Søk etter og finn billige fly til Irland

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Irland

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Irland

Beste pris på enveisbillett

295 kr

Beste pris på tur/retur-billett

560 kr

Raskeste flytid

2t 20m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Irland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 295 kr (Oslo Torp Sandefjord til Dublin).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Irland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 560 kr (Oslo Gardermoen til Dublin).
Den kjappeste flyvningen til Irland fra Norge tar 2t 20m (Oslo Gardermoen til Dublin).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Irland, deriblant KLM, Scandinavian Airlines og Norwegian.

Irland flyinnsikt og trender

Se innsikt for Irland-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Irland?

Den laveste prisen til Irland som nylig ble funnet på momondo, var 416 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 3 706 kr er en bra pris på flyvninger til Irland. 3 834 kr er snittprisen på en flybillett til Irland, mens 27 150 kr er den høyeste prisen.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Irland?

Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Irland. Den mest populære byen å reise til i Irland er Dublin, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 562 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Irland er Cork og Shannon.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Irland?

Flyvningen fra Norge til Irland avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Dublin (den mest populære flyplassen i Irland), er flytiden 2t 20m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Dublin, er flytiden i snitt 4t 45m.

Hvilke flyselskaper flyr til Irland?

Det er totalt 10 flyselskaper som flyr til Irland på regelmessig basis, men Scandinavian Airlines, Norwegian og KLM er de mest populære blant brukerne våre. I løpet av det siste året har 51 % av de som søkte etter fly til Irland valgt å reise med Scandinavian Airlines, noe som gjør dette flyselskapet til de mest populære valget blant momondo-reisende.

De billigste flyvningene til byer i Irland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Irland fra Norge
Dublin
Dublin

Nyttig informasjon om flyvningen din til Irland

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Irland

Hvis du ønsker å fly til Irland for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Ryanair, Scandinavian Airlines og Norwegian som henholdsvis har priser fra 94 kr, 755 kr og 1 037 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Irland

Finn flyvninger til disse populære byene i Irland fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Irland

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Irland

Billige flybilletter til Irland

Disse rutene har de billigste flyvningene til Irland som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloDublin2t 20m458 kr
OsloShannon24t 05m916 kr
BergenDublin4t 45m1 486 kr
TrondheimDublin14t 30m1 965 kr
StavangerDublin5t 40m2 504 kr
HaugesundDublin24t 40m4 937 kr
BergenKnock45t 35m19 760 kr

De beste tingene å se og gjøre i Irland

Du kan fly til Irland fra flere flyplasser i Norge, og til ulike byer i Irland. Du kan fly til blant annet Dublin, hovedstaden på østkysten, Shannon på vestsiden og Cork som ligger sør i landet. Den korteste reisen er til Dublin. Du kan fly direkte fra Oslo/Gardermoen med både SAS og Norwegian til Dublin. Fra andre store byer i Norge, som Bergen/Flesland, Stavanger/Sola og Tromsø/Langnes er det en mellomlanding når du tar fly til Irland, som regel i Oslo før turen går videre til endedestinasjonen.

Irland er et vakkert land med mye slående natur og har en livlig hovedstad. Dublin er virkelig en by du kan reise til når som helst på året. Rundt jul er det koselig å gå rundt i de små brosteinsgatene i sentrum, og kanskje du til og med får med deg et av de populære ‘ugly christmas jumper’-festene? Da tar man på seg en fargerik genser med julemotiv, noe som er en morsom tradisjon. Det er anbefalt å reise til Irland for å gå fotturer i fjellene i sommerhalvåret, da det er varmere og bedre forhold for å gå tur. Og dersom du er en surfer som ønsker å sjekke ut bølgene på kysten i Irland, bør du også reise i sommerhalvåret, for da er det både varmere i været og i vannet. Dessuten er det en god idé å ta med seg familien på en annerledes strandferie i de vakre omgivelsene langs kysten i Irland. 17. mars feires Irlands nasjonaldag, som heter St. Patricks day. Feiringen er en dag der det feires fra morgen til kveld, og det er virkelig verdt å dra til Dublin hvis du vil få med deg en skikkelig fest. Da er det bare å kle seg i grønt for å passe inn i mengden, gjerne også med firkløver-motiver. Da får du i tillegg med deg den herlige våren i Dublin.

Skal du fly til Irland fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer og 20 minutter. Fra andre flyplasser, som Bergen/Flesland, Tromsø/Langnes og Stavanger/Sola, tar turen litt lenger tid fordi det er mellomlanding ved Oslo/Gardermoen. Da tar turen fra rundt 4 timer.

Når du skal reise til Irland trenger du ikke visum. Men du trenger å ha med deg et gyldig pass, fordi Irland ikke er medlem i Schengen. Det er ingen regler for hvor lenge passet ditt må være gyldig etter reisen. Nødpass er også akseptert som identifikasjon når du reiser inn i landet.


Internasjonale flyreiser til Irland

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Dublin
Raskeste flytid2t 20m
Laveste pris458 kr
Flyvninger fra Bergen til Dublin
Raskeste flytid4t 45m
Laveste pris1 486 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dublin
Raskeste flytid5t 40m
Laveste pris2 504 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dublin
Raskeste flytid14t 30m
Laveste pris1 965 kr
Flyvninger fra Oslo til Shannon
Raskeste flytid24t 05m
Laveste pris916 kr
Flyvninger fra Haugesund til Dublin
Raskeste flytid24t 40m
Laveste pris4 937 kr

Finn flyvninger til Irland

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Irland


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Irland. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Irland på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Irland flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Irland nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Irland og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.