Hotell Västerås: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 44 hoteller i Västerås, Sverige

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Västerås

Det er mange flotte hoteller i Västerås, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Västerås

Vasteras Cathedral
Arosvallen
Anundshog

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Vasteras Cathedral?

Hvis du ser etter et hotell i Västerås som ligger i nærheten av Vasteras Cathedral, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Vasteras Cathedral, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 953 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Vasteras Cathedral er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Västerås som koster 833 kr.

Hoteller i nærheten av Vasteras Cathedral

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Arosvallen?

Hvis du ser etter et hotell i Västerås som ligger i nærheten av Arosvallen, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Arosvallen, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 743 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Arosvallen er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Västerås som koster 833 kr.

Hoteller i nærheten av Arosvallen

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Anundshog?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Anundshog, er 851 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 2 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Anundshog er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Anundshog er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Västerås som koster 833 kr.

Hoteller i nærheten av Anundshog

Når bør du bestille hotell i Västerås

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Västerås
Lavsesong
juli
Høysesong
februar

billigste måned å overnatte

39 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

44 %

forventet prisøkning

Pris
738 kr - 2 104 kr
Dyreste ukedag
torsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 176 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 016 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Västerås på er: 1-2 stjerne, 22 dag før. 4-5 stjerne, 45 dag før.
1-2 stjerne
856 kr - 1 096 kr
3 stjerne
784 kr - 1 203 kr
4-5 stjerne
918 kr - 1 185 kr

Västerås reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Västerås

Hva koster det for hotell i Västerås?

Hotell i Västerås koster fra ca. 700 NOK og oppover mot 1500 NOK for en natt. Prisen øker dersom du ønsker større rom og ekstra tjenester som tidlig innsjekk. Kostnaden varierer også etter standard, og det koster som oftest mer for et hotell i sentrum med balkong kontra et gjestehus i utkanten av byen.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Västerås?

Det er populært å reise til Västerås om sommeren når temperaturene stiger og solen titter frem, men det finnes også mye å gjøre her om vinteren. Du slipper køer når du skal utforske slottene, og inne i badelandet er det alltid varmt og behagelig.

Kan man reise til Västerås på budsjett?

Du kan få et ganske billig hotell i Västerås, og du kan spare ytterligere ved å søke etter gode tilbud på momondo. Du bør vurdere om du ønsker frokost inkludert eller om det er rimeligere å lage frokost selv på hotellrom med kjøkkenfasiliteter.

De beste transportmidlene i Västerås

Du kan fly til både Västerås lufthavn og Arlanda. Du kan også kjøre bil eller ta tog fra Oslo. Du kan benytte deg av buss for å komme deg rundt forskjellige steder i Västerås, og sentrum er dessuten kompakt nok til at du kan spasere til restauranter, severdigheter og utesteder.

Må man ha med adapter til Västerås?

Nei, du slipper å ha med adapter til Sverige.

Hvor mye bør man gi i tips i Västerås?

I Sverige er det ikke forventet å tipse, men du kan gi ca. 10 % på restauranter om du ønsker.

Er det trygt å reise til Västerås?

Ja, men ta vanlige forhåndsregler som du normalt sett gjør på reisefot, for eksempel passe på verdisaker i store folkemengder og utvise varsomhet om kvelden.

Hosteller og billige hoteller i Västerås

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Västerås

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Västerås

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Västerås

Det finnes mange romantiske hotell i Västerås, ideelt for par som vil ha en langhelg med avslapning og luksus. De fleste hotell og vandrerhjem ligger i sentrum, inkludert konferansehotell, og du finner billige hytter og camping rett utenfor byen med flott utsikt over naturen. Du kan med andre ord bo svært sentralt i nærheten av Stora Gatan og Västerås Slott, uansett prisklasse. Det ligger også noen billige hotell ca. et par kilometer fra byen, perfekt om du vil spare penger og ikke har noe imot reiseveien inn til sentrum.

Familier bør vurdere å bo på et hotell som ligger vegg i vegg med et svært badeland. Stedet er perfekt for reisende med barn. Du finner også romslige familierom på mange andre hotell i Västerås sentrum. Det finnes hotell i bykjernen som passer for backpackere, par, familier og venner på tur. Du kan også booke overnatting i Västerås med dyr tillatt.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Västerås

Västerås har en vakker beliggenhet rett ved innsjøen Mäleren, og her kan du oppleve både livlig byliv og flotte naturopplevelser. Du bør sette kursen mot Stora Gatan for å handle. Skulle du trenge en forfriskende dukkert midt i all shoppingen, ligger byens egen lille «Rivieria», bystranden Lögastraden, midt i sentrum sandstrand, gressletter og lekeplass. På kvelden finner du mange spennende utesteder i nærheten av Stora Gatan. Byen kan lokke med noe for enhver smak: Flotte restauranter, rolige barer med koselig stemning og nattklubber som pulserer av liv.

Det er mye å finne på for familier, inkludert trampolinepark, båtturer på Mäleren og spennende slott som setter fantasien i kok. Du kan også få oppleve Sveriges første «action-badeland» i Västerås. Hele åtte etasjer er dedikert til vann-adrenalin av alle salg med vannsklier, vannkino, klatrevegger og mye annet moro for hele familien. Du bør ikke gå glipp av dette badelandet, særlig hvis du reiser til Västerås med barn.

Reiseinformasjon for Västerås

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Västerås?

  De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Västerås.

 • Hvor mye koster et hotell i Västerås?

  Prisen på et hotellrom i Västerås vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 730 kr per natt.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Västerås?

  Prisene på hotellrom i Västerås kan være hele 39 % lavere i juli. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

 • Hvilken dag er den billigste i Västerås?

  torsdag er den billigste dagen for hotellrom i Västerås. onsdag er den dyreste dagen.

 • Hvor mye koster et hostell i Västerås?

  Et hostell i Västerås (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 695 kr. Denne prisen er 35 kr billigere enn et standard hotell i Västerås.