Finn billige fly til Almería

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Almería

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Almería fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Corvera

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Almería

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Corvera (RMU)

Vanligvis er flyvninger til Almería fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Corvera Intl, som i gjennomsnitt koster 3 472 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Almería?

Er du på utkikk etter flyreiser til Almería, Spania, så finner du flere alternativer fra Norge. Reiser du fra Oslo, kan du forvente en reisetid på omtrent ti timer, alt etter hvor du mellomlander, og hvor lang mellomlandingen din er. Vil du reise til Almería lufthavn fra Trondheim lufthavn Værnes, så tar det litt lengre tid, ofte i overkant av 11 timer, og av og til så mye som 20 timer. Fra Tromsø er de raskeste alternativene rundt 13 timer. Finn gode Almería-flytilbud, og bestill reisen din gjennom momondo.

Du finner dessverre ingen direkte flybilletter til Almería fra Norge, og du må ofte belage deg på to mellomlandinger. Vanlige steder å mellomlande, når du flyr fra Norge til Almería, er blant annet Barcelona og Brussel, men du finner også flygninger som mellomlander i Frankfurt eller København, blant annet. Se hvilke flybilletter til Almería du kan finne gjennom momondo, og gjør deg klar for din neste reise til Spania.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Almería fra Palma de Mallorca for 294 kr. Dette er 89 % billigere enn de fleste flytilbudene til Almería. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Almería fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Almería. Hvis du planlegger å fly til Almería, bør du vurdere å bestille flyvninger til Granada flyplass (123 km fra sentrum i Almería), eller Corvera Intl flyplass (159 km fra sentrum i Almería).

Corvera Intl flyplass har en gjennomsnittspris på 2 273 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Almería. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Almería

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Almería som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Almería?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Almería

Hvilke flyselskaper flyr til Almería?

Iberia er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Almería med. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Almería jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Almería

Under finner du alle flyplassene i Almería sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Almería lufthavn?

Du har flere alternativer når du vil komme deg fra Almería lufthavn til Almería sentrum. Ønsker du å benytte deg av kollektivtransport, kan du ta busslinje 30, som går fra flyplassen til byen hver dag, og tar litt i overkant av 30 minutter. Du kan også velge å benytte deg av taxi, og du finner drosjene ved ankomstområdet ved flyplassen. Taxiene fra flyplassen bør ha faste priser, så det kan være lurt å be om kvittering, så du vet akkurat hva du har betalt for. Du kan velge å leie egen bil på flyplassen hvis du ønsker å ha tilgang på eget kjøretøy under reisen. Du har flere bilutleiere å velge mellom, så du kan finne det alternativet som passer best for deg og ditt eventuelle reisefølge. Kjøreturen fra flyplassen og inn til sentrum tar i overkant av ti minutter, avhengig av hvor mye trafikk det er på veien.


Visumkrav for Almería

Skal du reise til Spania og Almería fra Norge, trenger du gyldig pass, med gyldighetsdato som gjelder til du reiser ut av landet. Nødpass og nasjonalt ID-kort med reiserett aksepteres også. Du trenger ikke visum for å reise til Spania og Almería. Mister du passet eller reisedokumentet ditt på reisen, så må du kontakte det spanske politiet, og du må møte opp på ambassaden i Madrid for å få et nytt reisedokument. Denne prosessen kan ta opp til flere dager. Vær obs på at det kan kreves tilleggsdokumentasjon for barn som er under 18 år, så husk å sjekke dette nærmere før reisen.


Start planleggingen av reisen til Almería


De beste tingene å se og gjøre i Almería

Spania er kjent for sine strender og livet i vannkanten, og Almería er intet unntak. Du finner flere forskjellige guidede kayakturer, blant annet, som lar deg utforske både spennende viker, krystallklart vann og området generelt. Når du tyr til kayak for å utforske området, så får du muligheten til å se mange områder som ikke er tilgjengelige ellers, samtidig som du får litt fysisk aktivitet – noe som kan være deilig etter en lang flyreise. Du kan dra på guidet snorkletur, som har mange av de samme fordelene som en kayaktur. Vil du oppleve denne spanske byen til fots, kan du finne guidede vandreturer som tar deg gjennom byens mest spennende steder, eller så kan du velge å utforske byen til fots på egen hånd. Du kan dra på rideturer, om du vil oppleve Almería på en særegen måte. Du har med andre ord mange spennende alternativer å velge mellom når du vil utforske denne typisk, spanske byen.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Almería. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Alle flysøk til Almería på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Almería. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Almería flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.