Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Orlando, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Orlando, Florida? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
ma. 27.5.
ma. 3.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Orlando, Florida

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Orlando, Florida
Økonomi177 kr/dag
Kompakt209 kr/dag
Medium213 kr/dag
Standard232 kr/dag
Stor226 kr/dag
Minivan375 kr/dag
Stor SUV373 kr/dag
Premium422 kr/dag
Luksus479 kr/dag
Kabriolet586 kr/dag
Medium SUV232 kr/dag
Kompakt SUV264 kr/dag
Standard SUV289 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i Orlando

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Orlando

Hvilket leiebilselskap er billigst i Orlando?

De billigste leiebilene i Orlando finner man som regel hos United Rent a Car Morocco. Ved bestilling med United Rent a Car Morocco, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 181 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Orlando er 181 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Orlando har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in Orlando, with 24 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Orlando?

De fleste momondo-brukere leier Chrysler Pacifica i Orlando, men Ford Edge er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Chrysler Pacifica, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 795 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Chrysler Pacifica i Orlando for så lite som 359 kr per dag. Leiebiler av typen Ford Edge i Orlando koster i gjennomsnitt 640 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 358 kr per dag.

Tilbud på Orlando, Florida bilutleie

Finn leiebil i Orlando som passer for deg

Liten biler

388 kr - 675 kr

Alle biltyper

569 kr - 786 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Orlando, USA er 511 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Orlando, USA er i august. Prisen er 25 % lavere enn resten av året med bare 388 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Orlando, USA er 607 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Orlando, USA er i november. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 483 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Orlando, USA er 654 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Orlando, USA er i januar. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 407 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Orlando, USA er 627 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Orlando, USA er i mai. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 442 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Orlando, USA er 767 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Orlando, USA er i november. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 531 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 14 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Orlando, USA er 496 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Orlando, USA er i mars. Prisen er 4 % lavere enn resten av året med bare 516 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Orlando, USA er 702 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Orlando, USA er i september. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 592 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Orlando. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Orlando kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Orlando kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

177 kr/dag

4 jun.–10 jun.
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

209 kr/dag

27 mai–30 mai
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Orlando

Alle større selskaper som leier ut biler i Orlando, Florida

Alamo

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

8,9

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,7

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

7,1

Value

6,8

Avis

6,3
Ok
1 vurdering15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,3

Budget

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,3

Hertz

24 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

5,9

Value

5,8

Thrifty

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,1

Value

5,5

Dollar

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

4,9

Value

5,4

Informasjon om leiebiler i Orlando

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Orlando

Mest populære selskap

Fox

Populære biltyper

SUV, Full-size, Passenger Van

Billigste leiebil

420 kr

Mest populære modell

Nissan Versa
Det mest populære bilutleiefirmaet i Orlando funnet på momondo denne måneden er Fox. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Avis og Budget
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Orlando de siste 72 timene: SUV, Full-size, Passenger Van.
Den laveste prisen for en leiebil i Orlando er 420 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 556 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Orlando de siste 7 dagene er Nissan Versa. Våre brukere foretrekker også Toyota Yaris som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Orlando - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Orlando, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Orlando, Florida i juni?

For en helg i juni starter det beste tilbudet i Orlando på rundt 181 kr og opp til rundt 181 kr. 553 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Orlando, men for juni er det ikke uvanlig å se priser så billig som 553 kr, avhengig av dine krav.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Orlando, Florida?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Orlando ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Orlando. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Orlando i juni?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Orlando i juni. Temperaturer på i gjennomsnitt 29 °C og en nedbørsmengde på 180 mm i løpet av juni betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Orlando vil koste deg i gjennomsnitt 338 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Orlando, Florida?

Fartsgrensen i bysonen i Orlando er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Orlando ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Orlando, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Ford Edge i Orlando?

Hvordan er været i Orlando, FL i mai?

I løpet av mai ligger gjennomsnittstemperaturen i Orlando på 25 °C, og forventet nedbørsmengde er 84 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Orlando.

Er været i Orlando representativt for resten av Florida?

Reisende som skal kjøre fra Orlando på en biltur rundt omkring i Florida eller de omkringliggende områdene i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 25 °C, og ca. 92,1 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Orlando fra biler sist?

Priser for Orlando fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Orlando fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 213 tilbydere å velge mellom fra Orlando biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Orlando?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Orlando. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Orlando?

Når du leier en bil i Orlando, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Orlando?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Orlando fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Orlando?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Orlando. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Orlando med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Orlando.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Orlando på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Orlando.

Finner jeg utleiebiler i Orlando som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Orlando.

Kan jeg søke etter leiebiler i Orlando med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Orlando på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Orlando på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ma. 27.5.
12:00
ma. 3.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Orlando