Leiebiler i Mosjøen, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Mosjøen, Norge? Start søket her

Mosjøen, Norge
29. okt. — 5. nov.
Samme leveringssted
Mosjøen, Norge
fr. 29.10.
12:00
fr. 5.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Mosjøen

Alle større selskaper som leier ut biler i Mosjøen, Norge
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Mosjøen

Det er gode muligheter for billeie i Mosjøen, enten du ønsker en liten eller stor bil, SUV eller varebil, så finner du helt sikkert en bil som passer for deg hos Avis, Hertz eller Budget. Uavhengig av biltype inkluderer de fleste leieavtaler gratis kansellering inntil 48 timer før, fair drivstoffvilkår og fri kjørelengde. I tillegg tilbyr noen også tyveriforsikring og kollisjonskadeforsikring. Med en leiebil i Mosjøen har du en unik mulighet til å utforske dette vakre distriktet på egen hånd, og oppleve alt Helgeland har å by på i ditt eget tempo.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Mosjøen?

For å leie bil i Mosjøen må du minimum ha hatt førerkort i ett år. Dette betyr at den nedre aldersgrensen er 19 år, men ofte må du være over 25 år for å unngå ekstra gebyrer og visse restriksjoner, som for eksempel begrensninger på hvilken biltype du kan leie. Derfor er det viktig at du leser vilkårene for bilutleie grundig før du signerer avtalen.

Parkering

Det er gode muligheter for parkering på kryss og tvers av Mosjøen, og det er ingen parkeringsavgift for de kommunale plassene her. Du finner både gateparkering i byen, samt parkeringsplasser utenfor de større institusjonene, som skoler, sykehus, togstasjoner og lignende.

Utfluktsmål i og rundt Mosjøen

Mosjøen er en kulturhistorisk perle på Helgeland, kjent som «byen midt i Norge». Det er en koselig by med mange lokale attraksjoner, og et svært populært sted å besøke for de som er glade i fart og spenning. Opplev blant annet Via ferrata, en rute i Øyfjellet med en montert wire for sikkerhet. Prøv deg også på Mosjøen Zipline i Storfjellet, og ta en tur i den 500 meter lange kalksteinsgrotten Øyfjellgrotta. Om sommeren kan du padle i lakseelven Vefsna, eller gå i Sherpastien på Øyfjellet. Det er også verdt å ta en tur til Trollvar naturpark hvor du finner aktiviteter som paintball, bueskyting, øksekasting og mye mer. Med en leiebil kan du også kjøre rundt for å utforske den vakre Helgelandskysten, et langstrakt paradis med et fantastisk øyrike som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Kryss Polarsirkelen og kjør inn i midnattssolens rike ved 66 grader nord, besøk Norges nest største isbre, Svartisen, og se Torghattan med et stort hull rett gjennom fjellet. Uansett hva du velger å gjøre er det en god idé å planlegge turen din på forhånd, slik at du kan lage en reiserute med en oversikt over hvilke steder du vil besøke. Alternativt kan du også bare sette deg inn i leiebilen din og kjøre uten noen plan. Uansett hva du velger å gjøre, er du garantert en helt unik Norgesferie!

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie bil i Mosjøen må du først undersøke hvilke forsikringer som er inkludert i leieavtalen din, og hvilke du trenger å skaffe deg utenom. Som regel er den lovpålagte ansvarsforsikringen inkludert i bilutleie i Norge, og denne dekker erstatningsansvaret for skader påført andre mennesker, dyr, kjøretøy, bygninger og eiendeler. Den dekker imidlertid ikke skader på egen bil, og da trenger du en kaskoforsikring. Dette er også ofte inkludert i leieavtalen, og sørger for at dine kostnader for skade eller hærverk på leiebilen blir redusert til en egenandel. Størrelsen på egenandelen avhenger av biltypen. Videre er ofte en biltyveriforsikring inkludert i leieavtalen, som gjør at du kun betaler egenandelen ved tyveri i eller av bilen. Andre forsikringer du kan vurdere å skaffe deg utenom er blant annet en utvidet kaskoforsikring, egenandelsreduksjon ved skade, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Noen av disse forsikringene blir ofte dekket av reiseforsikringer, så du bør først undersøke om du har en reiseforsikring, og hva denne eventuelt dekker.

Hvor i Mosjøen kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Mosjøen sentrum, og du finner Budget og Avis i Lagmannsgate 22, mens Hertz holder til i Vestersivegen 16. Alternativt kan du hente og levere bilen på Mosjøen lufthavn, Kjærstad eller Sandnessjøen lufthavn, Stokka.


Avstand fra Mosjøen, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Mo I Rana flyplass

Leiebiler i Mosjøen

Hvilket leiebilselskap i Mosjøen har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Hertz de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 897 kr/dag for en leiebil i Mosjøen. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 2 utleiestedene deres i Mosjøen er 729 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Mosjøen, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Mosjøen, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Mosjøen ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Mosjøen, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Mosjøen i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Mosjøen.

Er været i Mosjøen representativt for resten av Nordland?

Reisende som skal kjøre fra Mosjøen på en biltur rundt omkring i Nordland eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 4 °C, og ca. 140,5 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Mosjøen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Mosjøen

Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som , og i Nordland

Start planleggingen av reisen til Mosjøen