Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Dublin

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Dublin? Start søket her!

Dublin, Irland
1. mar. — 8. mar.
Dublin, Irland
fr. 1.3.
12:00
fr. 8.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Dublin

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Dublin

Hvilket leiebilselskap er billigst i Dublin?

De billigste leiebilene i Dublin finner man som regel hos Easirent. Ved bestilling med Easirent, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 92 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Dublin er 120 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Dublin har flest utleiesteder?

keddy by Europcar has the most locations of any rental car company in Dublin, with 11 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Dublin?

De fleste momondo-brukere leier Ford Fiesta i Dublin, men Volkswagen T-Cross er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Ford Fiesta, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 564 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Ford Fiesta i Dublin for så lite som 92 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen T-Cross i Dublin koster i gjennomsnitt 331 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 115 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Dublin

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Dublin
Økonomi217 kr/dag
Kompakt217 kr/dag
Standard269 kr/dag
Mini199 kr/dag
Luksus718 kr/dag
Kompakt SUV261 kr/dag
Medium SUV273 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn281 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Dublin

Det er enkelt å få tak i en leiebil i Dublin, og her finnes alle de kjente bilutleieselskapene. Du kan velge mellom små eller store biler, eller velg en SUV dersom du ønsker ekstra god plass. Du finner også et bredt utvalg av luksusbiler her dersom du vil ha en mer eksklusiv opplevelse. Velg å betale for bilen når du bestiller eller når du henter den, og dra nytte av praktiske fordeler som gratis kansellering innen 6 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår og ulike forsikringer inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Dublin?

For å leie bil i Dublin må du ha hatt førerkort i minimum 12 måneder, og minimum 24 måneder dersom du er under 25 år. Aldersgrensen er som regel 21 år, og yngre sjåfører under 25 år får ofte ekstra gebyrer og visse restriksjoner, som eksempelvis andre forsikringsvilkår eller begrensninger i hvilken type bil du kan leie. Mange selskaper for bilutleie har også en maksimal aldersgrense på 75 år. Derfor er det svært viktig at du undersøker hvilke vilkår og gebyrer som gjelder for deg før du signerer avtalen.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Trafikk- og kjørereglene i Irland er relativt like som vi er vant til i Norge. Det viktigste er å bruke sunn fornuft, holde seg innenfor fartsgrensene, følge veiskilt og bruke setebelter. Det er ikke lov å holde en mobiltelefon når du kjører i Irland, og promillegrensen er 0,5. Hovedforskjellen mellom å kjøre i Norge og i Irland, er at de kjører på venstre side av veien, så sjåføren sitter på høyre side av bilen.

Parkering

Det finnes mange parkeringsplasser i Dublin, men som i de fleste andre byer kan det være vanskelig å finne ledig plass. Det finnes både gateparkering og parkeringsplasser i byen, og det viktigste er at du følger skiltingen på de ulike stedene for å unngå bøter, og i verste fall borttauing. På søndager er det som regel gratis å parkere i byen.

Utfluktsmål i og rundt Dublin

Dublin er en pulserende og sjarmerende by, full av liv og ting å gjøre. Mens du er her bør du besøke blant annet Trinity College og Grafton Street, og dra til Kildare Street og Temple Bar som huser mange ulike museer, som nasjonalgalleriet og nasjonalhistorisk museum. I Dame Street finner du katedralen Christ Church og Dublin Castle, i tillegg til landet største katedral, St. Patricks Cathedral. Besøk også Guinness Storehouse for å lære hvordan den kjente ølen Guinness blir laget, og besøk O’Connell Street for shopping. Med en egen bil i Dublin kan du også utforske andre irske byer, og du har en unik mulighet til å se det vakre, irske landskapet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha de riktige forsikringene på plass når du skal leie bil, og spesielt i utlandet. Du bør minimum ha ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, som sørger for at du er dekket for erstatningsansvar ved skader på andre mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader eller hærverk på egen bil, innbrudd i bilen eller tyveri av bilen. Andre forsikringer du kan skaffe deg er blant annet frontruteforsikring, redningsforsikring og personlig ulykkesforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Dublin, eller må man ha et internasjonalt?

Dersom du har et vanlig, europeisk førerkort (rosa), trenger du ikke å skaffe deg et internasjonalt førerkort for å leie bil i Dublin. Allikevel anbefaler NAF at man bruker et internasjonalt førerkort i Storbritannia.

Hvor i Dublin kan man hente og levere leiebilen?

Det er mange steder du kan hente og levere bilen din, avhengig av hva som passer best for deg. Det finnes mange selskaper for billeie på kryss og tvers av byen, og de fleste største bilutleieselskapene holder til her. Hvis du ankommer Dublin med fly, kan du også hente og levere bilen på Dublin lufthavn.


