Leiebiler i Dublin, Irland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Dublin, Irland? Start søket her

Dublin, Irland
23. mai — 30. mai
Samme leveringssted
Dublin, Irland
sø. 23.5.
middag
sø. 30.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Dublin

Alle større selskaper som leier ut biler i Dublin, Irland
6,7
Bra
54 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,7

Valuta for pengene

6,2
5,4
Ok
37 vurderinger5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

4,9

Henting/levering

5,4

Valuta for pengene

4,4
5,3
Ok
32 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

5,5

Gjennomsnittlig

5,1

Henting/levering

4,9

Valuta for pengene

5,0
4,9
Ok
45 vurderinger5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,7

Komfort

5,8

Gjennomsnittlig

4,5

Henting/levering

4,4

Valuta for pengene

4,3
8,5
Fantastisk
14 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

8,2

Valuta for pengene

8,1
6,4
Bra
1 vurdering3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

2,0
6,1
Bra
14 vurderinger5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

5,5

Henting/levering

6,3

Valuta for pengene

4,9
6,1
Bra
4 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,5

Informasjon om reisen din til Dublin

Det er enkelt å få tak i en leiebil i Dublin, og her finnes alle de kjente bilutleieselskapene. Du kan velge mellom små eller store biler, eller velg en SUV dersom du ønsker ekstra god plass. Du finner også et bredt utvalg av luksusbiler her dersom du vil ha en mer eksklusiv opplevelse. Velg å betale for bilen når du bestiller eller når du henter den, og dra nytte av praktiske fordeler som gratis kansellering innen 6 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår og ulike forsikringer inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Dublin?

For å leie bil i Dublin må du ha hatt førerkort i minimum 12 måneder, og minimum 24 måneder dersom du er under 25 år. Aldersgrensen er som regel 21 år, og yngre sjåfører under 25 år får ofte ekstra gebyrer og visse restriksjoner, som eksempelvis andre forsikringsvilkår eller begrensninger i hvilken type bil du kan leie. Mange selskaper for bilutleie har også en maksimal aldersgrense på 75 år. Derfor er det svært viktig at du undersøker hvilke vilkår og gebyrer som gjelder for deg før du signerer avtalen.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Trafikk- og kjørereglene i Irland er relativt like som vi er vant til i Norge. Det viktigste er å bruke sunn fornuft, holde seg innenfor fartsgrensene, følge veiskilt og bruke setebelter. Det er ikke lov å holde en mobiltelefon når du kjører i Irland, og promillegrensen er 0,5. Hovedforskjellen mellom å kjøre i Norge og i Irland, er at de kjører på venstre side av veien, så sjåføren sitter på høyre side av bilen.

Parkering

Det finnes mange parkeringsplasser i Dublin, men som i de fleste andre byer kan det være vanskelig å finne ledig plass. Det finnes både gateparkering og parkeringsplasser i byen, og det viktigste er at du følger skiltingen på de ulike stedene for å unngå bøter, og i verste fall borttauing. På søndager er det som regel gratis å parkere i byen.

Utfluktsmål i og rundt Dublin

Dublin er en pulserende og sjarmerende by, full av liv og ting å gjøre. Mens du er her bør du besøke blant annet Trinity College og Grafton Street, og dra til Kildare Street og Temple Bar som huser mange ulike museer, som nasjonalgalleriet og nasjonalhistorisk museum. I Dame Street finner du katedralen Christ Church og Dublin Castle, i tillegg til landet største katedral, St. Patricks Cathedral. Besøk også Guinness Storehouse for å lære hvordan den kjente ølen Guinness blir laget, og besøk O’Connell Street for shopping. Med en egen bil i Dublin kan du også utforske andre irske byer, og du har en unik mulighet til å se det vakre, irske landskapet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha de riktige forsikringene på plass når du skal leie bil, og spesielt i utlandet. Du bør minimum ha ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, som sørger for at du er dekket for erstatningsansvar ved skader på andre mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader eller hærverk på egen bil, innbrudd i bilen eller tyveri av bilen. Andre forsikringer du kan skaffe deg er blant annet frontruteforsikring, redningsforsikring og personlig ulykkesforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Dublin, eller må man ha et internasjonalt?

Dersom du har et vanlig, europeisk førerkort (rosa), trenger du ikke å skaffe deg et internasjonalt førerkort for å leie bil i Dublin. Allikevel anbefaler NAF at man bruker et internasjonalt førerkort i Storbritannia.

Hvor i Dublin kan man hente og levere leiebilen?

Det er mange steder du kan hente og levere bilen din, avhengig av hva som passer best for deg. Det finnes mange selskaper for billeie på kryss og tvers av byen, og de fleste største bilutleieselskapene holder til her. Hvis du ankommer Dublin med fly, kan du også hente og levere bilen på Dublin lufthavn. (Informasjon kontrollert: 28/05/2019).


Avstand fra Dublin, Irland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Dublin flyplass

Leiebiler i Dublin

Vi har hatt 47 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Dublin så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Dublin for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Dublin innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Alamo, Enterprise og National. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Dublin har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Dublin er Easirent med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 287 kr fra 2 utleiesteder i Dublin. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Easirent i Dublin med en pris på 62 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Dublin, Irland?

Flertallet av bilutleieselskapene i Dublin som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Dublin som Alamo, Enterprise og National ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilket leiebilselskap i Dublin har flest utleiesteder?

Dublin, Irland har 5 utleiesteder som eies av Europcar med en gjennomsnittlig pris per dag på 279 kr.

Hva er fartsgrensen i Dublin, Irland?

Reisende som leier en bil i Dublin må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Dublin er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Dublin, Irland i mai?

I løpet av mai ligger gjennomsnittstemperaturen i Dublin på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Dublin.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Været i Dublin i løpet av mai vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Dublin. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Dublin, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Fiesta, Ford Focus og Volkswagen Polo.

Er været i Dublin representativt for resten av Dublin?

Reisende som skal kjøre fra Dublin på en biltur rundt omkring i Dublin eller de omkringliggende områdene i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 11 °C, og ca. 60 mm nedbør.


Leiebiler i andre byer i Irland


Start planleggingen av reisen til Dublin