Fly Europa Irland

Finn billig fly til Irland

ons.. 26.2.
ons.. 4.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Irland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Irland

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Irland? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Dublin
Dublin Castle
Croke Park
St. Patrick's Cathedral
3Arena
Olympia Theatre
Cork
Cork City Gaol
St. Anne's Church
Cork Public Museum
Lewis Glucksman Gallery
Barryscourt Castle
Knock
Knock Shrine
Urlaur Abbey
Knock Folk Museum
Marian Shrine
Donegal
Donegal Castle
O'Donnel's Castle
Ardnamona Gardens

Billige flybilletter til Irland

De billigste flyene til Irland funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Dublin 683 kr
Oslo Shannon 888 kr
Bergen Dublin 1 291 kr
Trondheim Dublin 1 412 kr
Stavanger Dublin 1 655 kr
Haugesund Dublin 1 740 kr
Bergen Knock 16 994 kr

Fly til Irland

Skal du reise til Irland, kan du forvente en fantastisk kombinasjon av hyggelige mennesker, vakker og dramatisk natur og sist, men ikke minst, et livlig uteliv. Dersom du ønsker en helgetur til en livlig storby, bør du reise til Irlands hovedstad, Dublin. Denne byen er full av hyggelige barer, gode shoppingmuligheter og severdigheter. Den ligger på østkysten av Irland og har et koselig sentrum der du enkelt kan komme deg rundt til fots. Blant annet finner du Guinness Storehouse her, der du kan smake på den populære drikken «Guiness». Ønsker du en tur med flere utendørsaktiviteter, kan du dra på fjellvandring i Irlands dramatiske fjell. Det er lurt å ta med seg en lokalkjent guide, så får du med deg de vakreste fjellene og dalene området har å by på. Dessuten er også Irland et perfekt reisemål for deg som elsker strand og å surfing. På sørkysten og vestkysten finner du mange vakre sandstrender, hvor det ofte er perfekte surfebølger. I Irland er det kystklima, noe som betyr skiftende vær. Det er fuktig, men også mildt. Om vinteren er det ofte kjølig og somrene kan bli svært varme, med inntil 30 grader. Høytider, slik som sommerferien, juletider og i påsken kan gjøre at flypriser og reiser med hotell kan bli noe dyrere. Sammenligner du flypriser hos momondo kan du finne gode tilbud på nett.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Irland?

Du kan fly til Irland fra flere flyplasser i Norge, og til ulike byer i Irland. Du kan fly til blant annet Dublin, hovedstaden på østkysten, Shannon på vestsiden og Cork som ligger sør i landet. Den korteste reisen er til Dublin. Du kan fly direkte fra Oslo/Gardermoen med både SAS og Norwegian til Dublin. Fra andre store byer i Norge, som Bergen/Flesland, Stavanger/Sola og Tromsø/Langnes er det en mellomlanding når du tar fly til Irland, som regel i Oslo før turen går videre til endedestinasjonen.

Når er det best å reise til Irland?

Irland er et vakkert land med mye slående natur og har en livlig hovedstad. Dublin er virkelig en by du kan reise til når som helst på året. Rundt jul er det koselig å gå rundt i de små brosteinsgatene i sentrum, og kanskje du til og med får med deg et av de populære ‘ugly christmas jumper’-festene? Da tar man på seg en fargerik genser med julemotiv, noe som er en morsom tradisjon. Det er anbefalt å reise til Irland for å gå fotturer i fjellene i sommerhalvåret, da det er varmere og bedre forhold for å gå tur. Og dersom du er en surfer som ønsker å sjekke ut bølgene på kysten i Irland, bør du også reise i sommerhalvåret, for da er det både varmere i været og i vannet. Dessuten er det en god idé å ta med seg familien på en annerledes strandferie i de vakre omgivelsene langs kysten i Irland. 17. mars feires Irlands nasjonaldag, som heter St. Patricks day. Feiringen er en dag der det feires fra morgen til kveld, og det er virkelig verdt å dra til Dublin hvis du vil få med deg en skikkelig fest. Da er det bare å kle seg i grønt for å passe inn i mengden, gjerne også med firkløver-motiver. Da får du i tillegg med deg den herlige våren i Dublin.

Hvor lang tid tar det å fly til Irland?

Skal du fly til Irland fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer og 20 minutter. Fra andre flyplasser, som Bergen/Flesland, Tromsø/Langnes og Stavanger/Sola, tar turen litt lenger tid fordi det er mellomlanding ved Oslo/Gardermoen. Da tar turen fra rundt 4 timer.

Kan man reise til Irland uten pass eller visum?

Når du skal reise til Irland trenger du ikke visum. Men du trenger å ha med deg et gyldig pass, fordi Irland ikke er medlem i Schengen. Det er ingen regler for hvor lenge passet ditt må være gyldig etter reisen. Nødpass er også akseptert som identifikasjon når du reiser inn i landet.


Populære destinasjoner i Irland

Utforsk byene Irland som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Irland

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo til Dublin
Raskeste flytid
2t 20m
Billigste pris
683 kr
Flyvninger fra Oslo til Shannon
Raskeste flytid
8t 55m
Billigste pris
889 kr
Flyvninger fra Bergen til Dublin
Raskeste flytid
7t 05m
Billigste pris
1 291 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dublin
Raskeste flytid
5t 35m
Billigste pris
1 412 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dublin
Raskeste flytid
4t 25m
Billigste pris
1 655 kr
Flyvninger fra Haugesund til Dublin
Raskeste flytid
4t 05m
Billigste pris
1 740 kr
Flyvninger fra Bergen til Knock
Raskeste flytid
9t 10m
Billigste pris
16 994 kr
Vis flere
Fly Europa Irland