Leiebiler i Orlando, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Orlando, Florida? Start søket her!

Orlando, FL, USA
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
Orlando, FL, USA
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Orlando

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Orlando

Hvilket leiebilselskap er billigst i Orlando?

De billigste leiebilene i Orlando finner man som regel hos Easirent. Ved bestilling med Easirent, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 47 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Orlando er 48 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Orlando har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in Orlando, with 24 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Orlando?

De fleste momondo-brukere leier Chevrolet Tahoe i Orlando, men Ford Edge er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Chevrolet Tahoe, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 920 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Chevrolet Tahoe i Orlando for så lite som 661 kr per dag. Leiebiler av typen Ford Edge i Orlando koster i gjennomsnitt 866 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 608 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Orlando, Florida

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Orlando, Florida
Økonomi352 kr/dag
Kompakt354 kr/dag
Medium383 kr/dag
Standard379 kr/dag
Stor409 kr/dag
Minivan637 kr/dag
Stor SUV545 kr/dag
Luksus659 kr/dag
Premium SUV787 kr/dag
Kompakt SUV430 kr/dag
Medium SUV442 kr/dag
Standard SUV493 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Orlando

Hvor gammel må man være for å leie bil i Orlando?

Aldersgrense for bilutleie i Orlando er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Orlando bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange tar ikke kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det er mange steder å finne parkering med leiebil i Orlando. Det finnes mange parkeringshus i sentrum av byen, og mange av disse er i tillegg åpne hele døgnet. Du har blant annet 55W Garage, Central Blvd Garage og Library Garage som alle er offentlige, døgnåpne parkeringshus. De fleste parkeringshusene i Orlando er åpne for alle, men i noen av disse må man ha et adgangskort. Det er selvfølgelig også gode parkeringsmuligheter ved alle de populære fornøyelsesparkene i Orlando, som Disneyworld, Universal Orlando Resort og Epcot Center. Mange hoteller har også parkeringsmuligheter for sine gjester.

Utfluktsmål i og rundt Orlando

Har du leiebil i Orlando er du og vennegjengen din i sentrum av byen med de mange fornøyelsesparker. Denne byen i Florida er nemlig ikke hjem til bare Disneyworld, men også en rekke andre fornøyelsesparker. Det gjelder å klare å bestemme seg fordi her er det mye å oppleve! Omtrent 21 minutter med bil fra sentrum av Orlando ligger Disneyworld – som nok er den mest berømte fornøyelsesparken her. En kjøretur på omtrent 25 minutter fra sentrum av Orlando ligger Epcot Center. Dette er også en Disney-park, men temaet er verdens kulturer og teknologi. Det finnes en rekke parker med ulike temaer her, fra Harry Potter til Animal Kingdom og Universal Studios.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Orlando er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Orlando, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Orlando må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Orlando kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Orlando. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn du hentet den uten ekstra kostnad.


Tilbud på Orlando, Florida bilutleie

Finn leiebil i Orlando som passer for deg

Liten

493 kr - 1 098 kr

Alle biltyper

550 kr - 1 097 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Orlando, USA er 721 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Orlando, USA er i januar. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 493 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Orlando, USA er 689 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Orlando, USA er i januar. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 490 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Orlando, USA er 805 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Orlando, USA er i januar. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 430 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Orlando, USA er 720 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Orlando, USA er i oktober. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 548 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Orlando, USA er 803 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Orlando, USA er i september. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 698 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Orlando, USA er 802 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Orlando, USA er i desember. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 657 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Orlando, USA er 1 088 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Orlando, USA er i september. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 554 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

352 kr/dag

14 nov.–18 nov.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

354 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Suzuki Vitara

Leiebilselskaper i Orlando

Alle større selskaper som leier ut biler i Orlando, Florida

Alamo

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

8,9

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,7

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,5

Avis

6,3
Ok
1 vurdering15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,3

Budget

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,2

Hertz

24 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,0

Advantage

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

5,5

Value

5,7

Thrifty

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

5,2

Value

5,6

Informasjon om leiebiler i Orlando

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Orlando

Mest populære selskap

Alamo

Populære biltyper

SUV, Full-size, Premium

Billigste leiebil

474 kr

Mest populære modell

Chevrolet Tahoe
Det mest populære bilutleiefirmaet i Orlando funnet på momondo denne måneden er Alamo. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Budget og Avis
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Orlando de siste 72 timene: SUV, Full-size, Premium.
Den laveste prisen for en leiebil i Orlando er 474 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 605 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Orlando de siste 7 dagene er Chevrolet Tahoe. Våre brukere foretrekker også Ford Edge som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Orlando

Attraksjoner i nærheten:

Orange County Konferansesenter15,1 km
International Drive15,9 km
Walt Disney World Resort26,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Orange County Konferansesenter44,1 km
International Drive44,2 km
Walt Disney World Resort55,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Walt Disney World Resort5,7 km
International Drive6,7 km
Orange County Konferansesenter7,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Orlando

Nedenfor er de mest populære hotellene i Orlando

Kjøre med en leiebil i Orlando - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Orlando, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Orlando, Florida?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Orlando ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Orlando. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Orlando i oktober?

I oktober ligger temperaturene i Orlando på ca. 21 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 61 mm i løpet av oktober i Orlando kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Orlando vil koste deg i gjennomsnitt 549 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Orlando, Florida?

Fartsgrensen i bysonen i Orlando er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Orlando ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Orlando, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Tesla Model Y i Orlando?

Hvordan er været i Orlando, FL i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Orlando på 28 °C, og forventet nedbørsmengde er 152 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Orlando.

Er været i Orlando representativt for resten av Florida?

Reisende som skal kjøre fra Orlando på en biltur rundt omkring i Florida eller de omkringliggende områdene i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 27 °C, og ca. 186,9 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Orlando fra biler sist?

Priser for Orlando fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Orlando fra biler?

Fra og med september 2023, er det 203 tilbydere å velge mellom fra Orlando biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Orlando?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Orlando. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Orlando?

Når du leier en bil i Orlando, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Orlando

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Orlando

Leiebiltyper som er populære i Orlando

Lei en av disse populære biltypene i Orlando

Start planleggingen av reisen til Orlando


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Orlando?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Orlando fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Orlando?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Orlando. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Orlando med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Orlando.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Orlando på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Orlando.

Finner jeg utleiebiler i Orlando som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Orlando.

Kan jeg søke etter leiebiler i Orlando med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Orlando på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Orlando på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.