Finn billig fly til Irland

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til byer i Irland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Irland fra Norge
Dublin
Dublin

Nyttig informasjon om flyvningen din til Irland

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Irland
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Irland?

  Irland har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (474 %) besøkte Dublin oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Irland inkluderer Cork og Shannon.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Irland?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Irland koster:
  270 kr per person med Ryanair
  501 kr per person med SAS
  634 kr per person med British Airways


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Irland? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Irland

Finn flyvninger til disse populære byene i Irland fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Irland

Disse rutene har de billigste flyvningene til Irland som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloDublin360 kr
OsloShannon711 kr
StavangerDublin1 146 kr
TrondheimDublin1 288 kr
BergenDublin1 606 kr
HaugesundDublin2 083 kr
BergenKnock4 382 kr

Skal du reise til Irland, kan du forvente en fantastisk kombinasjon av hyggelige mennesker, vakker og dramatisk natur og sist, men ikke minst, et livlig uteliv. Dersom du ønsker en helgetur til en livlig storby, bør du reise til Irlands hovedstad, Dublin. Denne byen er full av hyggelige barer, gode shoppingmuligheter og severdigheter. Den ligger på østkysten av Irland og har et koselig sentrum der du enkelt kan komme deg rundt til fots. Blant annet finner du Guinness Storehouse her, der du kan smake på den populære drikken «Guiness». Ønsker du en tur med flere utendørsaktiviteter, kan du dra på fjellvandring i Irlands dramatiske fjell. Det er lurt å ta med seg en lokalkjent guide, så får du med deg de vakreste fjellene og dalene området har å by på. Dessuten er også Irland et perfekt reisemål for deg som elsker strand og å surfing. På sørkysten og vestkysten finner du mange vakre sandstrender, hvor det ofte er perfekte surfebølger. I Irland er det kystklima, noe som betyr skiftende vær. Det er fuktig, men også mildt. Om vinteren er det ofte kjølig og somrene kan bli svært varme, med inntil 30 grader. Høytider, slik som sommerferien, juletider og i påsken kan gjøre at flypriser og reiser med hotell kan bli noe dyrere. Sammenligner du flypriser hos momondo kan du finne gode tilbud på nett.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Irland?

Du kan fly til Irland fra flere flyplasser i Norge, og til ulike byer i Irland. Du kan fly til blant annet Dublin, hovedstaden på østkysten, Shannon på vestsiden og Cork som ligger sør i landet. Den korteste reisen er til Dublin. Du kan fly direkte fra Oslo/Gardermoen med både SAS og Norwegian til Dublin. Fra andre store byer i Norge, som Bergen/Flesland, Stavanger/Sola og Tromsø/Langnes er det en mellomlanding når du tar fly til Irland, som regel i Oslo før turen går videre til endedestinasjonen.

Når er det best å reise til Irland?

Irland er et vakkert land med mye slående natur og har en livlig hovedstad. Dublin er virkelig en by du kan reise til når som helst på året. Rundt jul er det koselig å gå rundt i de små brosteinsgatene i sentrum, og kanskje du til og med får med deg et av de populære ‘ugly christmas jumper’-festene? Da tar man på seg en fargerik genser med julemotiv, noe som er en morsom tradisjon. Det er anbefalt å reise til Irland for å gå fotturer i fjellene i sommerhalvåret, da det er varmere og bedre forhold for å gå tur. Og dersom du er en surfer som ønsker å sjekke ut bølgene på kysten i Irland, bør du også reise i sommerhalvåret, for da er det både varmere i været og i vannet. Dessuten er det en god idé å ta med seg familien på en annerledes strandferie i de vakre omgivelsene langs kysten i Irland. 17. mars feires Irlands nasjonaldag, som heter St. Patricks day. Feiringen er en dag der det feires fra morgen til kveld, og det er virkelig verdt å dra til Dublin hvis du vil få med deg en skikkelig fest. Da er det bare å kle seg i grønt for å passe inn i mengden, gjerne også med firkløver-motiver. Da får du i tillegg med deg den herlige våren i Dublin.

Hvor lang tid tar det å fly til Irland?

Skal du fly til Irland fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer og 20 minutter. Fra andre flyplasser, som Bergen/Flesland, Tromsø/Langnes og Stavanger/Sola, tar turen litt lenger tid fordi det er mellomlanding ved Oslo/Gardermoen. Da tar turen fra rundt 4 timer.

Kan man reise til Irland uten pass eller visum?

Når du skal reise til Irland trenger du ikke visum. Men du trenger å ha med deg et gyldig pass, fordi Irland ikke er medlem i Schengen. Det er ingen regler for hvor lenge passet ditt må være gyldig etter reisen. Nødpass er også akseptert som identifikasjon når du reiser inn i landet.


Internasjonale flyreiser til Irland

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Dublin
Raskeste flytid2t 20m
Billigst pris360 kr
Flyvninger fra Oslo til Shannon
Raskeste flytid5t 35m
Billigst pris711 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dublin
Raskeste flytid9t 05m
Billigst pris1 146 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dublin
Raskeste flytid7t 25m
Billigst pris1 288 kr
Flyvninger fra Bergen til Dublin
Raskeste flytid4t 20m
Billigst pris1 606 kr
Flyvninger fra Haugesund til Dublin
Raskeste flytid27t 00m
Billigst pris2 083 kr

Finn flyvninger til Irland

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Irland