Hoteller i Malmö, Sverige

Finn tilbud på 48 hoteller i Malmö, Sverige

Malmö, Sverige
22. mai — 23. mai2
Malmö, Sverige
sø. 22.5.
ma. 23.5.

De beste hotellene i Malmö

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Malmö
Pris
kr534.77
kr1468.17
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Malmö


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Malmö

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Malmö
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
25 %forventet prisnedgang
19 %forventet prisøkning

Pris

691 kr–1 143 kr

Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
11 215 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
8 602 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Malmö på er: 1-2 stjerne, −1 dag før. 3 stjerne, −1 dag før. 4-5 stjerne, −1 dag før.

1-2 stjerne

710 kr–875 kr

3 stjerne

826 kr–885 kr

4-5 stjerne

943 kr–1 108 kr


Malmö reisetips

Det finnes flere rimelige alternativer for deg som ønsker å bo billig i Malmø. For eksempel er STF Malmö City Hostel & Hotel et godt valg for de som reiser på budsjett. Dette overnattingstedet har både familierom og sovesaler og er spesielt populært for soloreisende. Rommene koster fra 250 kroner per person per natt. Du vil også kunne finne noen rimeligere alternativer litt utenfor byen. Västra Hamnen er et tidligere industriområde som i dag er et livlig havneområde. Västra Hamnen ligger nord for sentrum og her kan du få hoteller fra 500 kroner natten. Solbackan ligger sør for sentrum mellom Stadionparken og kjøpesenteret Mobilia. Her kan du finne familievennlige hoteller til en bra pris (fra ca 600 kroner natten).

Selve sentrum av Malmø er ikke spesielt stort og du kan derfor også enkelt komme deg rundt de sentrale områdene til fots eller du kan leie sykkel. Reiser du til andre byer i Sverige og Danmark er tog det beste alternativet. Når det kommer til lokaltransport er buss den enkleste og beste måten å komme seg rundt i Malmø på. Det er ikke mulig å kjøpe billetter ombord i bussen, disse må du skaffe på forhånd. Du kan kjøpe heldags- eller tredagersbillett fra Skånetrafiken sin skranke på sentralstasjonen eller på de lokale kioskene kalt Pressbyrån. Disse billettene koster henholdsvis 65 SEK og 165 SEK. (ca. 60 og 150 NOK). Du kan også laste ned appen til Skånetrafiken og kjøpe billetter via den. Dette er også det enkleste alternativet om du kun er interessert i enkeltbillett.

Man må være 18 år for å sjekke inn på hoteller i Malmø. Du vil bli bedt om å vise gyldig legitimasjon ved innsjekk.

Når du bestiller hotell i Malmø vil du i de fleste tilfeller ikke trenge å betale depositum, men du vil kanskje bil bedt om å oppgi kortinformasjon ved innsjekk som sikkerhet.

Malmø regnes som en relativt trygg by. Som med alle storbyer kan det være enkelte områder utenfor byen hvor det ikke er anbefalt å gå alene etter mørkets frembrudd, men dette er ikke områder som vil være nødvendig eller naturlig for turister å oppsøke. Den sentrale delen av Malmø og områdene rundt regnes som trygge, men det er alltid anbefalt å passe på verdisakene sine i tett befolkede områder.

Du trenger ikke ta med deg adapter til Malmø da Sverige bruker samme stikkontakter som Norge.

Når det kommer til tipsing gjelder stort sett de samme retningslinjene som i Norge. Det er ikke obligatorisk å tipse, men om man er ekstra fornøyd med servicen eller et måltid kan det være en hyggelig gest å gi personalet noe ekstra. Da vil det være vanlig å tipse mellom 10 og 15 prosent.


Hvor mye koster et hotell i Malmö per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Malmö med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 927 kr

Gjennomsnittlig 952 kr

Dyrest 1 001 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Malmö

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Malmö
Finn hosteller i Malmö

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Malmö

Disse hotellene i Malmö har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Malmö

Hvilket område som er best for hoteller i Malmø kommer an på hva du er ute etter. Det er mest populært for turister å bo sentralt i Malmø og gjerne også i gamlebyen. Både par, kulturinteresserte og shoppingglade trives i dette området.

Familier ønsker kanskje å bo i et litt roligere område utenfor sentrum. Da kan for eksempel Scandic Malmö City være et alternativ. Dette hotellet ligger litt sør for sentrum på andre siden av elven Södra Förstadskanalen med enkel tilgang til butikker, restauranter og Kungsparken, samt gåavstand til byen. Om sommeren og i høysesong vil Scandic-hotellet by på ulike aktiviteter som passer barn, som quiz og filmtid. Barn under 13 år bor gratis på dette hotellet. Bor du enda litt lenger sør i Södra förstaden vil du også være i nærheten av attraksjoner som Malmö Chokladfabrik og Malmö Reptilcenter, samtidig som det er enkelt å ta seg inn til sentrum av Malmø.

