Leiebiler i Moskva, Russland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Moskva, Russland? Start søket her

Moskva, MOW, Russland
10. aug. — 17. aug.
Samme leveringssted
Moskva, MOW, Russland
ti. 10.8.
12:00
ti. 17.8.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Moskva

Alle større selskaper som leier ut biler i Moskva, Russland
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

5,5

Valuta for pengene

7,0
15 utleiesteder
15 utleiesteder
14 utleiesteder
11 utleiesteder
9 utleiesteder
9 utleiesteder
9 utleiesteder

Avstand fra Moskva, Russland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Moskva Sheremetyevo flyplass

Leiebiler i Moskva

I august har vi kjørt 13 søk etter leiebiler i Moskva for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Moskva for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Avis er et av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sørge for at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Moskva. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Moskva har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Europcar når du besøker Moskva. Med gjennomsnittspriser på 353 kr/dag på de 9 utleiestedene deres, er Europcar et godt alternativ når du skal leie bil.

Hvilken type leiebile er best å leie i Moskva i september?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Moskva i september. Temperaturer på i gjennomsnitt 3 °C og en nedbørsmengde på 50 mm i løpet av september betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Moskva vil koste deg i gjennomsnitt 1 629 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Moskva, Russland?

Fartsgrensen i Moskva er 60 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Moskva er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Moskva, Russland i august?

I løpet av august ligger gjennomsnittstemperaturen i Moskva på 15 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Moskva.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i august?

Klimaet i Moskva i august har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Moskva. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Moskva, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus Wagon, Volkswagen Polo og Nissan Juke.

Er været i Moskva representativt for resten av Moscow?

Reisende som skal kjøre fra Moskva på en biltur rundt omkring i Moscow eller de omkringliggende områdene i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 15 °C, og ca. 70 mm nedbør.


Leiebiler i andre byer i Russland

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som St. Petersburg, Krasnodar og Kazan i Russland

Leiebiler på flyplasser i Moskva

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Moskva

Start planleggingen av reisen til Moskva