Hoteller i Halmstad, Sverige

Finn tilbud på 24 hoteller i Halmstad, Sverige

Halmstad, Sverige
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Halmstad

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Halmstad
Pris
kr468
kr1292
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Halmstad

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Halmstad
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
23 %forventet prisnedgang
24 %forventet prisøkning

Pris

890 kr–1 529 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 645 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
908 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Halmstad

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Halmstad

Laveste hotellpris

469 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Villa Enigma

Hoteller i nærheten av flyplassen

323
Den rimeligste prisen for et rom i Halmstad funnet siste 7 dager er 469 kr/natten. Denne prisen fås hos Birkagårdens Vandrarhem.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Villa Enigma, det mest populære 5-stjerners hotellet i Halmstad(9,4/10 rating - basert på 117 anmeldelser).
Det er er 323 hoteller i Halmstad i nærheten av Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Halmstad reisetips

Du finner mange ulike overnattingssteder i Halmstad, fra ferieboliger ved stranden til moderne hoteller i sentrum av byen. Det rimeligste alternativet er å bo på hostell, eller vandrerhjem. Dette koster fra litt over SEK 430 (ca 400 NOK) per natt. Du finner også rimelige bed & breakfasts, fra rundt SEK 540 (ca 500 NOK) til SEK 650 (ca 600 NOK) per natt. Et hotell i sentrum av Halmstad koster fra omtrent 1081 SEK (ca 1000 NOK) natten.

Mange reiser med bil for å komme til Halmstad, og da kan du enkelt kjøre fra byen til stranden, eller til ulike golfbaner uten problem. Dersom du ikke har med bil, kan du enkelt komme deg rundt i sentrum til fots. Vil du komme deg fra for eksempel sentrum av byen og ut til en av strendene, slik som Tylösand, så kan du ta bussen på omtrent 30 minutter. Disse går hvert 20. minutt. En billett koster fra SEK 26 (24 NOK) avhengig av hvor mange soner du reiser gjennom. Billetter kan kjøpes av sjåføren ombord på bussen, men kun med kort.


Hvor mye koster et hotell i Halmstad per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Halmstad med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Halmstad

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Halmstad

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Halmstad

Disse hotellene i Halmstad har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Halmstad

Halmstad ligger sør i Sverige, i Hallands län, og er en liten by som ligger ved kysten ut mot Kattegat. Siden byen ligger ved sjøen, og langt sør i landet, er dette blitt et populært sted å legge ferien både for nordmenn og svensker. Du kan velge mellom ulike ferieboliger og leiligheter, og hotell i Halmstad. Enten du liker å bo i sentrum av byen, nærmere stranden og havet eller kort vei fra golfbanen, kan du enkelt finne et område som passer perfekt for deg.

Dersom du reiser med barn, er det perfekt å legge oppholdet til en av ferieboligene ut mot stranden i Halmstad. Da kan hele familien nyte lange dager i solen, og det er endeløse muligheter for barna, fra strandleker, bading og bygging av sandslott. Bor du for eksempel på hotell i Halmstad ved Tylösand eller Östra Stranden, har du tilgang til langgrunne strender med fin, hvit sand.

Dersom du er i Halmstad for å spille golf, har du kommet til rett sted. Det er faktisk ti ulike golfbaner i området, som jo er grunnen til at denne byen kalles Sveriges golfhovedstad. Du kan bo i sentrum av byen og ha kort vei til golfbanene, fra Flygstaden Golf Club til Halmstad Golf Club og mange flere.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Halmstad

Halmstad er en liten sør-svensk perle der det er perfekt å reise for en koselig sommerferietur. Her kan du nyte lange dager med familien på stranden, og bo i koselige leiligheter eller moderne hotell. Dersom du er golfentusiast er dette den perfekte destinasjonen for deg, med massevis av golfbaner der du kan spille hver eneste dag. Reiser du med vennegjengen, er det masse liv og moro ved barene rundt strendene, og det er også et lite bysentrum der man kan kose seg både dag og natt. Dette er altså et feriested som passer de fleste, enten man vil være aktiv, eller bare late seg i solskinnsværet med en god bok under parasollen.

Halmstad er en liten by som ligger idyllisk til ved kysten. Her er du omringet av vakker natur, fra lange, hvite sandstrender til skog og mark. Her er det virkelig gode muligheter for å være utendørs og nyte den svenske, vakre naturen. Langs med kysten finnes det mange fine turer du kan ta dersom du vil være aktiv. Dessuten er det massevis av strandaktiviteter du kan bli med på, slik som volleyball.

Reis til den koselige byen Halmstad, der du kan nyte sommerværet og vakre strender i behagelig tempo.


Informasjon om opphold i Halmstad

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Halmstad

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 289 kr per natt ved bestilling av hotell i Halmstad. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

I Desember er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Halmstad. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 24 %.


momondos favoritthoteller i Halmstad

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Halmstad

Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Halmstad. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Halmstad er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Halmstad