Leiebiler i Los Angeles, California

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Los Angeles, California? Start søket her!

Los Angeles, CA, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Los Angeles, CA, USA
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Los Angeles

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Los Angeles

Hvilket leiebilselskap er billigst i Los Angeles?

De billigste leiebilene i Los Angeles finner man som regel hos GREEN MOTION . Ved bestilling med GREEN MOTION , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 184 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Los Angeles er 184 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Los Angeles har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Los Angeles, with 32 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Los Angeles?

Leiebiler av typen Nissan Pathfinder og Ford Mustang Convertible i Los Angeles er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Nissan Pathfinder i Los Angeles kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 736 kr/dag, og kan koste så lite som 361 kr/dag. Leiepriser for Ford Mustang Convertible kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 779 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 464 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Los Angeles, California

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Los Angeles, California
Økonomi345 kr/dag
Kompakt310 kr/dag
Medium312 kr/dag
Standard392 kr/dag
Stor316 kr/dag
Minivan395 kr/dag
Stor SUV444 kr/dag
Premium359 kr/dag
Luksus490 kr/dag
Kabriolet497 kr/dag
Medium SUV342 kr/dag
Kompakt SUV349 kr/dag
Leverandørens valg361 kr/dag
Standard SUV401 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Los Angeles

Hvor gammel må man være for å leie bil i Los Angeles?

Aldersgrense for bilutleie i Los Angeles er som regel 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil medfølger det som regel en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som oftest for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år, i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Los Angeles bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det finnes mange steder å parkere med leiebil i Los Angeles. Det finnes over 11500 offentlige parkeringsplasser og disse finnes i både parkeringshus og utendørs parkeringsplasser. Du kan finne parkeringsplasser ved å bruke nettsiden laexpresspark.org. Her er det et interaktivt kart som viser ledige plasser og hva de koster, samt hvor lenge du kan stå der. På gateparkeringer finnes det som kalles parking meters, som er en liten billettautomat der du betaler med mynter og får en billett.

Utfluktsmål i og rundt Los Angeles

Har du leiebil i Los Angeles er du og vennegjengen din klare for en fantastisk ferie. Her er det nemlig aller best å ha egen bil, fordi da har man større frihet til å komme seg rundt. Kjør fra Downtown Los Angeles til stranden i Santa Monica på rundt 40 minutter. Vil dere gå rundt og titte i dyre butikker og se på den avslappede livsstilen i Beverly Hills, så finner dere dette en kjøretur på omtrent en halvtime fra sentrum. Her er dere i nærheten av Hollywood, kun en 15 minutters kjøretur enda, der dere kan se de berømte stjernene i fortauet og få et glimt inn i byens storartede filmindustri.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Los Angeles er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Los Angeles, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Los Angeles må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Los Angeles kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder hvor du kan hente og levere leiebil i Los Angeles. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn der du hentet den uten ekstra kostnad.


Tilbud på Los Angeles, California bilutleie

Finn leiebil i Los Angeles som passer for deg

Liten

565 kr - 1 117 kr

Alle biltyper

643 kr - 993 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Los Angeles, USA er 776 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Los Angeles, USA er i juni. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 565 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Los Angeles, USA er 710 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Los Angeles, USA er i oktober. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 563 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Los Angeles, USA er 798 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Los Angeles, USA er i september. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 584 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Los Angeles, USA er 748 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Los Angeles, USA er i oktober. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 525 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Los Angeles, USA er 882 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Los Angeles, USA er i januar. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 565 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Los Angeles, USA er 743 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Los Angeles, USA er i oktober. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 572 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Los Angeles, USA er 861 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Los Angeles, USA er i september. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 677 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Los Angeles. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Los Angeles kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Los Angeles Kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

310 kr/dag

11 nov.–19 des.
Toyota Corolla
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

345 kr/dag

24 nov.–6 des.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Los Angeles

Alle større selskaper som leier ut biler i Los Angeles, California

Sixt

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,4

Enterprise Rent-A-Car

32 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

7,1

Value

7,3

Midway

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,6

Value

6,5

Hertz

28 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

5,6

Value

6,0

Avis

14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,0

Thrifty

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

5,6

Value

6,2

Budget

5,7
OK
1 vurdering13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,7

Hentes/Leveres

5,6

Value

5,7

Dollar

5,3
OK
1 vurdering5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,1

Value

5,8

Informasjon om leiebiler i Los Angeles

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Los Angeles

Mest populære selskap

Avis

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste leiebil

387 kr

Mest populære modell

Toyota Camry
Det mest populære bilutleiefirmaet i Los Angeles funnet på momondo denne måneden er Avis. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Dollar og Hertz
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Los Angeles de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste prisen for en leiebil i Los Angeles er 387 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 493 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Los Angeles de siste 7 dagene er Toyota Camry. Våre brukere foretrekker også Ford Fiesta som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Los Angeles

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach7,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach65,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach26,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Los Angeles

Nedenfor er de mest populære hotellene i Los Angeles

Kjøre med en leiebil i Los Angeles - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Los Angeles, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Los Angeles, California i oktober?

For en helg i oktober starter det beste tilbudet i Los Angeles på rundt 470 kr og opp til rundt 484 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Los Angeles i oktober så tilbud i gjennomsnitt på 390 kr - men tilbud så lave som 377 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Los Angeles, California?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Los Angeles ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Los Angeles. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Los Angeles i oktober?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Los Angeles i løpet av oktober er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Los Angeles har en gjennmomsnittstemperatur på 17 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 32 mm i løpet av oktober. Å leie en Kabriolet i Los Angeles vil koste deg i gjennomsnitt 516 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Los Angeles, California?

Når du bestiller en leiebil i Los Angeles, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Los Angeles er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Los Angeles du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Chevrolet Tahoe i Los Angeles?

Hvordan er været i Los Angeles, CA i september?

De som ønsker å leie bil i Los Angeles i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 22 °C og en nedsbørsmengde på omkring 7 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Los Angeles representativt for resten av California?

Hvis du ser etter en leiebil i Los Angeles for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av California vanligvis har en temperatur på 21 °C, og en forventet nedbørsmengde på 5,9 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Los Angeles fra biler sist?

Priser for Los Angeles fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Los Angeles fra biler?

Antall tilbydere fraLos Angeles biler er 198 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Los Angeles?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Los Angeles. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Los Angeles?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Los Angeles. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Los Angeles

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Los Angeles

Leiebiltyper som er populære i Los Angeles

Lei en av disse populære biltypene i Los Angeles

Start planleggingen av reisen til Los Angeles


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Los Angeles?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Los Angeles fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Los Angeles?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Los Angeles, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Los Angeles med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Los Angeles eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Los Angeles på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Los Angeles.

Finner jeg utleiebiler i Los Angeles som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Los Angeles.

Kan jeg søke etter leiebiler i Los Angeles med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Los Angeles.


En enklere måte å administrere reisen til Los Angeles på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.