Leiebiler i Måløy, Sogn og Fjordane

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Måløy, Sogn og Fjordane? Start søket her!

Måløy, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Måløy, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Måløy

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Måløy

Hvilket leiebilselskap er billigst i Måløy?

De billigste leiebilene i Måløy finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 763 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Måløy er 763 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Måløy

Måløy i Nordfjord er en liten by med store naturopplevelser. Det kan være snakk om store avstander mellom severdighetene i Nordfjord, og det anbefales å leie bil en dag eller flere for å komme deg rundt uten problemer. Du finner mange leiebiler i Måløy å velge blant når du bestiller på nett i forkant. Det er mulig å bestille fra bilutleiere som Avis, Budget og Hertz når du sammenligner tilbudene på momondo. Rimelige priser, fri kilometer og gratis avbestilling er noen av fordelene du får ved å booke en billig leiebil online. Det koster for eksempel fra ca. 1 900 NOK og oppover å leie et romslig kjøretøy med automatgir, mens en liten personbil med klimaanlegg koster ca. 1 600 NOK og oppover.

Det er vanlig å kreve at du har hatt sertifikatet i minst 12 måneder for å få lov til å leie bil i Måløy og andre steder i Norge, uansett hvor ung du er. Utover det, kan aldersgrensen for billeie variere. Enkelte selskaper krever at du er minst 21 år, mens andre innfører restriksjoner på visse typer kjøretøy. De fleste tar ekstra betalt for unge sjåfører, og du må betale en viss sum ekstra per dag. Det kan være verdt å undersøke hvor mye de ulike selskapene tar betalt for unge sjåfører før du bestemmer deg.

Du har mange parkeringsmuligheter i sentrum, og det finnes over 800 offentlige parkeringsplasser i byen. De fleste av dem er avgiftsbelagte, men det finnes mulighet for gratis parkering. Det anbefales å lese skiltene nøye før du forlater bilen for å være sikker på om du må betale eller ikke. Det koster ca. 14 NOK å parkere på dagtid, og det pleier som regel å være gratis etter klokken 16 og i helgene. Det er gratis å parkere i andre tettsteder i Nordfjord. Det finnes flere lademuligheter for elbil, blant annet ved Kiwi og i Sjøgata.

Måløy er en sjarmerende småby som egner seg godt som base for utflukter rundt i vakre Nordfjord. Det er her i området du finner den bemerkelsesverdige Kannesteinen, en stein som har blitt slipt av havet i flere tusen år og fått en unik form. Det er ikke alltid like lett å benytte offentlig transport, særlig hvis du vil reise rundt og oppleve mest mulig når du først er i distriktet. Det er derfor en god løsning å leie en bil i Måløy. I Nordfjord får du oppleve en fascinerende og spektakulær natur, fra store fjell til åpent hav. Noen av de mest storslagne naturopplevelsene i området inkluderer Briksdalsbreen, Lodalen og Hornindalsvatnet. Du finner dessuten den nydelige, kritthvite Refviksanden ca. 10 km fra sentrum, og den regnes som en av de vakreste i hele Norge.


0

Leiebilselskaper i Måløy

Alle større selskaper som leier ut biler i Måløy, Sogn og Fjordane

Avis

4 utleiesteder

Hertz

3 utleiesteder

Budget

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Kjøre med en leiebil i Måløy - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Måløy, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvis du leier et kjøretøy i Måløy, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Måløy ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Måløy, er fartsgrensen 110 km/t.

Reisende som skal kjøre fra Måløy på en biltur rundt omkring i Sogn og Fjordane eller de omkringliggende områdene i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C, og ca. 63,5 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Måløy

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Måløy

Start planleggingen av reisen til Måløy


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Måløy med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Måløy ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.