Leiebiler i Los Angeles, California

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Los Angeles, CA? Start søket her

Los Angeles, CA, USA
17. jun. — 24. jun.
Samme leveringssted
Los Angeles, CA, USA
to. 17.6.
middag
to. 24.6.
middag
Sjåførens alder:

Når er det billigst å leie bil i Los Angeles?

Alle

268 kr - 606 kr

Familie

216 kr - 449 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Los Angeles, California er i mai. Prisen er 25% lavere enn resten av året til bare 268 kr per dag. Den dyreste måneden er juni. For deg som behøver plass til hele familien kan vi nevne at større biler med 6 seter eller flere som regel er billigst i mars. Prisen på leiebil i Los Angeles kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Los Angeles

Alle større selskaper som leier ut biler i Los Angeles, CA
25 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

6,5
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,6

Valuta for pengene

7,8
32 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,4
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,7

Valuta for pengene

7,1
14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

6,9
13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,4
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,7

Henting/levering

6,3

Valuta for pengene

6,9
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,1

Komfort

5,2

Gjennomsnittlig

5,1

Henting/levering

5,1

Valuta for pengene

5,2

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach7,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach65,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach26,2 km

Informasjon om reisen din til Los Angeles

Hvor gammel må man være for å leie bil i Los Angeles?

Aldersgrense for bilutleie i Los Angeles er som regel 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil medfølger det som regel en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som oftest for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år, i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Los Angeles bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det finnes mange steder å parkere med leiebil i Los Angeles. Det finnes over 11500 offentlige parkeringsplasser og disse finnes i både parkeringshus og utendørs parkeringsplasser. Du kan finne parkeringsplasser ved å bruke nettsiden laexpresspark.org. Her er det et interaktivt kart som viser ledige plasser og hva de koster, samt hvor lenge du kan stå der. På gateparkeringer finnes det som kalles parking meters, som er en liten billettautomat der du betaler med mynter og får en billett.

Utfluktsmål i og rundt Los Angeles

Har du leiebil i Los Angeles er du og vennegjengen din klare for en fantastisk ferie. Her er det nemlig aller best å ha egen bil, fordi da har man større frihet til å komme seg rundt. Kjør fra Downtown Los Angeles til stranden i Santa Monica på rundt 40 minutter. Vil dere gå rundt og titte i dyre butikker og se på den avslappede livsstilen i Beverly Hills, så finner dere dette en kjøretur på omtrent en halvtime fra sentrum. Her er dere i nærheten av Hollywood, kun en 15 minutters kjøretur enda, der dere kan se de berømte stjernene i fortauet og få et glimt inn i byens storartede filmindustri.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Los Angeles er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Los Angeles, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Los Angeles må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Los Angeles kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder hvor du kan hente og levere leiebil i Los Angeles. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn der du hentet den uten ekstra kostnad.


Avstand fra Los Angeles, CA til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Los Angeles flyplass

Leiebiler i Los Angeles

336 personer har sett etter leiebil i Los Angeles i juni.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Los Angeles for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Los Angeles innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Enterprise, Sixt og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Los Angeles, California i juli?

For en helg i juli starter det beste tilbudet i Los Angeles på rundt 219 kr og opp til rundt 355 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Los Angeles i juli så tilbud i gjennomsnitt på 229 kr - men tilbud så lave som 208 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Los Angeles har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Thrifty de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 464 kr/dag for en leiebil i Los Angeles. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Los Angeles er 208 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Los Angeles, CA?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Los Angeles ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Los Angeles. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Los Angeles i juli?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Los Angeles i løpet av juli er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Los Angeles har en gjennmomsnittstemperatur på 23 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 1 mm i løpet av juli. Å leie en Kabriolet i Los Angeles vil koste deg i gjennomsnitt 716 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Los Angeles har flest utleiesteder?

Enterprise har flest utleiesteder i Los Angeles, CA med 32 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 564 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Los Angeles, CA?

Når du bestiller en leiebil i Los Angeles, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Los Angeles er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Los Angeles du befinner deg.

Hvordan er været i Los Angeles, CA i juni?

De som ønsker å leie bil i Los Angeles i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 20 °C og en nedsbørsmengde på omkring 2 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Los Angeles har vanligvis høye temperaturer i juni, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Los Angeles representativt for resten av California?

Hvis du ser etter en leiebil i Los Angeles for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av juni, er det viktig at du vet at resten av California vanligvis har en temperatur på 19 °C, og en forventet nedbørsmengde på 3,3 mm.


Leiebiler på flyplasser i Los Angeles

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Los Angeles

Utforsk flere leiebiler i California

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Anaheim, Beverly Hills og Burbank i California

Start planleggingen av reisen til Los Angeles