Tilbud på Dublin bilutleie

Finn leiebil i Dublin som passer for deg

Liten cars

391 kr - 1 287 kr

Alle biltyper

459 kr - 1 684 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Dublin, Irland er 774 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Dublin, Irland er i oktober. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 391 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dublin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dublin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dublin liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Dublin, Irland er 831 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Dublin, Irland er i september. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 252 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dublin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dublin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dublin mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Dublin, Irland er 1 402 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Dublin, Irland er i januar. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 424 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dublin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dublin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Dublin, Irland er 887 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Dublin, Irland er i januar. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med bare 191 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dublin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dublin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dublin SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Dublin, Irland er 1 837 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Dublin, Irland er i januar. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 424 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 50 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dublin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dublin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

199 kr/dag

3 apr.–6 apr.
Chevrolet Spark
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

217 kr/dag

3 apr.–6 apr.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

217 kr/dag

3 apr.–6 apr.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Dublin

Alle større selskaper som leier ut biler i Dublin

Enterprise Rent-A-Car

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,6

Komfort

9,4

Gjennomsnittlig

9,3

Hentes/Leveres

9,0

Value

8,3

keddy by Europcar

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,6

Value

8,6

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,4

Value

7,5

FLIZZR

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,5

Dollar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

7,5

Value

6,3

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

7,3

Value

6,8

Sixt

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,5

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

7,0

Value

5,9

Informasjon om leiebiler i Dublin

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Dublin

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

253 kr

Mest populære modell

Ford Fiesta
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Dublin de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Dublin er 253 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 400 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Dublin de siste 7 dagene er Ford Fiesta. Våre brukere foretrekker også Volkswagen T-Cross som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Dublin

Nedenfor er de mest populære hotellene i Dublin
Clayton Hotel Dublin Airport

Clayton Hotel Dublin Airport

Stockhole Lane, Dublin, Ireland

8,0 km fra sentrum

Marlin Hotel Stephens Green

Marlin Hotel Stephens Green

11 Bow Lane East, Dublin, Ireland

0,5 km fra sentrum

Staycity Dublin Mark Street

Staycity Dublin Mark Street

12-17 Mark Street, Dublin, Ireland

0,7 km fra sentrum

Wren Urban Nest

Wren Urban Nest

9 St Andrew's Ln, Dublin, Ireland

0,1 km fra sentrum

Staycity Aparthotels Dublin City Centre

Staycity Aparthotels Dublin City Centre

Mary Street Little, Dublin, Ireland

0,7 km fra sentrum

Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

23 Upper O Connell Street, Dublin, Ireland

0,8 km fra sentrum

Beckett Locke

Beckett Locke

North Wall Avenue, Dublin, Ireland

2,1 km fra sentrum

Dublin Skylon Hotel

Dublin Skylon Hotel

27 Upper Drumcondra Road, Dublin, Ireland

3,2 km fra sentrum

Keavan's Port Hotel , Dublin

Keavan's Port Hotel , Dublin

Dublin 1-5 Camden Street Upper and 49-51 Camden Street Lower, Dublin, Ireland

1,3 km fra sentrum

Jacobs Inn - Hostel

Jacobs Inn - Hostel

21-28 Talbot Place, Dublin, Ireland

1,0 km fra sentrum

Plaza Hotel Tallaght

Plaza Hotel Tallaght

Belgard Road 24, Dublin, Ireland

9,6 km fra sentrum

The Trinity City Hotel

The Trinity City Hotel

Pearse Street Dublin Ie 2 IE, Dublin, Ireland

0,5 km fra sentrum

Jurys Inn Dublin Parnell Street

Jurys Inn Dublin Parnell Street

Moore Street Plaza, Parnell St, Dublin,1, Dublin, Ireland

0,8 km fra sentrum

Maldron Hotel Merrion Road

Maldron Hotel Merrion Road

Merrion Rd, Dublin 4, Dublin, Ireland

3,7 km fra sentrum

Clayton Hotel Burlington Road

Clayton Hotel Burlington Road

Burlington Road, Upper Leeson Street, Dublin 4, Dublin, Ireland

1,8 km fra sentrum

Anantara The Marker Dublin

Anantara The Marker Dublin

Grand Canal Square, Docklands,2, Dublin, Ireland

1,5 km fra sentrum

Crowne Plaza Dublin Airport

Crowne Plaza Dublin Airport

Northwood Park, Dublin, Ireland

6,7 km fra sentrum

Temple Bar Hotel

Temple Bar Hotel

13-17 Fleet Street Temple Bar, Dublin, Ireland

0,2 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Dublin - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Dublin, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Dublin, Irland i mars?

115 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Dublin i mars, og de billigste tilbudene starter på 115 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Dublin i mars så tilbud i gjennomsnitt på 1 352 kr - men tilbud så lave som 253 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Dublin, Irland?

Flertallet av bilutleieselskapene i Dublin som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Dublin som Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Budget ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Dublin i mars?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Dublin i mars. Temperaturer på i gjennomsnitt 8 °C og en nedbørsmengde på 54 mm i løpet av mars betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Dublin vil koste deg i gjennomsnitt 571 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Dublin, Irland?

Reisende som leier en bil i Dublin må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Dublin er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series i Dublin?

Hvordan er været i Dublin, Irland i februar?

I løpet av februar ligger gjennomsnittstemperaturen i Dublin på 5 °C, og forventet nedbørsmengde er 49 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Dublin.

Er været i Dublin representativt for resten av Dublin?

Reisende som skal kjøre fra Dublin på en biltur rundt omkring i Dublin eller de omkringliggende områdene i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. 5 °C, og ca. 49 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dublin fra biler sist?

Priser for biler fra Dublin ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dublin fra biler?

Fra og med februar 2024, er det 86 tilbydere å velge mellom fra Dublin biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Dublin?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Dublin. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Dublin?

Når du leier en bil i Dublin, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Dublin?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Dublin kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Dublin?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Dublin ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Dublin med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Dublin som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Dublin på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Dublin.

Finner jeg utleiebiler i Dublin som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Dublin.

Kan jeg søke etter leiebiler i Dublin med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Dublin med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Dublin på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Dublin
fr. 1.3.
12:00
fr. 8.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post