt tilbud til reisende når det gjelder leiebiler. Du finner alle de store internasjonale aktørene representert på flyplassen, og mot et tillegg i prisen er det mulig å levere fra seg bilen ved et annet kontor for folk som vil utforske Colombia med leiebil.


Populære flybilletter til Cartagena

Finn dine flybilletter til Cartagena med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Cartagena
Raskeste flytid17t 10m
Laveste pris9 711 kr
Flyvninger fra Miami til Cartagena
Raskeste flytid3t 00m
Laveste pris6 899 kr

Visumkrav for Cartagena

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Cartagena?

Nordmenn slipper unna visum ved besøk til Colombia og Cartagena. Dette betyr at nordmenn kan oppholde seg i opptil 90 dager uten noen form for visum. For lengre opphold må man ta kontakt med myndighetene ettersom det kan vanke store bøter for reisende som forlater landet etter å ha brutt innreisereglene.


Start planleggingen av reisen til Cartagena


De beste tingene å se og gjøre i Cartagena

Hva kan du se og gjøre i Cartagena?

I Cartagena finnes det et stort antall aktiviteter og tilbud for hele familien på tur. Et fint startsted er Plaza de los Coches, som ligger i gamlebyen omgitt av murer som er etterlevninger etter koloniperioden. Her finner man flere hestevogner og en stor åpen plass, som er populær blant de lokale. Like ved finner du Plaza de la Aduana, som er hjem til en rekke vakre og historiske bygninger. Her finner du statuer av kjente personligheter som Kristoffer Columbus og tidligere ledere under Colombias koloniperiode. For den som vil ta turen til et spennende museum i nærheten, så er Museo Naval del Caribe et supert valg. Her får man en fin historisk oversikt over Cartagena og en masse informasjon om det maritime miljøet i byen. Like i nærheten ligger den velkjente og flotte Plaza de Bolivar, som er oppkalt etter helten som fikk Colombia løsrevet fra Spania. Her finnes også et museum som minnes alle de som ble drept av spanjolene som et ledd i inkvisisjonen. Videre finner du flere museer som er verdt å få med seg slik som Museo del Oro y Arqueologia med sin oversikt over den colombianske gullindustrien.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Cartagena. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Cartagena for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Cartagena.

Ja. momondo kan spore flypriser for Cartagena og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.