Leiebil Moskva, Russland - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Moskva, Russland? Start søket her

Moskva, MOW, Russland
18. apr. — 25. apr.
Samme leveringssted
Moskva, MOW, Russland
sø. 18.4.
middag
sø. 25.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Moskva

Alle større selskaper som leier ut biler i Moskva, Russland
Byråets vurdering: Bra 6.6

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Middelmådig 2.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Avstand fra Moskva, Russland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Moskva Sheremetyevo flyplass

Leiebiler i Moskva

I april har vi kjørt 13 søk etter leiebiler i Moskva for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Moskva for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Budget, Europcar og Avis er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Moskva. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Moskva har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Europcar når du besøker Moskva. Med gjennomsnittspriser på 340 kr/dag på de 8 utleiestedene deres, er Europcar et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Moskva, Russland?

Leiebiler i Moskva fra populære selskap som Budget, Europcar og keddy by Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Moskva, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Moskva i mai?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Moskva i mai. Temperaturer på i gjennomsnitt 15 °C og en nedbørsmengde på 60 mm i løpet av mai betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Moskva vil koste deg i gjennomsnitt 1 568 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Moskva har flest utleiesteder?

Europcar har 8 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 340 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Moskva, Russland?

Fartsgrensen i Moskva er 60 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Moskva er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Moskva, Russland i april?

I løpet av april ligger gjennomsnittstemperaturen i Moskva på 5 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Moskva.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Moskva i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Moskva. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Moskva, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus Wagon, Volkswagen Polo og Nissan Juke.

Er været i Moskva representativt for resten av Moscow?

Reisende som skal kjøre fra Moskva på en biltur rundt omkring i Moscow eller de omkringliggende områdene i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 5 °C, og ca. 30 mm nedbør.


Leiebiler i andre byer i Russland

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som St. Petersburg, Krasnodar og Kazan i Russland

Leiebiler på flyplasser i Moskva

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Moskva

Finn hotell og fly til Moskva