Søk etter og finn billige fly til Albania

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Albania

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Albania

Beste pris på enveisbillett

540 kr

Beste pris på tur/retur-billett

760 kr

Raskeste flytid

3t 10m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Albania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 540 kr (Oslo Torp Sandefjord til Tirana Rinas).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Albania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 760 kr (Oslo Torp Sandefjord til Tirana Rinas).
Den kjappeste flyvningen til Albania fra Norge tar 3t 10m (Oslo Torp Sandefjord til Tirana Rinas).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Albania, deriblant Lufthansa og Wizz Air.

Albania flyinnsikt og trender

Se innsikt for Albania-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Albania?

Hvis du ønsker å fly til Albania for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Wizz Air, LOT og Aegean Airlines som henholdsvis har priser fra 472 kr, 906 kr og 959 kr.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Albania?

Flytiden fra Norge til Albania varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Tirana Rinas (en av de mest populære rutene), tar det 3t 05m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Albania er fra Bergen Flesland til Tirana Rinas, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Albania?

Det er totalt 11 flyselskaper som har flyruter til Albania, og Wizz Air er det mest populære alternativet. Det er estimert at 43 % av de som flyr til Albania velger å fly med Wizz Air. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Wizz Air, er Lufthansa og Norwegian også populære flyselskaper å fly med.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Albania? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Albania

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Albania fra Norge
Tirana
Tirana

Nyttig informasjon om flyvningen din til Albania

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Albania

I snitt koster en flybillett til Albania 5 799 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Albania helt nede i 234 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 234 kr, men klarer å finne en til 5 513 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Albania

Finn flyvninger til disse populære byene i Albania fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Albania

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Albania

Billige flybilletter til Albania

Disse rutene har de billigste flyvningene til Albania som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloTirana3t 05m760 kr
StavangerTirana10t 25m1 981 kr
TromsøTirana17t 10m2 952 kr
BodøTirana34t 35m5 593 kr

De beste tingene å se og gjøre i Albania

Du kan fly til Albania fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Austrian Air, Turkish Airlines eller Lufthansa og mellomlande i blant annet Istanbul eller Frankfurt. Fra Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola kan du fly med Sas og Austrian Air og mellomlande i blant annet København og Ljubljana. Det er som regel to mellomlandinger fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen til Tirana.

Albania ligger sør i Europa, og har i likhet med for eksempel Kroatia, Hellas og Montenegro et behagelig sommerklima med høye temperaturer. Spesielt behagelig for de som elsker sol og varme! Da bør du ta turen til kysten, slik at du kan tilbringe tiden ved vannet og kjøle deg ned med et bad. I innlandet kan det bli meget varmt, så en strandferie er nok best midt på sommeren. Dersom du heller vil reise når det er litt mildere, og heller vil tilbringe dagene med aktiviteter utendørs og få med deg spennende severdigheter, kan det være bedre å reise vår eller høst. April-juni er høyest anbefalt for en reise til Albania, da kan du dra på fotturer og sykkelturer langs med kysten, og det er behagelig nok vær til å være aktiv. Det er også fortsatt behagelige temperaturer langt ut på høsten, for kulden setter ikke inn før rundt november. Desember-februar er veldig kalde, spesielt i innlandet og i fjellene. Er du glad i vintersport, er dette tiden du bør reise til fjellene i Albania. Den beste vintersesongen for aktiviteter er fra sen januar-midten av mars.

Skal du fly til Albania fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 6 timer og 30 minutter til hovedstaden Tirana. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 7 timer og 15 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Som regel er det to mellomlandinger fra andre byer enn Oslo.

Når du skal fly til Albania trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 90 dager. Du må ha gyldig pass, og dette må være gyldig i minst tre måneder etter du reiser ut av landet igjen. «


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Albania

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Albania?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Albania minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Albania med momondo?

    Med «Prisprognose» kan du finne ut hvor lenge på forhånd du burde bestille flyvningen din. Informasjonen vår gir deg en pekepinn om når det er best å bestille for å spare penger på reisen din – helt ned til hvilken ukedag og når på dagen. «Priskalenderen» gir deg en kjapp oversikt over når du bør bestille for å få de laveste prisene. Ved å aktivere «Prisvarsler» kan du overvåke prisendringer og finne ut når det er best å bestille. Søk etter din neste destinasjon etter budsjett via «Explore»-funksjonen vår. Uansett om du er ute etter ideer til den neste reisen din eller tips til hvordan du kan spare penger på reiser, er «Discover»-innholdet vårt et flott sted å begynne.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi sammenligner priser fra mer enn 700 konkurrenter for å hjelpe deg med å finne den prisen som fungerer best for deg. momondo opererer i over 30 internasjonale markeder og gir deg tilgang til et bredt utvalg av priser og tilbud. Søk etter reisen din ved å bruke momondo for å få varierte alterantiver fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Internasjonale flyreiser til Albania

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Tirana
Raskeste flytid3t 05m
Laveste pris760 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tirana
Raskeste flytid10t 25m
Laveste pris1 981 kr
Flyvninger fra Tromsø til Tirana
Raskeste flytid17t 10m
Laveste pris2 952 kr
Flyvninger fra Bodø til Tirana
Raskeste flytid34t 35m
Laveste pris5 593 kr

Finn flyvninger til Albania

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Albania


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Albania for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Albania, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Albania nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Albania og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.