Hoteller i Malmö, Sverige

Finn tilbud på 49 hoteller i Malmö, Sverige

Malmö, Sverige
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Malmö

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Malmö
Pris
kr676
kr1281
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Malmö


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Malmö

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Malmö
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
20 %forventet prisnedgang
23 %forventet prisøkning

Pris

785 kr–1 287 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 070 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
455 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Malmö på er: 1-2 stjerne, 65 dag før.

1-2 stjerne

844 kr–968 kr

3 stjerne

854 kr–979 kr

4-5 stjerne

1 114 kr–1 250 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Malmö

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Malmö

Laveste hotellpris

271 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Lägenhet med trädgård och egen parkering

Hoteller i nærheten av flyplassen

356

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Malmö funnet siste 7 dager er 271 kr/natten. Denne prisen fås hos Rut & Ragnars Vandrarhem, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Lägenhet med trädgård och egen parkering, det mest populære 5-stjerners hotellet i Malmö.
Det er er 356 hoteller i Malmö i nærheten av Malmö Sturup. Sturup Airport Hotel med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Malmö. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Malmö siste uken er 4 935 kr.

Malmö reisetips

Det finnes flere rimelige alternativer for deg som ønsker å bo billig i Malmø. For eksempel er STF Malmö City Hostel & Hotel et godt valg for de som reiser på budsjett. Dette overnattingstedet har både familierom og sovesaler og er spesielt populært for soloreisende. Rommene koster fra 250 kroner per person per natt. Du vil også kunne finne noen rimeligere alternativer litt utenfor byen. Västra Hamnen er et tidligere industriområde som i dag er et livlig havneområde. Västra Hamnen ligger nord for sentrum og her kan du få hoteller fra 500 kroner natten. Solbackan ligger sør for sentrum mellom Stadionparken og kjøpesenteret Mobilia. Her kan du finne familievennlige hoteller til en bra pris (fra ca 600 kroner natten).

Selve sentrum av Malmø er ikke spesielt stort og du kan derfor også enkelt komme deg rundt de sentrale områdene til fots eller du kan leie sykkel. Reiser du til andre byer i Sverige og Danmark er tog det beste alternativet. Når det kommer til lokaltransport er buss den enkleste og beste måten å komme seg rundt i Malmø på. Det er ikke mulig å kjøpe billetter ombord i bussen, disse må du skaffe på forhånd. Du kan kjøpe heldags- eller tredagersbillett fra Skånetrafiken sin skranke på sentralstasjonen eller på de lokale kioskene kalt Pressbyrån. Disse billettene koster henholdsvis 65 SEK og 165 SEK. (ca. 60 og 150 NOK). Du kan også laste ned appen til Skånetrafiken og kjøpe billetter via den. Dette er også det enkleste alternativet om du kun er interessert i enkeltbillett.


Hvor mye koster et hotell i Malmö per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Malmö med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 502 kr

Gjennomsnittlig 868 kr

Dyrest 1 193 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Malmö

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Malmö
Finn hosteller i Malmö

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Malmö

Disse hotellene i Malmö har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Malmö

Hvilket område som er best for hoteller i Malmø kommer an på hva du er ute etter. Det er mest populært for turister å bo sentralt i Malmø og gjerne også i gamlebyen. Både par, kulturinteresserte og shoppingglade trives i dette området.

Familier ønsker kanskje å bo i et litt roligere område utenfor sentrum. Da kan for eksempel Scandic Malmö City være et alternativ. Dette hotellet ligger litt sør for sentrum på andre siden av elven Södra Förstadskanalen med enkel tilgang til butikker, restauranter og Kungsparken, samt gåavstand til byen. Om sommeren og i høysesong vil Scandic-hotellet by på ulike aktiviteter som passer barn, som quiz og filmtid. Barn under 13 år bor gratis på dette hotellet. Bor du enda litt lenger sør i Södra förstaden vil du også være i nærheten av attraksjoner som Malmö Chokladfabrik og Malmö Reptilcenter, samtidig som det er enkelt å ta seg inn til sentrum av Malmø.

Backpackere vil kanskje foretrekke å bo på campingplassen ved stranden Sibbarb, eller i et av de mange gjestehusene sentralt i byen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Malmö

Malmø er den tredje største byen i Sverige og ligger langs sørkysten av landet. Gamlebyen, eller gamla staden, ligger i hjertet av byen og er et populært mål for turister. Her ligger både Stortorget og Lilla torg, i tillegg til en mengde butikker som holder til i byens gamle hus. På Stortorget ligger Malmøs rådhus, samt den kjente statuen av Kong Karl X Gustav til hest. Langs Lilla torg ligger en rekke restauranter og om sommeren vil uteserveringen i dette området være fullt av mennesker som nyter god mat og drikke i solen. Lilla torg blir også jevnlig brukt som markedsplass.

Skyskraperen Turning Torso er med sine 190 meter Nordens høyeste bolighus. Denne ligger i Västra Hamnen og har med sin spesielle arkitekturstil blitt en kjent severdighet for turister. Et annet imponerende byggverk er Øresundsbroen som knytter byen til København. Dersom du har tid er det enkelt å ta seg over broen med tog om du ønsker å tilbringe noen timer i Danmarks hovedstad.

Malmø er en turistvennlig by hvor man både kan oppleve både storbyliv og en avslappet dag på stranden. Utforsk byens internasjonale markeder eller nyt et godt måltid på en av byens mange restauranter. Malmø er byen der historiske byggverk møter moderne kultur i herlig harmoni.


Informasjon om opphold i Malmö

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Malmö

De fleste foretrekker å tilbringe 5 netter når de besøker Malmö.

Prisen på et hotellrom i Malmö vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 016 kr per natt.


momondos favoritthoteller i Malmö

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Malmö

Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Malmö. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Malmö er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Malmö