Leiebil Los Angeles - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Los Angeles? Start søket her

Los Angeles, CA, USA
27. jan. — 3. feb.
Samme leveringssted
Los Angeles, CA, USA
on. 27.1.
middag
on. 3.2.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Los Angeles

Alle større selskaper som leier ut biler i Los Angeles
Byråets vurdering: Fantastisk 8.3

Poengsummen er basert på 1516 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.7

Poengsummen er basert på 1690 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.6

Poengsummen er basert på 367 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 783 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.1

Poengsummen er basert på 403 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.5

Poengsummen er basert på 724 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 326 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.6

Poengsummen er basert på 50 vurderinger


Når er det billigst å leie bil i Los Angeles?

Alle

248 kr - 619 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Los Angeles er i november. Prisen er 26% lavere enn resten av året til bare 284 kr per dag. Den dyreste måneden er august. Prisen på leiebil i Los Angeles kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Los Angeles flyplass

Los Angeles, California, USA

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach7,4 km
Santa Ana John Wayne flyplass

Santa Ana, California, USA

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach65,3 km
Burbank Bob Hope flyplass

Burbank, California, USA

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach26,2 km

Informasjon om reisen din til Los Angeles

Hvor gammel må man være for å leie bil i Los Angeles?

Aldersgrense for bilutleie i Los Angeles er som regel 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil medfølger det som regel en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som oftest for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år, i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Los Angeles bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det finnes mange steder å parkere med leiebil i Los Angeles. Det finnes over 11500 offentlige parkeringsplasser og disse finnes i både parkeringshus og utendørs parkeringsplasser. Du kan finne parkeringsplasser ved å bruke nettsiden laexpresspark.org. Her er det et interaktivt kart som viser ledige plasser og hva de koster, samt hvor lenge du kan stå der. På gateparkeringer finnes det som kalles parking meters, som er en liten billettautomat der du betaler med mynter og får en billett.

Utfluktsmål i og rundt Los Angeles

Har du leiebil i Los Angeles er du og vennegjengen din klare for en fantastisk ferie. Her er det nemlig aller best å ha egen bil, fordi da har man større frihet til å komme seg rundt. Kjør fra Downtown Los Angeles til stranden i Santa Monica på rundt 40 minutter. Vil dere gå rundt og titte i dyre butikker og se på den avslappede livsstilen i Beverly Hills, så finner dere dette en kjøretur på omtrent en halvtime fra sentrum. Her er dere i nærheten av Hollywood, kun en 15 minutters kjøretur enda, der dere kan se de berømte stjernene i fortauet og få et glimt inn i byens storartede filmindustri.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Los Angeles er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Los Angeles, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Los Angeles må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Los Angeles kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder hvor du kan hente og levere leiebil i Los Angeles. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn der du hentet den uten ekstra kostnad.


Avstand fra Los Angeles til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Los Angeles flyplass

Leiebiler i Los Angeles

336 personer har sett etter leiebil i Los Angeles i Januar.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Los Angeles for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Los Angeles innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Enterprise, Sixt og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Los Angeles i februar?

For en helg i februar starter det beste tilbudet i Los Angeles på rundt 675 kr og opp til rundt 675 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Los Angeles i februar så tilbud i gjennomsnitt på 436 kr - men tilbud så lave som 225 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Los Angeles har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Thrifty de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 479 kr/dag for en leiebil i Los Angeles. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Los Angeles er 216 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Los Angeles?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Los Angeles ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Los Angeles. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Los Angeles i februar?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Los Angeles i løpet av februar er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Los Angeles har en gjennmomsnittstemperatur på 16 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 61 mm i løpet av februar. Å leie en Kabriolet i Los Angeles vil koste deg i gjennomsnitt 741 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Los Angeles har flest utleiesteder?

Enterprise har flest utleiesteder i Los Angeles med 32 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 584 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Los Angeles?

Når du bestiller en leiebil i Los Angeles, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Los Angeles er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Los Angeles du befinner deg.

Hvordan er været i Los Angeles, CA i Januar?

De som ønsker å leie bil i Los Angeles i løpet av Januar, kan forvente seg temperaturer på ca. 14 °C og en nedsbørsmengde på omkring 82 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Klimaet i Los Angeles i Januar har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Los Angeles. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Los Angeles, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Ford Fiesta.

Er været i Los Angeles representativt for resten av California?

Hvis du ser etter en leiebil i Los Angeles for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av Januar, er det viktig at du vet at resten av California vanligvis har en temperatur på 11 °C, og en forventet nedbørsmengde på 89,1 mm.


Utforsk flere leiebiler i California

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Anaheim, Beverly Hills og Burbank i California

Finn hotell og fly til Los Angeles

 • Få den siste informasjonen om Los Angeles flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Los Angeles
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Los Angeles mest populære nabolag

  Finn hoteller i Los Angeles
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Los Angeles