Hoteller i Östersund, Sverige

Finn tilbud på 16 hoteller i Östersund, Sverige

Östersund, Sverige
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Östersund

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Östersund
Pris
kr210
kr1232
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Östersund

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Östersund
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
1 316 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
837 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Östersund på er: 3 stjerne, 15 dag før.

1-2 stjerne

642 kr–863 kr

3 stjerne

1 126 kr–1 379 kr

4-5 stjerne

1 368 kr–1 694 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Östersund

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Östersund

Laveste hotellpris

210 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

6
Den rimeligste prisen for et rom i Östersund funnet siste 7 dager er 210 kr/natten. Denne prisen fås hos Stf Östersund Ledkrysset, a 2-stjerners hotell.
Det er er 6 hoteller i Östersund i nærheten av Åre Östersund. Hotel Froso Park, An Ascend Hotel Collection Member med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.

Östersund reisetips

Hvordan bor man billig i Östersund?

Du kan finne rimelige steder å bo dersom du følger med på tilbud hos momondo. Skal du finne hotell i Östersund, kan du velge mellom å bo nære sentrum, ved Badparken, eller på Frösö, eller litt utenfor byen andre veien. Du kan bo rimelig på pensjonat fra litt over 500 kr. per natt. Da bor du også sentralt. Populære hoteller som Best Western Hotel Gamla Teatern, Scandig Östersund City og Clarion Hotel Grand Östersund holder alle 4 stjerner og har fått gode anmeldelser. Her betaler du fra omtrent tusenlappen per natt.

Östersund på budsjett

Det er enkelt å holde budsjettet når du reiser til Östersund. Er du der om vinteren kan du ha det moro i Vinterparken helt gratis. Du kan også leie utstyr for en billig penge, skøyteprisene begynner fra 100 kr per dag, og hvis du vil leie spark koster dette 100 kr. for hele dagen. Du kan dra på Storsjöbadet for kun 140 kr for voksen, og halv pris for barn. Det er også mange gode turmuligheter. De fleste aktivitetene i Östersund er svært rimelige, og det finnes mye informasjon på nett om priser slik at du enkelt kan planlegge hvor mye du skal bruke i løpet av reisen din.

Hvordan kommer man seg rundt i Östersund?

Östersund er et lite sted og du kan rusle rundt i den lille byen til fots. Reiser du med bil kan du enkelt komme deg fra Östersund til Åre der du kan sjekke ut mulighetene for alpint. Du kan også ferdes rundt ved å utnytte busstilbudet i byen. I tillegg kan du ta taxi dersom du har behov for det.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Östersund?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Östersund, men det kan variere. Noen hoteller kan ha 18-årsgrense. Det kan lønne seg å sjekke dette på forhånd dersom du reiser i en ung gruppe.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Östersund?

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd, når du bestiller på nett. Andre vil heller at du betaler ved utsjekk.

Parkering i Östersund

I Östersund kan du parkere offentlig, på gateparkering, på ditt hotells parkeringsplass eller i parkeringshus rundt i byen.


Hvor mye koster et hotell i Östersund per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Östersund med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 906 kr

Gjennomsnittlig 1 154 kr

Dyrest 1 666 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Östersund

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Östersund

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Östersund

Disse hotellene i Östersund har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Östersund

Östersund er en by i Sverige der det er mye å oppleve. Bor du på hotell i Östersund er du nære både vann, skog og fjell. Östersund er perfekt reisemål for barnefamilier, vennegjenger og de som vil til Sverige for å oppleve morsomme aktiviteter som hundespann, snøscooterkjring, campingliv og badeland. Leter du etter hotell i Östersund, kan du sammenligne hotelltilbud som passer reisen din på momondo.

