Leiebiler i Orlando, Florida

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Orlando, FL? Start søket her

Orlando, FL, USA
17. jun. — 24. jun.
Samme leveringssted
Orlando, FL, USA
to. 17.6.
middag
to. 24.6.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Orlando

Alle større selskaper som leier ut biler i Orlando, FL
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,9

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

8,7
16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,5
7,0
Bra
1 vurdering15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

7,0
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,3

Valuta for pengene

6,7
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,5
20 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

6,3
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

5,9

Valuta for pengene

6,2

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Orange County Konferansesenter15,1 km
Walt Disney World Resort26,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Orange County Konferansesenter44,1 km
Walt Disney World Resort55,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Walt Disney World Resort5,7 km
Orange County Konferansesenter7,0 km

Informasjon om reisen din til Orlando

Hvor gammel må man være for å leie bil i Orlando?

Aldersgrense for bilutleie i Orlando er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Orlando bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange tar ikke kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det er mange steder å finne parkering med leiebil i Orlando. Det finnes mange parkeringshus i sentrum av byen, og mange av disse er i tillegg åpne hele døgnet. Du har blant annet 55W Garage, Central Blvd Garage og Library Garage som alle er offentlige, døgnåpne parkeringshus. De fleste parkeringshusene i Orlando er åpne for alle, men i noen av disse må man ha et adgangskort. Det er selvfølgelig også gode parkeringsmuligheter ved alle de populære fornøyelsesparkene i Orlando, som Disneyworld, Universal Orlando Resort og Epcot Center. Mange hoteller har også parkeringsmuligheter for sine gjester.

Utfluktsmål i og rundt Orlando

Har du leiebil i Orlando er du og vennegjengen din i sentrum av byen med de mange fornøyelsesparker. Denne byen i Florida er nemlig ikke hjem til bare Disneyworld, men også en rekke andre fornøyelsesparker. Det gjelder å klare å bestemme seg fordi her er det mye å oppleve! Omtrent 21 minutter med bil fra sentrum av Orlando ligger Disneyworld – som nok er den mest berømte fornøyelsesparken her. En kjøretur på omtrent 25 minutter fra sentrum av Orlando ligger Epcot Center. Dette er også en Disney-park, men temaet er verdens kulturer og teknologi. Det finnes en rekke parker med ulike temaer her, fra Harry Potter til Animal Kingdom og Universal Studios.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Orlando er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Orlando, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Orlando må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Orlando kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Orlando. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn du hentet den uten ekstra kostnad.


Avstand fra Orlando, FL til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Orlando flyplass

Leiebiler i Orlando

Vi har hatt 186 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Orlando så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Orlando for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Orlando har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Alamo, Enterprise og Avis. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Orlando. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Orlando, Florida i juli?

For en helg i juli starter det beste tilbudet i Orlando på rundt 244 kr og opp til rundt 298 kr. 198 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Orlando, men for juli er det ikke uvanlig å se priser så billig som 198 kr, avhengig av dine krav.

Hvilket leiebilselskap i Orlando har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Orlando når du bruker Hertz på ett av deres totalt 20 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 185 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 332 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Orlando, FL?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Orlando ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Orlando. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Orlando i juli?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Orlando i juli. Temperaturer på i gjennomsnitt 29 °C og en nedbørsmengde på 198 mm i løpet av juli betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Orlando vil koste deg i gjennomsnitt 254 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Orlando har flest utleiesteder?

Hertz har 20 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 332 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Orlando, FL?

Fartsgrensen i bysonen i Orlando er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Orlando ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Orlando, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Orlando, FL i juni?

I løpet av juni ligger gjennomsnittstemperaturen i Orlando på 28 °C, og forventet nedbørsmengde er 221 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Orlando.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Selv om temperaturene er varmere enn det som er normalt i juni, er det fortsatt mulighet for regn. momondo anbefaler at du leier en bil med klimaanlegg for å holde deg avkjølt i det varme klimaet i Orlando.

Er været i Orlando representativt for resten av Florida?

Reisende som skal kjøre fra Orlando på en biltur rundt omkring i Florida eller de omkringliggende områdene i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 27 °C, og ca. 191,4 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Orlando

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Orlando

Utforsk flere leiebiler i Florida

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Cape Canaveral, Daytona Beach og Fort Lauderdale i Florida

Start planleggingen av reisen til Orlando