Leiebiler i Los Angeles, California

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Los Angeles, California? Start søket her!

Los Angeles, CA, USA
22. aug. — 29. aug.
Samme leveringssted
Los Angeles, CA, USA
ma. 22.8.
12:00
ma. 29.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Los Angeles, California

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Los Angeles, California nedenfor
Audi A5 Sportback
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

66 kr/dag

17 sep.–13 okt.
Audi A5 Sportback
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

56 kr/dag

17 sep.–13 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

49 kr/dag

17 sep.–13 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

51 kr/dag

17 sep.–13 okt.
Volvo V40
Audi A3 Cabriolet
eller som ligner på Kabriolet
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2 dører

71 kr/dag

10 okt.–18 okt.
Audi A3 Cabriolet
Ford Galaxy
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

67 kr/dag

17 sep.–13 okt.
Ford Galaxy

Viktig informasjon om leiebiler i Los Angeles

Aldersgrense for bilutleie i Los Angeles er som regel 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil medfølger det som regel en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som oftest for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år, i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Los Angeles bør dere undersøke slike tilbud.

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Det finnes mange steder å parkere med leiebil i Los Angeles. Det finnes over 11500 offentlige parkeringsplasser og disse finnes i både parkeringshus og utendørs parkeringsplasser. Du kan finne parkeringsplasser ved å bruke nettsiden laexpresspark.org. Her er det et interaktivt kart som viser ledige plasser og hva de koster, samt hvor lenge du kan stå der. På gateparkeringer finnes det som kalles parking meters, som er en liten billettautomat der du betaler med mynter og får en billett.

Har du leiebil i Los Angeles er du og vennegjengen din klare for en fantastisk ferie. Her er det nemlig aller best å ha egen bil, fordi da har man større frihet til å komme seg rundt. Kjør fra Downtown Los Angeles til stranden i Santa Monica på rundt 40 minutter. Vil dere gå rundt og titte i dyre butikker og se på den avslappede livsstilen i Beverly Hills, så finner dere dette en kjøretur på omtrent en halvtime fra sentrum. Her er dere i nærheten av Hollywood, kun en 15 minutters kjøretur enda, der dere kan se de berømte stjernene i fortauet og få et glimt inn i byens storartede filmindustri.

Med leiebil i Los Angeles er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

For å leie bil i Los Angeles må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Det er flere steder hvor du kan hente og levere leiebil i Los Angeles. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn der du hentet den uten ekstra kostnad.


Tilbud på Los Angeles, California bilutleie

Finn leiebil i Los Angeles som passer for deg

Liten Leiebiler

311 kr - 808 kr

Alle biltyper

464 kr - 894 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Los Angeles, USA er 540 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Los Angeles, USA er i november. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 311 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Los Angeles, USA er 633 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Los Angeles, USA er i februar. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 460 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Los Angeles, USA er 666 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Los Angeles, USA er i november. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 415 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Los Angeles, USA er 685 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Los Angeles, USA er i mai. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med bare 548 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Los Angeles, USA er 591 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Los Angeles, USA er i mai. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 453 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Los Angeles, USA er 622 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Los Angeles, USA er i juni. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 440 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Los Angeles, USA er 694 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Los Angeles, USA er i februar. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 505 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

49 kr/dag

17 sep.–13 okt.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Los Angeles

Alle større selskaper som leier ut biler i Los Angeles, California
32 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,5

Value

6,6
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,2
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

4,9

Value

5,8
27 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

4,8

Value

5,4
14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

4,9

Hentes/Leveres

5,1

Value

5,3
13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

4,9

Value

4,9
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,8

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

4,4

Hentes/Leveres

4,2

Value

5,1
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,9

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

4,2

Hentes/Leveres

4,6

Value

4,9

Informasjon om leiebiler i Los Angeles

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Los Angeles

Mest populære selskap

Budget

Populære biltyper

SUV, Standard, Intermediate

Billigste leiebil

430 kr

Mest populære modell

Chevrolet Equinox
Det mest populære bilutleiefirmaet i Los Angeles funnet på momondo denne måneden er Budget. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Hertz og Avis
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Los Angeles de siste 72 timene: SUV, Standard, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Los Angeles er 430 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 663 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Los Angeles de siste 7 dagene er Chevrolet Equinox. Våre brukere foretrekker også Ford Escape som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Los Angeles

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach7,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach65,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach26,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Los Angeles

Nedenfor er de mest populære hotellene i Los Angeles

Kjøre med en leiebil i Los Angeles - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Los Angeles, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For en helg i september starter det beste tilbudet i Los Angeles på rundt 523 kr og opp til rundt 526 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Los Angeles i september så tilbud i gjennomsnitt på 763 kr - men tilbud så lave som 544 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Generelt sett har Avis de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 739 kr/dag for en leiebil i Los Angeles. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 14 utleiestedene deres i Los Angeles er 281 kr/dag.

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Los Angeles ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Los Angeles. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Los Angeles i løpet av september er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Los Angeles har en gjennmomsnittstemperatur på 20 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 12 mm i løpet av september. Å leie en Kabriolet i Los Angeles vil koste deg i gjennomsnitt 829 kr/dag.

Hertz har flest utleiesteder i Los Angeles, CA med 27 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 588 kr/dag.

Når du bestiller en leiebil i Los Angeles, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Los Angeles er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Los Angeles du befinner deg.

De som ønsker å leie bil i Los Angeles i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 23 °C og en nedsbørsmengde på omkring 1 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvis du ser etter en leiebil i Los Angeles for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av august, er det viktig at du vet at resten av California vanligvis har en temperatur på 21 °C, og en forventet nedbørsmengde på 1,4 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Los Angeles

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Los Angeles

Leiebiltyper som er populære i Los Angeles

Lei en av disse populære biltypene i Los Angeles

Utforsk flere leiebiler i USA

Sjekk ut tilbud på leiebiler i USA

Start planleggingen av reisen til Los Angeles


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Los Angeles fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Los Angeles, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, enten det er leiebiler i Los Angeles eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Los Angeles.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Los Angeles.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Los Angeles.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.