Backpackere vil kanskje foretrekke å bo på campingplassen ved stranden Sibbarb, eller i et av de mange gjestehusene sentralt i byen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Malmö

Malmø er den tredje største byen i Sverige og ligger langs sørkysten av landet. Gamlebyen, eller gamla staden, ligger i hjertet av byen og er et populært mål for turister. Her ligger både Stortorget og Lilla torg, i tillegg til en mengde butikker som holder til i byens gamle hus. På Stortorget ligger Malmøs rådhus, samt den kjente statuen av Kong Karl X Gustav til hest. Langs Lilla torg ligger en rekke restauranter og om sommeren vil uteserveringen i dette området være fullt av mennesker som nyter god mat og drikke i solen. Lilla torg blir også jevnlig brukt som markedsplass.

Skyskraperen Turning Torso er med sine 190 meter Nordens høyeste bolighus. Denne ligger i Västra Hamnen og har med sin spesielle arkitekturstil blitt en kjent severdighet for turister. Et annet imponerende byggverk er Øresundsbroen som knytter byen til København. Dersom du har tid er det enkelt å ta seg over broen med tog om du ønsker å tilbringe noen timer i Danmarks hovedstad.

Malmø er en turistvennlig by hvor man både kan oppleve både storbyliv og en avslappet dag på stranden. Utforsk byens internasjonale markeder eller nyt et godt måltid på en av byens mange restauranter. Malmø er byen der historiske byggverk møter moderne kultur i herlig harmoni.


Informasjon om opphold i Malmö

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Malmö

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Malmö.

Prisen på et hotellrom i Malmö vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 920 kr per natt.

Hoteller i Malmö er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 26 % i denne perioden.

Prisen på hotellrom i Malmö vil variere fra dag til dag, men generelt er lørdag den gunstigste dagen, og fredag minst gunstige.

Hosteller i Malmö koster vanligvis en plass omkring 533 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 388 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Malmö.

De fleste bestiller hotell i Husie, Kirseberg, Limhamn og Södra innerstaden når de skal reise til Malmö.

En gjennomsnittstemperatur på 11 °C og forventet nedbørsmengde på 40 mm gjør mai til en flott måned å utforske området omkring Malmö.

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Malmö. Det er for øyeblikket flere 5 vandrehjem i dette området og Rut & Ragnars Vandrarhem er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Malmö.


momondos favoritthoteller i Malmö

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Malmö
Forenom Aparthotel Malmö Varvsstaden

Forenom Aparthotel Malmö Varvsstaden

Stora Varvsgatan 10, Malmö, Skane Lan, Sweden

8,0
826 kr

Old cottage house in beautiful sea and nature area

Malmö, Skåne län, Sverige

6,0
826 kr
Havshotellet

Havshotellet

Strandgatan 50, Malmö, Skane Lan, Sweden

8,6
1 507 kr
Moment Hotels

Moment Hotels

Norra Vallgatan 54, Malmö, Skane Lan, Sweden

7,8
496 kr

Cosy cottage

Malmö, Skåne län, Sverige

8,6
593 kr
Ohboy Hotell

Ohboy Hotell

Lilla Varvsgatan 24, Malmö, Skane Lan, Sweden

8,3
1 138 kr
Grand Circus Hotel

Grand Circus Hotel

51 Södra Bulltoftavägen, Malmö, Skane Lan, Sweden

8,6
700 kr

E&M Vandrarhem

6 Jagersrovagen, Malmö, Skane Lan, Sweden

982 kr
Best Western Hotel Royal

Best Western Hotel Royal

Norra Vallgatan 94, Malmö, Skane Lan, Sweden

8,1
963 kr

Andrahem

Idunsgatan 22, Malmö, Skane Lan, Sweden

214 kr

Beautiful location Copenhagen/Malmö

Malmö, Skåne län, Sverige

8,4
583 kr
Rut & Ragnars Vandrarhem

Rut & Ragnars Vandrarhem

Nobelvägen 113, Malmö, Skane Lan, Sweden

6,8
243 kr

Cozy studio apartment with garden access

Malmö, Skåne län, Sverige

9,4
865 kr

Rymlig lägenhet i avdelat hus med egen parkering

Malmö, Skåne län, Sverige

8,4
1 108 kr
Elite Hotel Savoy

Elite Hotel Savoy

Norra Vallgatan 62, Malmö, Skane Lan, Sweden

8,1
807 kr

Lägenhet med 3 sovrum, terass och egen parkering

Malmö, Skåne län, Sverige

7,1
1 108 kr

Start planleggingen av reisen til Malmö


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Malmö. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Malmö er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.