Det er ikke lett å planlegge familieferier, men legger du turen til Östersund kan du være sikker på at ingen blir skuffet. Du kan legge turen hit vinter som sommer. Om sommeren kan det være fint å bo nære Badhusparken. Her finner du populære hoteller som Clarion og Best Western. Barna kan du ta med til Djungelhuset, en fem minutters kjøretur fra området rundt Badhusparken. Reiser du om vinteren er det et must å ta med familien til Vinterparken. Her kan man leke i snøborger, ta rutsjebaner, gå på ski eller skøyter på Storsjön. Vinterparken ligger ved Badhusparken.

Er du på vennetur og ønsker skikkelig action er det masse å velge mellom. Om sommeren kan du bare i Storsjön, dra på rafting og Multichallenge der du kan kjøre GoKart. Det kan lønne seg å bo nære bysenteret for å ha enkel tilgang til aktiviteter. Skal du på rafting kan det lønne seg å reise med bil, slik at du kan kjøre til Åre der raftingen tar sted. Du kan også bo ute på Frösön hvis du vil bo et mer avsidesliggende sted. Om vinteren kan du kjøre hundespann, snøscooter og gå på skøyter i Vinterparken.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Östersund

Hva er byens særpreg?

Östersund er kjent for å være en vinterby, og her finner du mennesker som er fantastiske skøyte- og skiløpere. Byen ligger ved Sveriges femte største innsjø, Storsjön. Det er gode shoppingmuligheter der, og bor du på hotell i Östersund nær sentrum kan du rusle rundt i byens trivelige gågate og kjøpe både merkevarer og lokalproduserte varer. En mil unna ligger Åre, som har fantastiske alpinmuligheter.

Hva har Östersund å tilby?

Östersund tilbyr aktiviteter for både voksne og barn. Enten du reiser for å gå på ski og skøyter om vinteren, eller bade og gå tur på sommeren, finner du hotell i Östersund som passer oppholdet ditt. Er du interessert i 4-stjerners hotell med gode fasiliteter slik som svømmebasseng, kan du sjekke inn på Clarion Hotel Grand Östersund. Da har du gåavstand til for eksempel Badhusparken. Du kan også bo på koselig bed & breakfast eller pensjonat for en billig penge.

Hvor grønn er byen?

Östersund ligger ved en stor vakker innsjø som brukes som skøytebane om vinteren og fantastisk badested om sommeren. Isen er preppet til skøytebane, spesielt tilpasset de som vil gå på lengdeløpsskøyter. På isen ligger også preppede skispor i flere mil utover den store innsjøen. Naturen rundt Östersund er grønn og vakker, og fjellene i nærheten, kun en kjøretur unna byr på toppturer og alpinanlegg om vinteren. I Östersund kan du også komme nær skogens konge, elgen. Moose Garden lar deg være med på turer der du ser elgen på kloss hold. Moose Garden ligger kun en ko


Informasjon om opphold i Östersund

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Östersund

Hoteller i Östersund har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 819 kr per natt.

Hoteller i Östersund er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 82 % i denne perioden.

Hotellrom i Östersund er generelt billigere på lørdag, og dyrere på søndag.

Hosteller i Östersund koster vanligvis en plass omkring 421 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 398 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Östersund.


momondos favoritthoteller i Östersund

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Östersund

Prästgatanett Apartments

Prastgatan 1, Östersund, Jamtlands Lan, Sweden

8,2
1 010 kr

Elvis Stuga

Östersund, Jamtlands Lan, Sverige

9,1
716 kr

B&B Lilla Lotten

Östersund, Jamtlands Lan, Sverige

8,8
926 kr

B&B Frösön

Östersund, Jamtlands Lan, Sverige

10,0
1 829 kr

Brunkulla Gård

Fannbyn 120, Östersund, Jamtlands Lan, Sweden

1 515 kr

Arctura Lodge och Konferens

Osk Vagen 10, Östersund, Jamtlands Lan, Sweden

1 821 kr

Trivsamt hus på Norderön för upp till 8 personer

Östersund, Jamtlands Lan, Sverige

8,9
695 kr

Jamtli Vandrarhem

Museiplan, Östersund, Jamtlands Lan, Sweden

526 kr

Start planleggingen av reisen til Östersund


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Östersund som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Östersund.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.