Leiebil Måløy, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Måløy, Norge? Start søket her

Måløy, Norge
14. mar. — 21. mar.
Samme leveringssted
Måløy, Norge
sø. 14.3.
13:00
sø. 21.3.
middag

Informasjon om reisen din til Måløy

Måløy i Nordfjord er en liten by med store naturopplevelser. Det kan være snakk om store avstander mellom severdighetene i Nordfjord, og det anbefales å leie bil en dag eller flere for å komme deg rundt uten problemer. Du finner mange leiebiler i Måløy å velge blant når du bestiller på nett i forkant. Det er mulig å bestille fra bilutleiere som Avis, Budget og Hertz når du sammenligner tilbudene på momondo. Rimelige priser, fri kilometer og gratis avbestilling er noen av fordelene du får ved å booke en billig leiebil online. Det koster for eksempel fra ca. 1 900 NOK og oppover å leie et romslig kjøretøy med automatgir, mens en liten personbil med klimaanlegg koster ca. 1 600 NOK og oppover.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Måløy?

Det er vanlig å kreve at du har hatt sertifikatet i minst 12 måneder for å få lov til å leie bil i Måløy og andre steder i Norge, uansett hvor ung du er. Utover det, kan aldersgrensen for billeie variere. Enkelte selskaper krever at du er minst 21 år, mens andre innfører restriksjoner på visse typer kjøretøy. De fleste tar ekstra betalt for unge sjåfører, og du må betale en viss sum ekstra per dag. Det kan være verdt å undersøke hvor mye de ulike selskapene tar betalt for unge sjåfører før du bestemmer deg.

Parkering

Du har mange parkeringsmuligheter i sentrum, og det finnes over 800 offentlige parkeringsplasser i byen. De fleste av dem er avgiftsbelagte, men det finnes mulighet for gratis parkering. Det anbefales å lese skiltene nøye før du forlater bilen for å være sikker på om du må betale eller ikke. Det koster ca. 14 NOK å parkere på dagtid, og det pleier som regel å være gratis etter klokken 16 og i helgene. Det er gratis å parkere i andre tettsteder i Nordfjord. Det finnes flere lademuligheter for elbil, blant annet ved Kiwi og i Sjøgata.

Utfluktsmål i og rundt rundt

Måløy er en sjarmerende småby som egner seg godt som base for utflukter rundt i vakre Nordfjord. Det er her i området du finner den bemerkelsesverdige Kannesteinen, en stein som har blitt slipt av havet i flere tusen år og fått en unik form. Det er ikke alltid like lett å benytte offentlig transport, særlig hvis du vil reise rundt og oppleve mest mulig når du først er i distriktet. Det er derfor en god løsning å leie en bil i Måløy. I Nordfjord får du oppleve en fascinerende og spektakulær natur, fra store fjell til åpent hav. Noen av de mest storslagne naturopplevelsene i området inkluderer Briksdalsbreen, Lodalen og Hornindalsvatnet. Du finner dessuten den nydelige, kritthvite Refviksanden ca. 10 km fra sentrum, og den regnes som en av de vakreste i hele Norge.

Hvilke forsikringer trenger man?

I Norge og resten av Europa er det vanlig praksis å inkludere lovpålagte og nødvendige forsikringer i prisen på leiebilen. Du bør undersøke at du i det minste har ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. Disse er svært viktige, ettersom det økonomiske ansvaret ditt blir redusert til kun egenandelen om noe skulle oppstå. Det kan bli svært dyrt å være underforsikret. Når det er sagt, er det dyrt å være overforsikret også. Det anbefales å ta en telefon til kredittkort- og forsikringsselskapet ditt for å høre hva de kan tilby deg før du kjøper superforsikringer av bilutleieren.

Hvor i Måløy kan man hente og levere leiebilen?

Det finnes utleiestasjoner i Måløy sentrum, hvor du kan både hente og levere bilen. Det er også mulig å hente leiebilen når du ankommer flyplassen og deretter kjøre videre til Måløy. Det er Sandane og Ørsta-Volda Lufthavn som ligger nærmest byen, men mange velger å fly til Ålesund og kjøre leiebil videre til Måløy. Du trenger ikke nødvendigvis å bruke samme hente- og leveringssted, men det kan påløpe ekstra kostnader om du bare vil kjøre bilen den ene veien. (Informasjon kontrollert: 03/06/2019).


Avstand fra Måløy, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Ålesund Vigra flyplass

Leiebiler i Måløy

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Måløy for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis, Hertz og Budget er noen av selskapene i Måløy som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Måløy. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Måløy, Norge?

Alle leiebilselskapene i Måløy har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Måløy inkluderer Avis, Hertz og Budget, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hva er fartsgrensen i Måløy, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Måløy, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Måløy ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Måløy, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Måløy i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Måløy.

Er været i Måløy representativt for resten av Sogn og Fjordane?

Reisende som skal kjøre fra Måløy på en biltur rundt omkring i Sogn og Fjordane eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 1 °C, og ca. 111,5 mm nedbør.


Finn hotell og fly til Måløy

  • Få den siste informasjonen om Måløy flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Måløy
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Måløy mest populære nabolag

    Finn hoteller i Måløy