Finn billig fly til Albania

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 1.2.
ti. 8.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Albania

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Albania fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Albania

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Albania
 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Albania?

  If you are looking to fly to Albania for less, look to airlines like LOT, Wizz Air, and Air Serbia, with prices starting at 958 kr, 976 kr, and 1 116 kr respectively.

 • Hvilke flyselskaper flyr til Albania?

  Det er totalt 11 flyselskaper som har flyruter til Albania, og Austrian Airlines er det mest populære alternativet. Det er estimert at 35 % av de som flyr til Albania velger å fly med Austrian Airlines. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Austrian Airlines, er Norwegian og SAS også populære flyselskaper å fly med.

 • Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Albania?

  Flytiden fra Norge til Albania varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Tirana Rinas (en av de mest populære rutene), tar det 3t 15m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Albania er fra Bergen Flesland til Tirana Rinas, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

 • Hvilken er den mest populære flyplassen i Albania?

  Tirana Rinas er den mest populære lufthavnen å fly til i Albania, da 100% av alle brukere, som rejser til Albania, velger å fly hit. Dersom du ønsker å i Tirana, som er den byen i Albania, som ligger nærmest Tirana Rinas, husk å sjekke momondo for billige tilbud på fly.

 • Hva koster en flybillett til Albania?

  I snitt koster en flybillett til Albania 2 063 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Albania helt nede i 464 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 464 kr, men klarer å finne en til 1 768 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Albania

Finn flyvninger til disse populære byene i Albania fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Albania

Disse rutene har de billigste flyvningene til Albania som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloTirana3t 15m704 kr
StavangerTirana41t 00m1 390 kr
TromsøTirana15t 55m2 655 kr
BodøTirana10t 55m4 098 kr

De beste tingene å se og gjøre i Albania

Albania ligger sør i Europa ved Adriaterhavet og Det joniske hav. Landet ligger på balkanhalvøya, og grenser til blant annet Montenegro, Makedonia og Hellas. Hovedstaden heter Tirana og ligger omtrent midt i landet. Her bor det rundt syv hundre tusen mennesker. Spennende severdigheter i Tirana er blant annet Gamlebyen, Det nasjonalhistoriske museet, Shpella e Zezë og Kommunistpartiets hus. Shpella e Zezë er en grotte som er 360 meter lang. I Albania er det også mange bratte fjellkjeder, og de har fjell på over 2000 meter over havet. Om vinteren faller det mye snø, spesielt i innlandet. Om sommeren er det tørt og varmt. Ikke bare er det dramatiske fjell i Albania, det er også en ferieperle der det er vakre strender uten mye mennesker. Dette er enda et sted som er relativt uoppdaget, spesielt sammenlignet med nabolandene Kroatia og Hellas. Så du bør være rask og reise hit før det blir den neste turistdestinasjonen, for det er nok ikke lenge til med tanke på hvor vakker det er her. En reise til Albania er som regel rimelig, spesielt når man sammenligner priser med her hjemme. Du kan enkelt finne en billig tur, spesielt hvis du sammenligner flypriser i god tid. Selv om sommeren er populær, er det ofte rimelig for fly til Albania med hotell. Bruker du momondo kan du raskt og enkelt finne de aller beste prisene, og sammenligne forskjellige hoteller og flyselskaper. Da kan du oppdage denne perlen av et ferieparadis på din neste utenlandsreise!

Hvilke flyselskap flyr direkte til Albania?

Du kan fly til Albania fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Austrian Air, Turkish Airlines eller Lufthansa og mellomlande i blant annet Istanbul eller Frankfurt. Fra Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola kan du fly med Sas og Austrian Air og mellomlande i blant annet København og Ljubljana. Det er som regel to mellomlandinger fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen til Tirana.

Når er det best å reise til Albania?

Albania ligger sør i Europa, og har i likhet med for eksempel Kroatia, Hellas og Montenegro et behagelig sommerklima med høye temperaturer. Spesielt behagelig for de som elsker sol og varme! Da bør du ta turen til kysten, slik at du kan tilbringe tiden ved vannet og kjøle deg ned med et bad. I innlandet kan det bli meget varmt, så en strandferie er nok best midt på sommeren. Dersom du heller vil reise når det er litt mildere, og heller vil tilbringe dagene med aktiviteter utendørs og få med deg spennende severdigheter, kan det være bedre å reise vår eller høst. April-juni er høyest anbefalt for en reise til Albania, da kan du dra på fotturer og sykkelturer langs med kysten, og det er behagelig nok vær til å være aktiv. Det er også fortsatt behagelige temperaturer langt ut på høsten, for kulden setter ikke inn før rundt november. Desember-februar er veldig kalde, spesielt i innlandet og i fjellene. Er du glad i vintersport, er dette tiden du bør reise til fjellene i Albania. Den beste vintersesongen for aktiviteter er fra sen januar-midten av mars.

Hvor lang tid tar det å fly til Albania?

Skal du fly til Albania fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 6 timer og 30 minutter til hovedstaden Tirana. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 7 timer og 15 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Som regel er det to mellomlandinger fra andre byer enn Oslo.

Kan man reise til Albania uten pass eller visum?

Når du skal fly til Albania trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 90 dager. Du må ha gyldig pass, og dette må være gyldig i minst tre måneder etter du reiser ut av landet igjen.

«


Internasjonale flyreiser til Albania

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Tirana
Raskeste flytid3t 15m
Billigst pris704 kr
Flyvninger fra Tromsø til Tirana
Raskeste flytid15t 55m
Billigst pris2 655 kr
Flyvninger fra Bodø til Tirana
Raskeste flytid10t 55m
Billigst pris4 098 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tirana
Raskeste flytid41t 00m
Billigst pris1 390 kr

Finn flyvninger til Albania

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Albania